Nejsi přihlášen
Re: nejde 1 válec
lori psal:přehodil jsem ty svíce a dělá to to samé chvíli jede a pak zas ne a pomalu se to vrací z otáček,takže asi někde v elektrice co myslíte dík
přehodils svíce a dělá to ten samej válec nebo jinej?
skus přehodit fajfky...
svět je cirkusovej stan
tak válec se zase rozjel ani nevím jak,přeházel jsem svíčky ale ty otáčky mě ještě zlobí nemoh jsem to rozvrtat jak sem ladil volnoběh při třech válcích,sem s tím motal,takže jak to ted doladit,mělo by stačit zase jen tím kolečkem ne,deík
De to, ale dře to.
lori psal:tak válec se zase rozjel ani nevím jak,přeházel jsem svíčky ale ty otáčky mě ještě zlobí nemoh jsem to rozvrtat jak sem ladil volnoběh při třech válcích,sem s tím motal,takže jak to ted doladit,mělo by stačit zase jen tím kolečkem ne,deík
hele lori volnoběch mi taky haproval a po výměně svíček to přede krásně
tim kolečke poladíš jen vejšku otáček...
svět je cirkusovej stan
dal jsem nové svíce,válce jedou ale ty otáčky padají pomalu když to trochu vytočím a když nastartuju bez plynu tak to samo vyletí na 4000 a pak to pomalu padá a když to projedu tak to je jako bych řadil pod plynem tak mudrujte,díky za každý poznatek
De to, ale dře to.
tak tady není žádnej odborník,byl jsem to projet a nezdá se mě ani ten zvuk a ty otáčky stále padají pomalu aji když jsem startoval na sytič tak to vyletělo až na 5000,když to nechám klapat na volnoběh tak si to samo přidává a zase ubere a ten zvuk prostě není čistej ale ve votáčkách to valí jak má, tak kde jsou ti odborníci asi jezdí, to dá rozum, tak až se vrátíte tak prosím poradte, měl jsem zato že tady jsou aji nějací mechanici. díky všem za co koliv
De to, ale dře to.
Zdar. Mel jsem opacny problem. Jelo mi to na tri valce , ale proto , ze se jeden valec prechlastaval. Plovakovy ventil se zasekl a benzin stale dotekal. Bylo by dobre skontrolovat i svickove kabely, ale nejspis to bude v karburatoru. Na tvem miste bych nad tim nematuroval a dal to spravit odbornikovi.
možná máš zmáčklou hadici sání pod nádrží.....nandal jsem nádrž = 3 válce...volnoběh ze skleničky = 4 válce...pořád jsem laboroval, až jsem zjistil, že je to skříplá hadička...je to dost blbě vymyšlený..pokud je tam nenarovnáš pěkně vedle sebe...stačí když se trochu zlomí v ohybu a hotovo...
bla...blabla...!
Stránky: 1