Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 18.06.2009 17:34:09 Offline |
bandit serepetičky
Tak mám hotové samolepky bando jedna černé i bíle (osi sorry nechtěl mi to udělat v páru kusů tak jsem nechal říznout i tvoje N-ko)
sorry že to tak trvalo no
A propo bandit pičo krýgle jsou taktéž v počtu 7kousků hotovsnon včetně dvou hrníčků. komplet se budu snažit dovezt na killery. sice nevím jak to na B-čko dostanu ale já su kluk šikovná
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
K.a.s.y.m. (Člen) 18.06.2009 21:10:27 Offline |
Re: bandit serepetičky
Banditatom psal:Tak mám hotové samolepky bando jedna černé i bíle (osi sorry nechtěl mi to udělat v páru kusů tak jsem nechal říznout i tvoje N-ko)
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … raz017.jpg
http://suzukibandit.cz/openforum/upload … raz018.jpg
A propo bandit pičo krýgle jsou taktéž v počtu 7kousků hotovsnon včetně dvou hrníčků. komplet se budu snažit dovezt na killery. sice nevím jak to na B-čko dostanu ale já su kluk šikovná
jseš normální takhle zkazit tak pěknou samolepku
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Tak mám hotové samolepky bando jedna černé i bíle (osi sorry nechtěl mi to udělat v páru kusů tak jsem nechal říznout i tvoje N-ko)
A propo bandit pičo krýgle jsou taktéž v počtu 7kousků hotovsnon včetně dvou hrníčků. komplet se budu snažit dovezt na killery. sice nevím jak to na B-čko dostanu ale já su kluk šikovnájseš normální takhle zkazit tak pěknou samolepku
Ale hovno
Konečně něco pro nás eSkaře
Kasymoj vidíš ten zájem jak se rozebíraj
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
K.a.s.y.m. (Člen) 19.06.2009 07:34:44 Offline |
Kakac psal:K.a.s.y.m. psal:Banditatom psal:Tak mám hotové samolepky bando jedna černé i bíle (osi sorry nechtěl mi to udělat v páru kusů tak jsem nechal říznout i tvoje N-ko)
A propo bandit pičo krýgle jsou taktéž v počtu 7kousků hotovsnon včetně dvou hrníčků. komplet se budu snažit dovezt na killery. sice nevím jak to na B-čko dostanu ale já su kluk šikovnájseš normální takhle zkazit tak pěknou samolepku
Ale hovno
Konečně něco pro nás eSkaře
Kasymoj vidíš ten zájem jak se rozebíraj
Jak už tu někdo psal..tohle je nejhezčí "S"
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 19.06.2009 15:37:08 Offline |
ZdenekMB psal:Zkus si, Tome, vzpomenout na jeden rest s jednim hrnickem a jednim kryglem z minule rundy cajku...na banditcajky@seznam.cz jsem se pripomnel...Diky
supr že jsi se připoměl nemohl jsem si vzpomenout kdo zaplatil a já neposlalbudu na tebe myslet a kerej chceš verzi nebo slušňáckou?
Banditatom psal:ZdenekMB psal:Zkus si, Tome, vzpomenout na jeden rest s jednim hrnickem a jednim kryglem z minule rundy cajku...na banditcajky@seznam.cz jsem se pripomnel...Diky
supr že jsi se připoměl nemohl jsem si vzpomenout kdo zaplatil a já neposlalbudu na tebe myslet a kerej chceš verzi nebo slušňáckou?
co kostuje ta Sko nalepka
WD club member.
Banditatom psal:ZdenekMB psal:Zkus si, Tome, vzpomenout na jeden rest s jednim hrnickem a jednim kryglem z minule rundy cajku...na banditcajky@seznam.cz jsem se pripomnel...Diky
verze jasná volba... Někde jsi psal, že tahle druhá várka bude možná o fous dražší než první, kdyby jo, dej klidně vědět, dorovnáme to... Ještě jednou díky
Kone moje hyjeee...
Banditatom (Člen) 20.06.2009 16:08:33 Offline |
ještě jsem to nepočítal ale samolepka by měla vycházet kolem 60kč snad.
To ice: voe nechceš si pro ní spíše přijet jsi přes kopec
jo velikost je standartní podle osiho. první várku vezu na oravu tak tam bude něco no pokud na bečku bude volná plocha tak bych i nějaké sklo dotáhl
Banditatom (Člen) 20.06.2009 16:19:12 Offline |
jo ještě s krýglama pokud to klapne budu mít vlastní pískovačku ale nastal problém potřebuju kompresor co má cca pracovní tlak kolem 5-6 a průtok min 300l/min poradíte někdo?
Banditatom psal:ještě jsem to nepočítal ale samolepka by měla vycházet kolem 60kč snad.
To ice: voe nechceš si pro ní spíše přijet jsi přes kopec
No, kdo to má čuchat, že jsi krajan? Jasně, jak bude chvilka, a hezky, tak se domluvíme a stavím se pro pár kousků... hoď sem ještě obrázek verze, ať vím, na co se těšit... Je třeba vytůnit naši felišku
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Banditatom psal:jo ještě s krýglama pokud to klapne budu mít vlastní pískovačku ale nastal problém potřebuju kompresor co má cca pracovní tlak kolem 5-6 a průtok min 300l/min poradíte někdo?
nějaký kompresory se tu orobíraly někde na foru, zku shledat nebo Osiho, ten to myslim prodává...
Bandit 4EVER!!!
Banditatom (Člen) 21.06.2009 11:31:41 Offline |
Ice psal:Banditatom psal:ještě jsem to nepočítal ale samolepka by měla vycházet kolem 60kč snad.
To ice: voe nechceš si pro ní spíše přijet jsi přes kopecNo, kdo to má čuchat, že jsi krajan? Jasně, jak bude chvilka, a hezky, tak se domluvíme a stavím se pro pár kousků... hoď sem ještě obrázek verze, ať vím, na co se těšit... Je třeba vytůnit naši felišku
juknu do profilu voe jo se stav ale musíš nahlásit předem ať něco mám
Banditatom (Člen) 21.06.2009 12:34:00 Offline |
když na to tak koukám asi budu muset dořezat
Banditatom psal:když na to tak koukám asi budu muset dořezat
Dořež, dořež taky budu chtít nějaký ty Ska, se někdy domluvíme, bych si pro ně přijel a rovnou bysme mohli dát nějakej ten výletík (nebo už jezdíš jenom solo)....
WD club member...
Banditatom (Člen) 21.06.2009 12:59:51 Offline |
Hanz psal:Banditatom psal:když na to tak koukám asi budu muset dořezat
Dořež, dořež taky budu chtít nějaký ty Ska, se někdy domluvíme, bych si pro ně přijel a rovnou bysme mohli dát nějakej ten výletík (nebo už jezdíš jenom solo)....
dojeď dojeď a bude i nějaký vejletek ale dejte vedět pár dní dopředu ať to stihnu nachystat
Stránky: 1