Nejsi přihlášen
gde je kurva VELODROM v Brně?
vyhrál jsem lístek na Motorhead do brna 4.7.09...jenže já su prosťáček z dědiny a vubec nevím gde to ten Velodrom je... masarykův drom už sem našel
no a k tomu se váže druhá otázka... gdo z těch co nepojedou na Killery, by mě byl schopen ubytovat, abych si i to pivo mohl dát??
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Re: gde je kurva VELODROM v Brně?
kousek od vystaviště. Je to Křižíkovského. http://www.mapy.cz/#x=138082528@y=13277 … odrom@ad=:)@sa=s@st=s@ssq=Po%C5%99%C3%AD%C4%8D%C3%AD,%20brno@sss=1@ssp=120640421_126601089_150459301_149899137
Ten, kdo vymyslel práci by ji měl taky naučit masturbovat, aby se udělala sama
bracha psal:kousek od vystaviště. Je to Křižíkovského. http://www.mapy.cz/#x=138082528@y=13277 … odrom@ad=:)@sa=s@st=s@ssq=Po%C5%99%C3%AD%C4%8D%C3%AD,%20brno@sss=1@ssp=120640421_126601089_150459301_149899137
... když už tak Křížkovského
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
Filous psal:...kua, tag to si to užij pankáči...Lemmyho bych teda rát slyšel naživo...du si pustit Ace of Spades
... jako bych tě tam viděl
http://www.youtube.com/watch?v=9e5cqe_JE0Q
"FORTUNA IUVAT AUDACES"
SLUGI psal:Filous psal:...kua, tag to si to užij pankáči...Lemmyho bych teda rát slyšel naživo...du si pustit Ace of Spades
http://www.youtube.com/watch?v=9e5cqe_JE0Q
...normálně sem si fspoměl, dyš mi bylo 16-17, tag jag mě dycky druhej den po koncertě nebo po zábavje bolelo za krkem vot házení řepou ...a netlemte se blbečkové
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 19.06.2009 08:43:56 Offline |
Filous psal:SLUGI psal:Filous psal:...kua, tag to si to užij pankáči...Lemmyho bych teda rát slyšel naživo...du si pustit Ace of Spades
http://www.youtube.com/watch?v=9e5cqe_JE0Q...normálně sem si fspoměl, dyš mi bylo 16-17, tag jag mě dycky druhej den po koncertě nebo po zábavje bolelo za krkem vot házení řepou ...a netlemte se blbečkové
neřikej,že jsi měl taky vlasy
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:SLUGI psal:
http://www.youtube.com/watch?v=9e5cqe_JE0Q...normálně sem si fspoměl, dyš mi bylo 16-17, tag jag mě dycky druhej den po koncertě nebo po zábavje bolelo za krkem vot házení řepou ...a netlemte se blbečkové
neřikej,že jsi měl taky vlasy
...je to divný, ale měl
ty vado,Motorhead... Kámoš mě na ně před drahnýmy lety pozval,tuším hala Slavie v Práglu. Tejden mi pak pískalo v uších... Ale ten zážitek... Zvlášť pro mě,kterej vyrostl na Depeche Mode,Alphaville,Pet Shop Boys...
God Gave me Everything I want
Filous psal:...normálně sem si fspoměl, dyš mi bylo 16-17, tag jag mě dycky druhej den po koncertě nebo po zábavje bolelo za krkem vot házení řepou
u nás řepa nerostla, sme házeli tácky vod píva :)))
ale di, Ty brepto ...
jaryn psal:ty vado,Motorhead... Kámoš mě na ně před drahnýmy lety pozval,tuším hala Slavie v Práglu. Tejden mi pak pískalo v uších... Ale ten zážitek... Zvlášť pro mě,kterej vyrostl na Depeche Mode,Alphaville,Pet Shop Boys...
...čéče Jaryne, tys musel mít vošklivý děctví, nezneužíval tě něgdo???
huskyb12 psal:Filous psal:...normálně sem si fspoměl, dyš mi bylo 16-17, tag jag mě dycky druhej den po koncertě nebo po zábavje bolelo za krkem vot házení řepou
...to víš, vesnice, to vy prašci neznáte
Filous psal:huskyb12 psal:Filous psal:...normálně sem si fspoměl, dyš mi bylo 16-17, tag jag mě dycky druhej den po koncertě nebo po zábavje bolelo za krkem vot házení řepou
...to víš, vesnice, to vy prašci neznáte
..dybys měl tu řepu kratčí mochs házet dodnes ...bítlsáci jedni
huskyb12 psal:Filous psal:...normálně sem si fspoměl, dyš mi bylo 16-17, tag jag mě dycky druhej den po koncertě nebo po zábavje bolelo za krkem vot házení řepou
..a dnes někteří házejí zase prasátka
Filous psal:jaryn psal:ty vado,Motorhead... Kámoš mě na ně před drahnýmy lety pozval,tuším hala Slavie v Práglu. Tejden mi pak pískalo v uších... Ale ten zážitek... Zvlášť pro mě,kterej vyrostl na Depeche Mode,Alphaville,Pet Shop Boys...
Tady fakt vo svini nezavadíš. Napravím si reputaci,když přidám Cure,AC/DC,Deep Purple a hlavně PINK FLOYD? Páč jinak na to fakt kašlu - motorkář teda asi ze mě nebude.,na Baňďouru se asi stejně jezdit nenaučím,koupím Stadiona a bude...
God Gave me Everything I want
jaryn psal:Filous psal:jaryn psal:ty vado,Motorhead... Kámoš mě na ně před drahnýmy lety pozval,tuším hala Slavie v Práglu. Tejden mi pak pískalo v uších... Ale ten zážitek... Zvlášť pro mě,kterej vyrostl na Depeche Mode,Alphaville,Pet Shop Boys...
Tady fakt vo svini nezavadíš. Napravím si reputaci,když přidám Cure,AC/DC,Deep Purple a hlavně PINK FLOYD? Páč jinak na to fakt kašlu - motorkář teda asi ze mě nebude.,na Baňďouru se asi stejně jezdit nenaučím,koupím Stadiona a bude...
...mnoooo...já ti nevim...ty Cure s tym zmalovanym kašparem ...to fakt budou ňáký pozůstatky traumatu, nemusels nosit třeba voblečení po starší ségře, nebo tag něco??? ...dybys měl harmonický děctvý jako já, pouštěli by ti Slayer, Sepulturu, S.D.I., Venom a Testament ...a AC/DC, Floydi, Párplové a Uriáši byli uš za mě pro starý dědky, to poslouchal muj táta
inkvizitorr (Administrator) 19.06.2009 11:31:08 Offline |
filous: víš the cure sou dokonalý hele xichti a co takhle miluška voborníková to byl taky vodvaz jak cyp
doba je temná...
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:
...normálně sem si fspoměl, dyš mi bylo 16-17, tag jag mě dycky druhej den po koncertě nebo po zábavje bolelo za krkem vot házení řepou ...a netlemte se blbečkovéneřikej,že jsi měl taky vlasy
...je to divný, ale měl
Foto!!!
PURE NAKED BIKE!
inkvizitorr (Administrator) 19.06.2009 11:42:38 Offline |
Meloun psal:Foto!!!
já ho na těch papírkách s vlasama už viděl dokonce i housku
doba je temná...
foto
K.a.s.y.m. (Člen) 19.06.2009 12:51:30 Offline |
foto
inkvizitorr (Administrator) 19.06.2009 13:23:47 Offline |
Luk psal:...mam takovej matnej pocit, ze uz tu ta fotka nekdy byla
...čb fotka, dziska, elasticky dziny...vlasy jak Jim Morrison?
jj, to je přesně vona co myslíš, na tý džísce byla přes celý záda nášivka depeche mode a v uších měl folkmen
doba je temná...
Luk psal:...mam takovej matnej pocit, ze uz tu ta fotka nekdy byla
...čb fotka, dziska, elasticky dziny...vlasy jak Jim Morrison?
a nebyl to náhodou Kelly?
taky tady před nějakým rokem proběhla
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
K.a.s.y.m. (Člen) 19.06.2009 13:52:29 Offline |
ross psal:Luk psal:...mam takovej matnej pocit, ze uz tu ta fotka nekdy byla
...čb fotka, dziska, elasticky dziny...vlasy jak Jim Morrison?a nebyl to náhodou Kelly?
ty Kellyho jsou na FTP ve fotodiskuzi tuším
inkvizitorr psal:Luk psal:...mam takovej matnej pocit, ze uz tu ta fotka nekdy byla
...čb fotka, dziska, elasticky dziny...vlasy jak Jim Morrison?jj, to je přesně vona co myslíš, na tý džísce byla přes celý záda nášivka depeche mode a v uších měl folkmen
...tu si pamatuju, taky tam byl nápis Limahl
ross psal:Luk psal:...mam takovej matnej pocit, ze uz tu ta fotka nekdy byla
...čb fotka, dziska, elasticky dziny...vlasy jak Jim Morrison?a nebyl to náhodou Kelly?
jo, to je taky mozny...uz sem taky vod ty doby zabil dost mozkovejch bunek
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Stránky: 1