Nejsi přihlášen
Potřebuji do zítra pomoc!!!:) ( filtr )
Zdárec lidi, dávám do kupy mašinu (B6, 2001) a chci poradit. Měl jsem ji celou rozhozenou, přidělal kola, motor, karbecy a teď tam nemůžu dostat filtr. Do !!!!! To zase musím sundat karburátory??? není na to nějakej fígl jak ho tam dostat? díkec!!!
Editoval inkvizitorr (20.02.2007 09:09:35)
Re: Potřebuji do zítra pomoc!!!:) ( filtr )
VikecB12 psal:Karbenatky ven.Mel bys je sundany driv nez natukaš ten text sem
Když mě už se nechce, jsem strašně línej jen co mi dalo tam dostat zasdní kolo s tlumičem a kyvkou, zukrveně málo místa a ještě to nikde neškrábnout.
prostě na
kurva to je fakt musím zase vydělávat?
signalCZ psal:VikecB12 psal:Karbenatky ven.Mel bys je sundany driv nez natukaš ten text sem
Když mě už se nechce, jsem strašně línej jen co mi dalo tam dostat zasdní kolo s tlumičem a kyvkou, zukrveně málo místa a ještě to nikde neškrábnout.
prostě na
kurva to je fakt musím zase vydělávat?
Vidíš to,kdybys nic nerozdělával a nevrtal se v tom,tak bys teď neměl žádnej problém
pet psal:signalCZ psal:VikecB12 psal:Karbenatky ven.Mel bys je sundany driv nez natukaš ten text sem
prostě na
kurva to je fakt musím zase vydělávat?Vidíš to,kdybys nic nerozdělával a nevrtal se v tom,tak bys teď neměl žádnej problém
když já musel, dělal jsem komplet novejlak...
VikecB12 psal:No ale vdyt sundat karbenatky nic neobnaší Jo a kyvku a prepakovaní sem mel letos taky sundany....
nojo už jsem se s tím smířil
prtě to zítra sundám a hotovo, jen že už mám vše zapojený tak jsemkurva línej to zase odpojovat:)
tak se všichni mějte!!
Stránky: 1