Nejsi přihlášen
Re: hospoda v neděli???
Lachtan psal:Čáááu pardi, o víkendu na mácháči někdo domlouval hospodu na václaváku, tak jak to tedy je??? Neděle k večeru??? Se koukněte ozvat figury. Bandit
Ty voe. jsme mohli jít dneska. Dát si pár Fanánků a něco popít... Pokud myslíš na Václaváku hospodu U Majora Zemana, tak to je Krakovská ulice, skoro až na konci. Můžem se domluvit na neděli večer.
Teda snad se z toho do neděle vylížu....
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Lachtan psal:Čáááu pardi, o víkendu na mácháči někdo domlouval hospodu na václaváku, tak jak to tedy je??? Neděle k večeru??? Se koukněte ozvat figury. Bandit
Ty voe. jsme mohli jít dneska. Dát si pár Fanánků a něco popít... Pokud myslíš na Václaváku hospodu U Majora Zemana, tak to je Krakovská ulice, skoro až na konci. Můžem se domluvit na neděli večer.
Teda snad se z toho do neděle vylížu....
Nevim jestli to je zrovna U majora Zemana ale až se v neděli vrátim z Plzně jdu tam. Ne že budete v
jinak mi jedna kopretina slíbila že zavolá. PAPA
Lepší první v pekle, než druhej v nebi...
Lachtan psal:Nevim jestli to je zrovna U majora Zemana ale až se v neděli vrátim z Plzně jdu tam. Ne že budete v
jinak mi jedna kopretina slíbila že zavolá. PAPA
Tak hlavně napiš kam jdeš, páč kdo do Zemana jednou vstoupí...
Banditatom (Člen) 20.06.2009 16:14:51 Offline |
... v neděli??? ajajaj to bude pondělí
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Banditatom (Člen) 21.06.2009 17:48:46 Offline |
nic kuci jdu taky jste mi udělali chuť ale solo tu k nám do hospůdky
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Loser psal:ty vole bud rad, zes po te kofole vodesel ... ja tam zustal jeste na dve a musel jsem se bavit s nejakym vyhulenym magorem. Doma jsem byl po 4 (asi)
No, já si dal 3 hoďky spánku a teď čučim jak vejr do počítače... Pustil jsem si Woodstock a Kraftwerk a těším se na oběd... Nějak mi to dnes nejde. Hlavně se mi někdo hrabal v tom co dělám, tak čekám až dotyčný příjde a řekne jakým směrem mám pokračovat.
Stránky: 1