Nejsi přihlášen
spojka (nefunkční)
Zdravim vas lidi ted se mi stala takova blba vec vymenoval jsem retezovou sadu a vse jsem tal dohromady ale mam problem se spojkou nejak malo vystavuje ani pri pritazeni lanka nebo postelovani sroubu tak ma packa kratsi chod ale porad malo vystavuje nevite cim by to mohlo byt nikdy predtim jsem se spojkou nemel problem.??
Editoval osiris (30.06.2009 20:50:25)
Re: spojka (nefunkční)
Já se tu krapet přiživim ať nezakládám další vlákno stejnýho názvu...
Mám B6 97,nalítáno 60tis, měnil sem olej (stejnej jako vždycky, jen k horní rysce) a teď mi začala prokluzovat spojka při studenym motoru ve vysokejch otáčkách ( a mám proměnlivou vůli na páčce spojky při studenym a při teplym motoru)...Může ten prokluz být větším množstvim oleje nebo začíná bejt spojka v ???díky moc
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2009 09:05:19 Offline |
fidoB6 psal:Já se tu krapet přiživim ať nezakládám další vlákno stejnýho názvu...
Mám B6 97,nalítáno 60tis, měnil sem olej (stejnej jako vždycky, jen k horní rysce) a teď mi začala prokluzovat spojka při studenym motoru ve vysokejch otáčkách ( a mám proměnlivou vůli na páčce spojky při studenym a při teplym motoru)...Může ten prokluz být větším množstvim oleje nebo začíná bejt spojka v ???díky moc
no pokud máš 60 tak je spíš v prdeli spojka...taky mi to dělalo tak sem vyměnil spojku a byl klid.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:fidoB6 psal:Já se tu krapet přiživim ať nezakládám další vlákno stejnýho názvu...
Mám B6 97,nalítáno 60tis, měnil sem olej (stejnej jako vždycky, jen k horní rysce) a teď mi začala prokluzovat spojka při studenym motoru ve vysokejch otáčkách ( a mám proměnlivou vůli na páčce spojky při studenym a při teplym motoru)...Může ten prokluz být větším množstvim oleje nebo začíná bejt spojka v ???díky mocno pokud máš 60 tak je spíš v prdeli spojka...taky mi to dělalo tak sem vyměnil spojku a byl klid.
Musim přitom měnit olej nebo stačí nahnout a nevyteče...a pak sem koukal po netu,prodávali buď jen lamely nebo i s těma meziplechama či co...co koupit?dík
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2009 09:12:11 Offline |
fidoB6 psal:K.a.s.y.m. psal:fidoB6 psal:Já se tu krapet přiživim ať nezakládám další vlákno stejnýho názvu...
Mám B6 97,nalítáno 60tis, měnil sem olej (stejnej jako vždycky, jen k horní rysce) a teď mi začala prokluzovat spojka při studenym motoru ve vysokejch otáčkách ( a mám proměnlivou vůli na páčce spojky při studenym a při teplym motoru)...Může ten prokluz být větším množstvim oleje nebo začíná bejt spojka v ???díky mocno pokud máš 60 tak je spíš v prdeli spojka...taky mi to dělalo tak sem vyměnil spojku a byl klid.
Musim přitom měnit olej nebo stačí nahnout a nevyteče...a pak sem koukal po netu,prodávali buď jen lamely nebo i s těma meziplechama či co...co koupit?dík
postav kola na prkno.opři o bočak...sundej víko vyměn jen lamely..víko přilep na silikon nebo dej nový těsnění a jezdi...práce na max. hodinu a to budeš půl hodiny shánět to prkno
K.a.s.y.m. psal:fidoB6 psal:K.a.s.y.m. psal:
no pokud máš 60 tak je spíš v prdeli spojka...taky mi to dělalo tak sem vyměnil spojku a byl klid.Musim přitom měnit olej nebo stačí nahnout a nevyteče...a pak sem koukal po netu,prodávali buď jen lamely nebo i s těma meziplechama či co...co koupit?dík
postav kola na prkno.opři o bočak...sundej víko vyměn jen lamely..víko přilep na silikon nebo dej nový těsnění a jezdi...práce na max. hodinu a to budeš půl hodiny shánět to prkno
...eště bych doplnil...ty plechy skontroluj, pokud budou fijalový nebo viditelně poškozený, vyměň je taky...a dyš uš se tady bavíme vo lamelách, tag sem měl trabl s druhovýrobou vot Lucas i z Elitu, ofšem TourMax fungovali dycky na jedničku...toš tag...
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:fidoB6 psal:
Musim přitom měnit olej nebo stačí nahnout a nevyteče...a pak sem koukal po netu,prodávali buď jen lamely nebo i s těma meziplechama či co...co koupit?díkpostav kola na prkno.opři o bočak...sundej víko vyměn jen lamely..víko přilep na silikon nebo dej nový těsnění a jezdi...práce na max. hodinu a to budeš půl hodiny shánět to prkno
...eště bych doplnil...ty plechy skontroluj, pokud budou fijalový nebo viditelně poškozený, vyměň je taky...a dyš uš se tady bavíme vo lamelách, tag sem měl trabl s druhovýrobou vot Lucas i z Elitu, ofšem TourMax fungovali dycky na jedničku...toš tag...
Sem línej lempl, hodil bys mi nějakej odkaz?a děkuji všem
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2009 09:43:21 Offline |
to Filous:Na B6 nebo B12? já tam dal Lucas a šlape to na výbornou..u B12 s dvojnásobnym kroutákem bych tomu,ale i věřil.
A já to teda vždycky měním komplet,lamely,plechy,pružinky a mám klid S lukasem sem měl taky jednou problém,ale to bylo na DR650,na jednobuchu a je fakt že tam vodemě dostávala spojka pěkně pokouřit Naposlet sem dával Lucasa na thunderace a šlape zatím na jedničku. Tata má na jeho B6 57tis km a spojka začíná končit taky
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Že se v tom ještě šťouram, co todle?... http://motobazar.miramoto.cz/motorky/mo … ndit/1924/
Stránky: 1