Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Cestování » Tak jsem zpátky ze země šnekožroutů....

Góťa (Člen)
15.06.2009 21:43:47

Tak jsem zpátky ze země šnekožroutů....

Řeknu Vám, lepší dovolenou jsem ještě nezažil. 3900 kiláků za 10 dní nám sice zajistilo dřevěný zadky, ale ty silnice, moře, krajina, přístavy, památky, kaňon atd atd byly prostě super. No a když si v jedenáct večer v St. Tropez potykáte s Danem Landou, tak už to ani snad lepčejší být nemůže. A Bandaska se konečně už projela. Měl jsem jí přesně rok a vyjížděl jsem s 3300 na tacho. Těch víc jak 7000 už vypadá trochu lípgood

.... vono to ňák dopadne ....
Billy (Člen)
16.06.2009 08:08:01

Re: Tak jsem zpátky ze země šnekožroutů....

Rozepis se kurna a nejake to foto good

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
jaryn (Člen)
16.06.2009 08:27:07

závist je hrozná vlastnost,ti povim...smile1goodgood

God Gave me Everything I want
nicola.foxx (Člen)
16.06.2009 09:03:56

Taky bych cekal nejaky fotky idontknowidontknow

Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Góťa (Člen)
19.06.2009 00:04:11

Aha, no... Tak to bych už je měl stáhnot z foťáku... Tak chvíli vydržtecool
Projeli jsme přes Německo a jestě ten den zakotvili po 991km v F1 ve Francii. Ráno po mokrý cestě přes Lion dolů k pobřeží a po dalších 560km už jsme byli u moře v oblasti kolem Rhony a Avignonu. Je to park, kde chovají polodivoký koně a bejky na koridu. Tam taky byli lidi nejmilejší. Pořád nás zdravili, ochotně radili, dokonce i když jsme se neptali. Poprvé jsem viděl moře a málem jsem se tam i utopil, když jsme dělali hovadiny ve větších vlnách a mě to pak  tahalo dál do vodysick Po třech dnech projíždění okolních památek (dalších asi 700 km), včetně muzea vinařství v - sory, radši to napíšu česky, abych to nezkonil -Šatone dy babbidontknow jsme okolo Marseille dojeli do Port Grimoe, který je 10 km od St. Tropez. Odtud jsme se vydali po luxusní silnici plný zatáček a vraceček, který trvají víc než 50km do nejkrásnějšího místa, který jsem zatím viděl-kaňonu Verdon a na něj navazující jezero Saint Crox, který je úžasně modrý. Kaňon je hluboký místy až 700m  a dá se celý objet opět po cestě s nekonečnýma zatáčkama. Jinak, pokud si chcete připadat jako nicky a socky, běžte se podívat na noční přístav v St. Tropez. Ta spousta osvětlených luxusních lodiček a lidí okolo bere dech... Na tuto dobu jsme tam potkali i dost spoluobčanů, tak jsme si věci radši hlídalibigsmile Dokonce jsme i zaslechli od jedný náctiletý: mamí, koukej, oni sou v koženým, ty sou trapný - máma: buď ticho, to jsou slovácipussyidontknow No a pak se kolem jedenáctý večer vracíte k motorkám a potkáte Dana s Mirjam, jak se snaží rozchodit soudek vínasmile1 Kecáme, fotíme se a šťastný jak malý děti jedeme do kempu. Samozřejmě až po tom, co 5 mašin projede závorou na jeden zaplacenej lístekredface   Cestu zpátky jsme vzali přes Monaco, Itošku, Rakousy do Němec, kde jsme ve dvanáct večer u Mnichova po 900 km na divoko přespali v jeteli(100 éček za osobu/noc v hotelu už jsme neměli)Jinak cestou zpátky jsme postupně vyplázli zhruba 60e za mýtosickfuck V Rakousku jsme se tlemili, že chtěj jen 4,40 za známku. To jen do doby, než jsme po dvaceti minutách platili 8e za průjezd Alpamaheadshake a to jsme za slabou hodinu byli už v Německu... Za benzín jsme dali cirka 8000 Kč, za ostatní dalších 25000 a to jsme si ještě nějaký jídlo vezli. Ale stálo to za to. Někdy bych ještě rád na Korziku...evil

Kukii (Člen)
19.06.2009 09:22:16

surprised to s tim dřevěnym zadkem ti i věřim.. když si vemu jak sem byla po 960km zdrchaná a drink sem musela pít brčkem bo sem sklenku neudržela, tak valim oči jak ste zvládali dalších 600 druhej den surprised jinak fakt čistá závist goodgood

Život je boj-mašina je nej!!!
Lihy (Člen)
19.06.2009 09:30:59

Góťa psal:

Projeli jsme přes Německo a jestě ten den zakotvili po 991km v F1 ve Francii. Ráno po mokrý cestě přes Lion dolů k pobřeží a po dalších 560km už jsme byli u moře v oblasti kolem Rhony a Avignonu. Je to park, kde chovají polodivoký koně a bejky na koridu. Tam taky byli lidi nejmilejší. Pořád nás zdravili, ochotně radili, dokonce i když jsme se neptali. Poprvé jsem viděl moře a málem jsem se tam i utopil, když jsme dělali hovadiny ve větších vlnách a mě to pak  tahalo dál do vodysick Po třech dnech projíždění okolních památek (dalších asi 700 km), včetně muzea vinařství v - sory, radši to napíšu česky, abych to nezkonil -Šatone dy babbidontknow jsme okolo Marseille dojeli do Port Grimoe, který je 10 km od St. Tropez. Odtud jsme se vydali po luxusní silnici plný zatáček a vraceček, který trvají víc než 50km do nejkrásnějšího místa, který jsem zatím viděl-kaňonu Verdon a na něj navazující jezero Saint Crox, který je úžasně modrý. Kaňon je hluboký místy až 700m  a dá se celý objet opět po cestě s nekonečnýma zatáčkama. Jinak, pokud si chcete připadat jako nicky a socky, běžte se podívat na noční přístav v St. Tropez. Ta spousta osvětlených luxusních lodiček a lidí okolo bere dech... Na tuto dobu jsme tam potkali i dost spoluobčanů, tak jsme si věci radši hlídalibigsmile Dokonce jsme i zaslechli od jedný náctiletý: mamí, koukej, oni sou v koženým, ty sou trapný - máma: buď ticho, to jsou slovácipussyidontknow No a pak se kolem jedenáctý večer vracíte k motorkám a potkáte Dana s Mirjam, jak se snaží rozchodit soudek vínasmile1 Kecáme, fotíme se a šťastný jak malý děti jedeme do kempu. Samozřejmě až po tom, co 5 mašin projede závorou na jeden zaplacenej lístekredface   Cestu zpátky jsme vzali přes Monaco, Itošku, Rakousy do Němec, kde jsme ve dvanáct večer u Mnichova po 900 km na divoko přespali v jeteli(100 éček za osobu/noc v hotelu už jsme neměli)Jinak cestou zpátky jsme postupně vyplázli zhruba 60e za mýtosickfuck V Rakousku jsme se tlemili, že chtěj jen 4,40 za známku. To jen do doby, než jsme po dvaceti minutách platili 8e za průjezd Alpamaheadshake a to jsme za slabou hodinu byli už v Německu... Za benzín jsme dali cirka 8000 Kč, za ostatní dalších 25000 a to jsme si ještě nějaký jídlo vezli. Ale stálo to za to. Někdy bych ještě rád na Korziku...evil

ježiši kriste projet alpy na motorce po dálnici placenejma tunelama to je svatokrádešššššššš idontknowidontknowidontknow
bigsmile

K.a.s.y.m. (Člen)
19.06.2009 10:03:37

na Verdon se chystáme letos taky prej je to moc pěkný.
Jinak souhlas s Lihem...platit tunely který se daj objet po luxusních silničkách je zvěrstvo který nedopustim ani letos.A to mě to stálo hodně přemlouvání...bo ty paka z party chtěli jed tunelama...prej ať jsem tam rychle...jedu na dovolenou tak nechvátám smile1

:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Góťa (Člen)
22.06.2009 00:00:14

Lihy psal:
Góťa psal:

ježiši kriste projet alpy na motorce po dálnici placenejma tunelama to je svatokrádešššššššš idontknowidontknowidontknow
bigsmile

No, nejeli jsme tunelama, jen klasickou silnicí. Tunelů jsme si užili na Italským pobřeží. Šlo spíš o to, že byla sobota odpoledne a v pondělí nás většina šla do práce, tak nebyl čas na kochačku...headshake

VikecB12 (Člen)
22.06.2009 08:35:59

Já to přes ty alpy chápu,protože kdyš jedeš po okreskách,tak nikam nedojedeš,prostě je to časově moc náročnýsmile2

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen)
22.06.2009 08:41:58

VikecB12 psal:

Já to přes ty alpy chápu,protože kdyš jedeš po okreskách,tak nikam nedojedeš,prostě je to časově moc náročnýsmile2

headshakeMám trošku jinou zkušenost.

VikecB12 (Člen)
22.06.2009 09:40:05

To buď rátsmile1 Já vím že kdyš potřebuju za den dat třeba 900-1000km,tak se prostě dálnicím nevyhneš. Teda pokud to chceš zvládnout nějak rozumě časově,jakože vyjet ráno a odpoledne/navečer být někde v kempugood Kór kdyš se nabažíš zatáček někde v oblasti do které míříšgood a ty alpy už máš trošku projetý,nebo víš že tama nejedeš naposledysmile1

K.a.s.y.m. (Člen)
22.06.2009 09:56:14

no to jsme jeli loni a shodli jsme se ,že pro letošek to uděláme tak,že to rozdělíme na víc dní a bude klid.Holt bude dovča o 3 dny delší,ale zase víc na pohodu.

VikecB12 (Člen)
22.06.2009 16:04:03

K.a.s.y.m. psal:

no to jsme jeli loni a shodli jsme se ,že pro letošek to uděláme tak,že to rozdělíme na víc dní a bude klid.Holt bude dovča o 3 dny delší,ale zase víc na pohodu.

No tak to je to nejlepší řešenígood

kneehammer (Člen)
22.06.2009 16:42:44

Celou tu oblast sem videl 3 roky zpatky a uz v te dobe mne bylo jasny, ze neni nic lepsiho nez Provence, vyjma Provence na mašině.
Zavidim, ja sem se tam kodrcal busem. idontknow

..:: B12 inside ::..

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS