Nejsi přihlášen
Re: Je někdo kdo včera nebyl
vcera prvni svezeni na B6N v kariere a jeste ted sem vyplesklej sice jen 30 km pac preci jen byl masopust a musel sem obchodne do prahy ale dobry dnes bude opacko az se vyprdelim z postele
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
PALOUS psal:Já nebyl a ani dlouho nebudukoukám,že vod středy to bude lyžovačka a to taky není k zahození
...vo sněhu si piš na stránkách sněhuláků woe
...sníh patří na hory, ne na silnice
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Palous : sis koupil lyže s gumovejma pásama,nebo deset tater sněhu,že chceš lyžovat. Letos to bylo jasný málo sněhu,protože sem koupil na plechovku nový zimáky,takže logicky nenapadlo
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
...sem to fčera taky nevydržel a byl sem letos poprvý na Dubej...i s Darkem...a Prase s Bobkem se tam taky vobjevili...kafe tam maj furt stejný, lidi se tam slejzaj taky stejný, tagže fšechno v normálu...bylo to příjemný, potáhnout zas po třechapůl měsících za heft
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
maňas psal:Palous : sis koupil lyže s gumovejma pásama,nebo deset tater sněhu,že chceš lyžovat. Letos to bylo jasný málo sněhu,protože sem koupil na plechovku nový zimáky,takže logicky nenapadlo
Asi budeš mět pravdu ale cohele čumím k tobě do profilu a koukám,že ti taky pěkně šmakujetož budem dvaa jina co máš s tou motorkouti to čudí jak sfiňa a hnátu na heftu nemášasi motor f hajzlu co
Jebat motorky :-)
taksem ho vytah teda i v nedeli a jel se ukazat k otcovi bylo to vetsinou pres les takze docela kosa ale za ten pocit to stoji.sem rad ze mam B6N mazec ted dostane servisek(oleje filtry svice ventily a drobne zavad a pak uz snad pocasi dovoli jezdit furt a daleko
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Sobota 150 km, neděle 70 km. Na to, že mam mašinu přesně měsíc, jsem nalítal dohromady pěknejch zhruba 500 kilásků. Musim trénovat, abych nebyl za úplnýho lůzra (spokojim se s předposledním místem )
Docela čumim na blázny na sněhu
To bych si nedal. Šílenci
Kelly01 psal:Drak
Ste dobří..
Tohle se bojím přejet i na dvoře při vyjíždění z garáže
No je pravda, že tohle byl jen přejezd silnice jinak bez sněhu, ale místy mokrá.
... a když na to přijde tak i skáču, skáču dobře, skáču rád
V sobotu u nás pičasí že už by to teda šlo. Já nějakej nachcípanej, bez zájmu o moto, o a dokonce i o . Tak jsem ho jen nabrouknul v garage. PO 4 měs. v garage na druhý votočení.... .
Zase jsem to vypnul, zaplachtoval.... . Ale kola už ksou nafókaný.... .
Autobus je taky Suzuki... .
Drak psal:Já já já taky byl
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 2-2007.jpg
draku ta fotka je ze fčerejška co? odpoledne? protože s tím nalevo a napravo(měl batužek) sem stál v Louce u závor
momentalně zavostalej
PALOUS psal:maňas psal:Palous : sis koupil lyže s gumovejma pásama,nebo deset tater sněhu,že chceš lyžovat. Letos to bylo jasný málo sněhu,protože sem koupil na plechovku nový zimáky,takže logicky nenapadlo
Asi budeš mět pravdu ale cohele čumím k tobě do profilu a koukám,že ti taky pěkně šmakujetož budem dvaa jina co máš s tou motorkouti to čudí jak sfiňa a hnátu na heftu nemášasi motor f hajzlu co
ale houby to běží na sitič a jestli sis všimnul toho datumu tak je na něm 26.12.2006 tož asi proto motor je v nejlepším pořádku
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
bery psal:Drak psal:Já já já taky byl
http://www.suzukibandit.cz/prostor/fotk … 2-2007.jpgdraku ta fotka je ze fčerejška co? odpoledne? protože s tím nalevo a napravo(měl batužek) sem stál v Louce u závor
Jojo tak to jsem ani netusil ze jsi to byl TY jaká byla projiždka? Já jsem ten stím batůžkem
bery psal:to drak- no to já taky nevěděl. ale ted to víš, takže možná někdy. já akorát vyjel z domova. tam bydlím. vyjíždka byla super. když pojedete kolem tak se ozvy, teda pokud chceš
Jasan dám vědět, a můžem vyrazit na vyjížďku. Občas tam jezdím za kamarádem. Má tam garáž a děla pořád něco na autě možná ho budeš znát. Má teď Yamahu R1 modrá.
Drak psal:bery psal:to drak- no to já taky nevěděl. ale ted to víš, takže možná někdy. já akorát vyjel z domova. tam bydlím. vyjíždka byla super. když pojedete kolem tak se ozvy, teda pokud chceš
Jasan dám vědět, a můžem vyrazit na vyjížďku. Občas tam jezdím za kamarádem. Má tam garáž a děla pořád něco na autě možná ho budeš znát. Má teď Yamahu R1 modrá.
nejsem v Louce dlouho a tak tam znám málo lidí. spíš v Litvínově. spíš znám ty starší lidi. ale doufám že sse poznáme. v louuce má kámoše i leons. tak uvidíme
momentalně zavostalej
broukstipak (Člen) 20.02.2007 12:11:01 Offline |
Sart v sobotu přes kabely, večer zjištění, že mo teče olej, ale v neděli znova a jestli to stálo za to? No jasněěě!!!!
No já to byl taky protáhnot v sobotu.Zezačátku se to dalo ale jak jsem dojel tak už slunko takřka zalezlo a ruce jsem měl zmrzlé až na kost.V neděli nebyl čas tak ...už se těším až zase vyleze oskar...nebo toškec stoupne rtuť na teploměru
Stránky: 1