Nejsi přihlášen
inkvizitorr (Administrator) 23.06.2009 14:33:59 Offline |
výstava motocykl 2010 v brně
tag dneska vyšla tiskofka, že příští jár bude vopravdu výstava v brně a to v termínu 10.-15.3 a to na výstavišti v pavilónu opic
doba je temná...
Re: výstava motocykl 2010 v brně
inkvizitorr psal:tag dneska vyšla tiskofka, že příští jár bude vopravdu výstava v brně a to v termínu 10.-15.3 a to na výstavišti v pavilónu opic
To se asijatí poserou štěstím až si to přečtou.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
inkvizitorr (Administrator) 23.06.2009 14:43:46 Offline |
Ondráš psal:inkvizitorr psal:tag dneska vyšla tiskofka, že příští jár bude vopravdu výstava v brně a to v termínu 10.-15.3 a to na výstavišti v pavilónu opic
já už se zas těšim až tam vylezu z vlaku a budu čumět jak pako a řikat " jak šalinó, kde je metróóó?" a taky "šak tady je to ale veliké" no a tak normálně jako ty jantaří brněncký když tady dycky vylezli.....
doba je temná...
Zlata morava, konecne pochopily ze u vas v civilizaci uz to neni vono
inkvizitorr psal:Ondráš psal:inkvizitorr psal:tag dneska vyšla tiskofka, že příští jár bude vopravdu výstava v brně a to v termínu 10.-15.3 a to na výstavišti v pavilónu opic
já už se zas těšim až tam vylezu z vlaku a budu čumět jak pako a řikat " jak šalinó, kde je metróóó?" a taky "šak tady je to ale veliké" no a tak normálně jako ty jantaří brněncký když tady dycky vylezli.....
...voni byli dycky vyvalený víc jag já kluk z vesnice ...pojedem na vejlet???
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 23.06.2009 15:10:13 Offline |
Filous psal:...voni byli dycky vyvalený víc jag já kluk z vesnice ...pojedem na vejlet???
úúúplně to vidim, caravellu necháme doma, sednem na rychlik a celou cestu se bude z vlaku vozývat " coje? coje? coje! coje! coje!!!! a na výstavu serem ne?
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...voni byli dycky vyvalený víc jag já kluk z vesnice ...pojedem na vejlet???
úúúplně to vidim, caravellu necháme doma, sednem na rychlik a celou cestu se bude z vlaku vozývat " coje? coje? coje! coje! coje!!!! a na výstavu serem ne?
...já su za ...serem vám na celej Brusel a Proč.............
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
inkvizitorr (Administrator) 23.06.2009 15:27:30 Offline |
Filous psal:...já su za ...serem vám na celej Brusel a Proč.............
jasné jak cyp, za prachy ušetřený za lístek na výstavu se projedem až do ostravy ať je veselo mě by se nejvíc libila ale taková ta stará tramvaj jak s tim jezděj tady ty kokotský tůristí po městě, úplně to vidim, plná bandiťáků vevnitř bordel, všichni řvou jak krávy, nakalený, škardík chčije za jízdy ze dveří.....
doba je temná...
inkvizitorr psal:Filous psal:...já su za ...serem vám na celej Brusel a Proč.............
jasné jak cyp, za prachy ušetřený za lístek na výstavu se projedem až do ostravy ať je veselo mě by se nejvíc libila ale taková ta stará tramvaj jak s tim jezděj tady ty kokotský tůristí po městě, úplně to vidim, plná bandiťáků vevnitř bordel, všichni řvou jak krávy, nakalený, škardík chčije za jízdy ze dveří.....
..nó a spíme v Jedasích
tak s tou tramvaji to neni problem ... cestou do tej ostravy se stavte v olmiku. My jsme ji meli jednou pronajatou na hodinu asi za 1600, dali jsme si na to svuj velkej transparent a jezdili jsme jak kokoti centrem olmika, chlastali a cinkali na ten starej zvonecek ... no byla to parada
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Progear 650 (Člen) 23.06.2009 16:48:32 Offline |
tož to by bylo fajné jak cyp toto... jenže jak se znám, tak už vod havl.brodu bych byl tak na šlupky, že bych z toho nic neměl...
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Hm ja zas slyšel že to přišti rok bude v Praze v letnanech. a v brně to bude až v roce 2011 ale zas na druhou stranu jsem rad za Brno ono BVV mi přijde poněkud hezči a prostornější Letnany.
Sam hledam. ale nějak nemohu najit
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Banditatom (Člen) 23.06.2009 19:16:07 Offline |
no konečně to pražskej pajzák pochopil, že brno je jediné slušné východisko
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:inkvizitorr psal:Ondráš psal:
To se asijatí poserou štěstím až si to přečtou.já už se zas těšim až tam vylezu z vlaku a budu čumět jak pako a řikat " jak šalinó, kde je metróóó?" a taky "šak tady je to ale veliké" no a tak normálně jako ty jantaří brněncký když tady dycky vylezli.....
...voni byli dycky vyvalený víc jag já kluk z vesnice ...pojedem na vejlet???
ty seš taky jantar woe
v Brně na náměstí začne pít maník vodu z kašny, kolemjdoucí našinec na něj volá:
"Ty kemo, nechlemtej tu wasrůvku, chčijů do teho morgoši!"
cizinec odpoví: Helééé, cožééé, já vám nerozumím, já sem z Prahéé!
"Abys to pil pomalu, že je to studený woe"
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Filous psal:inkvizitorr psal:
já už se zas těšim až tam vylezu z vlaku a budu čumět jak pako a řikat " jak šalinó, kde je metróóó?" a taky "šak tady je to ale veliké" no a tak normálně jako ty jantaří brněncký když tady dycky vylezli........voni byli dycky vyvalený víc jag já kluk z vesnice ...pojedem na vejlet???
ty seš taky jantar woe
v Brně na náměstí začne pít maník vodu z kašny, kolemjdoucí našinec na něj volá:
God Gave me Everything I want
já už se zas těšim až tam vylezu z vlaku a budu čumět jak pako a řikat " jak šalinó, kde je metróóó?" a taky "šak tady je to ale veliké" no a tak normálně jako ty jantaří brněncký když tady dycky vylezli........voni byli dycky vyvalený víc jag já kluk z vesnice ...pojedem na vejlet???
ty seš taky jantar woe
Život je boj-mašina je nej!!!
ty seš taky jantar woe
Jebat motorky :-)
ty seš taky jantar woe
svět je cirkusovej stan
toho jsem se bál... tak my z krušnejch to pjekně
stejně to maj akorát kolevá tomu aby z nás ostatních vytáhly trojnásobný ceny za ubytko oproti jinejm termínům jako je tomu v těch krajích dobrým zvykem
Strýcfajtr !!!
Smoula.koumak (Člen) 23.06.2009 23:27:38 Offline |
XJelen psal:toho jsem se bál... tak my z krušnejch to pjekně
stejně to maj akorát kolevá tomu aby z nás ostatních vytáhly trojnásobný ceny za ubytko oproti jinejm termínům jako je tomu v těch krajích dobrým zvykem
no tak budem jezdit do Němec, to časově vyjde stejně. Motorky lepší, pivo stejně hnusný jak v Brně, ještě by mě zajímalo jak to mají s ženskýma
Bandit v lese :-))
XJelen psal:toho jsem se bál... tak my z krušnejch to pjekně
Ja ti nevim jako když to pojedu sockama tak z Prahy do Brna Student Agenci nejezdi zrovna za draho až mi to přišlo směšny že to je pomalu za stejnou cenu jako jezdi Ustecké ČSAD z Teplic do Prahy a ubytka nevim zkontaktuji kamarady a pujdem si po vystavě sednout do hospudky a prvnima autobusama pak domu
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Filous psal:inkvizitorr psal:Filous psal:...voni byli dycky vyvalený víc jag já kluk z vesnice ...pojedem na vejlet???
...já su za ...serem vám na celej Brusel a Proč.............
Filous, přines ňáký bahno! nemůžu, nemám škváru
honda je honda
Frodo89 psal:XJelen psal:toho jsem se bál... tak my z krušnejch to pjekně
stejně to maj akorát kolevá tomu aby z nás ostatních vytáhly trojnásobný ceny za ubytko oproti jinejm termínům jako je tomu v těch krajích dobrým zvykemJa ti nevim jako když to pojedu sockama tak z Prahy do Brna Student Agenci nejezdi zrovna za draho až mi to přišlo směšny že to je pomalu za stejnou cenu jako jezdi Ustecké ČSAD z Teplic do Prahy a ubytka nevim zkontaktuji kamarady a pujdem si po vystavě sednout do hospudky a prvnima autobusama pak domu
No jo, ale my ještě ze sudet k Vám do Práglu tou stjudnt egensy další dvě a půl, takže bez spaní je to vopruz. Samosebou se dá spát u kámošů...jenom poukazuju na morafskej folklor okolo jejich "sezonních" cen a když to vemu kolem a kolem, tak na německý výstavy to máme blíž a nebejvá to taková ostuda
Strýcfajtr !!!
Koldan psal:WenzelB6 psal:podstatná závada - Brno bude v březnu bez burčáku
pro Pražce je v Brně burčák celej rok,voni to stejně nepoznaj
No jistě,vypláchnou se demižóny vot loňska
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
XJelen psal:Frodo89 psal:XJelen psal:toho jsem se bál... tak my z krušnejch to pjekně
stejně to maj akorát kolevá tomu aby z nás ostatních vytáhly trojnásobný ceny za ubytko oproti jinejm termínům jako je tomu v těch krajích dobrým zvykemJa ti nevim jako když to pojedu sockama tak z Prahy do Brna Student Agenci nejezdi zrovna za draho až mi to přišlo směšny že to je pomalu za stejnou cenu jako jezdi Ustecké ČSAD z Teplic do Prahy a ubytka nevim zkontaktuji kamarady a pujdem si po vystavě sednout do hospudky a prvnima autobusama pak domu
No jo, ale my ještě ze sudet k Vám do Práglu tou stjudnt egensy další dvě a půl, takže bez spaní je to vopruz. Samosebou se dá spát u kámošů...jenom poukazuju na morafskej folklor okolo jejich "sezonních" cen a když to vemu kolem a kolem, tak na německý výstavy to máme blíž a nebejvá to taková ostuda
Mam dotaz pišu snad jako pražak? A vubec i kdyby byl tak si netroufnu co jsme si troufnul doject na Mostecky autodrom na Jawě 50/23 možna mě tam na ni někdo viděl.
Tedy ano souhlasim že k dederonum to mame bliže ale co tam budu dělat když tam nikomu nerozumim a snikym si tam nepokecam. To si radeji udělam vylet do Brna
Frodo89 psal:XJelen psal:Frodo89 psal:Ja ti nevim jako když to pojedu sockama tak z Prahy do Brna Student Agenci nejezdi zrovna za draho až mi to přišlo směšny že to je pomalu za stejnou cenu jako jezdi Ustecké ČSAD z Teplic do Prahy a ubytka nevim zkontaktuji kamarady a pujdem si po vystavě sednout do hospudky a prvnima autobusama pak domu
Mam dotaz pišu snad jako pražak? A vubec i kdyby byl tak si netroufnu co jsme si troufnul doject na Mostecky autodrom na Jawě 50/23 možna mě tam na ni někdo viděl.
Tedy ano souhlasim že k dederonum to mame bliže ale co tam budu dělat když tam nikomu nerozumim a snikym si tam nepokecam. To si radeji udělam vylet do Brna
Sakryš - Osek - taky sudeťák a nerozumíš sousedům jak je to možné, buďto tě v dětství nehlídala babička, nebo jste neměli doma televizi
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1