Nejsi přihlášen
je něco špatnýho na tom zabít číňana???
Bandit pičo
Re: je něco špatnýho na tom zabít číňana???
nejhorsi sou humanisti, co maj kazdou nedeli mastnou hubu vod prasatka ... cinani aspon nemaj po psim mase vysokej cholesterol a koronarni choroby ... proste kdo nezral psa, nesukal ciganku a nebyl v kriminale .... ... pravda je, to ze je zerou mi neva , to jak je zabijej je ... prinejmensim diskutabilni
... My day begins when yours is about to end ... 2nd.PARAMEDIC and RESCUE TEAM Ostrava
Pool psal:nejhorsi sou humanisti, co maj kazdou nedeli mastnou hubu vod prasatka ... cinani aspon nemaj po psim mase vysokej cholesterol a koronarni choroby ... proste kdo nezral psa, nesukal ciganku a nebyl v kriminale .... ... pravda je, to ze je zerou mi neva , to jak je zabijej je ... prinejmensim diskutabilni
vo tom mluvim, dyš už je musej žrát tak normálně zabít....
ale šukání cigánů a krim už je na mně hárt kor
a po čase co sem strávil a trávim ve špitále, sem asi těško humanista!!!
Bandit pičo
Lidi vždycky byli a budou howada... Není to jen o číňanech, skoro všude dochází k podobným nechutným praktikám. Né všechny jatka jsou tak humánní jak si každej myslí. Já jsem sice masožravec, a to na 120%, ale koukat na to není nic příjemnýho.
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Asi tu budu utlučen... S tím počítám, ale víte jak se na vesnici (tady u nás, ne v Číně) zabíjej králíci, kozy, ve velkochovech kuřata?
Toto video samozřejmě nechci nijak ospravedlňovat. Ale když už je chtěj žrát, tak by u toho zabíjení mohli alespoň trochu myslet.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Asi tu budu utlučen... S tím počítám, ale víte jak se na vesnici (tady u nás, ne v Číně) zabíjej králíci, kozy, ve velkochovech kuřata?
Toto video samozřejmě nechci nijak ospravedlňovat. Ale když už je chtěj žrát, tak by u toho zabíjení mohli alespoň trochu myslet.
no nechci srovnávat inteligenci kuřete a psa... ale i tak kuřeti se usekne hlava(nebo ukroutí) a králoš dostane za uši... a JE TO. jak to souvysí s umyslnym tejránim ??? jesli takle jako f tý čině vrazdíte slepici tak mi to plís popiš... co z ní pag zbude...
Bandit pičo
Králík dostane za uši (2x-3x), nožem přeřízneš míchu (na podruhé, na potřetí se ti to povede), pak se nechá docukat.
Koza (nebo ovce) se podřezává a nechává vykrvácet.
Kuřatům se máčí hlavy ve vodě s elektrikou a (bez kontroly, jestli jsou omráčené) a pak se řežou nožema (pokud to nesedne, tak jen naříznou), následně se upajcnou krky (ale nesmí se moc třepat, aby to neminuly). Umírá se vykrvácením (jeden z důvodů, proč je věší za nohy).
Podomácku se jim seká hlava sekerou. Tam to maj lepší.
Jde spíš o to poprvé... Pak už to jde snáz.
Teď vypadam jak sadista, mučitel a nepřítel zvířat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
fuj...
mě se u toho udělalo blbě, že sem to ani nedokoukala ...
Freshi, měl bys tam dát varování, že to není videoklip pro psí milovníky-jako mazlíčků
Svjet je hnusmě spíš sere,že to sem Freš daldostaneš lepáka voejen u nápisu sem tušil vo co de,tak sem na to ani nekoukalkdyby tam uřezávaly hlavy lidem tak to jona to aj vopčas čumím páč lidi sou ty hovada
Jebat motorky :-)
Bodlinka psal:fuj...
mě se u toho udělalo blbě, že sem to ani nedokoukala ...
Freshi, měl bys tam dát varování, že to není videoklip pro psí milovníky-jako mazlíčků
to je pro psí milovníky................ jen je u toho vykuchat.. šikmo... x)skur,,,,,,,,,, u mně je jasno, akorát nesmí tolikl trpět bohužel....ale proč?prej že sou lidi ....
Bandit pičo
Fresh Man psal:Ondráš psal:Asi tu budu utlučen... S tím počítám, ale víte jak se na vesnici (tady u nás, ne v Číně) zabíjej králíci, kozy, ve velkochovech kuřata?
Toto video samozřejmě nechci nijak ospravedlňovat. Ale když už je chtěj žrát, tak by u toho zabíjení mohli alespoň trochu myslet.no nechci srovnávat inteligenci kuřete a psa... ale i tak kuřeti se usekne hlava(nebo ukroutí) a králoš dostane za uši... a JE TO. jak to souvysí s umyslnym tejránim ??? jesli takle jako f tý čině vrazdíte slepici tak mi to plís popiš... co z ní pag zbude...
Jak tohle souvisí s inteligencí? Víš kolik znám lidi dle tvého názoru, co by muselo jít pod kudlu, protože jsem tupí jak vagón bláta?!? A jak říkal Ondráš, v reálu to opravdu nechodí tak humánně, jak si ty představuješ. Ono, to není ani tak trochu alibistický, jako že je to alibistický hodně. Já tlačím kuřecí, hovězí a vepřové, tak vybíjení kuřat, skotu a pašíků je v pořádku,je to rychlé a bezbolestné, ale pejsek? To je vražda! Vždyť to bývají členové našich rodin. Je třeba si uvědomit, že jiný národ, jiné tradice, jiný vztah k zvířatům. Když pomineme způsob, jakým se zvířata zabíjejí, tak ve výsledku to vyjde na stejno. Zvířata trpí a pak jdou do hambáče, na kterým ty si zgustneš.
To video je hnusný, sám jsem ho nedokoukal do konce. A bejt na místě, tak postřílím ty kurvy šikmooký a rafany adoptuju všechny. Ale je třeba si uvědomit, že tohle se neděje jen u číňanů, ale kolikrát i blíž, než si myslíš.
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Ice psal:Fresh Man psal:Ondráš psal:Asi tu budu utlučen... S tím počítám, ale víte jak se na vesnici (tady u nás, ne v Číně) zabíjej králíci, kozy, ve velkochovech kuřata?
Toto video samozřejmě nechci nijak ospravedlňovat. Ale když už je chtěj žrát, tak by u toho zabíjení mohli alespoň trochu myslet.no nechci srovnávat inteligenci kuřete a psa... ale i tak kuřeti se usekne hlava(nebo ukroutí) a králoš dostane za uši... a JE TO. jak to souvysí s umyslnym tejránim ??? jesli takle jako f tý čině vrazdíte slepici tak mi to plís popiš... co z ní pag zbude...
Jak tohle souvisí s inteligencí? Víš kolik znám lidi dle tvého názoru, co by muselo jít pod kudlu, protože jsem tupí jak vagón bláta?!? A jak říkal Ondráš, v reálu to opravdu nechodí tak humánně, jak si ty představuješ. Ono, to není ani tak trochu alibistický, jako že je to alibistický hodně. Já tlačím kuřecí, hovězí a vepřové, tak vybíjení kuřat, skotu a pašíků je v pořádku,je to rychlé a bezbolestné, ale pejsek? To je vražda! Vždyť to bývají členové našich rodin. Je třeba si uvědomit, že jiný národ, jiné tradice, jiný vztah k zvířatům. Když pomineme způsob, jakým se zvířata zabíjejí, tak ve výsledku to vyjde na stejno. Zvířata trpí a pak jdou do hambáče, na kterým ty si zgustneš.
To video je hnusný, sám jsem ho nedokoukal do konce. A bejt na místě, tak postřílím ty kurvy šikmooký a rafany adoptuju všechny. Ale je třeba si uvědomit, že tohle se neděje jen u číňanů, ale kolikrát i blíž, než si myslíš.
jo kéš by se blbci směli střílet aspon by sem tam něgdo držel hubu aby se neproflák !!!
a s inteligencí to souvisí hodně... pes versus slepice... skus slepici něco naučit ... tak jak si to asi uvědomuje??? slepice versus prase... prase můžeš ochočit jak psa...
prase dyš ví že ho deš krocnout a je dlouho stresovaný tak je maso na piču ...
jo ale blíž než si myslim to nevisí běžně na tržnici(aspon) a jesi se na to příde tak se to aspon trochu řeší !ne jako ve fekalo číně a jinejch žlutejch dírách!!!
sorry za pozdní reakci
Bandit pičo
... a co tohle ?
... když zrovna nemaj psy tak nepohrdnou ani číňanem
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … hrumka.htm
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:... a co tohle ?
... když zrovna nemaj psy tak nepohrdnou ani číňanem
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … hrumka.htm
at se klidně sežerou ... a klidně se před tim mučej dyš to bude mezi nima...
Bandit pičo
Stránky: 1