Nejsi přihlášen
nehamik B12 (Člen) 19.07.2009 21:11:49 Offline |
Re: "Tajný" závod Studnice 2009
jsem rad ze jsem vas poznal
skoda ze jsem nemoh v sobotu
skoda ze jste nedali vedet s tim autem mohli jsme se v tom povrtat znam komplet osazenstvo peugot servisu
a navic cizi auto v tom se to vrta
Terez(k)a psal:Peťa psal:Terko a co byl za problém?
no hlavní problém byl, že jsme nedojeli pro čtvrtej sud piva!!!
no a pak že je to Peugeot
jinak jsme sedli do auta v sobotu dopoledne a že vrátíme dva sudy, sjedem na nákup a pro novej sud....no, dojeli jsme tak 200 metru a za odbockou na lom nám chcíplo auto (na neutrál z kopce) to už i mě napadlo že to asi neni něco (opět!!!) v pořádku (minule jsme s tim samym autem zkončili u Jihlavy cestou do Chorvatska - tam to byla spojka v ) no, pobrali jsme věci co jsme potřebovali na spaní a auto nechali stát na kraji silnice na odbočče a šli smutný nahoru.... zatim nevíme co s tim je, ale nastartovat to nejde.... no, auto je před barákem, a my doma, tak zatim je to dobry no a za měsíc bych měla mít papíry tak se zmobilizuju na dvě kola ....chudák Patrik, bude muset jezdit všude na kole
Aha, dobrý no, ještě že jsme se o tom v pátek bavili jak se to sere...
Pls fakt jste nenašli při úklidu Pavlův pytlík?
Jaký si to uděláš, takový to máš...
Terez(k)a psal:jinak jsme sedli do auta v sobotu dopoledne a že vrátíme dva sudy, sjedem na nákup a pro novej sud....no, dojeli jsme tak 200 metru a za odbockou na lom nám chcíplo auto (na neutrál z kopce) to už i mě napadlo že to asi neni něco (opět!!!) v pořádku (minule jsme s tim samym autem zkončili u Jihlavy cestou do Chorvatska - tam to byla spojka v ) no, pobrali jsme věci co jsme potřebovali na spaní a auto nechali stát na kraji silnice na odbočče a šli smutný nahoru.... zatim nevíme co s tim je, ale nastartovat to nejde.... no, auto je před barákem, a my doma, tak zatim je to dobry no a za měsíc bych měla mít papíry tak se zmobilizuju na dvě kola ....chudák Patrik, bude muset jezdit všude na kole
Odpojit a zase připojit tu baterku jste zkoušeli?
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Progear 650 psal:Mno a já bych rád poděkoval především Ivče, Bodlince a Smouloj za pomoc při úklidu...
a ja Patrikovi za to, že mi pomáhal s VEŠKERYM jidlem za celý víkend a i s úklidem v sobotu když jste byli na motorkách ...
Smoula.koumak (Člen) 19.07.2009 22:11:24 Offline |
Terez(k)a psal:Progear 650 psal:Mno a já bych rád poděkoval především Ivče, Bodlince a Smouloj za pomoc při úklidu...
a ja Patrikovi za to, že mi pomáhal s VEŠKERYM jidlem za celý víkend a i s úklidem v sobotu když jste byli na motorkách ...
...a s čím že ti to v tu sobotu pomáhal, když jsme byli pryč?
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak psal:...a s čím že ti to v tu sobotu pomáhal, když jsme byli pryč?
Já když po Vás opouštěl chatu v sobotu, tak říkala: "Hurá! Konečně tu bude klid..."
Tak nevím co tím myslela...
Terez(k)a psal:Progear 650 psal:Mno a já bych rád poděkoval především Ivče, Bodlince a Smouloj za pomoc při úklidu...
tak hele, tu chatu sis půjčila ty a myslím, že je slušnost, že když si člověk něco půjčí tak to vrátit v původním stavu! A nééé, že hned co otevřu oči, tak zdrhnu...
a bordel tam fakt byl, když jsme kvůli tomu odjížděli až v 15h...
btw. úklid v sobotu? to myslíš to mytí nádobí a následně zase plný dřez špinavého nádobí???
PS: Progy zapomněl na Kasymovce, taky přiložili ruku k dílu
takže ještě jednou moc děkujem jinak by jsme tam byla asi vážně až do tmy...
nn, tohle sem patří
žádné nevyřízené účty-nic takového, tohle je jen vysvětlení k těm děkovačkám, co tu proběhly
2 Meloun: No... Možná že by to nakonec vyústilo v Death...
2 Jaryn: Vogo v nejlepších letech... Se těším až mi bude co tobě. Baráček, vilka u moře, v garáži Mercedes... Milující chytré děti...
Jsem ještě asi moc mladej...
nejlepší roky mám už dávno za sebou. teď už žiju jen ze vzpomínek. Do konce života se na motorce jezdit nenaučím (jezdím jak na kole...), navíc mám jen polotučnou a ještě eSko... jediný,co mě drží při životě je,že se mi ještě pořád líbí ženský...
God Gave me Everything I want
jaryn psal:...navíc mám jen polotučnou a ještě eSko...
Učíš se rychle...
A neboj. Mezi náma omládneš...
Pusina si tě vezme do parády a naučí jezdit...
Neházej bandita do žita... Do důchodu máš daleko.
Luk psal:Ondráš psal:jaryn psal:...navíc mám jen polotučnou a ještě eSko...
Učíš se rychle...
...sakra, rychle ste ho navockovali
Jaryne, nedej se!
Postupem doby uznávám,že jsem motku kupoval naprudko. dnes bych si pár kačen přidal a koupil libovější eNko. můžu se přiznat,že jsem ujetej z Kožakovo kousku?
jaryn psal:Luk psal:...sakra, rychle ste ho navockovali
Jaryne, nedej se!Postupem doby uznávám,že jsem motku kupoval naprudko. dnes bych si pár kačen přidal a koupil libovější eNko. můžu se přiznat,že jsem ujetej z Kožakovo kousku?
Jaryne, nedej se!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 10:04:53 Offline |
jaryn psal:Luk psal:Ondráš psal:
Učíš se rychle......sakra, rychle ste ho navockovali
Jaryne, nedej se!Postupem doby uznávám,že jsem motku kupoval naprudko. dnes bych si pár kačen přidal a koupil libovější eNko. můžu se přiznat,že jsem ujetej z Kožakovo kousku?
tak v tom případě nechápu co se ti líbilo na tý mojí ,že jsi jí tak oblejzal
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
čuměl jsem na to tvý modrý plexi. a pak taky s nadějí,že najdu nějakou škaredější než je ta moje. zbytečně,tu nejobyčejnější mám já. když jsem jí doma dával do garáže,tak jsem si připadal,že uklízím jen velkej skůtr. Mám kua nějakou depku...
jaryn psal:čuměl jsem na to tvý modrý plexi. a pak taky s nadějí,že najdu nějakou škaredější než je ta moje. zbytečně,tu nejobyčejnější mám já. když jsem jí doma dával do garáže,tak jsem si připadal,že uklízím jen velkej skůtr. Mám kua nějakou depku...
Nejvošklivější tam bylo to pijáno...
Ostatní byly hezký.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 10:54:18 Offline |
jaryn psal:čuměl jsem na to tvý modrý plexi. a pak taky s nadějí,že najdu nějakou škaredější než je ta moje. zbytečně,tu nejobyčejnější mám já. když jsem jí doma dával do garáže,tak jsem si připadal,že uklízím jen velkej skůtr. Mám kua nějakou depku...
tak co se týká stavu tak jsi tu nejhorší asi našel...mám to podřený a popraskaný až to neni hezký...vyváží to jen zvuk ladáku a právě to modrý plexi je to stará babča vlastně nejstarší tam když nepočítám Šmouly karkulku
K.a.s.y.m. psal:jaryn psal:čuměl jsem na to tvý modrý plexi. a pak taky s nadějí,že najdu nějakou škaredější než je ta moje. zbytečně,tu nejobyčejnější mám já. když jsem jí doma dával do garáže,tak jsem si připadal,že uklízím jen velkej skůtr. Mám kua nějakou depku...
tak co se týká stavu tak jsi tu nejhorší asi našel...mám to podřený a popraskaný až to neni hezký...vyváží to jen zvuk ladáku a právě to modrý plexi je to stará babča vlastně nejstarší tam když nepočítám Šmouly karkulku
na šmoulu nikdo nemá karkulka je karkulka, ta už si asi zažila taky svý
Život je boj-mašina je nej!!!
Bandit neni skutr
Bandit nemuze bejt vosklivej
Bandit
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 12:59:42 Offline |
Luk psal:jaryn psal:čuměl jsem na to tvý modrý plexi. a pak taky s nadějí,že najdu nějakou škaredější než je ta moje. zbytečně,tu nejobyčejnější mám já. když jsem jí doma dával do garáže,tak jsem si připadal,že uklízím jen velkej skůtr. Mám kua nějakou depku...
Bandit neni skutr
Bandit nemuze bejt vosklivej
Bandit
tobě se na tomhle něco líbí?
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 14:01:01 Offline |
jaryn psal:je to jak prase před vyvržením... sorry.
diť řikám hnusná motorka..moje nabídka pořád platí
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 14:10:31 Offline |
jo a pak se ti povedlo zprznit i tuhle http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_SV_6 … 4/#014.jpg
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 14:23:18 Offline |
já to mám jako konička prznit motorky
http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_SV_6 … C02566.JPG
http://kasym.rajce.idnes.cz/Suzuki_GSXR … 2/#010.JPG
Smoula.koumak (Člen) 20.07.2009 14:28:27 Offline |
K.a.s.y.m. psal:jaryn psal:čuměl jsem na to tvý modrý plexi. a pak taky s nadějí,že najdu nějakou škaredější než je ta moje. zbytečně,tu nejobyčejnější mám já. když jsem jí doma dával do garáže,tak jsem si připadal,že uklízím jen velkej skůtr. Mám kua nějakou depku...
no ty vole, voni už karkulku ani nepočítají
karkulka je pořád letadlo
Bandit v lese :-))
Smoula.koumak psal:K.a.s.y.m. psal:jaryn psal:čuměl jsem na to tvý modrý plexi. a pak taky s nadějí,že najdu nějakou škaredější než je ta moje. zbytečně,tu nejobyčejnější mám já. když jsem jí doma dával do garáže,tak jsem si připadal,že uklízím jen velkej skůtr. Mám kua nějakou depku...
karkulka je pořád letadlo
vohlá,dvoustopá a obstarožní,ale použitelná
viď Šmoulíku
...a bude hůř!
karlos100 psal:Smoula.koumak psal:K.a.s.y.m. psal:
tak co se týká stavu tak jsi tu nejhorší asi našel...mám to podřený a popraskaný až to neni hezký...vyváží to jen zvuk ladáku a právě to modrý plexi je to stará babča vlastně nejstarší tam když nepočítám Šmouly karkulkuno ty vole, voni už karkulku ani nepočítají
karkulka je pořád letadlovohlá,dvoustopá a obstarožní,ale použitelná
viď Šmoulíku
až na pár drobností je funkční tak co
Kukii psal:karlos100 psal:Smoula.koumak psal:
viď Šmoulíkuaž na pár drobností je funkční tak co
To nebyla kritika,nýbrž vyjádření úcty a podpory
stroji i majiteli
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 14:39:03 Offline |
karlos100 psal:Smoula.koumak psal:K.a.s.y.m. psal:
tak co se týká stavu tak jsi tu nejhorší asi našel...mám to podřený a popraskaný až to neni hezký...vyváží to jen zvuk ladáku a právě to modrý plexi je to stará babča vlastně nejstarší tam když nepočítám Šmouly karkulkuno ty vole, voni už karkulku ani nepočítají
viď Šmoulíku
momentálně bez značky
karlos100 psal:Kukii psal:karlos100 psal:
vohlá,dvoustopá a obstarožní,ale použitelná
viď Šmoulíkuaž na pár drobností je funkční tak co
stroji i majiteli
tak to jo... ted na studnici se snažil statečně,více může povyprávět sleip, jeli spolu orienták
Kukii psal:karlos100 psal:Kukii psal:
až na pár drobností je funkční tak coTo nebyla kritika,nýbrž vyjádření úcty a podpory
stroji i majitelitak to jo... ted na studnici se snažil statečně,více může povyprávět sleip, jeli spolu orienták
copa,že by snad bloudil???
to určo jen hledal lepší cestu
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kukii psal:karlos100 psal:
stroji i majitelitak to jo... ted na studnici se snažil statečně,více může povyprávět sleip, jeli spolu orienták
copa,že by snad bloudil???
to určo jen hledal lepší cestu
prej ne, sem slyšela jen samou chválu, ale už nevim od koho každopádně jsou to blázni 7 hodin ve vytrvalym dešti.. sme se po 4 hodkách a po půlce zastávek otočili a šli na
tak to jo... ted na studnici se snažil statečně,více může povyprávět sleip, jeli spolu orientákcopa,že by snad bloudil???
to určo jen hledal lepší cestuprej ne, sem slyšela jen samou chválu, ale už nevim od koho každopádně jsou to blázni 7 hodin ve vytrvalym dešti.. sme se po 4 hodkách a po půlce zastávek otočili a šli na
..to už nemělo cenu vzdávat když jsme byli totál promočený ale jinak docela mazec 7.20h v dešti
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
Peťa psal:MácaR6 psal:zdravím,tak už jsem tady taky
Tak tě tady pěkně vítám
Zrovna jsem přemejšlela jak tě identifikuju až budu pozdravovat tady toho obchoďáka co znáš :o)
tak teď už to víš.Řekni nevlastní brácha a on už bude vědět...
nemusí pršet,hlavně když to jede...
Radek-Ban psal:..to už nemělo cenu vzdávat když jsme byli totál promočený ale jinak docela mazec 7.20h v dešti
No máte můj obdiv... mě to stačilo tu hoďku cestou domu...
Každopádně už vim proč došlo pivo, jestli ho tam Kasym a Kukii popíjeli tři hoďky než dojel zbytek...
Jaký si to uděláš, takový to máš...
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 15:11:18 Offline |
nevim jestli to sem už kojak dal tak to dám já
http://kojaksro.rajce.idnes.cz/TERKA_CHALUPA/
to MácaR6:Na tebe jsme tu čekali .....vítej.
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 15:12:06 Offline |
K.a.s.y.m. psal:nevim jestli to sem už kojak dal tak to dám já
http://kojaksro.rajce.idnes.cz/TERKA_CHALUPA/
to MácaR6:Na tebe jsme tu čekali .....vítej.
do háje to je jiná akce....asi jsem přepracovanej
Peťa psal:Radek-Ban psal:..to už nemělo cenu vzdávat když jsme byli totál promočený ale jinak docela mazec 7.20h v dešti
Každopádně už vim proč došlo pivo, jestli ho tam Kasym a Kukii popíjeli tři hoďky než dojel zbytek...
já sem i spinkala asi hodku a půl.. mě ta noc před tim nějak znavila a gorila za krkem se mě nechtěla pustit..mě opustila až v půl 6 odpoledne, no a v 8 už sem zase chlemtala
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 15:14:51 Offline |
Peťa psal:Radek-Ban psal:..to už nemělo cenu vzdávat když jsme byli totál promočený ale jinak docela mazec 7.20h v dešti
i prd Kelišová...sud se náražel až někdo kolem sedmý večer
Kukii psal:Peťa psal:Radek-Ban psal:..to už nemělo cenu vzdávat když jsme byli totál promočený ale jinak docela mazec 7.20h v dešti
Každopádně už vim proč došlo pivo, jestli ho tam Kasym a Kukii popíjeli tři hoďky než dojel zbytek...já sem i spinkala asi hodku a půl.. mě ta noc před tim nějak znavila a gorila za krkem se mě nechtěla pustit..mě opustila až v půl 6 odpoledne, no a v 8 už sem zase chlemtala
tady všichni ví,že jsi Norka,to nemusíš časovat
...a bude hůř!
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 15:34:28 Offline |
na svojí postavu ještě nepije tolik...
karlos100 psal:Kukii psal:Peťa psal:
Každopádně už vim proč došlo pivo, jestli ho tam Kasym a Kukii popíjeli tři hoďky než dojel zbytek...já sem i spinkala asi hodku a půl.. mě ta noc před tim nějak znavila a gorila za krkem se mě nechtěla pustit..mě opustila až v půl 6 odpoledne, no a v 8 už sem zase chlemtala
tady všichni ví,že jsi Norka,to nemusíš časovat
nejsem jenom se to moje druhý chce taky napít já za nic nemůžu, to to zvrhlé zvíře
já sem i spinkala asi hodku a půl.. mě ta noc před tim nějak znavila a gorila za krkem se mě nechtěla pustit..mě opustila až v půl 6 odpoledne, no a v 8 už sem zase chlemtalatady všichni ví,že jsi Norka,to nemusíš časovat
nejsem jenom se to moje druhý chce taky napít já za nic nemůžu, to to zvrhlé zvíře
ksakru tam mělo být druhý já se chce taky napít
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 15:44:47 Offline |
Kukii psal:Kukii psal:karlos100 psal:
tady všichni ví,že jsi Norka,to nemusíš časovatnejsem jenom se to moje druhý chce taky napít já za nic nemůžu, to to zvrhlé zvíře
Kukii psal:Kukii psal:karlos100 psal:
tady všichni ví,že jsi Norka,to nemusíš časovatnejsem jenom se to moje druhý chce taky napít já za nic nemůžu, to to zvrhlé zvíře
bylo to pochopitelný
a kde je teda to první slušné já???
vždycky je všude vidět jen to zvrhlý druhý
...a bude hůř!
karlos100 psal:Peťa psal:karlos100 psal:bylo to pochopitelný
vždycky je všude vidět jen to zvrhlý druhýTaky si řikam...
dík za podporu
ste se na mě dohodli potvory... moje slušný já právě pracuje, ale jak přijdu do společnosti lidiček, tak má slušné já dovolenou a probouzí se zvrhlík
karlos100 psal:Peťa psal:karlos100 psal:bylo to pochopitelný
vždycky je všude vidět jen to zvrhlý druhýTaky si řikam...
dík za podporu
pac to prvni slusny ja jen jen do 4 pivka.
nemusí kapat, stačí když prší
karlos100 psal:SleiP psal:karlos100 psal:
dík za podporupac to prvni slusny ja jen jen do 4 pivka.
jí křivdíš,možná i do šestýho,když v tom nejsou panáky
v pátek jich bylo 9 a do 5 sem byla ještě celkem ready, ale pak se to nějak zvrhlo...
Kukii psal:MácaR6 psal:SleiP psal:pac to prvni slusny ja jen jen do 4 pivka.
ty jsi na tom mnohem hůř,protože žádné slušné já nemáš...
pán byl hrdina
se přiznej Kukii,že jsi zvrhlík,ať tu nedochází k mýlkám
a nebij mne...
...a bude hůř!
karlos100 psal:Kukii psal:MácaR6 psal:
ty jsi na tom mnohem hůř,protože žádné slušné já nemáš...pán byl hrdina
se přiznej Kukii,že jsi zvrhlík,ať tu nedochází k mýlkám
a nebij mne...
ok přiznávám bez mučení jsem zvrhlík a jedu konečně dom
karlos100 psal:bylo to pochopitelný
Slušný já drží lachtana v kleci, aby neutek mezi lidi...
2 MácaR6: Zdar jak sviňa!
Ondráš psal:karlos100 psal:bylo to pochopitelný
vždycky je všude vidět jen to zvrhlý druhýSlušný já drží lachtana v kleci, aby neutek mezi lidi...
2 MácaR6: Zdar jak sviňa!
v pátek bylo nakročíno na lachtana velice solidně, ale nakonec sem byla šikovná a udržela
K.a.s.y.m. (Člen) 20.07.2009 18:23:04 Offline |
karlos100 psal:Kukii psal:Kukii psal:
nejsem jenom se to moje druhý chce taky napít já za nic nemůžu, to to zvrhlé zvířeksakru tam mělo být druhý já se chce taky napít
bylo to pochopitelný
bud v klidu já to první já taky nikdy nezažil a to jí už nějakej pátek znám
K.a.s.y.m. psal:karlos100 psal:Kukii psal:
ksakru tam mělo být druhý já se chce taky napítbylo to pochopitelný
vždycky je všude vidět jen to zvrhlý druhýbud v klidu já to první já taky nikdy nezažil a to jí už nějakej pátek znám
tak to sou kecy
SleiP psal:Bodlinka psal:MácaR6 psal:zdravím,tak už jsem tady taky
tak konečně ses nechal překecat???
hip hip... vítejSem mu rikal ze nam akorat tak zajebe stranky:D Bandit
....stejně jednou skončí u Bé-čka, ho jednou pořádně nalijem a ráno se vzbudí v triku, bandaska v garage a Té jebky mu zbyde jen přívěšek na klíče.
......kurwa dyk ten kluk neví o co přichází
......vítej parťáku
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
Progear 650 (Člen) 20.07.2009 22:05:59 Offline |
MácaR6 psal:zdravím,tak už jsem tady taky
Zdravím tě parťáku....
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
.....bohužel se mi fotky nepodařily dát k žirafě, bo nesu tak počítačově vydatnej, ale nacpal jsem je alespoň seeem.
http://kojaksro.rajce.idnes.cz/Studnice/
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
nehamik B12 (Člen) 21.07.2009 00:17:11 Offline |
ja ti to nenutil
ale sranda s tebou je
kojaksro psal:.....bohužel se mi fotky nepodařily dát k žirafě, bo nesu tak počítačově vydatnej, ale nacpal jsem je alespoň seeem.
http://kojaksro.rajce.idnes.cz/Studnice/
tak už se mi i něco vybavilo moc pěkný fotečky
Kukii psal:kojaksro psal:.....bohužel se mi fotky nepodařily dát k žirafě, bo nesu tak počítačově vydatnej, ale nacpal jsem je alespoň seeem.
http://kojaksro.rajce.idnes.cz/Studnice/tak už se mi i něco vybavilo moc pěkný fotečky
bohužel jsem se na nich taky viděl...
MácaR6 psal:vypadám na nich buď jako ospalej a nebo totálně sjetej...
a kdo neee???
ale konečně vyšla pravda na jevo, kdo opravdu jsi
a kdo neee???
ale konečně vyšla pravda na jevo, kdo opravdu jsi
tak ti pěkně děkuji.To abych se tu zase raději smazal...
MácaR6 psal:Bodlinka psal:MácaR6 psal:vypadám na nich buď jako ospalej a nebo totálně sjetej...
a kdo neee???
ale konečně vyšla pravda na jevo, kdo opravdu jsitak ti pěkně děkuji.To abych se tu zase raději smazal...
žádný mazání, ty fotky jsou luxusní a aspon se člověk pobaví každej tam vypadáme jak ožralý, ale proč jak, když sme byli