Nejsi přihlášen
Re: TRIČKO BANDIT - URGENT !!
Nedávno se to tu řešilo. Trika jen na srazu nebo origo v Suzuce či u větnamců.
Taky bych chtěl, ale ještě mi nevyšel žádnej sraz, takže mám taky smůlu
... takže budeš a zlího a ošklivýho bráchu bez dárku
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Lihy psal:maňas psal:Škardík : co si čekal kaviár za pět padesát
Asi nevís kolik stojí originál....
jj. Sem byl smířenej s tím, že to bude víc. Ale 4x Jenže proublem je, že to nový se mi nelíbí a triko žeru, takže moc na výběr nemám
viz avatar:)
Cate psal:Kluci, tak se nehádejte , klidně za to dám těch 6 kil, ale potřebuji ho. Vím, že jsou jen na srazech, ale "líná huba - holý neštěstí" a tak jsem se zeptala.
skoda že jsi nenapsala dřiv, úřed 14 dny jsme si nechávali delat tohle
vzadu je suzuki logo
a cena byla 300kč
za tech 6 až 7 kil koupíš orig. triko v suzuce
inkvizitorr (Administrator) 18.02.2007 21:44:50 Offline |
Kelly01 psal:Hlavně to bude určitě lepší matroš než ten nízkorozpočtovej mletej silon kerým nás oblíká Inkviz a jeho Vietnamský daňový poradce
vogo tak pražci začali první sérii kvalitně vyšitou na kvalitních trikách (tos ale ještě myslim rozdával moudra někde na motorkářích) a až když se na nás moravci sesypali (jak jinak tradiční pražské okrádání za nelidové ceny BEZ SLEVY), že chtěj svoje LEVNÝ, byť třeba nekvalitní výrobky, museli sme ustoupit... takže manekýne
doba je temná...
Zdravím vás všecky.trika můžu nechat vyrobit s potiskem SUZUKI logo na zádech a BANDIT ve předu. cena by se měla pohybovat okolo 300,- Kč.
trika kvalitní materiál 160 g/m2, což je taková střední gramáž.
Život je jedna velká hra, ve které jde o život !!!
no to prvni vysivane triko nebylo teda jako taky nic moc - nedavno jsem si ho chtel oblect a nejake scvrkle bylo
jardagsf tise se pochechtavajici a na svuj brisni vytrenovany sval se koukajici
ps. kombi jsem radsi nezkousel bo mam strach.....
MOTO KOZZI GRISO
...Jarouši f klidu...f sobotu sem se do toho voblík a dyš sem si zapnul kombi, tag se mi uďálo mdlo páč sem nemoch dejchat, f pase mi vybjehla taková boule, no hnus...eště že sem to zamaskoval džískou...ale pag na to nalíst...sem měl co dělat, abych hodil nohu přes sedlo
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...Jarouši f klidu...f sobotu sem se do toho voblík a dyš sem si zapnul kombi, tag se mi uďálo mdlo páč sem nemoch dejchat, f pase mi vybjehla taková boule, no hnus...eště že sem to zamaskoval džískou...ale pag na to nalíst...sem měl co dělat, abych hodil nohu přes sedlo
vogo, mě jsou letos dobře akorát boty, rukavice, kukla a helma. Loňský hadry za dlouhý peníze se zdrcly.... . Eště že 2 roky záruka.....já věděl ze 3 iks budou lepčí jak 2 iks..... . Škandááál, milostivá.... .
Autobus je taky Suzuki... .
To: Cate. Na Bandit triko bylo uvaleno embargo a už se prej dělat nebude. Dostal jsem zákaz od Inkvize...
Jediná cesta vede pře něj!
Co se týče kvality. Pro všechny Bandití trika byly použity výhradně kvalitní čínské materiály! Teď vážně, bandití trika byly 145-160g/m2. Pravda čínské, nicméně to nejlepší , co se v dané cenové relaci dalo sehnat. Nedělejte si iluze, že např. Fruit of the Loom je vyroben někde jinde, nebo že je snad kvalitnější. Opravdu kvalitní triko (nejlépe tuzemské výroby) stojí od 240,- do 310,-Kč/ks bez potisku.
Co se týče cen Bandit-triček byly vyráběny za dumpingovou cenu a vždy jsem je dělal s radostí, přestože výdělek na nich byl nula celá nula nic. Přesto se našli a stále nacházejí lidé, kteří vidí jen chyby... Abych ale byl k sobě kritický, poslední trika a mikiny (vyšívané) se z části nevyvedly, neb jak se říká práce kvapná málo platná... Nicméně taková tragédie, za kterou to někteří vydávají, to určitě nebyla!
Když jsem na fóru viděl akci "Bandit hrnky" málem jsem se neudržel a chtěl jsem vám je udělat... Naštěstí jsem se ovládnul!
Myslím si, že i Inkvize už opustilo původní nadšení, se kterou vše zařizoval, vymýšlel, organizoval....
Vždycky se totiž najde nějaký pingl, který sám sice nic nevytvoří, ale vše dokáže kvalitně poplivat....
P.S.: Když se podívám na oba výše uvedené vzorky, tak za tu cenu je to tragédie.
..... velký kšefty dělaj velcí kokoti! (Černá kočka, bílej kocour/e.Kusturica)
Stránky: 1