Nejsi přihlášen
"Tajný" závod Studnice 2009
Doufám, že s tim všichni přihlášený počítáte a pokud by měl estě někdo další zájem, tak by se to myslim dalo ňák pořešit...termín je napsanej v akcích, ale pro zopakování je to od pátku 17. do neděle 19.7.2009 (v pátek možno přijet kdykoli během dne). Většina z Vás tam už byla, pro ty, kteří tam budou poprvé tak je to HORNÍ ČERNÁ STUDNICE (Jablonec n.Nisou)
Loc: 50°42'34.699"N, 15°13'3.309"E
Dám tam po cestě opět náký šipky, ať to máte lehčí.
U Péťy mám zamluvený a jinak (tři vodky Kojak, rum Kasim a Kukii....) dyštak něco dovezte. Přepadnu řeznictví, tak nebude to pivo samotný
A co se týče orienťáku, tak start bude cca mezi 11 a 12 a počítejte, že se vrátíte až tak mezi 5-8 večer (podle toho kdo bude jak dlouho bloudit) Jinak všechno info k tomu Vám řeknu až tam....
GPS NENÍ POVOLENA
mapu s nakreslenejma kontrolama dostanete před startem, papír a propisku na zapisování kontrol taky....myslim že nic extra si sebou brát nemusíte, dyštak dám včas vědět
Re: "Tajný" závod Studnice 2009
Zatím z naší strany všechno platí. Moc se těšíme. Bude to náš první motorkářskej sraz. Jen jestli vám ostatním nebude vadit,že mezi vámi bude chlap,co by vám mohl skoro dělat fotra...
God Gave me Everything I want
Progear 650 (Člen) 21.06.2009 20:58:30 Offline |
jaryn psal:Zatím z naší strany všechno platí. Moc se těšíme. Bude to náš první motorkářskej sraz. Jen jestli vám ostatním nebude vadit,že mezi vámi bude chlap,co by vám mohl skoro dělat fotra...
Ale prosim tě.... Takovej mladej kluk...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
jaryn psal:Zatím z naší strany všechno platí. Moc se těšíme. Bude to náš první motorkářskej sraz. Jen jestli vám ostatním nebude vadit,že mezi vámi bude chlap,co by vám mohl skoro dělat fotra...
...neblbni!!! ...ty mladý i dyš na to nevypadaj, tag sou plný síly, tagže máš jistotu, že tě pag vodnesou, to je hrozná výhoda, vim vo čom mluvim
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
ti voe budu taky dělat fotra chceš?
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:jaryn psal:Zatím z naší strany všechno platí. Moc se těšíme. Bude to náš první motorkářskej sraz. Jen jestli vám ostatním nebude vadit,že mezi vámi bude chlap,co by vám mohl skoro dělat fotra...
ti voe budu taky dělat fotra chceš?
Aspoň že ne mámu
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
Smoula.koumak (Člen) 22.06.2009 00:02:21 Offline |
zatím to platí, sice na mě zbylo hlídání baráku, ale snad zapojím babičku...
už se fakt těšim, když jsem nemohl na Masofku
Bandit v lese :-))
Ondráš psal:Beru v potaz. Nevím jestli to dám na celý víkend, ale snad se zadaří.
BTW. Kdo bude chtít, tak pro něj můžu zajet a může jet se mnou. zajížďka mi nevadí.
Tak pozor aby ti nenapsal nekdo z moravy
To bys musel dat na cely vikend
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Smoula.koumak (Člen) 23.06.2009 23:04:47 Offline |
Ondráš psal:Beru v potaz. Nevím jestli to dám na celý víkend, ale snad se zadaří.
BTW. Kdo bude chtít, tak pro něj můžu zajet a může jet se mnou. zajížďka mi nevadí.
Ty jedeš plechovkou?
...nebo sháníš ženskou do spacáku?
ahoj... kdo sem koukne a jede na Studnici, prosím, pošlete mi na můj účet u Komerční banky penízky na maso+pivo (stejně bych to po Vás chtěla).
Dlouho sem koumala kolik chtít, ale vycházela jsem z price z Černín....
1 večer (pro nechápavce pátek-sobota) 250,- Kč + 50,- Kč orienťák (na osobu)
oba večery (opět pro nechápavce pátek-neděle) 400,- Kč + 50 Kč orienťák (na osobu)
číslo účtu : 43-513760267/0100
jako variabilní symbol mi tam dejte prosím mobil na sebe (když to sem pro kontrolu napíšete, že to tam je, tak to bude super)
P.S. omlouvám se že to začíná takhle nehezky....jako že hned kasíruju, ale já se koukla na účet a ňák to tam zeje prázdnotou ale nebojte, Vás šidit nebudu
Ahoj "dcero". S náma to vypadá tak,že nejspíš taky přijedeme v sobotu ráno. Pak bychom měli čas do nedělního odpoledne. ( o peníze nejde,je v tom hlídání dětí...) Jakej je prosím časovej plán toho víkendu?
díky. Je mi to líto,ale přesný den a hoďku příjezdu ti napíšu tak den-dva před. Rádi bychom přijeli na obě noci,ale musíme to domluvit s našimi protějšky. Bude to tak stačit? omlouvám se za případné problémy s tím spojené...
jaryn psal:díky. Je mi to líto,ale přesný den a hoďku příjezdu ti napíšu tak den-dva před. Rádi bychom přijeli na obě noci,ale musíme to domluvit s našimi protějšky. Bude to tak stačit? omlouvám se za případné problémy s tím spojené...
v pohodě....map mam 11 v pripadě nouze 12....takze počítám i s případem že by přijel někdo "navíc"....p.s. klidně vem i haranty aspon nebudu nejmladší...jéé...to vlastně nebudu tak to je můžeš nechat doma
K.a.s.y.m. (Člen) 30.06.2009 07:34:39 Offline |
Peťa psal:A co když přijedu ze soboty na neděli... to je zadarmo?
jako fakt jo?No teď už vlastně musíte když je ten novej stroj.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Terez(k)a psal:1 noc sobota - neděle cena stejná jako noc z pátku na sobotu - 250,- Kč
start prvních dvojic bych viděla cca na 11 dopoledne (v sobotu) .... dojezd odhadem 16.00 - 18.00 hodin
řikala jsi pro nechápavce pátek-sobota... Tak smůla
Kasym - jj asi jo, pokud nebudem zničený z tý Bechyně, tak vás přijedem zkontrolovat... když už jsme ty pičy...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Progear 650 (Člen) 30.06.2009 14:12:04 Offline |
Já ti prachy dám s klíčema....
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Smoula.koumak (Člen) 07.07.2009 22:55:35 Offline |
koncem týdne po výplatě to odešlu, mám vyschlej účet
ja toho moc nevypiju za me klidne lahvace, pro ty mkoje 4 kousky za vecir.
Smoula.koumak (Člen) 12.07.2009 23:57:37 Offline |
Peníze už jsou na cestě, 450 za obě noci
Smoula.koumak (Člen) 14.07.2009 00:04:04 Offline |
kojaksro psal:kojaksro psal:....no dobrý no....mě máš vyřízeného.....a ostatní
...vem tři.....neberu si vodku, šetřím játra na sprinty a WSBK
ty si vem svoje dva sudy a ostatním nám nech tyhle dva
Terez(k)a psal:a http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 8_sud1.jpg
muze být?? cvaj mal?? und lahváče pro čuňata jako je SleiP
Ti dam cune pockej v patek. Budes rvat
nemusí kapat, stačí když prší
nehamik B12 (Člen) 14.07.2009 15:08:50 Offline |
ahoj bando
nevadilo by moc kdyz se prijedu mrknout plechovkou?
jsem z jablonce takze kousek . motyku mam jeste porad na kasi a jsem vo berly ale rad bych vas poznal
nehamik B12 psal:ahoj bando
nevadilo by moc kdyz se prijedu mrknout plechovkou?
jsem z jablonce takze kousek . motyku mam jeste porad na kasi a jsem vo berly ale rad bych vas poznal
...určo doraž....pít můžeš ne?
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
nehamik B12 (Člen) 14.07.2009 15:36:37 Offline |
to se vi ze jo
tak se tesim v patek
nehamik B12 (Člen) 14.07.2009 16:38:48 Offline |
kdyby bylo neco potreba tak se pokusim
Terez(k)a psal:dva sudy už máme v autě, třetí se snad narodí po cestě na Studnici barvu auta ani kde auto stoji neprozradim to by pak třeba Ondráš dorazil s demižónkem a byli bychom na suchu
No, no, no...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Smoula.koumak (Člen) 15.07.2009 23:06:19 Offline |
dorazím v pátek trošku později, tak ať na mě něco zbyde...
Progear 650 (Člen) 16.07.2009 17:44:43 Offline |
Ondráš psal:Smoula.koumak psal:dorazím v pátek trošku později, tak ať na mě něco zbyde...
Jedeš z Prahy? V kolik?
Já mám do 5 školení, takže dřív jak v 6 nevyrazím.
Já sem na tom podobně, někdy před šestou, snad už v půl budu čekat na Čerňáku na tý první benzínce na R10... je to Benzina...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:Já sem na tom podobně, někdy před šestou, snad už v půl budu čekat na Čerňáku na tý první benzínce na R10... je to Benzina...
To je na druhou stranu Prahy... To nedám ani v křeči...
A nechce se mi jet po R10... Ale když budu vyrážet jo pozdě, tak asi nasadim kochacích 170 a budu muset, jináč bych přijel za tmy.
Smoula.koumak (Člen) 16.07.2009 19:46:01 Offline |
nene, v Praze už nejsem, vyjíždím někdy mezi pátou a šestou ze Sokolova, tak snad kolem devátý bych tam mohl být...
Progear 650 psal:Ondráš psal:Smoula.koumak psal:dorazím v pátek trošku později, tak ať na mě něco zbyde...
Jedeš z Prahy? V kolik?
Já mám do 5 školení, takže dřív jak v 6 nevyrazím.Já sem na tom podobně, někdy před šestou, snad už v půl budu čekat na Čerňáku na tý první benzínce na R10... je to Benzina...
Hele my mozna s martinem pojedem driv tak ti dame vedet jestli mas cekat nebo ne jo?
nemusí kapat, stačí když prší
Progear 650 (Člen) 16.07.2009 21:41:06 Offline |
SleiP psal:Progear 650 psal:Ondráš psal:
Jedeš z Prahy? V kolik?
Já mám do 5 školení, takže dřív jak v 6 nevyrazím.Já sem na tom podobně, někdy před šestou, snad už v půl budu čekat na Čerňáku na tý první benzínce na R10... je to Benzina...
Hele my mozna s martinem pojedem driv tak ti dame vedet jestli mas cekat nebo ne jo?
ok...
Ondra: Zavoláme si. Uvidim jak skončim, jinak navrhuju po R10 a srát na to, vod Turnova pak na Železnák, tam si to vyharadíme...
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Progear 650 psal:ok...
Ondra: Zavoláme si. Uvidim jak skončim, jinak navrhuju po R10 a srát na to, vod Turnova pak na Železnák, tam si to vyharadíme...
Pátek? Želeňák? Tam bude lidí jak nasráno... Pojedu kochačku. Jsem nějakej vyblbnutej z té Sosnové.
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2009 06:33:45 Offline |
Progear 650 psal:Ondráš psal:Smoula.koumak psal:dorazím v pátek trošku později, tak ať na mě něco zbyde...
Jedeš z Prahy? V kolik?
hele to možná dáme...mám s Kukínou v půl 5 sraz na opatově tak na tu půl 6 by jsme tam taky mohli bejt když jí nepřejedeme.
Já spíše navrhuji, aby jste se sešli u mě je to stejně při cestě od Pha na sever
Progy bude v práci cca do 17h a pak stejně jede ke mě si pro věci...
Mno a kdo by přijel dříve, kafíčko udělám, pití se najde a kouřit se tu taky může
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2009 09:14:09 Offline |
Bodlinka psal:Já spíše navrhuji, aby jste se sešli u mě je to stejně při cestě od Pha na sever
Mno a kdo by přijel dříve, kafíčko udělám, pití se najde a kouřit se tu taky může
no sice to bude asi trochu hokej se trefit k tobě k domovu,ale asi to bude lepší řešení....radši pojedu s někym kdo na studnici cestů zná
Bodlinka psal:Já spíše navrhuji, aby jste se sešli u mě je to stejně při cestě od Pha na sever
tak tě beru za slovo.. končim už ve 4 takže přifrčíme asi o trošku dřív.. čekám kávu rozspustnou s mlíčkem a 2,5 lžičky cukru
Život je boj-mašina je nej!!!
Dobrá dobrá... budu Vás očekávat... cesta ke mě je jednoduchá...
sjezd z R10 na Starou Boleslav (pozor NEEE sjezd na Brandýs n/L), ze sjezdu doprava na hlavní, z hlavní po 300m zase sjed doprava, potom po hlavní silnici (pozor v lesíku je špatná silnice, doporučuji rychlost max 40km/h), na konci lesíka je křižovatka tvaru "T", na té doleva a furt po hlavní až do vesnice Nový Vestec a můj baráček se nachází na konci dlouhéééé rovinky ve vesnici, poslední ulice vlevo - bílý, rohový barák s terasou a okolo okrasný záhon, na oknech muškáty, hnědý plot...
upozorňuji máme tři psy takže paniku ze psů nechte doma
cesta od R10 je tak max 3km k mému baráku... to najdete, kdyby něco mobil máte
jinak pro jistotu mapa:
http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=133701120@ … 09504@z=12
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2009 10:19:19 Offline |
Bodlinka psal:Dobrá dobrá... budu Vás očekávat... cesta ke mě je jednoduchá...
sjezd z R10 na Starou Boleslav (pozor NEEE sjezd na Brandýs n/L), ze sjezdu doprava na hlavní, z hlavní po 300m zase sjed doprava, potom po hlavní silnici (pozor v lesíku je špatná silnice, doporučuji rychlost max 40km/h), na konci lesíka je křižovatka tvaru "T", na té doleva a furt po hlavní až do vesnice Nový Vestec a můj baráček se nachází na konci dlouhéééé rovinky ve vesnici, poslední ulice vlevo - bílý, rohový barák s terasou a okolo okrasný záhon, na oknech muškáty, hnědý plot...
upozorňuji máme tři psy takže paniku ze psů nechte doma
cesta od R10 je tak max 3km k mému baráku... to najdete, kdyby něco mobil máte
P.S.čekej nás tak kolem 5....dík
jinak pro jistotu mapa:
http://www.mapy.cz/#mm=ZP@ax=133701120@ … 09504@z=12
itinerář už jsem si uděla dík....barák se podle popisu shoduje s 90% takových stavení tak ho nemineme jo a jinak ty psy...ty já můžu,ale nesmí se přesolit
psy se jíst nebudou... na jídlo jedeš na Studnici ne?
u mě dostaneš jen pití a třeba děti na hlídání
jinak náš baráček je takový jediný u silnice...
ještě mě napadá takové poznávací znamení, že ten roh u hlavní silnice a ulice Jizerská je zkosený, takže to tvoje číslo 90% můžeš snížit na 9% a méně
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2009 10:43:51 Offline |
Bodlinka psal:psy se jíst nebudou... na jídlo jedeš na Studnici ne?
ještě mě napadá takové poznávací znamení, že ten roh u hlavní silnice a ulice Jizerská je zkosený, takže to tvoje číslo 90% můžeš snížit na 9% a méně
OK
K.a.s.y.m. psal:Bodlinka psal:psy se jíst nebudou... na jídlo jedeš na Studnici ne?
ještě mě napadá takové poznávací znamení, že ten roh u hlavní silnice a ulice Jizerská je zkosený, takže to tvoje číslo 90% můžeš snížit na 9% a méněOK
už to vidim jak budem dělat bludimíry
Kukii psal:K.a.s.y.m. psal:Bodlinka psal:psy se jíst nebudou... na jídlo jedeš na Studnici ne?
ještě mě napadá takové poznávací znamení, že ten roh u hlavní silnice a ulice Jizerská je zkosený, takže to tvoje číslo 90% můžeš snížit na 9% a méněOK
už to vidim jak budem dělat bludimíry
žádný stres a nohy v teple... při nejhorším zavoláš a já spustím navigaci
OKuž to vidim jak budem dělat bludimíry
žádný stres a nohy v teple... při nejhorším zavoláš a já spustím navigaci
když bloudim tak se nestresuju.. ono mě to vždycky někde vyhodí
nehamik B12 (Člen) 17.07.2009 12:27:23 Offline |
aktualni pocasi
25stupnu ve stinu slunecno
no vedro jak svina aspon lip potahne
nehamik B12 psal:aktualni pocasi
25stupnu ve stinu slunecno
no vedro jak svina aspon lip potahne
nehamik B12 (Člen) 17.07.2009 12:47:40 Offline |
trochu fouka tak asi neco prijde
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2009 12:57:50 Offline |
no na zejtra má bejt počasí na zvlášt na těch kopečkách to asi bude veselejší,ale tak co tak to prochlastáme bude
jinak aktuální deštový zpravodajství je tu http://informator.epastorek.cz/pocasi.htm a zatim to vypadá,že dneska nekápne
K.a.s.y.m. psal:no na zejtra má bejt počasí na zvlášt na těch kopečkách to asi bude veselejší,ale tak co tak to prochlastáme bude
jinak aktuální deštový zpravodajství je tu http://informator.epastorek.cz/pocasi.htm a zatim to vypadá,že dneska nekápne
no myslím, že kápne a zrovna na zítra změnili předpověď, nemělo by být zas tak zle, ale v neděli asi proleje celej den
Smoula.koumak (Člen) 17.07.2009 16:14:31 Offline |
tady to vypadá celkem ok www.meteocentrum.cz , u nás je zataženo a pěkný dusno, už i kapalo
taky hlásím návrat domů...
cesta napůl bez děště a druhá půlka na pikaču
to Jaryn: moc ráda se Vás oba poznala, snad se brzy někde potkáme
Jinak akce .
Jaryn: Taky jsme Vás rádi viděli a doufáme, že jsme tě od dalších akcí neodradili.
Mehanik B12: Oceňujeme tvoji obětavost.
2 Loser: No... Starosta nebyl vidět... Hospoda vypada otevřená, ale nějak jsme se tam nedostali, ikdyž Kojak se vydal razit cestu a poničil při tom plot.
už sem tam vložila něco málo fotek od Radka
(Kojaksro jich má více a zajímavější )
http://picasaweb.google.com/zirafapico
(Kojaksro jich má více a zajímavější )
http://picasaweb.google.com/zirafapico
to si nepamatuju, to se nemohlo stát
Smoula.koumak (Člen) 19.07.2009 18:50:24 Offline |
už jsem taky doma, dokonce už i ruce mám čístý
Tak jsem pěkně cestou všechno vysušil, aby mě to pokropilo 5 km od baráku znova
Super akce, být hezký počasí, tak to nemělo chybu. Dík všem organizátorům a poskytovatelům
Ondráš: Jestli je starosta ten co čepuje v hospodě, tak tomu jsme vykoupili poslední zbytek piva a tvrdý mi nechtěl prodat (chtěl jsem všechno co tam měl )
Smoula.koumak psal:Ondráš: Jestli je starosta ten co čepuje v hospodě, tak tomu jsme vykoupili poslední zbytek piva a tvrdý mi nechtěl prodat (chtěl jsem všechno co tam měl )
Si mu měl ukázat průkaz a že jsi tu jako celník a všechen chlast zabavuješ, protože má falešný kolky.
Ale myslím, že to starosta není...
všem děkuju za super víkend a za obětavost i vzhledem k nevydařenému počasí se zůčastnit orienťáku.....
report k orienťáku bude, ale prosím o strpení, zřejmě to zhotovím zítra v práci (pokud šéf nebude celý den) dneska toho máme už fakt až nad hlavu
P.S.: ODTAH STÁL 2.680,- Kč
Ondráš psal:Terez(k)a psal:P.S.: ODTAH STÁL 2.680,- Kč
Až do Prahy?
z parkoviště v Dolní Černé Studnici až do Prahy na Budějovickou.....
za a) to byl známý, takže nám to odtáh před barák a ne do servisu
za b) to bylo přes povinný takže kooperativa platila polovinu částky
a za c) sme měli kupon na 50 km odtahu zadara
....nebo tak nák ale nezastavil nám v Boleslavi u Olympie abychom vrátili sudy
Peťa psal:Terko a co byl za problém?
no hlavní problém byl, že jsme nedojeli pro čtvrtej sud piva!!!
no a pak že je to Peugeot
jinak jsme sedli do auta v sobotu dopoledne a že vrátíme dva sudy, sjedem na nákup a pro novej sud....no, dojeli jsme tak 200 metru a za odbockou na lom nám chcíplo auto (na neutrál z kopce) to už i mě napadlo že to asi neni něco (opět!!!) v pořádku (minule jsme s tim samym autem zkončili u Jihlavy cestou do Chorvatska - tam to byla spojka v ) no, pobrali jsme věci co jsme potřebovali na spaní a auto nechali stát na kraji silnice na odbočče a šli smutný nahoru.... zatim nevíme co s tim je, ale nastartovat to nejde.... no, auto je před barákem, a my doma, tak zatim je to dobry no a za měsíc bych měla mít papíry tak se zmobilizuju na dvě kola ....chudák Patrik, bude muset jezdit všude na kole
Progear 650 (Člen) 19.07.2009 20:54:55 Offline |
Mno a já bych rád poděkoval především Ivče, Bodlince a Smouloj za pomoc při úklidu...
"44 HONDA CBR 600RR 44"