Nejsi přihlášen
Nova - konecne objektivne
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Re: Nova - konecne objektivne
Ondráš psal:Až někdo přijdete na nějaký přínos toho článku (mimo flame, který bude v diskuzi), tak to sem prosím napište. Dík.
tak já ti to nepovím.... bla bla bla bla bla bla.... titulek s motorkou zaručuje že to něgdo přečte....asi na todle spoléhaj.
Bandit pičo
Roman :) psal:http://tn.nova.cz/zpravy/motorkari/radyco-se-deje-kdyz-havaruje-motorka-i.html
čtu to a nějak nechapu smysl tohoto članku. Pokud to vubec nějaky smysl ma
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Roman :) psal:Tak nejak moc smysluplny to asi nebude, ale jde spis o to, ze na Nove konecne pochopili ze ne za vsechno muzou jen motorkari...
hm je možna hezky že to pochopil někdo nanově a ještě aby to pochopily všichni na silnici.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Roman :) psal:Tak nejak moc smysluplny to asi nebude, ale jde spis o to, ze na Nove konecne pochopili ze ne za vsechno muzou jen motorkari...
na nově něco pochopili... ??? jeden nesmyslnej canc a hned to považuješ za projef pochopení ?
Bandit pičo
Fresh Man psal:Roman :) psal:Tak nejak moc smysluplny to asi nebude, ale jde spis o to, ze na Nove konecne pochopili ze ne za vsechno muzou jen motorkari...
na nově něco pochopili... ??? jeden nesmyslnej canc a hned to považuješ za projef pochopení ?
hromada keců a všeobecně známejch informací... Nova zůstane Novou bez ohledu na jeden článek.
God Gave me Everything I want
jaryn psal:Fresh Man psal:Roman :) psal:Tak nejak moc smysluplny to asi nebude, ale jde spis o to, ze na Nove konecne pochopili ze ne za vsechno muzou jen motorkari...
hromada keců a všeobecně známejch informací... Nova zůstane Novou bez ohledu na jeden článek.
moje řeč,najednou se snažej bejt hošani z Hovny chytrý,sajrajti
...a bude hůř!
Filous psal:Fresh Man psal:mi nejvíc dostávaj ty ninžové... gde to vzali ???
to psal nejakej vopravdickej kokot...tys to neviděl??? ...nindžáááááá...ňak ...a bylo
a co to ten vaš komisař ma pořad s tim slovem Ňak "auto stoji" Ninja
to psal nejakej vopravdickej kokot...tys to neviděl??? ...nindžáááááá...ňak ...a bylo
něco jako banzáááj
co ninža to kamikaze
...a bude hůř!
klucí, vy tomu ale vůbec nerozumíte přeci poslední věta: Motorkáři by tak měli více než kdo jiný věnovat volný čas tréninku jízdy za různých podmínek, ovládat motocykl a soustředit se skutečně na jízdu a okolí.
To jsou ale debilové
Vzdáte-li se kouření, pití a milování, nebudete ve skutečnosti žít déle, ale jen vám to tak bude připadat. Sigmund Freud
nemůžu si pomoct, ale přinde mi to jako slohová práce páťáčka na ZŠ. Konstatování toho co všichni ví, s tím, aby bylo napsáno co nejvíc slov, které čtenáři nic neřeknou s použitím rádoby odborných výrazů a závěrů. celý ten článek na mě působí značně naivním dojmem
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:nemůžu si pomoct, ale přinde mi to jako slohová práce páťáčka na ZŠ. Konstatování toho co všichni ví, s tím, aby bylo napsáno co nejvíc slov, které čtenáři nic neřeknou s použitím rádoby odborných výrazů a závěrů. celý ten článek na mě působí značně naivním dojmem
máš pravdu,naivita hraničící s debilitou...
...a bude hůř!
barynek psal:Tomas600N psal:napište tam tyhle vaše přispěvky do diskuse,ať je trochu flame
bych se musel přihlásit a dělat si účet u TV Hovna teda rozhodně nehodlam..
Přesně to sem si taky řikal...
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Inženýrek psal:barynek psal:Tomas600N psal:napište tam tyhle vaše přispěvky do diskuse,ať je trochu flame
bych se musel přihlásit a dělat si účet u TV Hovna teda rozhodně nehodlam..
Přesně to sem si taky řikal...
sem se chtěl zaregistrovat jako fuckoffhnova a nejde to
souto parhanťí hýml
svět je cirkusovej stan
Stránky: 1