Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen


Index » Cestování » Hungarie

StanKr (Člen)
22.06.2009 23:10:24
Offline

Hungarie

Ahoj, chystam se sluzebne na moto k cabajkam a mam par dotazu:
1. Jak buzerujou certi, kvuli ladakum? Mam to risknout a nechat ho tam, nebo nandat origo? Chtel bych ve volnejch chvilich na Hungac a nechce se mi brousit origo lauf.
2. Da se nekde zjistit, kdy jsou a jak fungujou na Hungaci volny? loni po CECku se tam nejaci Madari nahnali.
3. Jakou pojistku potrebuju na volny? Je potreba pro sport (jako na zavod), nebo staci normalni, protoze jde o akci pro verejnost a ne sportovni podnik?

Ondráš (Člen)
23.06.2009 06:56:01
Offline

Re: Hungarie

StanKr psal:

3. Jakou pojistku potrebuju na volny? Je potreba pro sport (jako na zavod), nebo staci normalni, protoze jde o akci pro verejnost a ne sportovni podnik?

Na tohle jsem se ptal. Je jedno jestli jsou to volný nebo uzavřený jízdy. Pojistka ze silnice tam neplatí. Zajímal jsem se i o pojistku třeba jen na jeden den. Sice si nebyl úplně jistej, protože to až do konce nikdy nedotáh, ale prej to u nás nikdo nedělá a když už, tak nějak zprostředkovaně z Rakous a stojí to nehoráznou pálku, že se to snad ani nevyplatí,pokud nemáš auto za miliony.

Pokud s tím švihneš, tak to jedině naložit, hodit do příkopu, říct že se ti to stalo na silnici a doufat, že na to nepřindou.

Jo a bylo to na zranění a ne na motorku. Havarijko nevim jestli by ti z okruhu uznali, ale asi ne.


Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
osiris (Člen)
23.06.2009 13:26:19
Offline

Re: Hungarie

...bez zranění a do 100000 kačen snad nemusíš vyprávět žes upad na okruhu


... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
StanKr (Člen)
25.06.2009 10:33:06
Offline

Re: Hungarie

Sorry, blbe jsem to ja pussy napsal. Myslel jsem zdravotni pojisteni. Na zavod Ti standardni VZP a cestovni pojisteni neplati, musis mit pripojisteni pro sport. Nevim, jestli se to vztahuje i na volny jizdy. nejni to zadna extra palka (na den), ale kdyz tam budu tri nedele a nevim, kdy jsou volny a kdy se dostanu na okruh, tak se mi nechce platit pojisteni za celej pobyt - to uz palka je smile1. No a samozrejme  se budu v Uhrach tezko domlouvat i zdravej.

miaaow (Člen)
25.06.2009 11:22:25
Offline

Re: Hungarie

tak se pojisti pres internet, az se dozvis, kdy jsou ty volny jizdy a pojisti se jenom na ten konkretni den. Nemusis to prece sjednavat osobne predem tady v CR. Dulezity je, ze od tebe pojistovna dostane vcas zaplaceno, takze to staci resit tak 2 dny pred jizdama pres internet...smile1


Zkusit se má všechno!

Board footer



W3C XHTML 1.0 W3C CSS

Powered by PunBB
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson
design & modifications of punBB: Syky
testing: Inkvizitorr