Nejsi přihlášen
Feťáci zasraný...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2009 09:52:56 Offline |
Re: Feťáci zasraný...
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Progear 650 (Člen) 26.06.2009 09:55:38 Offline |
vztekat se nepomaha, mam to vyzkouseny :)))
"44 HONDA CBR 600RR 44"
Mour psal:Filous psal:...chtěl bych bejt klokan wallaby...po tom co sem fčera rozstřelil na hadry Vochcáfku by mi asi bylo líp f kruhu v makovym poli
Už zas ...a dobrý?
...já jo, Vochcáfka nee
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2009 11:16:26 Offline |
ty něco nebo někoho nebo někdo tebe?
hlavně že jsi ok
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2009 12:17:25 Offline |
Filous psal:...dálnice, kaluž, aquaplaning, svodidla, skok přes ně, 8 metrů sráz, roští, strom, pytle venku, ende
a kuva...no hlavně ,že jsi OK a pokud jsi něko vez tak taky.
K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...dálnice, kaluž, aquaplaning, svodidla, skok přes ně, 8 metrů sráz, roští, strom, pytle venku, ende
...jel sem sám, satanzaplať
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Filous psal:...dálnice, kaluž, aquaplaning, svodidla, skok přes ně, 8 metrů sráz, roští, strom, pytle venku, ende
...jel sem sám, satanzaplať
ty voe... tak to je na piču... ale seš readyaspon ti jí žádnej morgoš neukradne
Bandit pičo
Fresh Man psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
a kuva...no hlavně ,že jsi OK a pokud jsi něko vez tak taky....jel sem sám, satanzaplať
ty voe... tak to je na piču... ale seš readyaspon ti jí žádnej morgoš neukradne
...ty umíš potěšit, vole
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2009 15:04:07 Offline |
Filous psal:Fresh Man psal:Filous psal:
...jel sem sám, satanzaplaťty voe... tak to je na piču... ale seš readyaspon ti jí žádnej morgoš neukradne
...ty umíš potěšit, vole
na všem špatnym je něco dobrý,ale zrovna tohle je blbý proti cikánský opatření. taky jsi si moh vymyslet něco méně nákladnýho
P.S.Freši ty jsi vůl
nicola.foxx (Člen) 26.06.2009 18:00:59 Offline |
TO FILOUS:
Ty WOE !! Clovek ti rekne, ze ho sejmul wopilec a je nakej polamanej a ty me musis hned trumfnout. Uz se s tim zacina dat pomalu hejbat, tak ti to tam hned po nafoceni od likvidatora dovalim asi s Michalem na vozejku. Posranej mesic
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2009 18:03:00 Offline |
nicola.foxx psal:TO FILOUS:
Ty WOE !! Clovek ti rekne, ze ho sejmul wopilec a je nakej polamanej a ty me musis hned trumfnout. Uz se s tim zacina dat pomalu hejbat, tak ti to tam hned po nafoceni od likvidatora dovalim asi s Michalem na vozejku. Posranej mesic
nicola.foxx (Člen) 26.06.2009 18:09:22 Offline |
TO KASYM:
Sejmul me v nedeli v noci wopilec. Pomlacenej, vodrenej, zlomena klicni kost. Motka poradne nevim. Je u Inkvize, pac se to stalo asi 150m vot jeho haciendy. K posrani takhle uprostred sezony. Ale co, zase budu zatim 5 tejdnu doma a pak se uvidi, jestli si neprodlouzim leto
K.a.s.y.m. (Člen) 26.06.2009 18:29:20 Offline |
nicola.foxx psal:TO KASYM:
Sejmul me v nedeli v noci wopilec. Pomlacenej, vodrenej, zlomena klicni kost. Motka poradne nevim. Je u Inkvize, pac se to stalo asi 150m vot jeho haciendy. K posrani takhle uprostred sezony. Ale co, zase budu zatim 5 tejdnu doma a pak se uvidi, jestli si neprodlouzim leto
Hmm to naštve...doufám ,že z toho ten blb jen tak lehce nevyvázne.
No co tak z toho uděláš "N" a mužeš jezdit jen s malejma investicema
Filous psal:...dálnice, kaluž, aquaplaning, svodidla, skok přes ně, 8 metrů sráz, roští, strom, pytle venku, ende
včera jsem ji s řidičem taky brázdil D1 a po cestě do Brna asi 5 bouřek, stěrače nestíhačka
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
nicola.foxx (Člen) 26.06.2009 21:11:41 Offline |
osiris psal:...asi i klidně s velkejma investicema ...z opilcova povinnýho
To je daleko zajimavejsi. Auto je obce a ridic byl obecni zamestnanec (dobrej priklad). Nakladnejsi??? Cely to prej ma jit k soudu a z toho jsem vopravdu vodvazanej jak svin. Ta kocka na skodach v CP me jeste navadela, at jsem dlouho doma, aby si to wopilec radne uzil
No jó,to sou ti závodníci z vochcáfkama,jak zaprší,sou jich plný škarpy kolem dálnic Voni by se chtěli dotáhnout na to sedmičkový báwo co je předjelo,jenom zapomínaj že váží polovinu...
Sem si musel rejpnout Samo že hlavně že seš v cajku
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Kurna vy radite chlapy, este ze jste hlavne cely
VikecB12 psal:No jó,to sou ti závodníci z vochcáfkama,jak zaprší,sou jich plný škarpy kolem dálnic Voni by se chtěli dotáhnout na to sedmičkový báwo co je předjelo,jenom zapomínaj že váží polovinu...
Sem si musel rejpnout Samo že hlavně že seš v cajku
...ale piču, uš sem dost velkej na to, abych vjeděl, že s 66kW sedmičkový bávo nedam, ale měl sem jedinej den f tejdnu volnej večír a musel sem s babičkou na chalupu, tagže sem pag pospíchal domu, abych si to volno užil ...ale jag praví stará pravda, pospíchat se má pomalu
Filous psal:VikecB12 psal:No jó,to sou ti závodníci z vochcáfkama,jak zaprší,sou jich plný škarpy kolem dálnic Voni by se chtěli dotáhnout na to sedmičkový báwo co je předjelo,jenom zapomínaj že váží polovinu...
Sem si musel rejpnout Samo že hlavně že seš v cajku...ale piču, uš sem dost velkej na to, abych vjeděl, že s 66kW sedmičkový bávo nedam, ale měl sem jedinej den f tejdnu volnej večír a musel sem s babičkou na chalupu, tagže sem pag pospíchal domu, abych si to volno užil ...ale jag praví stará pravda, pospíchat se má pomalu
ne to je blbost... jen si měl pech...
pospíchat se má rychle... jen to prostě vopčas nevyjde já to dycky beru jako ponaučení že příští tejden mám jezdit pomalu... jen ty finance sou k posrání :( ale co naděláš, raduj se že můžeš bejt nasranej ----- cos popsal nevypadalo jako nejakej tukanec...
Bandit pičo
Banditatom (Člen) 28.06.2009 18:03:53 Offline |
asi pojedu za klokánkama! Přidám se k ním a budu si tiše fetovat, dělat kruhy v obilí
...nezáviďte jim
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Fresh Man psal:Filous psal:VikecB12 psal:No jó,to sou ti závodníci z vochcáfkama,jak zaprší,sou jich plný škarpy kolem dálnic Voni by se chtěli dotáhnout na to sedmičkový báwo co je předjelo,jenom zapomínaj že váží polovinu...
Sem si musel rejpnout Samo že hlavně že seš v cajku...ale piču, uš sem dost velkej na to, abych vjeděl, že s 66kW sedmičkový bávo nedam, ale měl sem jedinej den f tejdnu volnej večír a musel sem s babičkou na chalupu, tagže sem pag pospíchal domu, abych si to volno užil ...ale jag praví stará pravda, pospíchat se má pomalu
ne to je blbost... jen si měl pech...
pospíchat se má rychle... jen to prostě vopčas nevyjde já to dycky beru jako ponaučení že příští tejden mám jezdit pomalu... jen ty finance sou k posrání :( ale co naděláš, raduj se že můžeš bejt nasranej ----- cos popsal nevypadalo jako nejakej tukanec...
...no ťukanec to nebyl ...ale je fakt že čort vem plechy, já sem f cajku a to je důležitý
Stránky: 1