Nejsi přihlášen
Jedna bandití veselka se blíží...
JJ je to tak někteří už vědí, někteří tuší a někteří budou i součástí ...
Takže o co jde?
27.6. ve 13.15 na Konopišti budume mít s Káťou svatbu Po těch letech se taky není co divit
Ti co nás znají víc, tak tuší že to nebude jen taková veselice ale na Žibérovi nepojedem, ten na nás bude muset počkat doma. Byli bysme moc rádi, kdyby se našlo pár známých lidiček a příjelo se podívat, jak mají vypadat správné motorkářské prstýnky a postrašili jim tam trochu ty pávy
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
K.a.s.y.m. (Člen) 20.06.2009 13:19:58 Offline |
Re: Jedna bandití veselka se blíží...
to mám za bukem se možná stavim
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Banditatom (Člen) 21.06.2009 12:10:40 Offline |
nechceš si to ještě rozmyslet? víš do čeho jdeš!
škoda že to mám celkem s tlapky ale taky se přiám ke gratulacoj
pssst: trenuj běh na sto metrů
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
miaaow psal:Ahoj, už jsem něco zaslechla a docela bych se přijela podívat. Já už teď jedině autem, takže kdyby ke mě chtěl někdo přidat, nabízím odvoz (Peťo?)
...prosatana Mio, ty si v jinym stavu, že nemůžeš na mašině???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:miaaow psal:Ahoj, už jsem něco zaslechla a docela bych se přijela podívat. Já už teď jedině autem, takže kdyby ke mě chtěl někdo přidat, nabízím odvoz (Peťo?)
bych spis rek, ze mame prodano .... konecne
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2009 13:19:59 Offline |
Šárka psal:půčím prdelu a přejedem se možná podívat je to co by kamenem dohodil a zbytek dojedem
hlavně si s tim zase neustelte.Už takhle je z toho pěknej otloukánek
K.a.s.y.m. psal:Šárka psal:půčím prdelu a přejedem se možná podívat je to co by kamenem dohodil a zbytek dojedem
ale no tak nech si toho mě to náhodou nespadlo......
jedeš se taky podívat?
Obtížné neznamená nepřekonatelné
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2009 13:27:15 Offline |
Šárka psal:K.a.s.y.m. psal:Šárka psal:půčím prdelu a přejedem se možná podívat je to co by kamenem dohodil a zbytek dojedem
ale no tak nech si toho mě to náhodou nespadlo......
jedeš se taky podívat?
uvidim ale asi jo.
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2009 13:30:24 Offline |
to Bedřich:Kde tam dělaji obřady..sice Konopiště znám,ale na svatbě jsem tam nikomu nebyl.
Bedřich psal:JJ je to tak někteří už vědí, někteří tuší a někteří budou i součástí ...
Takže o co jde?
27.6. ve 13.15 na Konopišti budume mít s Káťou svatbu Po těch letech se taky není co divit
Ti co nás znají víc, tak tuší že to nebude jen taková veselice ale na Žibérovi nepojedem, ten na nás bude muset počkat doma. Byli bysme moc rádi, kdyby se našlo pár známých lidiček a příjelo se podívat, jak mají vypadat správné motorkářské prstýnky a postrašili jim tam trochu ty pávy
Takovej mladej a už tak odvážnej
...a bude hůř!
Filous psal:miaaow psal:Ahoj, už jsem něco zaslechla a docela bych se přijela podívat. Já už teď jedině autem, takže kdyby ke mě chtěl někdo přidat, nabízím odvoz (Peťo?)
Nemůžu, protože nemám na čem - před měsícem jsem ji prodala. Jináč jezdit se dá i v jinym stavu ale já bych to radši neriskovala
Zkusit se má všechno!
miaaow psal:Filous psal:miaaow psal:Ahoj, už jsem něco zaslechla a docela bych se přijela podívat. Já už teď jedině autem, takže kdyby ke mě chtěl někdo přidat, nabízím odvoz (Peťo?)
Nemůžu, protože nemám na čem - před měsícem jsem ji prodala. Jináč jezdit se dá i v jinym stavu ale já bych to radši neriskovala
...sem se lek ...tag gratuluju, že ses toho zbavila ...italománije uš tě teda přešla, tag teť je čas zas na něco normálního
K.a.s.y.m. psal:to Bedřich:Kde tam dělaji obřady..sice Konopiště znám,ale na svatbě jsem tam nikomu nebyl.
vono je to tam trošku složitý, ale můžete si dát někde spicha (třeba na benzíně i u Bystřice) a jet s náme v koloně. Pro účely svatby se dá pakovat nahoře, je to kousek od medvěda. Svatby nezdí spodem jako k moto muzeu, ale zadem/horem od Amber Hotel Hotel. Někomu to vysvětlím, dám mapu a není problém
miaaow psal:Ahoj, už jsem něco zaslechla a docela bych se přijela podívat. Já už teď jedině autem, takže kdyby ke mě chtěl někdo přidat, nabízím odvoz (Peťo?)
Chtěli jsme to probrat na masovce, ale nějak se to zvrtlo a ani na to nadošlo
Tak doražte, budem rádi
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2009 20:42:10 Offline |
Bedřich psal:K.a.s.y.m. psal:to Bedřich:Kde tam dělaji obřady..sice Konopiště znám,ale na svatbě jsem tam nikomu nebyl.
vono je to tam trošku složitý, ale můžete si dát někde spicha (třeba na benzíně i u Bystřice) a jet s náme v koloně. Pro účely svatby se dá pakovat nahoře, je to kousek od medvěda. Svatby nezdí spodem jako k moto muzeu, ale zadem/horem od Amber Hotel Hotel. Někomu to vysvětlím, dám mapu a není problém
to bude lepší...v kolik
Bedřich psal:K.a.s.y.m. psal:to Bedřich:Kde tam dělaji obřady..sice Konopiště znám,ale na svatbě jsem tam nikomu nebyl.
Tak posílej mapu nebo to tu vyblej... .
Autobus je taky Suzuki... .
OK, fláknu to sem a spojka bude brácha
Tady je obřad:
Jestli nás budete chtít doprovodit v koloně, tak kolem této Benziny budeme cca mezi 12.15 - 12.45 projíždět viz. červená čára. Cinknul bych Mirkovi když budeme vyrážet z jedný tý prdelky za Bystřicí..
jirka silver (Člen) 25.06.2009 09:05:37 Offline |
Filous něco normálního Grrrrrrrrrrr
Zrovna se těším na projížďku na moto morini corsaro 1200.
Předváděčka v Alpách
Najdete nás na každém kilometru
jirka silver psal:Filous něco normálního Grrrrrrrrrrr
Zrovna se těším na projížďku na moto morini corsaro 1200.
Předváděčka v Alpách
...ale to svezení na Korzároj f Alpách ti upřímně závidim
K.a.s.y.m. (Člen) 25.06.2009 10:33:45 Offline |
no když nebude chcát tak asi pojedu..a srazil bych se asi na tý benzině někdy před 13:00
zas, abysme je nepropasli ... dojedu tam na dvanact ... a Ondras uz to zna - cigarko, kofolka, cigarko, cigarko, kofola, ....
(jde jen o to, jak moc se vydari patecni grilovacka a v kolik se probudim)
Loser psal:zas, abysme je nepropasli ... dojedu tam na dvanact ... a Ondras uz to zna - cigarko, kofolka, cigarko, cigarko, kofola, ....
(jde jen o to, jak moc se vydari patecni grilovacka a v kolik se probudim)
A bageta? Bageta nebude?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 (Člen) 25.06.2009 13:00:34 Offline |
Filous psal:...budou se rozmazávat prachy po asfaltě??? ...že bych přezul na ňákou šlupku
v kolík a kde si dáme spicha???
PS: nemáš tam nějakou starou 160, když už se budou rozmazávat prachy....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Prog:
...čéče to nevim, minulej tejden tam přilít ňákej týpek a celou tu hromadu vodves ...i s tema, co byli na dráty ...ale podivam se...jináč ale myslim, že na to dojetí tam a spátky můžeš klíďo vobout i 180tku, ne???
...a kolík seš ty a píchat s tebou teda rozhodně nebudu ...a jináč eště nevim, nic neslibuju, záleží na situaci a počasí, tagže zatim nic domlouvat nebudem a dyštag si kólnem f subótu útro...a nebo se něgde zjevim jag ghost...
Progear 650 (Člen) 25.06.2009 13:22:27 Offline |
Filous psal:...a kolík seš ty a píchat s tebou teda rozhodně nebudu ...a jináč eště nevim, nic neslibuju, záleží na situaci a počasí, tagže zatim nic domlouvat nebudem a dyštag si kólnem f subótu útro...a nebo se něgde zjevim jag ghost...
no tag dobrá... kólnem si v sobotu ráno... ale to už pag zas nestihnem vobout žadnou pryž... samo klído i ve 180....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:...a kolík seš ty a píchat s tebou teda rozhodně nebudu ...a jináč eště nevim, nic neslibuju, záleží na situaci a počasí, tagže zatim nic domlouvat nebudem a dyštag si kólnem f subótu útro...a nebo se něgde zjevim jag ghost...
no tag dobrá... kólnem si v sobotu ráno... ale to už pag zas nestihnem vobout žadnou pryž... samo klído i ve 180....
...já to asi zejtra cvičně přezuju dyby jako náhodou jo, teda esi něgde něco vyhrabu a pag uvidim
Progear 650 (Člen) 25.06.2009 13:33:46 Offline |
Filous psal:Progear 650 psal:Filous psal:...a kolík seš ty a píchat s tebou teda rozhodně nebudu ...a jináč eště nevim, nic neslibuju, záleží na situaci a počasí, tagže zatim nic domlouvat nebudem a dyštag si kólnem f subótu útro...a nebo se něgde zjevim jag ghost...
...já to asi zejtra cvičně přezuju dyby jako náhodou jo, teda esi něgde něco vyhrabu a pag uvidim
dobrá... kdybys tam našel nějakou šlupku i pro mě, tag dej vědít...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Filous psal:Progear 650 psal:
no tag dobrá... kólnem si v sobotu ráno... ale to už pag zas nestihnem vobout žadnou pryž... samo klído i ve 180.......já to asi zejtra cvičně přezuju dyby jako náhodou jo, teda esi něgde něco vyhrabu a pag uvidim
dobrá... kdybys tam našel nějakou šlupku i pro mě, tag dej vědít...
...okaj...
K.a.s.y.m. (Člen) 25.06.2009 14:13:42 Offline |
tak to já určitě gumovat nebudu bo co bo jsem srab a nemám šlupku....navíc mám ještě od poseldního pálení rozmydlenou značku gumu na podsedláku
Ondráš psal:Moto vypadá bledě... Ale autem bych to mohl dát.
srabe ... jedem na moto i kdyby padali cigani svazani po deseti. Prece to Bedrichojc nepokazime.
voe, mne je hodne blbe ..... vcera jsem sel na obed a vratil jsem se z nej az nekdy k ranu ... Lachtan asi bude vedet presnejsi cas.
Ale uz skacu a frcim do garaze vyzvednout jebku a snad to vsechno jeste stihnu
Loser psal:voe, mne je hodne blbe ..... vcera jsem sel na obed a vratil jsem se z nej az nekdy k ranu ... Lachtan asi bude vedet presnejsi cas.
Ale uz skacu a frcim do garaze vyzvednout jebku a snad to vsechno jeste stihnu
Škoda, že jsi to stihnul.... ta ostuda zase....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2009 08:26:58 Offline |
Zdenák psal:Loser psal:voe, mne je hodne blbe ..... vcera jsem sel na obed a vratil jsem se z nej az nekdy k ranu ... Lachtan asi bude vedet presnejsi cas.
Ale uz skacu a frcim do garaze vyzvednout jebku a snad to vsechno jeste stihnuŠkoda, že jsi to stihnul.... ta ostuda zase....
Zdenák psal:Loser psal:voe, mne je hodne blbe ..... vcera jsem sel na obed a vratil jsem se z nej az nekdy k ranu ... Lachtan asi bude vedet presnejsi cas.
Ale uz skacu a frcim do garaze vyzvednout jebku a snad to vsechno jeste stihnuŠkoda, že jsi to stihnul.... ta ostuda zase....
žádná nebyla, ale sranda jo
Život je boj-mašina je nej!!!
Nee všichvni se dostavili, tak pár obr.:
Tady už to maj za sebou:
Tady zase ptáka v hrsti....
...uletěl...
Tady se o něj ještě naposled ženský porvaly, i když už pod dohledem novomanželky:
Tož tak, pěkné to bylo, na Konopiště jsem dorazil se suchým kolem, nee tak už domůů... .
Nazdárek holomci!!!!
už je to za náma! Všem, co jste dorazili se na nás podívat a potřást tlapou díky moc!!
Ta kolona byla hezká a všichni svatebčani byli z toho hotový a byl trochu dopravní kolaps na Konopišti
Fakt díkes, rádi jsme Vás měli za zády při tom našem ANO
... a moc se ještě jednou omlouvám za ty koláčky co jsem já pro vás zapoměl
Teď nemám moc času, ale máme nějaký video a budou i fotky, tak je někam můžu pověsit. - ale posrala se SD katarta ve foťáku a půldne fotek je v
Mirku, můžeš mi poslat nějaké foto na úschovnu?(i z té Benzinky)
Obzvláště velký díkes Martinovi, Zdeňkovi a Markovi za to, co všechno pro nás ten den udělali!!!!
BYLI JSTE SUPR!!!
Bedřich psal:Teď nemám moc času, ale máme nějaký video a budou i fotky, tak je někam můžu pověsit. - ale posrala se SD katarta ve foťáku a půldne fotek je v
Jen doufám, že se posralo dopoledne.... stejně nestojim o fotky toho trumpety co mě celou svatbu držel za ruku....
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
Zdenák psal:Bedřich psal:Teď nemám moc času, ale máme nějaký video a budou i fotky, tak je někam můžu pověsit. - ale posrala se SD katarta ve foťáku a půldne fotek je v
Jen doufám, že se posralo dopoledne.... stejně nestojim o fotky toho trumpety co mě celou svatbu držel za ruku....
ti dam trumpetu
Bedřich psal:tady jedna pro vás...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ba_042.jpg
Mirku - zítra jedem směr Telč, tak se asi stavíme ve vorku, ok?
To radši volej, takový důležitý informace. Tady nevisím furt... . Vem flešku, nahraju co mám.
A stejně jsi se nestavil.... .
Bedřich psal:tady jedna pro vás...
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … ba_042.jpg
pěkné, pěkné
bude další??
... tady jste na nás čekali... vás na tý druhý straně nemám
... tady se to trochu posralo a zkolabovala doprava (sorry), ale měli jste vidět toho pána z ochranky, ten dostal kopr... sorry
No jó, brácha a Lůzr
hmatáku jeden
... jedna Bandití hromadná vážná
a jedna Bandití hromadná veselá
a taky spousta gratulací a líbání... jo a byli i tací, co šli víckrát, že?
.... no kdo asi...
... Žibér musel zůstat doma, tak jsme ho blejskli cestou na obřad...
Ještě jednou díky všem
Ondráš psal:No pěkné to bylo... Hned bych se ženil taky...
Ondrášůůů, ale ta už je zadaná a s kroužkem na prstě
to Bedřich: krásné to fotečky budou další??