Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Pro tichý blázny II

Lihy (Člen)
16.06.2009 15:54:05

Pro tichý blázny II

Hele jakej smekací naviják na přívlač (prut 2,70m zátěž kolem 20-60 - ten teda taky nemám uplně vybranej bo transportní rozměry mi nehrajou do karetsmile2  ale předběžně mi připadá použitelný todle http://potreby-rybarske.eu/rybarske-pru … rmoran.htm) v nějaký rozumný cenový kategorii.
Jinak chytal bych na pletenou šňuru 0.2mm návin tak kolem 200 m
Na starej kaprovej teleskop co mám doma (3,6m zátěž 80-150g) bych dal http://www.braunstar.cz/rybar/www/index.htm vlasec tak 0,5 (možná 0,6) a chytal bych na paternoster návazce nebo jiný těžší kousky (popřípadě na položenou).
Ps. jedná se o lovení z mořského pobřeží....skály a kamenitý pláže
něco takovýho:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e4/Baia_da_Alagoa_Cedros_Flores_Azores.jpg

Tak co vy ekšperti? se to tu chlubí kapitálníma oulovkama tak poraďtesmokin
Dik

Loser (Administrator)
16.06.2009 16:50:44

Re: Pro tichý blázny II

kup si par rulicek dynamitu a mas to vyreseny ... ti tam budou pak rikat krokodyl dandyyyy bigsmile

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
PALOUS (Člen)
16.06.2009 19:14:23

Já bych se na prut vyassbo stejně hofno chytnešbigsmilety prachy tam vraš do chlastu a  na rybu si nevspomenešbigsmile a nebo jesi chceš tak brnknigood

Jebat motorky :-)
Filous (Člen)
16.06.2009 21:16:01

...kup si šnorchl, brejle, harpunu a vyser se na prutidontknow ...přeci tam nebudeš stát na břehu jag vocasidontknowbigsmile

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Baltazar (Člen)
16.06.2009 21:32:52

Potřebuješ hodit daleko a velký olova - surfovej prut a naviják

The father of the little princess of the dawn
PALOUS (Člen)
16.06.2009 22:13:57

Baltazar psal:

no jistě ale děličkugooda zas jsme s cenou jindebigsmilea naviják,ale kua velkejgoodve dvou prutách mám bezmála 30 kolíků a vo vostatním nádobí ani nemluvím a co?no ještě sem nevodevzdal loňskou povolenkusmile2bigsmile

Jebat motorky :-)
Borák (Člen)
16.06.2009 23:19:06

a nejni lepčí se stafit na sklénku f krčmě a tu vobludu z moře si poručit už hotovou.....idontknow
bych řek že to nakonec vyjde i lefnějc smokin
a nemel mi vo tom že tam jedeš lovit ryby pičo
to bys tam jel sám a né s princeznou
takže votázka zní ..lubrigant nebo guma coolsmokin

...nikdo nevojebe Ježíše...
Lihy (Člen)
17.06.2009 08:29:15

Baltazar psal:

hele a na co jako budu potřebovat házet extrémě daleko? dyk tam nejsou žádný písečný lavice který bych potřeboval přehodit, ale spíš útesy pod kerejma bude pravděpodobně hned u kraje hloubka jak kráva (nejde mi sem vložit obrázek kde chytaj z kajaků kousek od místa kde budem přebývat - http://www.argonauta-flores.com/servicos_e.html#caiaque - třeba zrovna najeď na 3.foto v odstavci rent a kaiak). Jinak na tenhle stil (velký olovo návazce a mrsknout s tim do hlubin) chci právě použít ten delší teleskop, ale to spíš jako že pokus estli se chytně nějaká ta větší mrcha. Ten vláčecí bych ctěl hlavně kvůli tomu že je lehkej a stejnak nehodlám primárně chytat nějaký obry, ale spíš něco na gril (makrely, pražmany atd.) takže si myslim že nádobíčko co zvládne českou štiku bude dostatečný, když pominu přepravní rozměry, tak tahat se pár hodin s těžkym prutem na kerym mi bude viset půl kila zátěže kerá se mi pravděpodobně chytne někde za skálu se mi moc nechce.

vOjTaB6 (Člen)
17.06.2009 08:52:47

Lihy, te cituju: "esli se chytne vetsi mrcha"...

Pri tvy postave bych radeji nechtel aby se chytla vetsi mrcha... bigsmile

Ale jinak ti to zavidim, jel bych taky. good

Bandit rulezz!!!
Lihy (Člen)
17.06.2009 08:58:31

vOjTaB6 psal:

Lihy, te cituju: "esli se chytne vetsi mrcha"...

Pri tvy postave bych radeji nechtel aby se chytla vetsi mrcha... bigsmile

Vole to bylo první co mě napadlobigsmile když sem koukal na pevnosti šňůr a tak... vogo když se to nepřetrhne ani 30ti...40ti kilama, tak mám takovej dojem, že to asi neni žádná prdel zůstat i s prutem na břehu když to v plný rychlosti čapne něco většího bigsmile

Lihy (Člen)
17.06.2009 09:04:52

Filous psal:

...kup si šnorchl, brejle, harpunu a vyser se na prutidontknow ...přeci tam nebudeš stát na břehu jag vocasidontknowbigsmile

brejle beru, šnorchl ne bo se dycky nadechnu vodysick na místě šlohnu někomu ze zahrady vidle a začne ten pravej masakrbigsmile

Ondráš (Člen)
17.06.2009 10:16:31

A přemejšlel si jak to dostaneš k sobě, když budeš na tom útesu? Potáhneš to nahoru na tom vlasci (šňůře..)?help

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Lihy (Člen)
17.06.2009 10:39:27

Ondráš psal:

A přemejšlel si jak to dostaneš k sobě, když budeš na tom útesu? Potáhneš to nahoru na tom vlasci (šňůře..)?help

ne sem uplně blbejbigsmile
samo že to budu vytahovat jak jeřábem 100 m na útesidontknow

Fresh Man (Člen)
17.06.2009 11:29:45

Lihy psal:
Ondráš psal:

ti fandim... asi budeš první :)

Bandit pičo
Ondráš (Člen)
17.06.2009 11:50:17

Lihy psal:

Si vem radši šńůru do 20 kg, ať se to radši přetrhne, než aby tě stáhla sebou. bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS