Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Diskuze » sousedka je píča

Šárka (Člen)
03.07.2009 07:26:57

sousedka je píča

Včera sem jela na mí vysněný ripsolce (mini) po dědině a jela sem nahoru k hospodě do protisměrky..... jězdí tam všichni no  a vyběch chlap a začal na mě řvát že tam nemám co dělat že je to jednosměrka a že to nebude poslouchat (bylo 7 večer) na mou obhajobu že jedu jen kousek asi 50 m do hospodi vodpověděl nákým zase hubováním tak sem jí vypla vzala do podpaží a šla péšo. řikám to v hospodě a kámoš si jí pučil a jel se okolo ní projet ta baba tam stála u vrátek s 15l kýblem vody a chrc...jen tak tak. ta píča nebyla tak líná a došla si za náma do hospodi - proběhlo pár výhrůžek a vulgárních slov - no skončilo to že zavolá policajty. za půl hodky přijela oktáfka s nápisama policie a začali se ptát samo že nám nic nemohli dokázat něco si zapsali a poprosily aby sme jí už neprudili aby nemuseli jezdit znova. uchcávala se celá hospoda vlastně i ty policajti. hlavně že tý pussy tam jezděj smradi na kole a taky do protisměru a lezou nám pomalu až do baráku fakani jedni nedělá než jen prudí a rodí má už 7 dětí a pořád sedí jen doma na prdeli pussypussypussypussypussy no ta mě včera tak nasrala.... ale uhihnávám se tomu ještě ted.bigsmile

Obtížné neznamená nepřekonatelné
Fresh Man (Člen)
03.07.2009 07:43:59

Re: sousedka je píča

znám taky takovou... jen se třema fakanama(teda co pamatuju) jojo brej soused k nezaplacení.... měli by sme se sestěhovat dohromady :) do  Bandit Pičo osady...good

Bandit pičo
mi (Člen)
03.07.2009 07:44:22

určitě bydlíš v nákej vesnici co? bigsmile hlavně aby si nebyla stou pussy příbuzná, výš jak to chodí na venkově. podobný trable sem měl ze sousedem a pomohlo aš to že sem ho skoro seřezal jak fakana a najednou je vše ok.
vem dvoumetrovou lešenovku vles jí aš do vobejváku a flákni do stolu a klidným hlasem řekni eště jeden problem sváma a bude zle...
já vím neni to košér,ale na vsi...

svět je cirkusovej stan
Banditatom (Člen)
03.07.2009 07:44:32

Taky mám takovou sousedkufuck!!!stará frigida!!!Ale na mě si s kýblem nedovolícool.U těchle lidí neplatí nejlepší obrana je utok!!! tak jsem zvolit taktyku dohody s polišemaevil a ti na její telefonáty už hážou bobek (nesmí se to ale co maj dělat jezdit kolem nás 1000x denněsmile1) ps: soused si koupil new minibajkbigsmilebigsmilebigsmile to budesmokin

"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
vOjTaB6 (Člen)
03.07.2009 07:52:36

Jednu takovou znam taky, bydli v Melnice hned u jednoho, pro mistni znamyho, prejezdu, vlak uz po ty vlecce nejel pekne dlouho, trava mezi kolejema, ale furt je to voznaceny jako prejezd. A ikdyz je tam slusnej nerozbitej prejezd, tak baba si stezovala, ze tam vsichni jezdej rychle, ze je to rachot, jak litaj pres ten prejezd atd... Se svym pussyvanim to dotahla k takovy dokonalosti, ze tam dali radar, par lidi to vyfotilo a vot ty doby tam vsichni jedou nalezite pomalu, ale kdo vi, zac je toho loket, tak kraaaasne jasne zatroubi... bigsmile Baba uz je z toho prej pekne na prasky ale dobre ji tak...

Bandit rulezz!!!
Šárka (Člen)
03.07.2009 07:54:54

Freshi příbuzný nejsem to vim good
kdybych tam jezdila každej den a pořád tak neřeknu .. mám jí ted od soboty (abych prý nemusela otravovat na srazech Inkviho a že sem si přála mít ripsolku ) tak v sobotu sem jezdila asi tak půl hodky a ani jednou ne okolo jejího baráku no a pak až včera a to sem jela 1  a pak už sem vlastně (zase) nedojelaheadshake

no jasně založíme Bandit pičo osadu..... ty krávo to by byla pohodička ...... samá benzínka všude hospůdky silnice bez štěrku prima sousedi páni to by byla fakt pohoda

Šárka (Člen)
03.07.2009 08:01:31

Vojto dobře jí tak vem si mě tohle taky vadilo ..město smrad randál večerní víkřiky do tmybigsmile  táta tak sme nic neřešily a odstěhovali sme se sem do divi bigsmile ted sme na dědině smrdí tu vobčas hnuj výpary z traktoru je tu ticho až na ty malí smrady a 2x 30min tbigsmileýdně mi na minibajku řvaní z hospodi kde se právě nacházíme bydlíme samy co víc si stěžovat. měla to babka udělat taky evil

Bodlinka (Člen)
03.07.2009 08:11:07

mno já sousedy vozkouším dneska bigsmile

brácha slaví 18tiny v garáži s hudbou...bude tu 25lidí a večer ohňostroj bigsmilebigsmile

největší prudivá sousedka před měsícem umřela, tak jsem zvědavá, kdo jí nahradí bigsmile

PS: Šáru, zítra s Vámi počítám kolem 17h evilsmokin

03.07.2009 08:13:07

bandit pičo osadasurprised no neblázněte!!! nejvíce alkoholiků na metrštvorcovýbigsmile.bigsmile to bych pak chtěl vidět ty statistikyevil

vojtoj: slušná výchovná metodagoodbigsmile

Bodlinka (Člen)
03.07.2009 08:15:08

Banditatom psal:

bandit pičo osadasurprised no neblázněte!!! nejvíce alkoholiků na metrštvorcovýbigsmile.bigsmile to bych pak chtěl vidět ty statistikyevil

bigsmilebigsmilebigsmilebigsmile

03.07.2009 08:27:54

už to řivě vidim

Název obce: Bandit pičo
Počet obyvatel: 300
Spotřeba benzínu: 2 400l/rok/osoba
Spotřeba piva: 912,5 l/rok/osoba
Rpotřeba tvrdého alkoholu: 500 l/rok/osoba
Počet automobilů: 250ks
Počet motociklů: 290ks
Věčně nepojizdná nebo rozbitá: 1ksbigsmile

mazo (Člen)
03.07.2009 08:39:39

Šárka psal:

už to řivě vidim

taky dlhy jeden rok nie je bigsmile

Vidieť a byť videný je základ bezpečnosti. Vedieť predvídať je dokonalosť.
bracha (Člen)
03.07.2009 08:40:05

taky sme tu takovýho měli...ale před pár rokama ho klepla pepka a teď je rád, že chodí tak neprudí...pussy

Ten, kdo vymyslel práci by ji měl taky naučit masturbovat, aby se udělala sama
Banditatom (Člen)
03.07.2009 08:42:26

Šárka psal:

už to řivě vidim

výstraha pro turisty: na uzemí tohoto autonomního spolku se vyskytují téměř všechny choroby jako jsou např: kulhavka(nad ránem), slintavka(pouze v podvečerních hodinách), přes den prasečí chřipka v případě že jedinec hnízdí v páru tak chřipka ptačí. Domorodci jsou milí ale pouze do té doby pokud vás nespijí pod obraz. Návštěva tohoto regionu bez ozbrojeného doprovodu se nedoporučuje!

Hanz (Člen)
03.07.2009 10:05:15

Mě něco vykládejte o sousedechsicksicksick, si to tu může každej přijít zkusit, pokud bude adept na zkoušku chodit do práce jako já (12-14hod denně), tak mu dávám tak 2-3 dny než se zblázní nebo než někoho zabije, je to tu cvokhaus a k tomu všemu nám tu začli stěhovat "diskriminované" obyvatelstvo...fuckpussypussypussypussyassassassasssicksicksicksicksickfuckfuckfuckfucksicksicksickpussybad

WD club member...
mi (Člen)
03.07.2009 12:50:59

Hanz psal:

Mě něco vykládejte o sousedechsicksicksick, si to tu může každej přijít zkusit, pokud bude adept na zkoušku chodit do práce jako já (12-14hod denně), tak mu dávám tak 2-3 dny než se zblázní nebo než někoho zabije, je to tu cvokhaus a k tomu všemu nám tu začli stěhovat "diskriminované" obyvatelstvo...fuckpussypussypussypussyassassassasssicksicksicksicksickfuckfuckfuckfucksicksicksickpussybad

kup parcelu v jižních čechách domeček postavíme ajnc cvaj

svět je cirkusovej stan
Fulltank (Člen)
03.07.2009 13:47:19

co si furt stezujete bigsmile ja mam sousedy paradni. Na jedny strane postarsi motorkar cool , na druhy strane pekna mamina co se rada opaluje evil a ve finale hospudka nadohled kde davaj na sekeru good redface ..

Monty Jack (Člen)
03.07.2009 14:07:29

vOjTaB6 psal:

Jednu takovou znam taky, bydli v Melnice hned u jednoho, pro mistni znamyho, prejezdu, vlak uz po ty vlecce nejel pekne dlouho, trava mezi kolejema, ale furt je to voznaceny jako prejezd. A ikdyz je tam slusnej nerozbitej prejezd, tak baba si stezovala, ze tam vsichni jezdej rychle, ze je to rachot, jak litaj pres ten prejezd atd... Se svym pussyvanim to dotahla k takovy dokonalosti, ze tam dali radar, par lidi to vyfotilo a vot ty doby tam vsichni jedou nalezite pomalu, ale kdo vi, zac je toho loket, tak kraaaasne jasne zatroubi... bigsmile Baba uz je z toho prej pekne na prasky ale dobre ji tak...

je ovšem blbost města, že tam dali radar, místo aby to zalili asfaltem.
Jezdit mi celej den auta po rozmláceným nepoužívaným přejezdu u baráku, taky bych si stěžoval bad

Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
Hanz (Člen)
03.07.2009 14:24:58

mi psal:
Hanz psal:

kup parcelu v jižních čechách domeček postavíme ajnc cvaj

Tak to se poštěstit, tak bych si myslel, že sem v ráji.......smokin
(kuasurprised jak víš, že uvažuju o stavební parceleidontknowheadshake)good

WD club member...
bery (Člen)
03.07.2009 15:41:19

mi psal:

určitě bydlíš v nákej vesnici co? bigsmile hlavně aby si nebyla stou pussy příbuzná, výš jak to chodí na venkově. podobný trable sem měl ze sousedem a pomohlo aš to že sem ho skoro seřezal jak fakana a najednou je vše ok.
vem dvoumetrovou lešenovku vles jí aš do vobejváku a flákni do stolu a klidným hlasem řekni eště jeden problem sváma a bude zle...
já vím neni to košér,ale na vsi...

tak, tak. vod tý doby co jsem na sousedku vyběh rovnou z postele nahatej, poslal jí do ass a pussy na celej barák, tak sem měl klííííd. a nebo že by se něčeho lekla?surprisedidontknow byl sem vopravdu nahatejbigsmile

momentalně zavostalej
Baltazar (Člen)
03.07.2009 15:51:27

Myslím, že kdyby Šárka vyběhla nahatá tak by to sousedku asi moc nepolekalo, ale vidět bych to chtělbigsmilebigsmilebigsmile

The father of the little princess of the dawn
bery (Člen)
03.07.2009 16:11:20

Baltazar psal:

Myslím, že kdyby Šárka vyběhla nahatá tak by to sousedku asi moc nepolekalo, ale vidět bych to chtělbigsmilebigsmilebigsmile

no a co soused - třeba umí sousedku ovlivnitevilbigsmile

momentalně zavostalej
bracha (Člen)
03.07.2009 16:58:44

ale pussy umí má ho pod pantoflem

Ten, kdo vymyslel práci by ji měl taky naučit masturbovat, aby se udělala sama
Hanz (Člen)
03.07.2009 16:58:53

Baltazar psal:

Kua, ty seš nějakej nadrženej......surprised, furt nějaký koťátka a nahotinky, tfuj tajbl velebnosti...bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member...
osiris (Člen)
03.07.2009 17:26:47

Hanz psal:
Baltazar psal:

Kua, ty seš nějakej nadrženej......surprised, furt nějaký koťátka a nahotinky, tfuj tajbl velebnosti...bigsmilebigsmilebigsmile

...a do toho šestinedělí :))

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Hanz (Člen)
04.07.2009 12:41:34

osiris psal:
Hanz psal:
Baltazar psal:

...a do toho šestinedělí :))

Ty woe, tak to asi nasass co???........bigsmilebigsmilebigsmile

On rodil surprised??? (tak proto se zbavoval té dvoumístné kombinézyidontknow)...
bigsmilebigsmilebigsmile

WD club member...
osiris (Člen)
04.07.2009 13:40:09

...ne von, ale jeho žena rodí ;)

... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Frodo89 (Člen)
04.07.2009 14:07:38

Vy si tu všichni stěžujete na sousedy. ale to ja zas tolik nemohu za prcve mame už plasotova okna bigsmile a za druhe někteři sousede poskytuji i určite vyhody.

Zberna těžkych kovu bigsmile help ale ted šrotujeme Fiata tak to nemam alespon daleko bigsmile
Hospoda smile1 maj celkem dobry beer smile1 pussy
asi 50m od baračku mam malou smišenku smile1
přes ulici Pekarnu na sladké "dorty atd..."

Jen se sem zas naproti nastěhovala jedna rodina cikanu ktera se vratila za Kanady ale už je tu za pomoci Měštaku a sousedu krotime.

Jinak bohužel naš barak žadny oficialni sousedy nema nybrž je obehnany Silnici kolem dokola

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Ondráš (Člen)
05.07.2009 23:30:04

2 Šárka: No chrstnout na mě ta pani vodu, tak by mi asi naskočila žíla a ten kýblíček bych jí při nejmenším rozšlapal.
Ale jinak jsem pacifista.smokin

Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Šárka (Člen)
07.07.2009 12:26:19

Baltazar psal:

ty pussy jedna nenasicená bigsmilebigsmilebigsmile

tak sem sla ted o víkenku dom kolem ní a začala píčivat že jestli jí budu provokovat tak že mi rozmlátí držku a at si chodim domu obklikou no nakonec na ní vyběch Michal a něco jí "pošeptal" (slyšela to celá ulice) změnila názor omluvila se za ty policajty a že začneme znova že neměla svuj den a včera mi i zamávala z auta pussy jedna nenávidim přetvářkufuckfuckfuck

Billy (Člen)
07.07.2009 12:39:16

Ja mam zas pristehovaliho mladyho souseda cca 25 let do rodiny s holkou, nemam s nim zadnej konfilkt, jen jde o zavist, nejdriv vypusteny kolo, pak pichly z boku svareckym dratem, povoleny 4 srouby na kole ze 4. Bohuzel jak ho u toho nechytnes nenadelas nic, prijel znamej stoupl autem u nich pred barak na verejnou silnic, povoleny predni kolo, za rohem si musel po navsteve dotahnout. Hold co s tim ? smile1 ja rikam videt ho u toho, vecer capnout a nechat ho upadnout po schodech.

" Co to děláte?? Provádím vtipný úhybný manévr "
http://www.youtube.com/watch?v=UKzNVMzQy4w
Mour (Člen)
07.07.2009 12:40:38

Mám barák vedle lesa a docela mě serou ti mimi enduro bikesisté...nejede a řve badsick

Baltazar (Člen)
07.07.2009 12:45:34

Mour psal:

Mám barák vedle lesa a docela mě serou ti mimi enduro bikesisté...nejede a řve badsick

u nás kokoti voraj lesní cesty na kterejch choděj lidi s dětma, je to na úplný rovině a tak nevím co tam na kroskách dělajidontknowidontknowidontknow
taky mě serou kousek cca 500 metrů je krosová dráha.fuck

The father of the little princess of the dawn
gore (Člen)
07.07.2009 12:46:51

Billy psal:

Ja mam zas pristehovaliho mladyho souseda cca 25 let do rodiny s holkou, nemam s nim zadnej konfilkt, jen jde o zavist, nejdriv vypusteny kolo, pak pichly z boku svareckym dratem, povoleny 4 srouby na kole ze 4. Bohuzel jak ho u toho nechytnes nenadelas nic, prijel znamej stoupl autem u nich pred barak na verejnou silnic, povoleny predni kolo, za rohem si musel po navsteve dotahnout. Hold co s tim ? smile1 ja rikam videt ho u toho, vecer capnout a nechat ho upadnout po schodech.

..idontknowa co ho nechat upadnout preventivnebigsmile coolsmokinsmokin

OOUUJEEEEEEEEE!!!!
Šárka (Člen)
07.07.2009 12:50:10

gore psal:
Billy psal:

..idontknowa co ho nechat upadnout preventivnebigsmile coolsmokinsmokin

já bych mu řekla že to vo nom vim a když bu nepřestal tak za uši od schodů

Mirek D (Člen)
07.07.2009 13:08:43

Fresh Man psal:

znám taky takovou... jen se třema fakanama(teda co pamatuju) jojo brej soused k nezaplacení.... měli by sme se sestěhovat dohromady :) do  Bandit Pičo osady...good

Nedovedu si tak nějak představit ten kravál a celodenní bordel co by tam byl....surprisedbigsmileevil

Autobus je taky Suzuki... .
Fresh Man (Člen)
07.07.2009 13:15:54

Mirek D psal:
Fresh Man psal:

Nedovedu si tak nějak představit ten kravál a celodenní bordel co by tam byl....surprisedbigsmileevil

no ale na to snad nejni nic špatnýho ?  bigsmile

Bandit pičo
bery (Člen)
07.07.2009 17:18:32

Šárka psal:
Baltazar psal:

ty pussy jedna nenasicená bigsmilebigsmilebigsmile

tak sem sla ted o víkenku dom kolem ní a začala píčivat že jestli jí budu provokovat tak že mi rozmlátí držku a at si chodim domu obklikou no nakonec na ní vyběch Michal a něco jí "pošeptal" (slyšela to celá ulice) změnila názor omluvila se za ty policajty a že začneme znova že neměla svuj den a včera mi i zamávala z auta pussy jedna nenávidim přetvářkufuckfuckfuck

som to vravilbigsmile

momentalně zavostalej

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS