Nejsi přihlášen
SV 650 - zhodnoceni
tak experti ... co vy na to?
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … 650-s.html
melo by to byt pro jednu slecnu
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Re: SV 650 - zhodnoceni
nebo kdybyste pripadne vedeli o nejakym fajnovym SV 650 S na prodej, tak to sem flaknete ... a nenechte se dlouho prekecavat - ted udelala papiry a do konce cervence uz chce jezdit
Loser psal:tak experti ... co vy na to?
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … 650-s.html
melo by to byt pro jednu slecnu
Podle me nevypada to špatně jen by to potřebovalo asi pořadny podsedlak
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
LukinB6 psal:A není to náhodou jen 600ccm? Mám takový dojem že model se starým kulatým rámem měl i starší typ motoru o 50 ccm menší. Ale možná se mýlím.
mýlíš se..
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
LukinB6 psal:A není to náhodou jen 600ccm? Mám takový dojem že model se starým kulatým rámem měl i starší typ motoru o 50 ccm menší. Ale možná se mýlím.
6 SVčko je už od dob sveho uvedeni na trh 650ccm
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
VikecB12 psal:Nevypadá zle,teda jako na SVčko,kerý je jinak uplně vo ničem a vot toho co sem se jednoho zbavil mě tydle mrtky nesmí přes práh
KASYM napíše že sou supr,tak se misky vah vyrovnají
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
A neco novejsiho sehnat ? musi to bejt tady za ten prajs ?
tajnej psal:lůzr musíš sem dát i fotku budoucí krasojezdkyně, jak jinak ti maj experti vodsouhlasit výběr?
a proč má ta motka dole ten pluh? děvčina je ze vsi?
Hledám ženu, která utáhne pluh a umí uvařit pivo.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
tajnej psal:lůzr musíš sem dát i fotku budoucí krasojezdkyně, jak jinak ti maj experti vodsouhlasit výběr?
a proč má ta motka dole ten pluh? děvčina je ze vsi?
Bedo, tys ji videl asi pred dvema rokama na USB. Teda ne primo ji ale jeji segru dvojce. Houska tam po ni tenkrat tak slintal, az po tech glintech uklouzl na schodech A z vesnice v podstate je.
Ale nevyhodou je to, ze je to defkova stara
aha, řekl medvídek pú - ten obličej je mi povědomej. dokonce ho vidim dvakrát, takže si to vybavuju poměrně přesně
a proč nevýhodou? to má ten starej děfka pěknou starou.
a jeho "starý" bude takovádle motka s pluhem slušet. do tý doby, než se z ní stane kachna a zjistí, že by jí víc slušel kačer
osiris psal:VikecB12 psal:Nevypadá zle,teda jako na SVčko,kerý je jinak uplně vo ničem a vot toho co sem se jednoho zbavil mě tydle mrtky nesmí přes práh
SV pěkný nááááádherný zvuk ale řídítka na
Skáču dobře,skáču rád
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2009 08:31:42 Offline |
VikecB12 psal:Nevypadá zle,teda jako na SVčko,kerý je jinak uplně vo ničem a vot toho co sem se jednoho zbavil mě tydle mrtky nesmí přes práh
No kdo standartně jezdí na víc jak 100 koňoví potvoře tak to pro něj bude vždycky mrdka...já zase srovnávám všechno s TL 1000
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Nevypadá zle,teda jako na SVčko,kerý je jinak uplně vo ničem a vot toho co sem se jednoho zbavil mě tydle mrtky nesmí přes práh
KASYM napíše že sou supr,tak se misky vah vyrovnajíNo kdo standartně jezdí na víc jak 100 koňoví potvoře tak to pro něj bude vždycky mrdka...já zase srovnávám všechno s TL 1000
Tak jako TL je pořát pěkná mašina a rozhodně né taková bezpohlavní mrtka jako SV ve fšech podobách A ta krásná USD vidla vepředu...áááách
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2009 09:17:13 Offline |
VikecB12 psal:K.a.s.y.m. psal:VikecB12 psal:Nevypadá zle,teda jako na SVčko,kerý je jinak uplně vo ničem a vot toho co sem se jednoho zbavil mě tydle mrtky nesmí přes práh
KASYM napíše že sou supr,tak se misky vah vyrovnajíNo kdo standartně jezdí na víc jak 100 koňoví potvoře tak to pro něj bude vždycky mrdka...já zase srovnávám všechno s TL 1000
Tak jako TL je pořát pěkná mašina a rozhodně né taková bezpohlavní mrtka jako SV ve fšech podobách A ta krásná USD vidla vepředu...áááách
a ten krásnej zvuk laďáků s tim užasnym tahem od spodu...zatim jsem na lepšim nejel.No uvidime co bude časem
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2009 09:26:24 Offline |
ross psal:kámoč teď o víkendu jedno TLR položil a bude ho chtít za nějakej peníz prodat
tak kdyby tady byl nějakej skalní fanda
to spíš na SV Forum
K.a.s.y.m. psal:ross psal:kámoč teď o víkendu jedno TLR položil a bude ho chtít za nějakej peníz prodat
tak kdyby tady byl nějakej skalní fandato spíš na SV Forum
reagoval jsem na to vaše rozvášnění o TL
na SV forum seru
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2009 09:38:04 Offline |
ross psal:K.a.s.y.m. psal:ross psal:kámoč teď o víkendu jedno TLR položil a bude ho chtít za nějakej peníz prodat
tak kdyby tady byl nějakej skalní fandato spíš na SV Forum
reagoval jsem na to vaše rozvášnění o TL
na SV forum seru
Jasný eRkko nemá hezkej rám
K.a.s.y.m. psal:ross psal:K.a.s.y.m. psal:
to spíš na SV Forumreagoval jsem na to vaše rozvášnění o TL
na SV forum seruJasný eRkko nemá hezkej rám
taky proto je zakrytej plastama
Stránky: 1