Nejsi přihlášen
BATERKA (životnost?)
Zdravím všechny,chci se zeptat,jak dlouho vám vydržela baterka?Ja ji mam neceli 4 roky a je asi pryč.Jedna se YUASA YTX9,nikdy jsem ji nenabijel protože mám moto celoročně v teple,až ted sem ji dal na normalni nabiječku,ktera ma automatickou regulaci.Nabijela se asi 3 hodiny pak už ampermetr na nabiječce neukazoval nic,dal jsem ji do motorky parkrat otočila a konec.Jakou značku baterie doporučujete?VARTA,BANER,neboYUASA.Díky za rady
Editoval osiris (21.06.2010 22:13:53)
Re: BATERKA (životnost?)
Dle mého je to u co za značku koupíš. Je to kus od kusu. I Yuasu jsem viděl mrtvou po jedné sezoně.
Jde o to jen se o ni pořádně starat a pokud s ní dýl nejedeš je lepčejší ji nahodit na nabíječku. I tzv. gelovka má samovybíjecí efekt a spíš víc než klasická. Po týdnu může být klidně na poloviční kapacitě........
Potom co Póle z ničehož nic odešla baterka do věčných lovišť mám jednu rezervní na polici. Jen naliju nechám trochu nabít a jedu. Ona se už po cestě dobije sama
K.a.s.y.m. (Člen) 15.06.2010 10:51:06 Offline |
Borák psal:je možný aby za rok vodešla beterka do vjěčnejch lovišt´ ???
f červenci sem dával novou ,f zimě jednou na nabíječce porád f pohodě a najednou je f čoudu...a ani nejde dobít
zkus jí reklamovat.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
...taky sem měl takovou ...nevyreklamovali mi ji ...že prej sem ji uskladnil vybitou, coš pravda nebyla, dal sem ji nabít, uložil do sklepa, za měsíc sem ji vytách, že jí zas jakože dorazim a uš ani piču...a eště mi naúčtovali 150,- Kč za posouzení a neoprávněnou reklamaci
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
mam baterku od puvodniho majitele, poslepovaná tavnou pistolí a i když už je nejmíň 6 let stará, porád má štávu jak zamlada.
Letos jsem ji poprví přes zimu vyndal do tepla, tak snad nezhebne
do baterky a ženský nevidíš
WenzelB6 psal:mam baterku od puvodniho majitele, poslepovaná tavnou pistolí a i když už je nejmíň 6 let stará, porád má štávu jak zamlada.
Letos jsem ji poprví přes zimu vyndal do tepla, tak snad nezhebne
do baterky a ženský nevidíš
to neděláš dobře Vladimíre s těma sirkama
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Filous psal:...taky sem měl takovou ...nevyreklamovali mi ji ...že prej sem ji uskladnil vybitou, coš pravda nebyla, dal sem ji nabít, uložil do sklepa, za měsíc sem ji vytách, že jí zas jakože dorazim a uš ani piču...a eště mi naúčtovali 150,- Kč za posouzení a neoprávněnou reklamaci
měls říct, šel bych ti dosvětčit, že ty nejsi ten případ, kerej by to dal do regálu nedobitý a klidně bych dal jako záruku Kellyho ruku
jináč já baterka pjět járů a jediný co dělám je to, že sa s ní přes zimu pomazlím a hodím ju na nabíječku. dyž nezapomenu. letos aj vloni sem zapomněl. ale funguje skqěle
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Filous psal:...taky sem měl takovou ...nevyreklamovali mi ji ...že prej sem ji uskladnil vybitou, coš pravda nebyla, dal sem ji nabít, uložil do sklepa, za měsíc sem ji vytách, že jí zas jakože dorazim a uš ani piču...a eště mi naúčtovali 150,- Kč za posouzení a neoprávněnou reklamaci
Miluju rozhodnutí oprávněnejch orgánů.
nicola.foxx (Člen) 15.06.2010 23:53:53 Offline |
Filous psal:...Yuasa...
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
tiež yuasa?
Borák psal:...Yuasa... tak zrofna tahle sfině to byla
f pátek jim to tam vezu
jo Filous dík za info vo botách
...Boráku promiň, mám toho teť ňák moc a vopčas na něco zapomenu ...s botama je to tag, že čísla seděj, uš sem si fspoměl, Xicht má 43 a ty mi byly velký,tagže sem vobjednal 42, coš mam i normálně, tagže číslování sedí
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
fajn
vobjednal sem to co mám za číslo
estli ne kuwa tak ti přesolím příště stejk
ty jo ...konečně do vinotéky dovezli rýnskej ryzlink ...valim krucipisk chlemtám víno a už se kurwa na tu sobotu těěěěššššííííímmmmmm
...nikdo nevojebe Ježíše...
yuasa,kupoval jsem ji i s motykou,nebyla nová a ted asi před měsícem lehla.Každou zimu,ale cca 1x za měsíc dám na 24h na udržovací nabíječku Optimate SP 3.Stojí asi 1300,- Jinak baterka byla skoro 5 let stará než lehla Letos sem musel aj tlačit,by už nedržela.... Ale na začátku sezony cajk,ted náhle odešla...... Když se dlouho nejede doporučuju jednou za čas nabít a dát si
Kelly01 psal:Zásadně se baterce nesmíš věnovat
Pokud si jí nevšímám a nijak ji neudržuji tak je pořád OK
Teď má 5 let a jako když vyjede z linky
kelly ma naprostou pravdu, provozuju to stejne uz patou sezonu, v zime je v atasu, kde je asi tak o 5 stupnu vic nez venku, nikdy sem nedobijel, ani nevim, kde presne je a furt jezdi
...sam mezi jebkarema...
stejne to zacnu delat s retezem,pac sem ho furt strikal,cistil a hovno oba dva vydrzely.
ted tam dam novy didicko vod kozaka,frknu tam scota a vyseru se na nej
a jestli nevydrzi aspon 30tisic,tak budu mooc nastvanej!
...sam mezi jebkarema...
tak sem neska jel pro škopek do hradce a stavil se ve Střítěži japak si stojim s baterkou a co ta reklamace,no holčina že na to zapoměla a že tomu chlápkoj cinkne a světe drž se uznali to
prej mi posílaj novou a jestli jí chci a nebo že mi vrátí prašule.novou sem vod nich koupil zároveň s reklamací tak sem vzal prachy poděkoval něco pokoupil a šel
takže sem spokojenej že to tak dopadlo a zároven chválím Miloše Ježka z Top bike Střítěž
...nikdo nevojebe Ježíše...
Borák psal:tak sem neska jel pro škopek do hradce a stavil se ve Střítěži japak si stojim s baterkou a co ta reklamace,no holčina že na to zapoměla a že tomu chlápkoj cinkne a světe drž se uznali to
prej mi posílaj novou a jestli jí chci a nebo že mi vrátí prašule.novou sem vod nich koupil zároveň s reklamací tak sem vzal prachy poděkoval něco pokoupil a šel
takže sem spokojenej že to tak dopadlo a zároven chválím Miloše Ježka z Top bike Střítěž
...měl sis do toho hradce jet pro brejle vole, páč hovno vidíš
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
http://www.motorkar.net/yuasa-elektrika … 63090.html
mesic sem ji mnel objednanou, ze prej neni skladem a je na ceste z Francie. Po mesici mi dosla trpelivost, stornoval jsem ji a koupil za 1100.- v mistnim shopu , ale aspon muzu jezdit
pokud nespechas , trebas se ji dockas a nebo se informuj telefonicky zda je
WD club member.
Dědek psal:Baterku potkala asi náhla smrt.Rano normál startuje po obědě jen ťuká starter a neutáhne ani světla, stala asi 2hodiny.Loni na jaře nová.Na vyřízení reklamace je 30dnu.A ja chcu jezdit.
pochybuju ze uznaj reklamaci. reknou ze byla spatne pouzivana.
k puvodnimu dotazu. me vydrezela 3 roky ale jen diky tomu ze sem ji pres zimu nevyndal a vypraskla se do mrte. pak uz nesla nabit.
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2011 15:13:22 Offline |
sonyk psal:Dědek psal:Baterku potkala asi náhla smrt.Rano normál startuje po obědě jen ťuká starter a neutáhne ani světla, stala asi 2hodiny.Loni na jaře nová.Na vyřízení reklamace je 30dnu.A ja chcu jezdit.
pochybuju ze uznaj reklamaci. reknou ze byla spatne pouzivana.
k puvodnimu dotazu. me vydrezela 3 roky ale jen diky tomu ze sem ji pres zimu nevyndal a vypraskla se do mrte. pak uz nesla nabit.
na baterii je záruka 6 měsíců
K.a.s.y.m. (Člen) 21.04.2011 15:58:12 Offline |
Filous psal:...mě šestou sezónu maká jag má a na zátěžáku vokazuje hodnoty jako nová, tag sem zvjedavej, jag dlouho eště vydrží...ale staram se vo ni, to je fakt...
nápodobně
Filous psal:...mě šestou sezónu maká jag má a na zátěžáku vokazuje hodnoty jako nová, tag sem zvjedavej, jag dlouho eště vydrží...ale staram se vo ni, to je fakt...
...já nemlich tak, jen s rozdílem, že se vo ni nestarám, teda aspoň ne tak jak bych měl, tj. přes zimu nevyndávám, nabíjím málo, nebo spíš jen sporadicky - vůbec ne pravidelně, v zimě startuju jak mě napadne a ták
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
hlemejzd999 (Člen) 21.04.2011 16:12:43 Offline |
osiris psal:Filous psal:...mě šestou sezónu maká jag má a na zátěžáku vokazuje hodnoty jako nová, tag sem zvjedavej, jag dlouho eště vydrží...ale staram se vo ni, to je fakt...
...já nemlich tak, jen s rozdílem, že se vo ni nestarám, teda aspoň ne tak jak bych měl, tj. přes zimu nevyndávám, nabíjím málo, nebo spíš jen sporadicky - vůbec ne pravidelně, v zimě startuju jak mě napadne a ták
...to je ta druhá fungující možnost ..jak se říká - „je to vo přístupu“
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
Mám origo 6 let, najeto 45 tis. a zdá se v dobrý kondici. Abych pravdu řek ani nevim značku páč jsem ji nikdy nevyndaval, protože ani nevim kde je. Na Zimu jí napíchnu na řízenou dobíječku a na jaře vodpojím a vodjíždím. Žádný jiný békárny s ní neprovozuju.
Na Pérákovy byla do letošní sezóny baterka od roku... ježiš... 2001 bych řekl od jara a měnila se až letos za novou.
A to motorka kolikrát stojí jak dlouho, pak se najede pár kiláku a stojí dál... a do letošní zimy se baterky nevytahovali ani nic podobnýho... jenže když se ta potvora vyleje a rozleptá kastlík, tak se názor změní
ale jak říkám, o žádnou baterku jsme se nikdy nestarali, maximálně sem tam nabít, pokud motorka nenaskočila a šlus
Nic lidského mi není cizí
Stránky: 1