Nejsi přihlášen
Re: Mám prodáno
Zbyňa psal:Kakac psal:Zbyňa psal:Tak jsem to dneska prodal klukovi do Pohořelic... A zitra jedu pro TL
Jakýmu
napiš ať vím hade.Nahlaš jména a adresyJirka N z Přibic...
Takže budu potkávat v Přibicích tvůj stroj
Kolik má roků Jirka N
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Zbyňa psal:Kakac psal:
Jakýmu
napiš ať vím hade.Nahlaš jména a adresyJirka N z Přibic...
Takže budu potkávat v Přibicích tvůj stroj
Kolik má roků Jirka N
tak 18-19, ale byl s nim jeho tata a schvalil mu to, tak myslim, ze borec je v pohode a rozumnej. Tak az potkas mojeho Bandita, tak ho ode me pozdravuj
Harley do kaluže a motorky za něj
Mirek D psal:Zbyňa psal:Libor nx psal:TL takový něpodar
Divej, polepsim si jak vykonove, tak kroutakem a i podvozkem, to je jasny
KOho jste potkali, co vám to nalhali.... . Mladická nerozvážnost.... .
Hade! Ne vazne je to lepsi, lip to jede, brzdi, zataci... Mne bylo uz jen od toho napadu jasny, ze ty me za tohle nikdy po zadech uznale nepoplacas
Zbyňa psal:Mirek D psal:Zbyňa psal:
Divej, polepsim si jak vykonove, tak kroutakem a i podvozkem, to je jasnyKOho jste potkali, co vám to nalhali.... . Mladická nerozvážnost.... .
Hade! Ne vazne je to lepsi, lip to jede, brzdi, zataci... Mne bylo uz jen od toho napadu jasny, ze ty me za tohle nikdy po zadech uznale nepoplacas
Taky tě není za co chválit. Na motorkari.cz ze sebe děláš mrtvolu na 183.km D1 jménem svý holky.... . Jen blbni...!!!
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:Zbyňa psal:Mirek D psal:
KOho jste potkali, co vám to nalhali.... . Mladická nerozvážnost.... .Hade! Ne vazne je to lepsi, lip to jede, brzdi, zataci... Mne bylo uz jen od toho napadu jasny, ze ty me za tohle nikdy po zadech uznale nepoplacas
Taky tě není za co chválit. Na motorkari.cz ze sebe děláš mrtvolu na 183.km D1 jménem svý holky.... . Jen blbni...!!!
to si delas prdel? mas odkaz?
Nedělám!!!!
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=34
A teď mudruj....
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:Nedělám!!!!
http://www.motorkari.cz/forum-detail/?f … amp;fid=34
A teď mudruj....
tak to je zajimavy, ale vzhledem k datu prispevku by mohlo kazdymu, kdo procita ono forum dojit, ze jsem to ja ani nemohl napsat, protoze uz jsem tam asi 2 mesice nepsal a ani nemel moznost zaregistrovat, protoze jsem to smazal (registraci)... Az ted jsem se zaregistroval a to jako firma, abych tam mohl dat tele, ale tohle by me v zivote nenapadlo ani nekde z prdele rict nebo se zminit... Kdo me zna a Mira me zna (mozna jeste nekdo odtud), tak vi, ze si smrt a motorky nespojuju, nikdy nespojoval a spojovat nebudu (i kdyz nikdy nerikej nikdy)...
Ale musim teda uznat, ze tohle je pekna svinarna a nejhorsi na tom je, ze to tam napsal nekdo, kdo me zna a vi jak se jmenuje moje baba, protoze jeji jmeno (pokud se dobre pamatuju) jsem nikdy na netu nezverejnoval...
kazdopadne to nehodlam resit nejak do dusledku, protoze jsem celkem klidnej (v jednani s lidma), ale pokud se nekdy dozvim, kdo to tam napsal, tak mu k tomu asi reknu svoje a to bude taky to posledni, co mu kdy reknu, protoze vsechno ma svoje hranice a tady je nekdo kurevsky prekrocil...
Na m.cz jsem prudil, ale jen proto, ze jsem tam chtel srat ty motalisty a tak. Ti normalini se do toho nikdy nechytili,proto, kdyz jsem smazal registraci, tak jsemnemohl udelat dalsi, jedine jako firma...
Hele, mozna jsem hovado a chlastam, ale tohle by me v zivote nenapadlo
No... stejná IP adresa, kterou se tam někdo ohání je sice hezká, ale pokud člověk nemá ADSL, tak je to celkem k prdu, protože v případě Zbyni, který má internet od TRnetu (Digital action s.r.o.) přes WiFi se za tím může schovávat i několik desítek lidí.
Tam jsou divný spíš jiný věci. Ale ani tak ty nejsou důkaz.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:No... stejná IP adresa, kterou se tam někdo ohání je sice hezká, ale pokud člověk nemá ADSL, tak je to celkem k prdu, protože v případě Zbyni, který má internet od TRnetu (Digital action s.r.o.) přes WiFi se za tím může schovávat i několik desítek lidí.
Tam jsou divný spíš jiný věci. Ale ani tak ty nejsou důkaz.
divnyje opredevsim cely a autor toho clanku taky
Zbyňa psal:Mirek D psal:Tak to dementuj na motorkari.cz. Napiš tam třeba to samý co tady. Nebo budeš za dementa nafurt... .
dejprosimodkazjanemuzupsanafoumamamvpiciklavesnicimusimkoupiziranovou
Nejneobhospodářovávatelnějšími Kurva málo
PURE NAKED BIKE!
Meloun psal:Zbyňa psal:Mirek D psal:Tak to dementuj na motorkari.cz. Napiš tam třeba to samý co tady. Nebo budeš za dementa nafurt... .
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
killerovka (Člen) 25.06.2009 22:47:53 Offline |
killerov batoh :-D alias PIČOMAČKA
Zbyňa psal:Mirek D psal:Tak to dementuj na motorkari.cz. Napiš tam třeba to samý co tady. Nebo budeš za dementa nafurt... .
máš poslední dobou nějakou podezřelou smůlu, co?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Meloun psal:Zbyňa psal:Mirek D psal:Tak to dementuj na motorkari.cz. Napiš tam třeba to samý co tady. Nebo budeš za dementa nafurt... .
Second Class Citizen
1130 Café Racer
LosBanditos (Člen) 21.08.2009 18:27:33 Offline |
Zbyňa psal:Tak jsem to dneska prodal klukovi do Pohořelic... A zitra jedu pro TL
TL je zlá kurva, ať se podaří skrocení zlé ženy
LosBanditos adios !
LosBanditos (Člen) 21.08.2009 18:28:40 Offline |
Zbyňa psal:Libor nx psal:TL takový něpodar
Divej, polepsim si jak vykonove, tak kroutakem a i podvozkem, to je jasny
hlavně si nepolepši nach hospital. Ne nadarmo na ní zařvalo nejčí draků v ČR
LosBanditos adios !
Stránky: 1