Nejsi přihlášen
Kdo je Stig z Top Gearu ?
Prekvapko ! http://www.youtube.com/watch?v=_LPLJT3zkDc
Nepolemizujte s blbcem.Zatahne Vas na svou uroven,a porazi s prehledem...
Re: Kdo je Stig z Top Gearu ?
No pokud to nebude BBC nejak dementovat, jakoze to byl vtip nebo recese, tak nevidim duvod, proc neverit.
Nebo tys tam byl, u kazdeho nataceni ze to vis tak jiste? Ja ne.
Nepolemizujte s blbcem.Zatahne Vas na svou uroven,a porazi s prehledem...
K.a.s.y.m. (Člen) 22.06.2009 08:18:45 Offline |
já bych v tom taky neviděl prolbém...profí závodní karieru má za sebou a pokud se chce udržet trošku v popředí zájmu tak tohle je ideální příležitost
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Stig
a tady se doctem ze to bylo jako vtip, ze to byl host topgearu
B12 neni uz je autobus :)
Loser psal:??? tak nejak nevim, vo co de ....
...nekoukáš na TopGear, neznáš Stiga??? ...čéče Lůzre a na kerý planetě žiješ??? ...Stig je prostě takovej plechofkářskej Ghostraider, nigdo neví, gdo to je a je sakramencky rychlej
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
vogo, a ja si myslel, ze to je jako nejakej magazin vo pocitacovejch hrach a ze topgyr (nebo progyr?) je nejaka fajna autova gamesa a jakoze ten Stig je proste jen nejakej magor, kterej za tim kompem sedi furt a je v ty hre nejlepci .... a vono houno. A kdy to davaj v telce? Jsem to v zivote nevidel ...
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:vogo, a ja si myslel, ze to je jako nejakej magazin vo pocitacovejch hrach a ze topgyr (nebo progyr?) je nejaka fajna autova gamesa a jakoze ten Stig je proste jen nejakej magor, kterej za tim kompem sedi furt a je v ty hre nejlepci .... a vono houno. A kdy to davaj v telce? Jsem to v zivote nevidel ...
...f češtině to dávaj každej páteg a sobotu večír na Barrandovje...........
Filous mlží, prostě se nestyď že máš vedlejšák k dispečérovi spousta lidí musí mít druhou práci, když chce mít (a občas mýt) tak heckou paní
enduro-team.cz | ... a B12 trochu z nostalgie, ale hlavně pro radost! KTM rulezz :-))
Filous psal:...f češtině to dávaj každej páteg a sobotu večír na Barrandovje...........
aha, tak to by vysvetlovalo, proc jsem to jeste nevidel ... 1. v tuto dobu povetsinou leju, 2. leju v centru a ne na Barrandove
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Loser psal:Filous psal:...f češtině to dávaj každej páteg a sobotu večír na Barrandovje...........
aha, tak to by vysvetlovalo, proc jsem to jeste nevidel ... 1. v tuto dobu povetsinou leju, 2. leju v centru a ne na Barrandove
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Lihy psal:Filous psal:...ať je to gdo je to, má dobrej fkus co se helem týče
Nojó ale von f tom leze do plechofky.....proč asi
rejp
...páč je nešikovnej a neumí si udělat těsnění podle pléga
Filous psal:Lihy psal:Filous psal:...ať je to gdo je to, má dobrej fkus co se helem týče
Nojó ale von f tom leze do plechofky.....proč asi
rejp...páč je nešikovnej a neumí si udělat těsnění podle pléga
...jojo, je to drevo...
...ale jinak je to fakt Schumacher, vcera vo tom zvanili na Bayern 3 nebo na Antenne a meli z toho hrozny vanoce.... ...a ja taky, pac kdyz si vzpomenu, jak pustil toho Koenigsegga do ty bariery z gum, tak aspon vidim, ze nikdo neni neomylnej...
Bandit rulezz!!!
Loser psal:Filous psal:...f češtině to dávaj každej páteg a sobotu večír na Barrandovje...........
Presne
Jen já bandita, Bandit a policejní vrtulník.... :-D
Second Class Citizen
1130 Café Racer
Stránky: 1