Nejsi přihlášen
Rotace pneu Michelin Pilot Road - predek
Ahoj,
koupil jsem si tuhle predni pneu. Puvodni jsem mel PIRELLI. Kdyz jsem si ji nechal prezout, tak mi ji nasadili stejne jako byla "Pirellka" = sipka miri smerem k motoru a ne pred motorku. Je to spravne? Dejte vedet, moc dik.... Zitra to planuju kdyztak nechat prezout spravne...
Re: Rotace pneu Michelin Pilot Road - predek
ross psal:osiris psal:ross psal:
a nahoře nebo dole...zkus si zatočit kolem makumbo
kterým směrem
...záleží jestli chceš jezdit dopředu jako zdravý lidi
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
zatoč kolem směrem dopředu při úchytu z vrchu :) (nebo dozadu při úchytu zespodu) a koukej kam míří šipka :) ale pochybuju že todle by v serisu posrali :)
Ten, kdo vymyslel práci by ji měl taky naučit masturbovat, aby se udělala sama
osiris psal:ross psal:osiris psal:
...zkus si zatočit kolem makumbokterým směrem
...záleží jestli chceš jezdit dopředu jako zdravý lidi
takže když budu jezdit dopředu, tak budu pořád zdravej
a co je to makumba
má to něco společnýho s debilem?
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
bracha psal:zatoč kolem směrem dopředu při úchytu z vrchu :) (nebo dozadu při úchytu zespodu) a koukej kam míří šipka :) ale pochybuju že todle by v serisu posrali :)
tak radši nepochybuj. Na Slovači při loňským kreši jsem měnil ráfek a tu gumu mi dali taky obráceně, takže asi tak.
Mohl se překouknout nebo co ale stát se to může. Jak píše Osi. šipka dyckypo směru a držet se jich
Bandit 4EVER!!!
Lidi sou piče a dívají se na vzorek a chtěli by ho mít stejně jako na zaní gumě,ale je to přesně navopak,jestli to náhodou nebude tím že na ty gumy působí přesně vopačná síla. Dávat šipku vždycky ve směru otáčení kola
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
barynek psal:Na Slovači při loňským kreši jsem měnil ráfek a tu gumu mi dali taky obráceně, takže asi tak.
U nás v Kynšperskym motokvelbu klukoj bouchly na iksjéčko dozadu přední sportmaxku z Introše ...rozměr stejnej tak co... a ještě si za to řekli údajně dobrou cenu třiapůltisíce
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:barynek psal:Na Slovači při loňským kreši jsem měnil ráfek a tu gumu mi dali taky obráceně, takže asi tak.
U nás v Kynšperskym motokvelbu klukoj bouchly na iksjéčko dozadu přední sportmaxku z Introše ...rozměr stejnej tak co... a ještě si za to řekli údajně dobrou cenu třiapůltisíce
ty wole co to tam máte za kšeftaři tam u vás? vono je to pár kilometrů dolu a hned takovýhle extrém. tfuj velebnosti
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:XJelen psal:barynek psal:Na Slovači při loňským kreši jsem měnil ráfek a tu gumu mi dali taky obráceně, takže asi tak.
ty wole co to tam máte za kšeftaři tam u vás? vono je to pár kilometrů dolu a hned takovýhle extrém. tfuj velebnosti
čoveče a víš kolik lidí mu tam jezdí? ještě že si dělám všechno sám protože co setkání s ním to průser i třeba jenom s objednáváním dílů ale spousta lidí je s ním spokojená
Pro všechny případy - Moto Lhotský se to jmenuje
Strýcfajtr !!!
ross psal:osiris psal:ross psal:
kterým směrem...záleží jestli chceš jezdit dopředu jako zdravý lidi
takže když budu jezdit dopředu, tak budu pořád zdravej
a co je to makumba
má to něco společnýho s debilem?
hm má
Jebat motorky :-)
PALOUS psal:ross psal:osiris psal:
...záleží jestli chceš jezdit dopředu jako zdravý liditakže když budu jezdit dopředu, tak budu pořád zdravej
a co je to makumba
má to něco společnýho s debilem?hm má
hele, další makumba
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
bracha psal:zatoč kolem směrem dopředu při úchytu z vrchu :) (nebo dozadu při úchytu zespodu) a koukej kam míří šipka :) ale pochybuju že todle by v serisu posrali :)
no tak viz 2B moto trutnov
Každej dobrej skutek, musí bejt po zásluze potrestán !!!
Stránky: 1