Nejsi přihlášen
Jakého Bandita???
Zdravím všechny diskutující na fóru. Po desetileté pauze si chci koupit motocykl. Jsem 100% rozhodnutý pro Bandita, r.v. 2007-2008. Stále se však nemohu rozhodnout zda verzi N, nebo S. Motocykl chci využívat především pro zábavu - projíždky po okolí, občas nějaký delší výlet, převážně v jednom. Vzhledově se mi více líbí verze N (vyloženě k ní tíhnu), ale verze S bude určitě praktičtější na cestování. Poradí mi někdo, jakou verzi zvolit a jak velký je mezi nimi rozdíl (pohodlí při cestování, odpor větru atd.)? Dále mě zajímá, zda dodatečně namontovaný štítek na verzi N, alespoň částečně nahradí polokapotáž verze S a jaký štítek zvolit z hlediska funkčnosti a designu? Předem Vám děkuji za rady.
Re: Jakého Bandita???
.....Bandit
....doporučím ti vybrat si mezi N a S
.....ne vážně, vem co se líbí tobě. Jezdil jsem na obou a pro mě je praktičtější S. Ale Nkař, ti řekne N. Ale ani jedním chybu neuděláš
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
...takžes mu vlastně nic neřek :))
...jestli to máš na blbnutí a nebudeš tahat 500 kiláků v kuse, tak se eNka neboj
...jestli nejseš chcípák kterýho by ve větru vodnes papírovej drak, tak taky kapotu nepotřebuješ
...jestli nechceš svištět pořád dvoustovkou, tak ti stačí eN
...jestli si na všechno musíš odpovědět naopak, tak potřebuješ eSko
...štítek když je úměrně vysokej k tvý postavě účinnej je ;)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:...takžes mu vlastně nic neřek :))
...jestli to máš na blbnutí a nebudeš tahat 500 kiláků v kuse, tak se eNka neboj
...jestli nejseš chcípák kterýho by ve větru vodnes papírovej drak, tak taky kapotu nepotřebuješ
...štítek když je úměrně vysokej k tvý postavě účinnej je ;)
...mam to na blbnutí a 500 f poho dam a Nka se taky nebojim
...sem chcípák, co by ho unes papírovej drak (no zas takovej jako Progýr ne) a kapotu taky nepotřebuju
...sice moc po dálnici nejezdim, ale dyš uš, tag pot dvje kila nejdu, a taky mi stačí Nko
...navopag si votpovídat nepotřebuju
...štítek funkční je, ofšem nesmíš ho mít zařízlej jako já gdysy na B6 těsně nat budikama
b.k.:
...ale jináč si kup, co se ti líbí, každopádně s tou kapotou je to na delší štreky pohodlnější...ofšem já tag ňák na pohodlí seru, stejně jednou skončim na ňákym hardtailu, páč aš budu chtít jezdit pohodlně, pojedu autej...fšechno je vjecí osobního fkusu...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:osiris psal:...takžes mu vlastně nic neřek :))
...štítek když je úměrně vysokej k tvý postavě účinnej je ;)Os:
...sem chcípák, co by ho unes papírovej drak (no zas takovej jako Progýr ne) a kapotu taky nepotřebuju
...sice moc po dálnici nejezdim, ale dyš uš, tag pot dvje kila nejdu, a taky mi stačí Nko
...štítek funkční je, ofšem nesmíš ho mít zařízlej jako já gdysy na B6 těsně nat budikama
b.k.:
...ale jináč si kup, co se ti líbí, každopádně s tou kapotou je to na delší štreky pohodlnější...ofšem já tag ňák na pohodlí seru, stejně jednou skončim na ňákym hardtailu, páč aš budu chtít jezdit pohodlně, pojedu autej...fšechno je vjecí osobního fkusu...
...čoveče já mu jen nechtěl jen tak na plnou hubu říct ať se na eSko vysere :))
osiris psal:Filous psal:osiris psal:...takžes mu vlastně nic neřek :))
...štítek když je úměrně vysokej k tvý postavě účinnej je ;)Os:
b.k.:
...ale jináč si kup, co se ti líbí, každopádně s tou kapotou je to na delší štreky pohodlnější...ofšem já tag ňák na pohodlí seru, stejně jednou skončim na ňákym hardtailu, páč aš budu chtít jezdit pohodlně, pojedu autej...fšechno je vjecí osobního fkusu......čoveče já mu jen nechtěl jen tak na plnou hubu říct ať se na eSko vysere :))
...ty si holt takovej slušňák
Filous psal:osiris psal:Filous psal:
b.k.:
...ale jináč si kup, co se ti líbí, každopádně s tou kapotou je to na delší štreky pohodlnější...ofšem já tag ňák na pohodlí seru, stejně jednou skončim na ňákym hardtailu, páč aš budu chtít jezdit pohodlně, pojedu autej...fšechno je vjecí osobního fkusu......čoveče já mu jen nechtěl jen tak na plnou hubu říct ať se na eSko vysere :))
...ty si holt takovej slušňák
...jj, ve chvilkách bezvědomí asi :))
Filous psal:b.karasek psal:Vysokej jsem 185 cm
...přetpovídám že jednou skončíš na baworáku...stejně jako vječina přerostlý starý bandití skvadry
To nevím, jestli skončím u baworáku, ale každopádně se mi od něj líbí R1200GS. Teď jsem však blázen do Bandita.....
b.karasek psal:Filous psal:b.karasek psal:Vysokej jsem 185 cm
...přetpovídám že jednou skončíš na baworáku...stejně jako vječina přerostlý starý bandití skvadry
To nevím, jestli skončím u baworáku, ale každopádně se mi od něj líbí R1200GS. Teď jsem však blázen do Bandita.....
.....blázen jsi správnej, kup kerej de Ti líbí a tož vítaj
.....jinak některý zajímavý kusy jsou i v bazaru a pokud by to byl někdo odtud tak bych se toho nebál
Seš vo 2cm větší jak já a použití motorky máme vesměs stejný, takže za sebe můžu říct ať deš bezestrachu do eNka, když už nic, tak je to klasická motorka a ne jako ten druhej s hnuSem kolem světla
Second Class Citizen
1130 Café Racer
sem zastánce tky eNka, jak jinak. i jeden z důvodů je to,že Béčko je dle mého názoru hezké právě jako naháč, jako polokapota má daleko větší konkurenci a řek bych mnohokrát i hezčí
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
bandit jedině N....zfhledově je hezčí
to S-ko je sice pohohlnější při velkej rychlosti ale tak nějak mě sere že v zatáčkách de čumák rovně
alejak říkali wopičáci vejš vem to co ti de fzhledovjě víc k pleti
...nikdo nevojebe Ježíše...
Takže takhlezáminku cestovatele v esku nehledejměl jsem esko a aj enko a nemůžu říct,že by to na esku foukalo míňa navíc ten xicht na esku je ouplně na hofno bo přes to je vidět před kolo hofnoale zas teda jesi si jako cestovatel tak bych asi esko jo bo si za tu kapotu můžeš skovat řísky a sekanou a valit na dofčua aš to koupíš tak tvůj další dotas bude.Help málo to svítí
Jebat motorky :-)
b.karasek psal:Filous psal:b.karasek psal:Vysokej jsem 185 cm
...no jo, tag to si načatej, Jelen s tebe bude mít radost ...ale třeba tě to přejde
vem si co se ti libi
jak uz nastinili jini, z hlediska prakticnosti v tom nejni zas takovej rozdil
ale nez bastlit stitek na eNko, tak raci rovnou eSko
Podle me verze K7 a K8, s tim osklivym bazmekem misto motoru sou asi hezci v eSku
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:vem si co se ti libi
Podle me verze K7 a K8, s tim osklivym bazmekem misto motoru sou asi hezci v eSku
...sem čekal kdy to sem bouchneš, ještě čekám na Barynka
kojaksro psal:Luk psal:vem si co se ti libi
Podle me verze K7 a K8, s tim osklivym bazmekem misto motoru sou asi hezci v eSku...sem čekal kdy to sem bouchneš, ještě čekám na Barynka
...mimo mísu...dík za tu pryž, teť sem si jí u Pepy vyzved
Filous psal:kojaksro psal:Luk psal:vem si co se ti libi
Podle me verze K7 a K8, s tim osklivym bazmekem misto motoru sou asi hezci v eSku...sem čekal kdy to sem bouchneš, ještě čekám na Barynka
...mimo mísu...dík za tu pryž, teť sem si jí u Pepy vyzved
....já díky.....dobrá spojka je Pepa, snad nebude naštvanej že ho občas zneužijem
kojaksro psal:Filous psal:kojaksro psal:
...sem čekal kdy to sem bouchneš, ještě čekám na Barynka...mimo mísu...dík za tu pryž, teť sem si jí u Pepy vyzved
....já díky.....dobrá spojka je Pepa, snad nebude naštvanej že ho občas zneužijem
...f pohodě, řikal gdykolif, cokolif, žádnej trabl
Mám verziu S. Som maximálne spokojný. Verziu N by som volil, len keby som chcel jazdiť tak do 150 to však u mňa asi nehrozí Ale osobne by som Ti doporučil, že : vyber si čo sa Ti páči. Motorka sa musí páčiť hlavne Tebe a na všetko ostatné sa vyser
Suzuki Bandit 1250SA
Vůbec nechápu, co je to tady za polemiku??!
Bandit má bejt jedině eNko!!Ostatní je jen prodejní deformace
A řeči o větru jsou nesmysl..Když není člověk úplná sračka na ruce..nemá plandavý hadry a dobrej škopek,tak je o OK
A já jsem pravej opak a taky to jde..kór ještě když mám na sobě humusku..
PURE NAKED BIKE!
Progear 650 (Člen) 16.06.2009 22:01:01 Offline |
Meloun psal:Vůbec nechápu, co je to tady za polemiku??!
Bandit má bejt jedině eNko!!Ostatní je jen prodejní deformace
A řeči o větru jsou nesmysl..Když není člověk úplná sračka na ruce..nemá plandavý hadry a dobrej škopek,tak je o OK
A já jsem pravej opak a taky to jde..kór ještě když mám na sobě humusku..
Jedině S-ko....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 16.06.2009 22:14:10 Offline |
PALOUS psal:to je jak u blbejchco sem asi psal vo vjetruje to na vobou stejný nebo maj eskaři deformaci bo nejely na enkuesko je na schování svačinykonec
.... svezu se na GSR, slezu.... přesednu na svoje Béčko a rozdíl tam je....
jelikož a protože na GSR fouká tak jako celkově všude lehce....
u mě na S-ku nefouká na hrudnik skoro vubec, ale o to vic neprijmne to jde vsechno na hlavu.... ale staci se trochu vohnout...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:PALOUS psal:to je jak u blbejchco sem asi psal vo vjetruje to na vobou stejný nebo maj eskaři deformaci bo nejely na enkuesko je na schování svačinykonec
u mě na S-ku nefouká na hrudnik skoro vubec, ale o to vic neprijmne to jde vsechno na hlavu.... ale staci se trochu vohnout...
jj ale bavíme se vo banditu pičona enku sem jel taky přes 200km/h a v poho a na tej mrdce co mám se ve 160ti lámu
Jebat motorky :-)
Progear 650 psal:PALOUS psal:to je jak u blbejchco sem asi psal vo vjetruje to na vobou stejný nebo maj eskaři deformaci bo nejely na enkuesko je na schování svačinykonec
Hrudník??
PURE NAKED BIKE!
kojaksro psal:Luk psal:vem si co se ti libi
kdo mě volá???
jak píšou soudruzi - vem co se ti líbí. Svezl jsem se na eNku a dobrý. Mám eSko a supr. Ne kvuli vzhledu, ale kvuli pohodlí. Nkdo říká, že je to zanedbatelný, jinej říká že je to diametrální rozdíl...
Jinak souhlas s Lukem, že tos nový vodníkový je mnohem hežcí eSko.
Za mě S
PS: než něco koupíš, tak se na tom hlaně svez a na názory ostatních se vyser. Když ti někdo řekne skoč z okna, tak taky neskočíš jen proto, že říkal že máš skočit. Tož tak
Bandit 4EVER!!!
Progear 650 (Člen) 16.06.2009 23:38:40 Offline |
PALOUS psal:Progear 650 psal:PALOUS psal:to je jak u blbejchco sem asi psal vo vjetruje to na vobou stejný nebo maj eskaři deformaci bo nejely na enkuesko je na schování svačinykonec
u mě na S-ku nefouká na hrudnik skoro vubec, ale o to vic neprijmne to jde vsechno na hlavu.... ale staci se trochu vohnout...jj ale bavíme se vo banditu pičona enku sem jel taky přes 200km/h a v poho a na tej mrdce co mám se ve 160ti lámu
N-ko jako N-ko.....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 16.06.2009 23:40:29 Offline |
Borák psal:progýr zadej definici hrudníku.....!!!!
ty woe ty se můžeš převlíkat za lopatou
něco jako morová rána
ty máš to S-ko abys neulít
to je to co máš chlupatý.... a když si tak pěkně chrápal a já nemohl spát, tak sem myslel, že ti na to šlápnu....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Čéče kámo, na motorce přece foukat musí, jinak si můžeš pořídit třeba bílýho passata, nejlíp nějakou bejvalou dročku, ta nebude tak divoká při rozjezdech. A taky mysli na to že může pršet, v pašíkovi by bylo sucho. A jestli ti to teda nebude vadit, tak jedině eNko. Jak řikal Meloun a na něj dej, na eSku se nějak nepoved předek, tak to schovali pod tu věc z petlahví. Taky by to eNko mělo bejt černý, černý nejlíp jezděj, nežerou, nejvíc vydržej a ani na nich moc nefouká a dokonce neprší (tomu se až nechce věřit, ale je to tak). Takže bys měl na to eSko vlastně zapomenout a kouknout se rychle po nějaký pěkný černý nahotince. Protože ženská a motorka je nejhezčí NAHÁ!!!
...........................................................................................................................
a po pravdě ???
je to jenom na tobě....
tak BANDIT PIČO
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
nechápu co furt máte s tím že na eNku fouká a na Esku ne. Kuwa jezdím eNko, běžnou turistickou výletní rychlost mám kolem 150 a sem schopnej tak cestovat jak dlouho budu chtít,a aniž bych pocítil nějaké nepohodlí a když chci zablbnout, tak si přidám a jet si 200 není taky problém. Nad 220 už je to na , to už si pak foukne, ale krátkodobě se dá i maximálka a že bych měl pocit,že mě to urve z mašiny, ci fix to v žádným případě, spíš na to u nás nejsou cesty,zavazí druzí řidiči a prostě si to čowěk tak neužije
vsechno de, kdyz se chce
i cestovat na eNku rychle...ale na eSku je to proste pohodlnejsi
kdyz uz musim navstivit dalnici a jedu normalne kolem tech 160 nebo vic, tak je kurevskej rozdil se trosku prikrcit za to plexi
proc polovina lidi co ma eNko na ne bastli ty hnusny lopaty?
libi se jim to? nebo na ne snad fouka?
Na zaver, nez me ortodoxni eNkari ukrizujou hlavou dolu...eNko mam rad a libi se mi
a vubec...kolik vam zere pri normalni jizde 12ka?a na vokruhu?a jaky gumy?
se sipkovou nebo se zelim?
Progear 650 (Člen) 17.06.2009 09:06:07 Offline |
osiris psal:...tys mu chtěl šlapat na dlaně ? :))
mno tak na ty klidně taky... hlavně kdyby toho nechal...
jenže sem nemohl moc dobře chodit....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
barynek psal:kojaksro psal:Luk psal:vem si co se ti libi
kdo mě volá???
jak píšou soudruzi - vem co se ti líbí. Svezl jsem se na eNku a dobrý. Mám eSko a supr. Ne kvuli vzhledu, ale kvuli pohodlí. Nkdo říká, že je to zanedbatelný, jinej říká že je to diametrální rozdíl...
Jinak souhlas s Lukem, že tos nový vodníkový je mnohem hežcí eSko.
Za mě S
PS: než něco koupíš, tak se na tom hlaně svez a na názory ostatních se vyser. Když ti někdo řekne skoč z okna, tak taky neskočíš jen proto, že říkal že máš skočit. Tož tak
Jasně za mě S
A jinak tak jak píše Barynek
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Lihy psal:tak to buď rát že tě ta myška nepřeřízla
To by se musela nejdřív dostat přes Palouse a ten by se určitě tak snadno nedal...
Navíc měl hned po ruce Progeara, ten by se tolik nebránil...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Jsem Nkař a vubec celkově Nakedbiker.
Pokud ti jde o vzhled a nechceš cestovat někam v dešti a nebo inter galaktikou rychlosti tak si vem N je podle mě o hodně hezči "věc nazoru"
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
qwerty psal:jedine Sko
kdyz sme jeli po dlanici s kamosema ja na Sku a oni nahace a jak sme zastavili nma benzince tak nadavali ze maji natahle ruky a ja nic za mne Sko , na cestovani pohoda
kua, co to mas za kamose? Ja jsem frcel na eNku po dalnici z curakova az do Lucemburska (9 hodin jizdy) a to jeste v peknym chcanci - cestovni rychlost 120 a kdyz zrovna nechcalo tak 160 (a vobcas i vic) a nic jsem vytahanyho nemel. Na to, ze obcas fouka, uz jsem si zvyknul a uz mi to ani neprijde. Proste seru na vetry a uzivam si jizdu
Rek bych, ze jedinej rozdil mezi eSkem a eNkem je v tom, ze eNko je hezci
rada pro tazajiciho se: kup, co se ti libi vic a nic neres. Kdykoliv to muzes prodat a koupit neco jinyho
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:qwerty psal:jedine Sko
kdyz sme jeli po dlanici s kamosema ja na Sku a oni nahace a jak sme zastavili nma benzince tak nadavali ze maji natahle ruky a ja nic za mne Sko , na cestovani pohodakua, co to mas za kamose? Ja jsem frcel na eNku po dalnici z curakova az do Lucemburska (9 hodin jizdy) a to jeste v peknym chcanci - cestovni rychlost 120 a kdyz zrovna nechcalo tak 160 (a vobcas i vic) a nic jsem vytahanyho nemel. Na to, ze obcas fouka, uz jsem si zvyknul a uz mi to ani neprijde. Proste seru na vetry a uzivam si jizdu
rada pro tazajiciho se: kup, co se ti libi vic a nic neres. Kdykoliv to muzes prodat a koupit neco jinyho
Já bych rek,ze jedinej rozdil mezi eSkem a eNkem je v tom, ze eSko je hezci
Kakac psal:Loser psal:qwerty psal:jedine Sko
kdyz sme jeli po dlanici s kamosema ja na Sku a oni nahace a jak sme zastavili nma benzince tak nadavali ze maji natahle ruky a ja nic za mne Sko , na cestovani pohodakua, co to mas za kamose? Ja jsem frcel na eNku po dalnici z curakova az do Lucemburska (9 hodin jizdy) a to jeste v peknym chcanci - cestovni rychlost 120 a kdyz zrovna nechcalo tak 160 (a vobcas i vic) a nic jsem vytahanyho nemel. Na to, ze obcas fouka, uz jsem si zvyknul a uz mi to ani neprijde. Proste seru na vetry a uzivam si jizdu
rada pro tazajiciho se: kup, co se ti libi vic a nic neres. Kdykoliv to muzes prodat a koupit neco jinyhoJá bych rek,ze jedinej rozdil mezi eSkem a eNkem je v tom, ze eSko je hezci
amen
WD club member.
Luk psal:vsechno de, kdyz se chce
kdyz uz musim navstivit dalnici a jedu normalne kolem tech 160 nebo vic, tak je kurevskej rozdil se trosku prikrcit za to plexi
Na zaver, nez me ortodoxni eNkari ukrizujou hlavou dolu...eNko mam rad a libi se mi
se sipkovou nebo se zelim?
mám štítek čistě jen proto,že se mi to líbí
a jak už psal Palous, kerej jako jeden z mála tady jezdil jak S tak N, navíc N plnotučbné,tudíž i rychlejší, je kapota na eSku přeceńovaná
pokud bych chtěl polokapotu,šel bych do Fazera.
Koldan psal:Luk psal:vsechno de, kdyz se chce
se sipkovou nebo se zelim?mám štítek čistě jen proto,že se mi to líbí
a jak už psal Palous, kerej jako jeden z mála tady jezdil jak S tak N, navíc N plnotučbné,tudíž i rychlejší, je kapota na eSku přeceńovaná
pokud bych chtěl polokapotu,šel bych do Fazera.
No nevím jak ty ale kamoš má Fáziho litra r.v.2001 a fouká to tam daleko víc při stejnej rychlosti jak na bandasce ,takže když foukadlo tak jedině eNko a ne Fáziho a pak tam rvát tůristický plexi protože to tam fouká
Nevim proč se tu hadate.
Pokud chce Bandita at si koupi Nko pokud neche aby na nej foukalo at si koupi nějakeho cestaka. Protože i na tom S na nej foukat bude.
Bandit ja važne krasnej pouze v tom Nku kdyby koukal po polokapotaži tak si koupim nějake cestovni enduro třebas Varadeo 1000 nebo TDMko 900 tam na tebe važne moc foukat nebude
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
K.a.s.y.m. (Člen) 17.06.2009 13:19:45 Offline |
Ondráš psal:Nejhezčí Sko co jsem kdy viděl...
http://www.ghianika.cz/banditi/slides/b … va_080.jpg
díííííík
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Frodo89 psal:Nevim proč se tu hadate.
Pokud chce Bandita at si koupi Nko pokud neche aby na nej foukalo at si koupi nějakeho cestaka. Protože i na tom S na nej foukat bude.
Bandit ja važne krasnej pouze v tom Nku kdyby koukal po polokapotaži tak si koupim nějake cestovni enduro třebas Varadeo 1000 nebo TDMko 900 tam na tebe važne moc foukat nebude
My se nehádáme Jen si vyměňujem názory
a Bandit je stejně pěknej eN nebo eS záleží na chuti každýho jedince.Ale za mě jedině eSko protože je krásnější
Kakac psal:Frodo89 psal:Nevim proč se tu hadate.
Bandit ja važne krasnej pouze v tom Nku kdyby koukal po polokapotaži tak si koupim nějake cestovni enduro třebas Varadeo 1000 nebo TDMko 900 tam na tebe važne moc foukat nebudeMy se nehádáme Jen si vyměňujem názory
a Bandit je stejně pěknej eN nebo eS záleží na chuti každýho jedince.Ale za mě jedině eSko protože je krásnější
Ano souhlasim je to vec nazoru. a každej ho ma jinej. Někomu se vic libi N někomu S
Ja jsem pro N ale musim uznat že 2000-2006 vypada celkem k svetu i S ale nikdy by do něj nešel, parkrat sem na nem sedel a přišel mi to takovej divnej pocit jak sem před řiditky měl ještě tu kapotaž, připadal jsem si tak nějak těškopadně.
Tak Vám všem děkuji za názory a je vidět, že jednomu se líbí to a druhému zas ono. Jak jsem prvně napsal, táhne mě no k N-ku a už o tom asi nebudu víc přemýšlet. Pokud mi nebude N-ko vyhovovat, prodám ho, a zkusím S-ko. Jinak jsem si na motorkáři prohlédl Bandita vzor 2009 viz: http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov … 13025.html a musím uznat, že je to krasavec. Už jste ho někdo viděl na vlastní oko???
b.karasek psal:Tak Vám všem děkuji za názory a je vidět, že jednomu se líbí to a druhému zas ono. Jak jsem prvně napsal, táhne mě no k N-ku a už o tom asi nebudu víc přemýšlet. Pokud mi nebude N-ko vyhovovat, prodám ho, a zkusím S-ko. Jinak jsem si na motorkáři prohlédl Bandita vzor 2009 viz: http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov … 13025.html a musím uznat, že je to krasavec. Už jste ho někdo viděl na vlastní oko???
na vlastní oko na monitoru ale to jsi asik slyšet nechtěl
každopádně tohle eNko (2009), je o dost hnusnější než to starý eNko, co chceš ty. Buď jak buď, přeju šťastnou ruku při výběru
Bandit 4EVER!!!
b.karasek psal:Tak Vám všem děkuji za názory a je vidět, že jednomu se líbí to a druhému zas ono. Jak jsem prvně napsal, táhne mě no k N-ku a už o tom asi nebudu víc přemýšlet. Pokud mi nebude N-ko vyhovovat, prodám ho, a zkusím S-ko. Jinak jsem si na motorkáři prohlédl Bandita vzor 2009 viz: http://www.motorkari.cz/clanky/moto-nov … 13025.html a musím uznat, že je to krasavec. Už jste ho někdo viděl na vlastní oko???
Až na to světlo... Zbytek bych překous...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Nejhezči N co vyšlo byly ročniky to uplně první 1995 a pak rozmezi 2000-2004 kdy to vypada jako klasickej Nahač hezke kulate světlo a dva budiky nad nim.
Ale kupuj to co se libi tobě a přeji štastnou ruku při vyběru
Myslím, že nejvíc záleží na oblečení. Když jsem jezdil v textilu, tak jet 130 a víc byla moje smrt. Teď mám kůži a ve 180-ti se směju
Takže za mě je to N-ko, bo je to nádherná klasika.
Ale jen do té doby co měly chromované budíky. Potom se mi spíš líbí ty S-kové variace. Ale je to jen věc estetická........
PAJA psal:Vyber si S je hezčí a pohodlnější,na N budeš vypadat jako socka co nemá na kapotu
spiš na opak ne? když koukneš na inzeraty tak Ska jsou levnějši než Nka.
Doporučiji stale N a jedině kdy me to štvalo když sem pospichal po D8 domu v dešti. Jinak Nevidim duvody jezdit inter galaktickou rychlosti a při 160 se mi ten odpor vzduchu zdal spiše přijemny
Frodo89 psal:PAJA psal:Vyber si S je hezčí a pohodlnější,na N budeš vypadat jako socka co nemá na kapotu
Doporučiji stale N a jedině kdy me to štvalo když sem pospichal po D8 domu v dešti. Jinak Nevidim duvody jezdit inter galaktickou rychlosti a při 160 se mi ten odpor vzduchu zdal spiše přijemny
Čumím co píšeš,něco co se dá v základu koupit jako nové ,má větši hodnotu ojeté,jako to co bylo dražší .A rychlost 160 je u S ,normální rychlost cestovní o které se ti při tom relativním pohodlí může jenom zdát
AŤ ŽIJE SPARTA, BANÍKOVCI SOU MRDKY!!!
Meloun psal:PAJA psal:Meloun psal:PAJA: Meleš viny..
Mít takovou bez kalhotkovou starou mrdku jako ty tak taky kolem sebe kopu
Áááá,tak kdo si tady dělá prdel??
nevim, ale měl by dostat na budku
hans psal:Meloun psal:PAJA psal:
Mít takovou bez kalhotkovou starou mrdku jako ty tak taky kolem sebe kopuÁááá,tak kdo si tady dělá prdel??
nevim, ale měl by dostat na budku
Anonymní "chytráci" se nemlátí..
Je to asi nějaký mindrák dotyčného..
PURE NAKED BIKE!
Kakac psal:Hoši KLÍÍÍÍÍÍÍÍD rukám
Nebo Vám praskne cévka
kdyby mi prasla cévka, tak mi to všechno vyteče do gatí a to bych nerad.............
Měl jsem N a teď nový S. Ze začátku jsem si říkal, že to fouká pořád stejně, ale to jen do doby, co jsem zjistil, že jedu 220 a sedím pořád rovně jako prkno. Na N už bych dávno vlál za mašinou A co se týče štítku, tak určitě je trochu znát, takže to je takový kompromis mezi S a N....
.... vono to ňák dopadne ....
Góťa psal:Měl jsem N a teď nový S. Ze začátku jsem si říkal, že to fouká pořád stejně, ale to jen do doby, co jsem zjistil, že jedu 220 a sedím pořád rovně jako prkno. Na N už bych dávno vlál za mašinou A co se týče štítku, tak určitě je trochu znát, takže to je takový kompromis mezi S a N....
pravdu má chlapec
Jen já s tou mojí mrdkou B6S 220 km/hod nikdy nedosáhl, leda volným pádem do Macochy
K.a.s.y.m. (Člen) 19.06.2009 07:31:46 Offline |
Kakac psal:Góťa psal:Měl jsem N a teď nový S. Ze začátku jsem si říkal, že to fouká pořád stejně, ale to jen do doby, co jsem zjistil, že jedu 220 a sedím pořád rovně jako prkno. Na N už bych dávno vlál za mašinou A co se týče štítku, tak určitě je trochu znát, takže to je takový kompromis mezi S a N....
pravdu má chlapec
Jen já s tou mojí mrdkou B6S 220 km/hod nikdy nedosáhl, leda volným pádem do Macochy
mě to tachometrovejch 220 jede bez větších potíží??
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PAJA psal:Frodo89 psal:PAJA psal:Vyber si S je hezčí a pohodlnější,na N budeš vypadat jako socka co nemá na kapotu
Doporučiji stale N a jedině kdy me to štvalo když sem pospichal po D8 domu v dešti. Jinak Nevidim duvody jezdit inter galaktickou rychlosti a při 160 se mi ten odpor vzduchu zdal spiše přijemnyČumím co píšeš,něco co se dá v základu koupit jako nové ,má větši hodnotu ojeté,jako to co bylo dražší .A rychlost 160 je u S ,normální rychlost cestovní o které se ti při tom relativním pohodlí může jenom zdát
vzhledem k tomu,že je po eNkách věčí poptávka, tak se vážně prodávaj líp, páč jak už byl napsáno nahoře, ti co chtěj oplokapotu věčinou sáhnou po koncepčně vyspělejší mašině. ti co chcou klasického naháče moc možností výběru nemají
PAJA psal:Meloun psal:PAJA: Meleš viny..
panove, dyt todle tema je vecne jako Bandit, tak jenom trosku ucty a nadhledu...
Koldan psal:PAJA psal:Frodo89 psal:
Doporučiji stale N a jedině kdy me to štvalo když sem pospichal po D8 domu v dešti. Jinak Nevidim duvody jezdit inter galaktickou rychlosti a při 160 se mi ten odpor vzduchu zdal spiše přijemnyČumím co píšeš,něco co se dá v základu koupit jako nové ,má větši hodnotu ojeté,jako to co bylo dražší .A rychlost 160 je u S ,normální rychlost cestovní o které se ti při tom relativním pohodlí může jenom zdát
vzhledem k tomu,že je po eNkách věčí poptávka, tak se vážně prodávaj líp, páč jak už byl napsáno nahoře, ti co chtěj oplokapotu věčinou sáhnou po koncepčně vyspělejší mašině. ti co chcou klasického naháče moc možností výběru nemají
Jako co se teiče klasickeho nahače tak možnosti jsou ale ve třidě 600ten bandit vyzeral važně nejklasičteji. Kdy se mu zachovavaly takovy ty zakladni rysi jako dva budiky ve chromovic kapličkach a kulate světlo pod nim. atd...
Ale co se tyče 12tam možna bude vic S nevim. ale osobně to už ke kubatura kdy Bandit v Nku ma vic než hodně silnou konkurenci v tech velkych nahači jako třebas CB1300 XJR1300 GSX1400 a další tech hezkych klasickyh nahaču je v tom vyšim obsahu už celkem dosti, možna i proto jsou ty ceny tak stlačeny dolu.
Luk psal:PAJA psal:Meloun psal:PAJA: Meleš viny..
panove, dyt todle tema je vecne jako Bandit, tak jenom trosku ucty a nadhledu...
tak v tomhle s tebou naprosto souhlasim. Sice si taky myslim, že Melounovou eNko je hnusný ale je to takový nevinný špičkování
takže rejpnout si ano, ale trochu s rozumem...
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:..takže rejpnout si ano, ale trochu s rozumem...
nejni lepší rejpat rejčem
jinak tahle diskuze spěje k hovnu
každýmu se ta jeho hujda zdá nejhezčí, protože jinak by přiznal, že si koupil hnus
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:každýmu se ta jeho hujda zdá nejhezčí, protože jinak by přiznal, že si koupil hnus
Jasný, souhlas.
Ale to platí jen v případě eSka, protože eNkaři si nic přiznávat nemusí... Ti maj prostě eNko, tečka.
Second Class Citizen
1130 Café Racer
ross psal:barynek psal:..takže rejpnout si ano, ale trochu s rozumem...
nejni lepší rejpat rejčem
jinak tahle diskuze spěje k hovnu
každýmu se ta jeho hujda zdá nejhezčí, protože jinak by přiznal, že si koupil hnus
Nene, kdepak..já si koupil KLASICKÝHO starýho kulatýho Bandita -NAHÁČE, o kterým jsem vždycky snil..stará škola....ale v základu je fádní, takže úpravy..
A až to rozsekám, tak to bude víc do stylu streetfighteru-ptž tam byla původní myšlenka Bandita směřovaná...Ne do cestovna jako xj teda vlastně eS..(furt se mi ty dvě motorky pletou)
Ale jinak přiznávám, že vedle takový MV Agusty brutale mi přijde Bandit hnusnej no..nebo spíš "obyčejnej"..
PURE NAKED BIKE!
mr.BSE psal:Jasný, souhlas.
Ale to platí jen v případě eSka, protože eNkaři si nic přiznávat nemusí... Ti maj prostě eNko, tečka.
čoveče tak teď nevím...
a co gdyž mám eSkové eNko???
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
tomasNJ psal:mr.BSE psal:Jasný, souhlas.
čoveče tak teď nevím...
a co gdyž mám eSkové eNko???
Ty máš anglickýho pankera, co bys ještě chcel?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
barynek psal:Luk psal:PAJA psal:Mít takovou bez kalhotkovou starou mrdku jako ty tak taky kolem sebe kopu
panove, dyt todle tema je vecne jako Bandit, tak jenom trosku ucty a nadhledu...tak v tomhle s tebou naprosto souhlasim. Sice si taky myslim, že Melounovou eNko je hnusný ale je to takový nevinný špičkování
takže rejpnout si ano, ale trochu s rozumem...
Naprostý souhlas s Barynkem(včetně rýpance do Melouna)
S tímto názorem se plně souhlasím včetně slov o úctě a nadhledu
Vždyť jsme jedna Bandití rodina a to že jedna polovina nosí pěknej mejkap(eS) a druhá je zase chlupatá a nahá(eN) nemění nic na tom že patří tyhle dvě poloviny k sobě jak v reálným životě ne?!!(včetně rozdílných názorů a hádek)
P.S Doufám že ty hádky nebudou na rozvod
mr.BSE psal:Meloune, ač nerad, tak musím říct, že tohle je fakt super
Ta hadka už me taky štvala Někdo hold ma rad holky někdo zase vdolky
A to že si každej bude stat za svou milenkou to je snad jasny ne?
Takže Nakedbike a eSkaře pozvem na at jim neni smutno
Stránky: 1 2