Nejsi přihlášen
B6 problém a dotaz :help:
Čus znalci a motorkáři, možná i znalci motorek. Mám problém, kopil jsem si vysněnýho banditka B6 2001 a doma jsem zjistil že je přední lampa vyhořelá, po krátkym bádání jsem zjistil, že při rozsvícení dálkovýho nezhasne vlákno na tlumenym a proto se nejspíš přehřívá... Zkoušel jsem rozebrat přepínač na řidítkách zdá se být v cajku... Nevíte kde by mohl být problém??? PS: Otázka mimo, mám obuto vpředu 120/50, mohl bych tam dát 120/60??? Prostě o něco vyšší gumu, projeví se to na jízdních vlastnostech nebo si rovnou rozbiju hubu... Nevim, u auta jsem to nikda neresil...
Re: B6 problém a dotaz :help:
Foley158 psal:Čus znalci a motorkáři, možná i znalci motorek. Mám problém, kopil jsem si vysněnýho banditka B6 2001 a doma jsem zjistil že je přední lampa vyhořelá, po krátkym bádání jsem zjistil, že při rozsvícení dálkovýho nezhasne vlákno na tlumenym a proto se nejspíš přehřívá... Zkoušel jsem rozebrat přepínač na řidítkách zdá se být v cajku... Nevíte kde by mohl být problém??? PS: Otázka mimo, mám obuto vpředu 120/50, mohl bych tam dát 120/60??? Prostě o něco vyšší gumu, projeví se to na jízdních vlastnostech nebo si rovnou rozbiju hubu... Nevim, u auta jsem to nikda neresil...
120/60 tam patří origo podle TP takže směle do toho
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
KOVAL psal:obě vlákna při zapnutejch dálkovejch můžou svítit poklud byla tvoje motorka dřív "S" verze a ted je předělaná na "N"..
nesviť dálkovejma..
To je docela možný, že to bylo "S"ko, ještě nemam velkej techničák, ale chtěl bych se toho zbavit... V čem je to jiný.. Nějaký relátko přidat??? Ale dík moc, to mě nenapadlo...
K.a.s.y.m. (Člen) 19.06.2009 07:30:10 Offline |
KOVAL psal:obě vlákna při zapnutejch dálkovejch můžou svítit poklud byla tvoje motorka dřív "S" verze a ted je předělaná na "N"..
nesviť dálkovejma..
to by se dalo odstranit kabelovym svazkem na světla z "N" ne?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1