Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » Nehrajete to někdo?

kojaksro (Člen)
23.06.2009 18:31:53

Nehrajete to někdo?

.....když prší je to docela ass, hrajete to s xxxx lidma najednou.
Tady je odkaz na stažení dema, to na registraci, bezplatný hraní a účast v žebříčku stačí. Když tak dejte vědět jsou tam oblíbené servery tak zapařímegood

http://trackmania.com/

.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro (Člen)
23.06.2009 18:41:11

Re: Nehrajete to někdo?

...oblíbené tratě jsou rallycross.rcc a dirtyfun. do nicku si dejte bandit pičo, ať se poznáme.bigsmile

Msudra (Člen)
23.06.2009 18:49:02

Tos si to stahujubigsmile

gdo maže,ten jede...:)
Frodo89 (Člen)
23.06.2009 18:50:35

kojaksro psal:

...oblíbené tratě jsou rallycross.rcc a dirtyfun. do nicku si dejte bandit pičo, ať se poznáme.bigsmile

Popravde me tenhle kult TrackManie jikydy nebavil. Ale když se tak nějak nudim tak hravam Black and White 2 a nebo si stavim baračky v The Sims 3 bigsmile

PS: nevite někdo o nějakem dobrem simulatoru motocyklu? Neco jake je pro auta Grand Turismo?

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
ross (Člen)
23.06.2009 21:50:23

Frodo89 psal:

PS: nevite někdo o nějakem dobrem simulatoru motocyklu? Neco jake je pro auta Grand Turismo?

že by MotoGPsmile1

Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Frodo89 (Člen)
23.06.2009 22:08:34

ross psal:
Frodo89 psal:

že by MotoGPsmile1

To jsem čekal že sem někdo napišete smile1 Ale je tu problem v MotoGP se važne naleznou jen GP stroje a ja by tam rad měl vyber třebas i nahaču. Na netu jsem našel screen z nějake hry a bylo tam přimo XJRko1300 ale i Suzuki GSF600 Bandit

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
mr.BSE (Člen)
23.06.2009 22:17:17

Jebat na kraviny, COD2 - to je gamesa goodgood

Second Class Citizen
1130 Café Racer
barynek (Člen)
23.06.2009 22:29:09

freecellbigsmilebigsmilebigsmile

Bandit 4EVER!!!
PALOUS (Člen)
23.06.2009 22:35:20

jedině piškvorky ale janka je f práci tak nic nosmile2

Jebat motorky :-)
SleiP (Člen)
23.06.2009 22:36:12

mr.BSE psal:

Jebat na kraviny, COD2 - to je gamesa goodgood

CoD 2 je hra pro lampy ktery neumeji strilet pac tam ho trefis do kontniku a da mu to hlavu, ale CoD 1 je  hra pro skilleri jestli mi rozumis:D

nemusí kapat, stačí když prší
Hanz (Člen)
23.06.2009 22:38:46

Battlefield 2  goodgoodgood

WD club member...
qwerty (Člen)
23.06.2009 23:46:00

Hanz psal:

Battlefield 2  goodgoodgood

souhlas goodgoodgood

a nebo jeste Counter-Strike 2 evilsmokin

WD club member.
Frodo89 (Člen)
24.06.2009 06:46:51

No tak že tu bavite jen o arkadach jako prase tak dobry
co takto neco realnějšího
Operation FlashPoint - 1 nebo 2 kulky a jsi mrtvej jak realné good

SleiP (Člen)
24.06.2009 08:50:29

Frodo89 psal:

No tak že tu bavite jen o arkadach jako prase tak dobry
co takto neco realnějšího
Operation FlashPoint - 1 nebo 2 kulky a jsi mrtvej jak realné good

To v CoD 1 a CSS taky jen CoD 2 neni pac kdyz te nekdo trefi tak uteces a za par sec. mas zas plnej live. Takze celkem traparnabigsmile

Hanz (Člen)
24.06.2009 15:01:20

Jestli někdo hrajete Battlefield 2 na ranked serverech, dejte sem nick a server na kterým smažíte, vytvoříme bandit pičo komando.....evil

WD club member...
Kožak (Člen)
24.06.2009 16:03:52

Frodo89 psal:
ross psal:
Frodo89 psal:

že by MotoGPsmile1

To jsem čekal že sem někdo napišete smile1 Ale je tu problem v MotoGP se važne naleznou jen GP stroje a ja by tam rad měl vyber třebas i nahaču. Na netu jsem našel screen z nějake hry a bylo tam přimo XJRko1300 ale i Suzuki GSF600 Bandit

Tourist trophy  na ps2, ale nevim jestli je to i na pcidontknow

MRDAT!!!
mr.BSE (Člen)
24.06.2009 16:47:38

SleiP> já sem samozřejmě hrál COD1 (oblíbená mapa Remagen).
Bohužel ještě asi nejsu tak naskillovanej abych dal "hedu" někomu do kotníku help
Možná se to tak dá udělat na nějakým českým lagparku, ale tam vesměs nehrávám, takže opravdu nevím.

Frodo> OPF je fantastiská gamesagood Asi nejvíc real, co sem kdy hrál. Rozloha ostrovů je tam přímo úchvatná goodgoodgood

Second Class Citizen
1130 Café Racer
SleiP (Člen)
24.06.2009 19:08:46

mr.BSE psal:

Bohužel ještě asi nejsu tak naskillovanej abych dal "hedu" někomu do kotníku help
Možná se to tak dá udělat na nějakým českým lagparku, ale tam vesměs nehrávám, takže opravdu nevím.

Frodo> OPF je fantastiská gamesagood Asi nejvíc real, co sem kdy hrál. Rozloha ostrovů je tam přímo úchvatná goodgoodgood

To  neni o skillu ale o tom ze ta hra je blbe navrzena,ale dlouho jsem ji nehral takze  ted uz nevim jak to je.

SleiP (Člen)
24.06.2009 19:10:03

Hanz psal:

Jestli někdo hrajete Battlefield 2 na ranked serverech, dejte sem nick a server na kterým smažíte, vytvoříme bandit pičo komando.....evil

Je potreba originalka ba ranket server? jestli tak to stahnu a muzem nekdy dat

VikecB12 (Člen)
24.06.2009 19:26:56

Vubec nevím vo čem se tady bavítesmile2

Dřív bylo fšecko lepší... :-)
mi (Člen)
24.06.2009 19:34:44

VikecB12 psal:

výtej fklubu bigsmile bigsmile
du vyndat merkur good

svět je cirkusovej stan
Frodo89 (Člen)
24.06.2009 19:58:52

Kožak psal:
Frodo89 psal:
ross psal:

že by MotoGPsmile1

Tourist trophy  na ps2, ale nevim jestli je to i na pcidontknow

Tak PS2 by nemusela byt problem mam ji v pokoji a použivam ji jako DVD přehravač na filmy. Ale na PC by to bylo lepší
Jinak moc děkuji

Frodo89 (Člen)
24.06.2009 20:02:08

mr.BSE psal:

Spiš pohyb v realnem čase když se spozdiš v jedne mysi maš problemy splnit další a ne jak třebas v CoD že na tebe čekaji nepřatelské jednotky než někam dojdeš a pak až začina akce. Hral sem OPFko Resistenci asi 3x a pokžadne to skončilo jinak. A to je na tom tak krasné jinak ted si instaluji o5 Black and White2

Hanz (Člen)
24.06.2009 20:10:45

SleiP psal:
Hanz psal:

Je potreba originalka ba ranket server? jestli tak to stahnu a muzem nekdy dat

Já mám origo, ale na netu (warez fóra, share rapid, atd...) jsou verze, které to prý umí obejít a dá se hrát na ranked serverech...good

WD club member...
Loser (Administrator)
24.06.2009 20:35:23

Resident Evil 4 ... uz asi po seste bigsmilegood

I'm a loser baby, so why don't you kill me....
mr.BSE (Člen)
24.06.2009 20:48:32

Frodo89 psal:
mr.BSE psal:

Spiš pohyb v realnem čase když se spozdiš v jedne mysi maš problemy splnit další a ne jak třebas v CoD že na tebe čekaji nepřatelské jednotky než někam dojdeš a pak až začina akce. Hral sem OPFko Resistenci asi 3x a pokžadne to skončilo jinak. A to je na tom tak krasné jinak ted si instaluji o5 Black and White2

COD (a vetsina her) je proste nascriptovany, sou tam presne dany mantinely a navaznosti na jednotlivy podnety. Je to proste jen arkada.
Ale proto ji ted hraju MP a sem spokojenej parchant good

Second Class Citizen
1130 Café Racer
4Fun.cz (Člen)
24.06.2009 20:56:47

COD 4 MP je můj koníček only Hardcore mode....(ducks)4Fun.cz  evil

Lopatkou mezi kulky,nebo kulku mezi lopatky??
SleiP (Člen)
24.06.2009 21:21:37

mr.BSE psal:
Frodo89 psal:
mr.BSE psal:

COD (a vetsina her) je proste nascriptovany, sou tam presne dany mantinely a navaznosti na jednotlivy podnety. Je to proste jen arkada.
Ale proto ji ted hraju MP a sem spokojenej parchant good

Ja se tu prave taky bavil o MPsmile1 SP je nuda ja cyp.
Jinak CoD 1 jsem hral tak trochu zavislacky a jeste do ted s klukama zaparime pac je to dobra odreagovavcka po dlouhym dni v praci.

Frodo89 (Člen)
24.06.2009 21:30:33

Když jste u tech zavyslostech ted jsem se jedne zbavil ta zavislost se jmenovala MNORPG a přimo ta hra World of WarCraft celkem me to chytlo jako fanouška světa WarCraft ale nějak me to vylečilo s postupamy Bllizardu na tom narejžovat co nejvice love tedy to začit strašně lamyt

Ondráš (Člen)
24.06.2009 22:23:31

VikecB12 psal:

Já taky nemam ani tucha...help Naposledy jsem hrál FIFA 98.help

Tak a teď tu budu za debila...bigsmile

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Frodo89 (Člen)
24.06.2009 22:35:49

Ondráš psal:
VikecB12 psal:

S mou alergii na fotbal nejsi prvni i posledni fotbalovou hru jsem hral Fifa 97

Luk (Člen)
25.06.2009 07:54:01

Ondráš psal:
VikecB12 psal:

Hlasim se do klubu...DUKE 3Dbigsmilebigsmilebigsmile

Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Ondráš (Člen)
25.06.2009 09:18:45

Luk psal:

To si taky ještě pamatuju. smile1

DNSTUFF, DNCASHMAN

bigsmile

VikecB12 (Člen)
25.06.2009 09:34:32

Ondráš psal:
Luk psal:

DNSTUFF, DNCASHMAN

bigsmile

samá voda,za mě to byl wolf nebo jak se to menovalo a smažili sme to na tenkrát kurefsky nadupané a předražené 386cegoodcoolbigsmile

Ondráš (Člen)
25.06.2009 09:50:07

VikecB12 psal:

samá voda,za mě to byl wolf nebo jak se to menovalo a smažili sme to na tenkrát kurefsky nadupané a předražené 386cegoodcoolbigsmile

Tohle taky ještě pamatuju. Kopírovalo se to na disketách. Bylo jich potřeba asi 10. smile1
A kdo měl 386ku s 33 MHz byl king. Taky tam spousta lidí měla "TURBO". TO přepínalo mezi 11 a 33 MHz. bigsmile

Hanz (Člen)
25.06.2009 10:13:31

Zdar futuristi s 386 a co takhle 8palcový diskety a hra ala "videostop" na oranžovo-černém monitoru na nadupané mašině PP086???

WD club member...
Luk (Člen)
25.06.2009 12:16:35

Ondráš psal:
Luk psal:

DNSTUFF, DNCASHMAN

bigsmile

IDDQD
IDKFA

evilbigsmilebigsmilehelp

XJelen (Člen)
25.06.2009 12:24:03

Hanz psal:

Zdar futuristi s 386 a co takhle 8palcový diskety a hra ala "videostop" na oranžovo-černém monitoru na nadupané mašině PP086???

ty vole jak ty si ho můžeš pamatovat? surprisedbigsmile
To snad vyráběl ZPA Nový Bor mám pocit ne?

Strýcfajtr !!!
VikecB12 (Člen)
25.06.2009 13:03:52

Já měl Zbrojovku Brno-Consul,tuším 286ka,monitor černo zelenej,diskety 5.25" a poslední hra která na tom jela,ale už pomalu byl Prince of Persia nebo jak to bylobigsmilesick Jo a vo nějakejch woknech se mě mohlo jenom zdát. Nemělo to ani myš,nebyla tam potřebasurprisedbigsmile A vo didaktiku na kazety rači ani nebudu začínat....bigsmile Sem byl tenkrát vlastně ajťáksurprisedbigsmile ale nevím kam se to země vytratilosmile2

Kožak (Člen)
25.06.2009 18:55:15

Black good

MRDAT!!!
4Fun.cz (Člen)
25.06.2009 19:54:38

VikecB12 psal:

Já měl Zbrojovku Brno-Consul,tuším 286ka,monitor černo zelenej,diskety 5.25" a poslední hra která na tom jela,ale už pomalu byl Prince of Persia nebo jak to bylobigsmilesick Jo a vo nějakejch woknech se mě mohlo jenom zdát. Nemělo to ani myš,nebyla tam potřebasurprisedbigsmile A vo didaktiku na kazety rači ani nebudu začínat....bigsmile Sem byl tenkrát vlastně ajťáksurprisedbigsmile ale nevím kam se to země vytratilosmile2

Měl jsi Didaktik M nebo Gama???já ho ještě mám ve skříni.Byli jsme dva na vesnici a kingové..bigsmilebigsmilebigsmile

VikecB12 (Člen)
25.06.2009 20:01:24

4Fun.cz psal:
VikecB12 psal:

Měl jsi Didaktik M nebo Gama???já ho ještě mám ve skříni.Byli jsme dva na vesnici a kingové..bigsmilebigsmilebigsmile

Gamagood No u nás to bylo podobný,byli sme dva ve škole co to mělismile1

Frodo89 (Člen)
25.06.2009 20:19:17

Hanz psal:

8palcove? to snad ani neexstovalo pamatuji si maximalně ty papirove pružne a i zmuchlatelné 5,2palcove

4Fun.cz (Člen)
25.06.2009 20:22:44

Vždycka jsem byl totál happy když se zjevil nápis Loading error po desetiminutovém tahání hry z kazety....ale programování v Basicu bylo gutgoodbigsmile

VikecB12 (Člen)
25.06.2009 20:35:27

sem se něco naseděl u kazeťáku se šroubováčkem a ladil hlavu,aby to nahrávalo správněbigsmile

Hanz (Člen)
25.06.2009 22:34:16

XJelen psal:
Hanz psal:

ty vole jak ty si ho můžeš pamatovat? surprisedbigsmile
To snad vyráběl ZPA Nový Bor mám pocit ne?

Sem ho měl ještě v prváku na střední na programování v IT učebně...bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member...
Hanz (Člen)
25.06.2009 22:40:27

Frodo89 psal:
Hanz psal:

8palcove? to snad ani neexstovalo pamatuji si maximalně ty papirove pružne a i zmuchlatelné 5,2palcove

Ty 5,25 byly až později, ty jsme měli až v druháku, jinak 8.třída a 1.ročník to byly tuším ty 8palc (no zkrátka větší než ty 5,25)...bigsmile

A mimochodem, když jsem si ve třeťáku pořídil 486DX/100 tak se u mě byla podívat celá škola a byl jsem KING echt KING a to byl ňákej KING...bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member...
Koldan (Člen)
25.06.2009 23:09:03

kuwa samej počítačovej mág, Filousu gde seš,řek bych,žes to měl stejně jako já: my se bavili tím,že zme po sobě stříleli ze vzduchovek, samo,že zme měli na sobě vaťáky,ale i tak to bylo něgdy hustýbigsmile dyž došly diabolky, tag zme s bráchou hráli na válku,gdy on byl schovanej na půdě a já zabarikádovanej dole a stříleli zme po sobě prakama a hliněnýma hroudama, tentorkát už to bylo bez vaťáků,taký vesnický pajnbol. i v chemii zme sa vzdělávali, roztopenej vosk ze svíček ukradenejch u bábiny, jakmile začal hořet,tag zme do něj plivali nebo léli vodu z flaše, kuwa to byli fajry. časem zme to apgrejdnuli na travex s cukrem utěsněný v papírový rouře. dyž nebyl travex, brali jsme před hospodů chlapom z kol ventilky a ty pak plnili sírou ze sirek, nasadili je na házecí šipky a ty pak po dopadu práskali. chlapi si to pak z hospody sice motali po svých s prázdným kolem,ale my měli zábavubigsmile další prdel byla se sirkama,kdy se utrhlo škrkátko, dalo se do krabičky tak aby bylo u hlaviček a pak se celá krabička neprodušně oblepila izolačků, dyž sa s tím pak hodilo,tak to udělalo prdu jako sviň. jo a tablety peroxidu s pravítkem zabalené v alobale dělali taky hezký divadlo, kuwa a to sem měl deset až dvanáct járů. počítač sem holt neznalidontknow

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Frodo89 (Člen)
25.06.2009 23:37:44

Hanz psal:
Frodo89 psal:
Hanz psal:

Ty 5,25 byly až později, ty jsme měli až v druháku, jinak 8.třída a 1.ročník to byly tuším ty 8palc (no zkrátka větší než ty 5,25)...bigsmile

A mimochodem, když jsem si ve třeťáku pořídil 486DX/100 tak se u mě byla podívat celá škola a byl jsem KING echt KING a to byl ňákej KING...bigsmilebigsmilebigsmile

Tak to ja začinal co se tyče CPU na Cirixu 6x86 a potom i na nějakem Intelu mam dojem že MMX sam už si nevzpomenu jak to šlo za sebou. Byl sme malej a byl jsme rad že to ma myš a hezké pozadi ve Win95 a za přidané 2hry

Ondráš (Člen)
26.06.2009 00:30:27

To já znal jen prskavky v tvrdém plastovém obalu na sešity stažený na fest. Zapálit, zašlápnout a čmoudu jak z vojenské dýmovnice. Taky ještě dělobuchy do záhonků... Tenkrát stály 50h a za 10 korun byl záhonek s karafiátama jak po leteckým náletu. smile1 Následně už to šlo ale do extrémů... Na tzv. Megách se nejdřív stálo nohou, ale v pozdějších nočních hodinách si borci dodali odvahy a drželi je v rukách.surprisedheadshake
Pak jsme je taky strkali do větví s ozdobnejma žárovičkama na vánočním stromku před obecním úřadem, což samozřejmě nepřežily (ředitelská důtka), no a jako už větší a uvědomělejší jsme o Májích napsali hlavnímu komunistovi u nás vápnem před barák: SE SOVĚTSKÝM SVAZEM, PADLA BÍDA NA ZEM.

Potom už i k nám dorazily počítače, takže tohle utichlo. smokin

Těším se na Filouse.goodgood

osiris (Člen)
26.06.2009 05:53:20

...dřevěnýho kačera, poloprázdnej uhlák a ty movitější ševcovský kladívko, zmetci rozmazlený :))

koldanoj: kdyby ti woe koupili versatilku mohs mít báječně dokonalý dětství :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
faitík (Člen)
26.06.2009 06:14:02

Luk psal:
Ondráš psal:
Luk psal:

DNSTUFF, DNCASHMAN

bigsmile

IDDQD
IDKFA

evilbigsmilebigsmilehelp

to si pleteš, tůty kódy sou z DOOMaevilbigsmile

Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Luk (Člen)
26.06.2009 07:36:38

faitík psal:
Luk psal:
Ondráš psal:

DNSTUFF, DNCASHMAN

bigsmile

IDDQD
IDKFA

evilbigsmilebigsmilehelp

to si pleteš, tůty kódy sou z DOOMaevilbigsmile

...sem cekal, kdo to poznagood

Koldan: dobrej pyrotechnikgood ...na zadech "uvidite-li me utikat, snazte se me predbehnout"bigsmilebigsmile

Filous (Člen)
26.06.2009 10:23:42

Koldan psal:

kuwa samej počítačovej mág, Filousu gde seš,řek bych,žes to měl stejně jako já: my se bavili tím,že zme po sobě stříleli ze vzduchovek, samo,že zme měli na sobě vaťáky,ale i tak to bylo něgdy hustýbigsmile dyž došly diabolky, tag zme s bráchou hráli na válku,gdy on byl schovanej na půdě a já zabarikádovanej dole a stříleli zme po sobě prakama a hliněnýma hroudama, tentorkát už to bylo bez vaťáků,taký vesnický pajnbol. i v chemii zme sa vzdělávali, roztopenej vosk ze svíček ukradenejch u bábiny, jakmile začal hořet,tag zme do něj plivali nebo léli vodu z flaše, kuwa to byli fajry. časem zme to apgrejdnuli na travex s cukrem utěsněný v papírový rouře. dyž nebyl travex, brali jsme před hospodů chlapom z kol ventilky a ty pak plnili sírou ze sirek, nasadili je na házecí šipky a ty pak po dopadu práskali. chlapi si to pak z hospody sice motali po svých s prázdným kolem,ale my měli zábavubigsmile další prdel byla se sirkama,kdy se utrhlo škrkátko, dalo se do krabičky tak aby bylo u hlaviček a pak se celá krabička neprodušně oblepila izolačků, dyž sa s tím pak hodilo,tak to udělalo prdu jako sviň. jo a tablety peroxidu s pravítkem zabalené v alobale dělali taky hezký divadlo, kuwa a to sem měl deset až dvanáct járů. počítač sem holt neznalidontknow

...čoveče Koldane, my snat bydleli ve stejný fsisurprised ...vzduchofky a flusbroky, praky s dvojitou leteckou gumou nabíjený hliněnkama a válečkama z ložisek, vaťáky, poplašný patrony napichovaný na šipky, travex s cukrem sme cpali do kradenejch pumpiček, bo uš měli dirku, konce sme rozplácli kladivem, hrozný mordy, klasický klíče sme nabíjeli hlavičkama vot sirek a přes hřebik s nima práskali vo zeď a do alobalu sme balili klasickej film do foťáku, bo pravítko sem měl enem jedno a dybych ho spálil, tag by mi dal tata dodršky...no dal mi stejně, páč sem našim spálil f tem alobalu ňáky negativy, kerý si skovávali...vlastně mi nařezal dycky, dyš se něco domák...dyš vidim mladýho jag místo tedlech pičovin sedí u kompu, tag je mi smutno, bo nebude mít žádný zážitkysmile2

- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous (Člen)
26.06.2009 10:25:01

...jo a Didaktika sme měli ve škole, ale směl sem se na to enem koukat a v žádnym případě se teho nedotýkatsurprised ...voni asi uš tenkrát tušili, že sem talentbigsmile

XJelen (Člen)
26.06.2009 10:42:19

Fildo zapoměls na dva dvanáctkový šrouby v jedný matici a v tom nastrouhaný sirky good to byly taky dobrý prdy good

Strýcfajtr !!!
Filous (Člen)
26.06.2009 10:48:18

XJelen psal:

Fildo zapoměls na dva dvanáctkový šrouby v jedný matici a v tom nastrouhaný sirky good to byly taky dobrý prdy good

...no vidiš to, na to sem zapomělgood...pag nám je f železářství přestali prodávatsmile2 ...dobrý bylo střílet prakem váleček z ložiska proti asfaltu...v noci...to jiskřilo jag sviň...akorát mi to jednou vzalo blbej směr a rozbil sem f ulici vokno...to bylo facekbigsmile a poplašky proti silnici prakem byli taky dobrýbigsmile

XJelen (Člen)
26.06.2009 10:53:39

poplašky na koleje good u nás byli pomalí osožáci, takže jsme stíhali good

Strýcfajtr !!!
4Fun.cz (Člen)
26.06.2009 12:34:53

Take přihodím do mlýna.Takovej libar hozený do ohně na smětišti taky neměl chybu-jen to občas létalo kolem uší.ale než byl doma první počítač vystačil jsem si s kusem klacku místo flinty a valili jsme na partizány a skobčáky.Do lesa to bylo kousek na louku taky.Zlaté časy.goodgood

osiris (Člen)
26.06.2009 13:02:47

...aha, samej slušňák a nikdo si najednou na doktora nehrál idontknowbigsmile

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Filous (Člen)
26.06.2009 13:39:15

osiris psal:

redfaceredfaceredfacebigsmile

Hanz (Člen)
26.06.2009 14:06:33

osiris psal:

Njnredface, už nás odhalil a my se tu snažili schovávat za praky, pravítka a počítače.....
bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member...
Koldan (Člen)
26.06.2009 17:02:58

osiris psal:

...dřevěnýho kačera, poloprázdnej uhlák a ty movitější ševcovský kladívko, zmetci rozmazlený :))

koldanoj: kdyby ti woe koupili versatilku mohs mít báječně dokonalý dětství :))

woebigsmile  to já si hrál eště s prázdnů fiksů, přidělalo se to na prkýnko, k temu sa dalo ramínko nebo ocelovej plát, šňůra z trenek, špejle a na konci špendlík, dyž sem s tím střelil bráchu doprdele,tak sem myslel,že ně zabije, naháněl mě po dvoře a "šíp" měl zapichnutej v řiti až po hlavičkubigsmile
jo a flusačky byla taky dobrá prdel,nejdřív normálka z fiksy, pak zme kůpili v železářství metrovů trubku, kuwa to byly prdy. do teho zme čmáňali rákosové čibuky, samo,že nejvěčí kápo byl ten,kerej ho měl pěkně úzkýho, rovnýho a s dírků,aby mu tahal (kuwa to už je jak z pornočasákubigsmile) dvakrtát sem se z teho zablul a řek si,že krást cigarety (Cleje, Hifi atd.) tátovi bude bezpečnějšíbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
kojaksro (Člen)
26.06.2009 22:16:57

4Fun.cz psal:

Take přihodím do mlýna.Takovej libar hozený do ohně na smětišti taky neměl chybu-jen to občas létalo kolem uší.ale než byl doma první počítač vystačil jsem si s kusem klacku místo flinty a valili jsme na partizány a skobčáky.Do lesa to bylo kousek na louku taky.Zlaté časy.goodgood

.....dáme ve čtvrtekgoodbigsmile

VikecB12 (Člen)
27.06.2009 08:46:28

Nejlepší šou byla,kdyš se někde voběvila vyhozená televize,to se nás u toho seběhla celá banda a tak dlouho se házelo šutrama,až se to někomu povedlogood taky dobrý řachybigsmile Nebo sme házeli starejma zářifkama,musela dopadnout na to čelo,taky pěkný šupkygoodbigsmile A do skole sme nosívali "skobičkáč"(prak) a co chvíla si někdo vytahoval z nohy kus vohlího svářecího drátubigsmile
Dneska by mlaďoši bonzovali že je někdo šikanujesickfuck Sme to slovo neznalibigsmile a kdybych došel dom a bonzoval že mě někdo něco provedl,tak by mě tata přidal za to že sem se nechalgood

mi (Člen)
27.06.2009 21:38:47

kdyš nám na malši nebrali ryby tak sme nahodili rohlík labuď to zobla a pouštěli sme jí jako draka redface
tenkrát to byla prdel veliká dneska bych to neudělal...

svět je cirkusovej stan
kojaksro (Člen)
27.06.2009 21:45:10

mi psal:

kdyš nám na malši nebrali ryby tak sme nahodili rohlík labuď to zobla a pouštěli sme jí jako draka redface

....to zní jak výčitka svědomýbigsmile.....potřebovalo to ven po letechgoodbigsmile

Hanz (Člen)
27.06.2009 22:09:13

mi psal:

Si tu labuť pozvi do "Pošty pro tebe"....bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member...
Kožak (Člen)
28.06.2009 08:13:36

mi psal:

Podobně sem nechtěně chytil kačenu a pozdějc i racka ,ale to byl kurva bojovník ,ten mi pěkně naložil zobanců než sem ho rozmotal a pustil bigsmile

MRDAT!!!
Fresh Man (Člen)
28.06.2009 08:53:57

taky sem měl kachnu na dálkový vovládání... smile2

Bandit pičo
Kožak (Člen)
28.06.2009 12:24:32

Fresh Man psal:

taky sem měl kachnu na dálkový vovládání... smile2

Já taky ... pískací do vany bigsmile vobčas jí eště vytáhnu surprisedbigsmile

MRDAT!!!
Luk (Člen)
28.06.2009 13:11:53

mi psal:

v Plzni takle lovili Vjetnamcí kačeny na Radbůze...menu pekingská kachnaheadshakebad

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS