Nejsi přihlášen
Zapojení induček, pomoooooc!!!:)
Tak jsem si to vše hezky zapojil vše na správný místo ale trápí mě ty dvě indučky. Je jedno jak je zapojím nebo ne? vedou ke každý dva kabely, jeden bílo-oranžoveja jeden bílej. tak kterej kam? jestli bílej nahoru, nebo dolů, bo to je jedno...
Díkec za rady!!!!
Re: Zapojení induček, pomoooooc!!!:)
signalCZ psal:Tak jsem si to vše hezky zapojil vše na správný místo ale trápí mě ty dvě indučky. Je jedno jak je zapojím nebo ne? vedou ke každý dva kabely, jeden bílo-oranžoveja jeden bílej. tak kterej kam? jestli bílej nahoru, nebo dolů, bo to je jedno...
Díkec za rady!!!!
To je přesně důvod proč nic nerozpojuju Jak dlouho ti to trvalo odstrojit a zas nastrojit? Taky chci na celolak, ale ten rám mě poněkud sere
viz avatar:)
škardík psal:signalCZ psal:Tak jsem si to vše hezky zapojil vše na správný místo ale trápí mě ty dvě indučky. Je jedno jak je zapojím nebo ne? vedou ke každý dva kabely, jeden bílo-oranžoveja jeden bílej. tak kterej kam? jestli bílej nahoru, nebo dolů, bo to je jedno...
Díkec za rady!!!!To je přesně důvod proč nic nerozpojuju Jak dlouho ti to trvalo odstrojit a zas nastrojit? Taky chci na celolak, ale ten rám mě poněkud sere
Odrstroji dá se říct chvilku ale složit 2 dny...
Nejvíc mě dalo zabrat dát tam zadní kyvku s tlumičem a kolem a dneska jsem se sral snad hodinu jen se zapojením filtru ke karbecům... na ču práce..
Ale zase tak strašný to není..
Bedřich psal:Jedno to není. Jestli si to pamatuju dobře, tak kadyž se díváš na cívku zehora, tak nahoře jsou ty oranžovo černy a dole ty druhý dvě barvy.
ale já mám oranžovo bílou a bílou.. takže tu dvoubarvnou by jsi dal nahoru? díky moc!
signalCZ psal:Tak jsem si to vše hezky zapojil vše na správný místo ale trápí mě ty dvě indučky. Je jedno jak je zapojím nebo ne? vedou ke každý dva kabely, jeden bílo-oranžoveja jeden bílej. tak kterej kam? jestli bílej nahoru, nebo dolů, bo to je jedno...
Díkec za rady!!!!
Já to mám takhle: levá indučka - oranž. bílej nahoře, bílej dole
pravá indučka - černej s něčím nahoře, oranž. bílej dole
Jestli je to tak jak má nevim, protože sem to už rozdělával, ale funguje to...
signalCZ psal:škardík psal:a myslíš že to tam bude jinak? Na cos nechával stříkat?
na tmavě modrou metalízu, byla červená ale ta se mi nelíbila:) a byla bouchlá tak nebylo co řešit
O červené a špageťácké stříbrné by tady mohl povídat Datel. Ty barvy se mu moc líbí
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Stránky: 1