Nejsi přihlášen
Re: Šterk: Neveklov - Sedlčany
redik27 psal:Zdar, mezi Neveklovem a Sedlačanamy opravuji silnici stylem 1x kolečko asfaltu na díru a 3x kolečko štěrku. Dejte si bacha. Málem jsem to položil. Není tam ani žádná značka.
Pardon: mezi Sedlčanama
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
redik27 psal:Zdar, mezi Neveklovem a Sedlačanamy opravuji silnici stylem 1x kolečko asfaltu na díru a 3x kolečko štěrku. Dejte si bacha. Málem jsem to položil. Není tam ani žádná značka.
Dnes běžný způsob oprav silnic. Dělají to tak všude.
Bedřich psal:fidoB6 psal:Jojo,dnes sem to tam valil károu a taky sem ji málem složil
Dnes jsem tam jel taky taková hezká cesta to kdysi byla
Jojo...Hele Béďo, asi si to už jednou sem psal, ale kam tam jezdíš?
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Bedřich psal:fidoB6 psal:Jojo,dnes sem to tam valil károu a taky sem ji málem složil
Dnes jsem tam jel taky taková hezká cesta to kdysi byla
Jojo...Hele Béďo, asi si to už jednou sem psal, ale kam tam jezdíš?
čéče já jeden čas jezdil tohle:
Jírovice-Neveklov-Sedlčany-Prčice-Sudoměřice-Vožice - pak na Vašim nebo dolu na Tábor. - krásný okolí, výhledy, horizonty, to mě baví... Ale teď je to hodně špatný, rozbytý jak svině
Jezdí dolu:Olbra-Tábor-Milevsko-Bernatice-Týn-Dívčice a pak dolu...
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Bedřich psal:fidoB6 psal:Bedřich psal:
Dnes jsem tam jel taky taková hezká cesta to kdysi bylaJojo...Hele Béďo, asi si to už jednou sem psal, ale kam tam jezdíš?
čéče já jeden čas jezdil tohle:
Jírovice-Neveklov-Sedlčany-Prčice-Sudoměřice-Vožice - pak na Vašim nebo dolu na Tábor. - krásný okolí, výhledy, horizonty, to mě baví... Ale teď je to hodně špatný, rozbytý jak svině
Jezdí dolu:Olbra-Tábor-Milevsko-Bernatice-Týn-Dívčice a pak dolu...
Jo takže jen jako projížďky? Já myslel jestli tam jezdíš na chajdu nebo tak nějak...
Woe, ja bydlim kousek vot Sedlcan a v zabehlicich respektive na zahradnim meste jsem ted trictvrte roku makal na stavbe Bytove domy Slatinka v ulici v korytech a na Hamru jsem byl nekolikrat na obed.
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
cockin psal:Woe, ja bydlim kousek vot Sedlcan a v zabehlicich respektive na zahradnim meste jsem ted trictvrte roku makal na stavbe Bytove domy Slatinka v ulici v korytech a na Hamru jsem byl nekolikrat na obed.
Tak asi 300m od toho bydlím. Jináč ty nový baráky jsou
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
cockin psal:Woe, ja bydlim kousek vot Sedlcan a v zabehlicich respektive na zahradnim meste jsem ted trictvrte roku makal na stavbe Bytove domy Slatinka v ulici v korytech a na Hamru jsem byl nekolikrat na obed.
Jéé, v korytech, tak vocaď zas bydlim kousek já
jirka silver (Člen) 25.06.2009 09:00:25 Offline |
Pro místňáky Obory-Cholín stejná technologie.
Najdete nás na každém kilometru
Stránky: 1