Nejsi přihlášen
Progear 650 (Člen) 16.06.2009 20:42:32 Offline |
Kosti no.2
Přátelé, prvně bych se chtěl omluvit těm, kteří se nedočkali... Neskončilo to u mě, ale u jednoho pána, kterej se na mě.......
Jináč tak do 14 dní by mělo bejt hotovo a vobjednávky přijímáme s Tlustochem tak max. do konce tejdne...To on dá vědět do kdy... Takže kdyby měl někdo zájem, sem s tím.... cena orientačně jako minule v řádech stokorun....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Re: Kosti no.2
Progear 650 psal:Přátelé, prvně bych se chtěl omluvit těm, kteří se nedočkali... Neskončilo to u mě, ale u jednoho pána, kterej se na mě.......
Jináč tak do 14 dní by mělo bejt hotovo a vobjednávky přijímáme s Tlustochem tak max. do konce tejdne...To on dá vědět do kdy... Takže kdyby měl někdo zájem, sem s tím.... cena orientačně jako minule v řádech stokorun....
Tak na mě nezapomeň. 1x na B12. Díky
Progear 650 (Člen) 16.06.2009 21:58:55 Offline |
Renda: ok...
Filous: vo čem jsme se asi vodpoledne bavili..........
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Filous psal:tlustoch psal:Filous psal:...nemusim nic vobjednávat, platí ta naše dohoda???
jistě že ne, protože jediné ty tvoje existují
senkjů, pán bude mít radost a já ho budu mít vyřešenýho..
Asi v tom budu zainteresován i já... Musím je někde najít.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ice psal:Nějaké téma mi asi uniklo... Vo co se jedná? Řídím se pravidlem "nekupte to, když je to tak levný", ale potřebuju vědět o co se jedná...
Ice: To jde mimo tebe..je to zásah do konstrukce vozidla - to se nesmí
PURE NAKED BIKE!
Ice psal:Nějaké téma mi asi uniklo... Vo co se jedná? Řídím se pravidlem "nekupte to, když je to tak levný", ale potřebuju vědět o co se jedná...
jelikož jsem počítačový antitalent tak to sem neumím vložit,ale máš to na mailu . je to pozice 13
čtyři kola jsou super, ale dvě mnohem lepší
tlustoch psal:Ice psal:Nějaké téma mi asi uniklo... Vo co se jedná? Řídím se pravidlem "nekupte to, když je to tak levný", ale potřebuju vědět o co se jedná...
jelikož jsem počítačový antitalent tak to sem neumím vložit,ale máš to na mailu . je to pozice 13
tak prd ty tam nemáš mail
to Meloun: včera jsme s Progírem dotáhli ještě víc ten zadní tlumič a je to velká parádička. už se moc těším na kosti
to všichni: koukejte se rychle vymáčknout kdo je chce ať je můžu nechat udělat
tlustoch psal:to Meloun: včera jsme s Progírem dotáhli ještě víc ten zadní tlumič a je to velká parádička. už se moc těším na kosti
to všichni: koukejte se rychle vymáčknout kdo je chce ať je můžu nechat udělat
Jakože jste museli tahat voba najednou,jo??
Jasný no..tvrdá prdel je dobrá
PURE NAKED BIKE!
Progear 650 (Člen) 17.06.2009 09:09:58 Offline |
Meloun psal:tlustoch psal:to Meloun: včera jsme s Progírem dotáhli ještě víc ten zadní tlumič a je to velká parádička. už se moc těším na kosti
to všichni: koukejte se rychle vymáčknout kdo je chce ať je můžu nechat udělatJakože jste museli tahat voba najednou,jo??
Jasný no..tvrdá prdel je dobrá
S tou prdelí souhlasim...
Ale voba najednou jsme netahali, neboj.... Tlustoch měl sice pruzinu na 6 ale utlum jen na 2.... A tím kolečkem dole zvládám otočit i já....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
K.a.s.y.m. (Člen) 17.06.2009 12:12:21 Offline |
ross psal:tohle je taky docela pěkná kost
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 661361.jpg
to je spíš roštěnka.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:ross psal:tohle je taky docela pěkná kost
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 661361.jpgto je spíš roštěnka.
..časem bude aji bůček
Mour psal:K.a.s.y.m. psal:ross psal:tohle je taky docela pěkná kost
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 661361.jpgto je spíš roštěnka.
..časem bude aji bůček
Kdo si počká...
Strýcfajtr !!!
Progear 650 (Člen) 17.06.2009 21:15:15 Offline |
to zas bude megasérie....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
nety psal:jestli to tam nemam jako že nee, tak chci taky jedny na B12.
cekal jsem, kdy se ozves
ztracenej pripad
vyhod ten central z gixera se kterym na tom vypadas jak ten manik na Introsi v Sosnovej, vrat tam original, a bud rad ze tio to jezdi
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
shrnutí
materiál cca 45,- /1ks
vyříznutí laser 105,- / 1ks
tzn za pár je to 300,- Kč
to jsou ceny za co to dělají levněji to neumím.
prosím o potvrzení na mail kinclv@gmail.com do pondělí 22/6/2009 12:00!!!!!!!!!!
zatím mají zájem
B6 - Tlustoch
Sleip
B12 - Progear
Rendy
Nety
Progear 650 (Člen) 18.06.2009 11:03:07 Offline |
Píčové....
Sem si myslel, že vám je jasný, že B12 nechcu...
Svoje origo kosti mám pro filouse, tak potřebuju mít i origo že....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Radek-Ban psal:jj taky se připomínám na B650 K6
ty woe, to si to sem napsal brzo,ale ještě to nějak spácháme. Páč pro materiál jsem už byl.
jinak pro ostatní materiál už mám, jestli to dopadne, tak to půjde zítra do výroby a čistě teoreticky budou v pátek první kousky na odběr.
tlustoch psal:Radek-Ban psal:jj taky se připomínám na B650 K6
ty woe, to si to sem napsal brzo,ale ještě to nějak spácháme. Páč pro materiál jsem už byl.
jinak pro ostatní materiál už mám, jestli to dopadne, tak to půjde zítra do výroby a čistě teoreticky budou v pátek první kousky na odběr.
jsem psal progymu na ICQ...jsem nevěděl jestli to máš na starost ty nebo on....když to vyjde budu rád dík
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Tom psal:Tak já bych taky přivobjednal jedny na B6 když už se tu tuní. Maila posílám. Dík
cus kosti máš hotové, posílal jsem ti maila,ale žádná odezva!!!
tak jak s tebou, koukej se ozvat.
tlustoch
Michal_B_B (Člen) 08.07.2009 20:17:35 Offline |
Ty kosti jsou na B6 o čtyři mm kratší? A za jakýho materiálu jsou? Díkys za odpověď...
Progear 650 (Člen) 08.07.2009 20:18:45 Offline |
Michal_B_B psal:Ty kosti jsou na B6 o čtyři mm kratší? A za jakýho materiálu jsou? Díkys za odpověď...
jo... 6 nerez...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 (Člen) 11.07.2009 08:47:09 Offline |
Ondráš psal:nety psal:aspoň tam bude mít nový majitel vše a nemusí nic shánět ne? no vidíš, bude spokojenej parchant.
Mě se líbí jak v jednom vláknu prodáváš a v druhém říkáš, že si to necháš.
dyk píše bude a ne budu... tak jak je to Nety ci fix...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
NO JO, PRODÁVAT PRODÁVAM, ALE JAK DOJDE NA LÁMÁNÍ CHLEBA, TAK HO NEUMIM PUSTIT. NA TO SEM SE S NIM MOC PIPLAL. JESTE LUK A FAITIK ME ZA TO DÁVAJ ČOČKU, TAK SE TO PAK NEDÁ. TO BYL MUSEL NĚKDO HNED PŘIJED A HNED ODJET, PÁČ JINAK BY MĚ TO HLODALO V PALICI.
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
Michal_B_B (Člen) 19.08.2009 15:46:09 Offline |
Zdravim... nemáte někdo okótovanej výkres prodlouženejch kostí?
Moc by mi to pomohlo díkys...
Michal_B_B (Člen) 20.08.2009 16:18:16 Offline |
tlustoch psal:na B6 nebo B12?
prodloužené??
Sorry samozřejmně že zkrácené jen sem to špatně napsal jinak už sem to dostal na e-mail takže děkuji jirkovi
Nemáte někdo výkres v CADu na kosti pro zvýšení B6??
K.a.s.y.m. (Člen) 17.05.2010 19:24:45 Offline |
Fik-B6S psal:Nemáte někdo výkres v CADu na kosti pro zvýšení B6??
máš to v mailu
K.a.s.y.m. psal:Fik-B6S psal:Nemáte někdo výkres v CADu na kosti pro zvýšení B6??
máš to v mailu
Super dík moc...
zdenek 1 psal:FILDO co ty prodlužováky ny ty špigle???
zatím v nedohlednu...
To Progir: Prosimte znamej dotahl pro kluka B650 vzduch, je to po zensky co mela nizko chcani a je to snizeny, ale puvodni kosti nedodali, a jelikoz mladej je prej vysokej kman, tak by potreboval zjistit delku puvodnich kosti na roztec der a nebo pokud mas nejaky puvodni kosti na B 650 doma na prodej tak nahod cenu a ja to pretlumocim dal.
Diky
Progear 650 (Člen) 16.06.2011 09:36:05 Offline |
původní nemám... at vyndá ty co tam jsou a udělá je kratší podle nich a je to...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:původní nemám... at vyndá ty co tam jsou a udělá je kratší podle nich a je to...
To si me moc nepomoh Mlho , sem prave myslel ze to budes vedet kolik jsou puvodni kosti at se s tim nemusime jebat. A propo nevite, nebo nemuzete nekdo doma omerit z B 650 vzduch / oil delku kosti, roztec dira -dira ? Byl bych moc rad . Díky
Billy psal:Progear 650 psal:původní nemám... at vyndá ty co tam jsou a udělá je kratší podle nich a je to...
To si me moc nepomoh Mlho , sem prave myslel ze to budes vedet kolik jsou puvodni kosti at se s tim nemusime jebat. A propo nevite, nebo nemuzete nekdo doma omerit z B 650 vzduch / oil delku kosti, roztec dira -dira ? Byl bych moc rad . Díky
...je to stejný jako B6...rozměr mam uloženej na eksternim disku, kerej se posral a nemůžu ho votevřít
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:Billy psal:Progear 650 psal:původní nemám... at vyndá ty co tam jsou a udělá je kratší podle nich a je to...
...je to stejný jako B6...rozměr mam uloženej na eksternim disku, kerej se posral a nemůžu ho votevřít
Okej tak snad tady omerim od kamosa tu dýlku, ten ma tady B6
Díky Moure
Takovej můj asi hodně stupidní dotaz když se snižuje tak se dávaj delší kosti a když se zvedá tak kratší??? nebo jsem chuj a myslím si to opačně.
K.a.s.y.m. (Člen) 24.11.2015 09:23:14 Offline |
Sekce download
K.a.s.y.m. (Člen) 24.11.2015 15:03:42 Offline |
Neni zac
K.a.s.y.m. (Člen) 24.11.2015 19:07:32 Offline |
Drunkriot psal:K.a.s.y.m Děkuji na stotisickrat
Byla to reakce na tohle ,ale kdyz jsi to pripomnel