Nejsi přihlášen
Re: bolí koleno rada uzdravení
Žádný reakce za blbý kecy? Divné.
Teď už vážně.
Jelikož mám sám koleno po skoro kompletní rekonstrukci a zažil sem si s tím pořádný peklo, tak nikomu nic takovýho nepřeju. Doporučuju ti jestli to nesplaskne dojít co nejdřív k nějakýmu chirurgoj, nebo lépe ortopedoj. Je ale docela divný, že to oteklo bez nějaký příčiny. Jestli ho máš jakoby takový měkký, tak v něm budeš mít nejspíš vodu či krev, kterou ti z toho vytáhne a jestli se to bude vracet tak to už je pak asi na kudlu. Nechci ale nijak strašit, snad to nebude tak horký.
Přeju ať se to brzo zahojí.
Takhle sem dopadl já...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Ono se člověk kolikrát praští v noci ani neví jak! Mě ve snu naštval brácha tak jsem mu chtěl jednu uvalit jenže tu ránu jsem dal doopravdy a urval jsem poličku nad postelí Ale myslim že je lepší dát 30,- a jít k doktorovi než pak něco zanedbat!
Paladin86 psal:Ono se člověk kolikrát praští v noci ani neví jak! Mě ve snu naštval brácha tak jsem mu chtěl jednu uvalit jenže tu ránu jsem dal doopravdy a urval jsem poličku nad postelí Ale myslim že je lepší dát 30,- a jít k doktorovi než pak něco zanedbat!
nejni nic horšího neš přemíra péče...
Bandit pičo
díky za typy, měký a velký je furt ale uš nebolí mažu to nákou mastěj.
no den před neš to oteklo sem normálně jako vždy dělal na baráku a pak měnil vejfuk a brzdy vpředu na béčku a u všeho sem klečel na vymejvanej dlažbě, ale to dělám běžně a nic
asi uš to stárne nebo co
a kdyš to rozříznu vyteče stoho ten bordel a múžu na stavbu né?
svět je cirkusovej stan
Fresh Man psal:jag voteklo tag zase splaskne... dyš je to bez příčiny,,, a dyš ne tag doctor, dej si bandáž a namaž brufen mastí... možná eště led
nebál bych se toho
...pane dochtore, můžu mít vot bespečnostního pásu vykloubený žebro nebo něco takovýho??? ...bolí mě hrudní kost a to tag, že dyš zakašlu, tag se málem pochčiju, nedej satan, dyš mam kejchnout
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...pane dochtore, můžu mít vot bespečnostního pásu vykloubený žebro nebo něco takovýho??? ...bolí mě hrudní kost a to tag, že dyš zakašlu, tag se málem pochčiju, nedej satan, dyš mam kejchnout
To je zaskočená kref.
Teda spíš naražený žebro. Máš to nateklý? Ale dochtor nejsem...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 28.06.2009 17:59:35 Offline |
hele vyřeš to jak já! umělím
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:Fresh Man psal:jag voteklo tag zase splaskne... dyš je to bez příčiny,,, a dyš ne tag doctor, dej si bandáž a namaž brufen mastí... možná eště led
nebál bych se toho...pane dochtore, můžu mít vot bespečnostního pásu vykloubený žebro nebo něco takovýho??? ...bolí mě hrudní kost a to tag, že dyš zakašlu, tag se málem pochčiju, nedej satan, dyš mam kejchnout
jojo celkem běžný :( je to pumelice jako prase.... vykloubený bejt může... ale neboj nic hroznýho. může to bejt. a klíční kost je ok ? maš nejakýho kamoše nebo kámošku kdo se mrkne? jináč se to dá bez bolesti i doma... :)
Bandit pičo
Filous psal:Fresh Man psal:jag voteklo tag zase splaskne... dyš je to bez příčiny,,, a dyš ne tag doctor, dej si bandáž a namaž brufen mastí... možná eště led
nebál bych se toho...pane dochtore, můžu mít vot bespečnostního pásu vykloubený žebro nebo něco takovýho??? ...bolí mě hrudní kost a to tag, že dyš zakašlu, tag se málem pochčiju, nedej satan, dyš mam kejchnout
...tež sem měl ty pocity ...a pak nějaký ten pátek doma
Fresh Man psal:Filous psal:Fresh Man psal:jag voteklo tag zase splaskne... dyš je to bez příčiny,,, a dyš ne tag doctor, dej si bandáž a namaž brufen mastí... možná eště led
jojo celkem běžný :( je to pumelice jako prase.... vykloubený bejt může... ale neboj nic hroznýho. může to bejt. a klíční kost je ok ? maš nejakýho kamoše nebo kámošku kdo se mrkne? jináč se to dá bez bolesti i doma... :)
...dochtor na mě koukal na pangejtě a prej dobrý...řikal...a nechci zbytečně votravovat, ale samože
svýho šamana mam
Mour psal:Filous psal:Fresh Man psal:jag voteklo tag zase splaskne... dyš je to bez příčiny,,, a dyš ne tag doctor, dej si bandáž a namaž brufen mastí... možná eště led
...tež sem měl ty pocity ...a pak nějaký ten pátek doma
...doma bejt nemožu parťáku, škvarky sou třeba
třeba tam máš toto http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=1 … v_ruce.htm
livet är en kamp...
K.a.s.y.m. (Člen) 29.06.2009 07:53:06 Offline |
Filous psal:Fresh Man psal:Filous psal:
...pane dochtore, můžu mít vot bespečnostního pásu vykloubený žebro nebo něco takovýho??? ...bolí mě hrudní kost a to tag, že dyš zakašlu, tag se málem pochčiju, nedej satan, dyš mam kejchnoutjojo celkem běžný :( je to pumelice jako prase.... vykloubený bejt může... ale neboj nic hroznýho. může to bejt. a klíční kost je ok ? maš nejakýho kamoše nebo kámošku kdo se mrkne? jináč se to dá bez bolesti i doma... :)
...dochtor na mě koukal na pangejtě a prej dobrý...řikal...a nechci zbytečně votravovat, ale samože
svýho šamana mam
chlape vy snad děláte adrenalinový sporty...s váma to vůbec nehnulo
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1