Nejsi přihlášen
CHORVATSKO ,,,,???
ČUS CHTĚLI BYSME JET S PANI MÁMOU A DĚCKAMA NA KRK NEBO ISTRII ,ALE JENOM TAK NA 3-4 NOCI SE OKOUPAT ,NEMÁTE NĚKDO NĚJAKÝ ODKAZ NEBO TYP KEMP NEBO APARTMÁN KDE TĚ UBYTUJÍ ,NA 3 NEBO 4 NOCI. NA NETU JSIU POUZE MIN. NA TÝDEN DÍKAS
Re: CHORVATSKO ,,,,???
Hoj tady má paní apartmán na Krku http://www.adrialin.cz/chorvatsko-apart … 6802.html, je to přímo v Bašce kousek od moře. Jedeme k ní podruhé, jinak do Bašky po osmé. Je to tam fakt krásný a hlavně jsi tam za chvilku, vůbec nemá smysl se tahat někam dolů. je tu krásná oblázková pláž s modrou vlajkou za čistotu a pro děti taky pecka. Přes cestovku nebrat, tady máš mail a zkus se s ní domluvit lucijana_derencinovic@net.hr
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Antikrist psal:Hoj tady má paní apartmán na Krku http://www.adrialin.cz/chorvatsko-apart … 6802.html, je to přímo v Bašce kousek od moře. Jedeme k ní podruhé, jinak do Bašky po osmé. Je to tam fakt krásný a hlavně jsi tam za chvilku, vůbec nemá smysl se tahat někam dolů. je tu krásná oblázková pláž s modrou vlajkou za čistotu a pro děti taky pecka. Přes cestovku nebrat, tady máš mail a zkus se s ní domluvit lucijana_derencinovic@net.hr
...za sebe tvrdim, že má cenu se tahat dolu, uš jen kvůlivá jinýmu klimatu, vyšším teplotám a stálejšímu počasí...jezdil sem tam 12 let a mam to sjetý vot zhora aš po Dubrovnik, ale uš taky vim, že tam jen tag nepojedu, bo mě poslední roky srali furt víc a víc...ofšem loni sem vobjevil calabrii a byl sem spokojenej parchant, žádný tůristi a narvaný pláže, žádný atrakce, ceny sakra nižší neš v HR, jen voda a písek, paráda...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 18.06.2009 13:46:58 Offline |
Fresh Man psal:na chorvaty se vy... sou to drahý cikání...
abys platil povolenku se jít i vychcat
svatá slova
doba je temná...
No nevím, klima mi na makarský přišlo stejný jako nahoře. Potom v Bašce je krásná pláž a ne nějaký posraný budry, nebo betonový placky. Za další ta cesta. Jeli jsme tam 23 hodin, páč se to sralo. Plzeň-Baška 10hodin a bez poplatků Slovincům za dálnici. A to nemluvím o poplatcích za HR dálnice. A jestli bereš děti tak je nesmysl se trmácet takovej kus navíc. Toť má zkušenost.
Filous psal:Antikrist psal:Hoj tady má paní apartmán na Krku http://www.adrialin.cz/chorvatsko-apart … 6802.html, je to přímo v Bašce kousek od moře. Jedeme k ní podruhé, jinak do Bašky po osmé. Je to tam fakt krásný a hlavně jsi tam za chvilku, vůbec nemá smysl se tahat někam dolů. je tu krásná oblázková pláž s modrou vlajkou za čistotu a pro děti taky pecka. Přes cestovku nebrat, tady máš mail a zkus se s ní domluvit lucijana_derencinovic@net.hr
...za sebe tvrdim, že má cenu se tahat dolu, uš jen kvůlivá jinýmu klimatu, vyšším teplotám a stálejšímu počasí...jezdil sem tam 12 let a mam to sjetý vot zhora aš po Dubrovnik, ale uš taky vim, že tam jen tag nepojedu, bo mě poslední roky srali furt víc a víc...ofšem loni sem vobjevil calabrii a byl sem spokojenej parchant, žádný tůristi a narvaný pláže, žádný atrakce, ceny sakra nižší neš v HR, jen voda a písek, paráda...
Kdo jinému jámu kopá, je ukrajinec páč jámu si má kopat každej sám.
Filous psal:Antikrist psal:Hoj tady má paní apartmán na Krku http://www.adrialin.cz/chorvatsko-apart … 6802.html, je to přímo v Bašce kousek od moře. Jedeme k ní podruhé, jinak do Bašky po osmé. Je to tam fakt krásný a hlavně jsi tam za chvilku, vůbec nemá smysl se tahat někam dolů. je tu krásná oblázková pláž s modrou vlajkou za čistotu a pro děti taky pecka. Přes cestovku nebrat, tady máš mail a zkus se s ní domluvit lucijana_derencinovic@net.hr
Ale je to asi dálka, ne?
Renda psal:Filous psal:Antikrist psal:Hoj tady má paní apartmán na Krku http://www.adrialin.cz/chorvatsko-apart … 6802.html, je to přímo v Bašce kousek od moře. Jedeme k ní podruhé, jinak do Bašky po osmé. Je to tam fakt krásný a hlavně jsi tam za chvilku, vůbec nemá smysl se tahat někam dolů. je tu krásná oblázková pláž s modrou vlajkou za čistotu a pro děti taky pecka. Přes cestovku nebrat, tady máš mail a zkus se s ní domluvit lucijana_derencinovic@net.hr
Ale je to asi dálka, ne?
...2100 km...ale dyš tě baví cestovat??? ...mě to nevadí...
K.a.s.y.m. (Člen) 19.06.2009 08:47:07 Offline |
Antikrist psal:No nevím, klima mi na makarský přišlo stejný jako nahoře. Potom v Bašce je krásná pláž a ne nějaký posraný budry, nebo betonový placky. Za další ta cesta. Jeli jsme tam 23 hodin, páč se to sralo. Plzeň-Baška 10hodin a bez poplatků Slovincům za dálnici. A to nemluvím o poplatcích za HR dálnice. A jestli bereš děti tak je nesmysl se trmácet takovej kus navíc. Toť má zkušenost.
ale je to dole jiný..nahoře se může klidně spát,že ti celej tejden propší.což dole fakt nehrozí.tam propší tak max. jeden den.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Jsem zvědavej dneska vyrážíme na mašinách...
mazo psal:a ja just chcem ist do chorvatska...
tak mi poradte pekne ubytko, ktore poznate
cez net som bol uz v asi milione izieb a je to k hovnu
...semka sem jezdíval já a supr ...jen ta baba domácí (né majitelka, majitel je f Dojčlandu) je taková divná, ale satan jí vem, penzijon je to pjeknej, novej, čistej, s hlídanym soukromym parkáčem, je to hnet u vody, s velkou terasou s grilem, lehátkama na pláži, prostě dobrý...jo a jezdil sem tam napřímo, bes prostřednictví cestofky, ale myslim, že uš budou mít plno...skus tam cinknout................
...oukydouky ...sorry ...tag teda tady:
http://www.chorvatsko-ubytovani.cz/2009 … any-pralas
Stránky: 1