Nejsi přihlášen
Re: road 66
To je tak na choper
fidoB6 psal:barynek psal:fidoB6 psal:road 69?
nejsi ty doktor a hned přes ?
Doktor jo, ale přes jinou díru
internista ale dle obrázku soudím na džkodoktora, což je snad ještě horší utrpení pro pacienta než když se mu někdo hrabe v
aneb Fuck Off dentist
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:fidoB6 psal:barynek psal:nejsi ty doktor a hned přes ?
Doktor jo, ale přes jinou díru
internista ale dle obrázku soudím na džkodoktora, což je snad ještě horší utrpení pro pacienta než když se mu někdo hrabe v
aneb Fuck Off dentist
Ty kundo jednaPočkej někde na srazu ,vožeru tě, a vytrhnu ti všechny zuby...
mimochodem...usuzuju, že tobě už se hrabali i v prdeli a asi se ti to líbilo,co?
...Přejetý zajíc má vždy tularemii, protože zdravý zajíc se přejet nenechá...
fidoB6 psal:Ty kundo jednaPočkej někde na srazu ,vožeru tě, a vytrhnu ti všechny zuby...
mimochodem...usuzuju, že tobě už se hrabali i v prdeli a asi se ti to líbilo,co?
hele wole, než bejt co 14dní voblbovanej suprakainem, naposledy dvojitou dávkou, tak to radši si necham strčit teleskop do řitě, bo to bude jednou, ale v držce se ti hrabou pořád, chtě nechtě...
a na mojí prdel nesahej, nebo dostaneš do držky, doktůrku
PS: někde na srazu?? vlk taky sliboval...
Bandit 4EVER!!!
misi psal:Nazdar, jeli jste někdo road 66 ? pokud jo podělte se semnou o zkušenosti, plánuju příští pětiletku a tohle bych tam rád zařadil....
jo, plánuju na léto 2011. Uz sem leadcos zjistoval a nemel by to bejt vetsi problem. teda pokud si tam nechces tahnou vlastni moto. motorky jdou pujcit primo v LA na letisti. Akorat to spolkne vic penez, pujcovny vyleze cca na 20k/tyden...
za prvý: říkám ti to pořád, kdyby ses nehrabal v hubě každý ráno s kartáčkem 20 minut, neobrušoval si zuby tak to pak máš u zubáka v pohodě
za druhý: o ožrání na srazu bych radši pomlčel...
a za třetí: na prdel tu máš kamaráda v Jirkově
Ne asi
luig psal:
za prvý: říkám ti to pořád, kdyby ses nehrabal v hubě každý ráno s kartáčkem 20 minut, neobrušoval si zuby tak to pak máš u zubáka v pohodě
Jen ať na tu hubu sere,aspoň budem mít práci
luig psal:
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
2 : aspoň se tomu věnuju, ne jako ty, že vysereš pastu, strčíě kartáček do huby a vyplivneš to za 5vteřin. Pravdu díš, že na ožrání seš expert ty, já jsem slušnej člověk (pro Luka: s netym jsme slušný lidi, ketrý pomalu neznaj co je to chlast )
a do kamaráda se neser, beztak toužíš vyzkoušet jaký to je a vnucuješ mi to tady
2 fidoB6: než se léčit u tebe, radši vymlátit kladivem a do konce života bejt na tekutý stravě
2 Hanz: seš prase
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:2 : aspoň se tomu věnuju, ne jako ty, že vysereš pastu, strčíě kartáček do huby a vyplivneš to za 5vteřin. Pravdu díš, že na ožrání seš expert ty, já jsem slušnej člověk (pro Luka: s netym jsme slušný lidi, ketrý pomalu neznaj co je to chlast )
a do kamaráda se neser, beztak toužíš vyzkoušet jaký to je a vnucuješ mi to tady
2 fidoB6: než se léčit u tebe, radši vymlátit kladivem a do konce života bejt na tekutý stravě
Dík
Ale no tak, ty si o to vyloženě koleduješ, mám rád "holky" co si hrajou na nedostupné vulgární slušňačky.....
WD club member...
barynek psal:2 : aspoň se tomu věnuju, ne jako ty, že vysereš pastu, strčíě kartáček do huby a vyplivneš to za 5vteřin. Pravdu díš, že na ožrání seš expert ty, já jsem slušnej člověk (pro Luka: s netym jsme slušný lidi, ketrý pomalu neznaj co je to chlast )
zajímavý že člověk adresuje příspěvek e, nikoli Barynkovi ale ozve se právě on
S těma zubama tedy: mě stačí právě těch 5 vteřin a zuby mam v cajku, chlast taky nevim co to je, prakticky to nepiju a s kamarádama to radši vyřešíme potom
Takže dobrou noc (Barynku) nazdáááááá
Ne asi
Ty kundo jedna
luig psal:barynek psal:2 : aspoň se tomu věnuju, ne jako ty, že vysereš pastu, strčíě kartáček do huby a vyplivneš to za 5vteřin. Pravdu díš, že na ožrání seš expert ty, já jsem slušnej člověk (pro Luka: s netym jsme slušný lidi, ketrý pomalu neznaj co je to chlast )a do kamaráda se neser, beztak toužíš vyzkoušet jaký to je a vnucuješ mi to tady
2 Hanz: seš prasezajímavý že člověk adresuje příspěvek e, nikoli Barynkovi ale ozve se právě on
S těma zubama tedy: mě stačí právě těch 5 vteřin a zuby mam v cajku, chlast taky nevim co to je, prakticky to nepiju a s kamarádama to radši vyřešíme potom
Takže dobrou noc (Barynku) nazdáááááá
Tak to máš na netyho ňákej léčebnej vliv, protože normálně dával během hodiny flašku rumu, kdežto na Mácháči šel spát po večerníčku
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
to víš, se pomalu ze mě stává fotr. Plnotučnou mam, kombika, ještě plaňkovej plot, retrívra a sem v tom Fakt mi to nějak nesedlo... páč jinač docela chcvlastam
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
nety psal:to víš, se pomalu ze mě stává fotr. Plnotučnou mam, kombika, ještě plaňkovej plot, retrívra a sem v tom Fakt mi to nějak nesedlo... páč jinač docela chcvlastam
právě tránuješ co?
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Stránky: 1