Nejsi přihlášen
sousedka je píča
Včera sem jela na mí vysněný ripsolce (mini) po dědině a jela sem nahoru k hospodě do protisměrky..... jězdí tam všichni no a vyběch chlap a začal na mě řvát že tam nemám co dělat že je to jednosměrka a že to nebude poslouchat (bylo 7 večer) na mou obhajobu že jedu jen kousek asi 50 m do hospodi vodpověděl nákým zase hubováním tak sem jí vypla vzala do podpaží a šla péšo. řikám to v hospodě a kámoš si jí pučil a jel se okolo ní projet ta baba tam stála u vrátek s 15l kýblem vody a chrc...jen tak tak. ta píča nebyla tak líná a došla si za náma do hospodi - proběhlo pár výhrůžek a vulgárních slov - no skončilo to že zavolá policajty. za půl hodky přijela oktáfka s nápisama policie a začali se ptát samo že nám nic nemohli dokázat něco si zapsali a poprosily aby sme jí už neprudili aby nemuseli jezdit znova. uchcávala se celá hospoda vlastně i ty policajti. hlavně že tý tam jezděj smradi na kole a taky do protisměru a lezou nám pomalu až do baráku fakani jedni nedělá než jen prudí a rodí má už 7 dětí a pořád sedí jen doma na prdeli no ta mě včera tak nasrala.... ale uhihnávám se tomu ještě ted.
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Re: sousedka je píča
určitě bydlíš v nákej vesnici co? hlavně aby si nebyla stou příbuzná, výš jak to chodí na venkově. podobný trable sem měl ze sousedem a pomohlo aš to že sem ho skoro seřezal jak fakana a najednou je vše ok.
vem dvoumetrovou lešenovku vles jí aš do vobejváku a flákni do stolu a klidným hlasem řekni eště jeden problem sváma a bude zle...
já vím neni to košér,ale na vsi...
svět je cirkusovej stan
Banditatom (Člen) 03.07.2009 07:44:32 Offline |
Taky mám takovou sousedku!!!stará frigida!!!Ale na mě si s kýblem nedovolí.U těchle lidí neplatí nejlepší obrana je utok!!! tak jsem zvolit taktyku dohody s polišema a ti na její telefonáty už hážou bobek (nesmí se to ale co maj dělat jezdit kolem nás 1000x denně) ps: soused si koupil new minibajk to bude
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Jednu takovou znam taky, bydli v Melnice hned u jednoho, pro mistni znamyho, prejezdu, vlak uz po ty vlecce nejel pekne dlouho, trava mezi kolejema, ale furt je to voznaceny jako prejezd. A ikdyz je tam slusnej nerozbitej prejezd, tak baba si stezovala, ze tam vsichni jezdej rychle, ze je to rachot, jak litaj pres ten prejezd atd... Se svym vanim to dotahla k takovy dokonalosti, ze tam dali radar, par lidi to vyfotilo a vot ty doby tam vsichni jedou nalezite pomalu, ale kdo vi, zac je toho loket, tak kraaaasne jasne zatroubi... Baba uz je z toho prej pekne na prasky ale dobre ji tak...
Bandit rulezz!!!
Freshi příbuzný nejsem to vim
kdybych tam jezdila každej den a pořád tak neřeknu .. mám jí ted od soboty (abych prý nemusela otravovat na srazech Inkviho a že sem si přála mít ripsolku ) tak v sobotu sem jezdila asi tak půl hodky a ani jednou ne okolo jejího baráku no a pak až včera a to sem jela 1 a pak už sem vlastně (zase) nedojela
no jasně založíme Bandit pičo osadu..... ty krávo to by byla pohodička ...... samá benzínka všude hospůdky silnice bez štěrku prima sousedi páni to by byla fakt pohoda
Vojto dobře jí tak vem si mě tohle taky vadilo ..město smrad randál večerní víkřiky do tmy táta tak sme nic neřešily a odstěhovali sme se sem do divi ted sme na dědině smrdí tu vobčas hnuj výpary z traktoru je tu ticho až na ty malí smrady a 2x 30min týdně mi na minibajku řvaní z hospodi kde se právě nacházíme bydlíme samy co víc si stěžovat. měla to babka udělat taky
mno já sousedy vozkouším dneska
brácha slaví 18tiny v garáži s hudbou...bude tu 25lidí a večer ohňostroj
největší prudivá sousedka před měsícem umřela, tak jsem zvědavá, kdo jí nahradí
PS: Šáru, zítra s Vámi počítám kolem 17h
Banditatom (Člen) 03.07.2009 08:13:07 Offline |
bandit pičo osada no neblázněte!!! nejvíce alkoholiků na metrštvorcový. to bych pak chtěl vidět ty statistiky
vojtoj: slušná výchovná metoda
už to řivě vidim
Název obce: Bandit pičo
Počet obyvatel: 300
Spotřeba benzínu: 2 400l/rok/osoba
Spotřeba piva: 912,5 l/rok/osoba
Rpotřeba tvrdého alkoholu: 500 l/rok/osoba
Počet automobilů: 250ks
Počet motociklů: 290ks
Věčně nepojizdná nebo rozbitá: 1ks
Šárka psal:už to řivě vidim
taky dlhy jeden rok nie je
Banditatom (Člen) 03.07.2009 08:42:26 Offline |
Šárka psal:už to řivě vidim
výstraha pro turisty: na uzemí tohoto autonomního spolku se vyskytují téměř všechny choroby jako jsou např: kulhavka(nad ránem), slintavka(pouze v podvečerních hodinách), přes den prasečí chřipka v případě že jedinec hnízdí v páru tak chřipka ptačí. Domorodci jsou milí ale pouze do té doby pokud vás nespijí pod obraz. Návštěva tohoto regionu bez ozbrojeného doprovodu se nedoporučuje!
Mě něco vykládejte o sousedech, si to tu může každej přijít zkusit, pokud bude adept na zkoušku chodit do práce jako já (12-14hod denně), tak mu dávám tak 2-3 dny než se zblázní nebo než někoho zabije, je to tu cvokhaus a k tomu všemu nám tu začli stěhovat "diskriminované" obyvatelstvo...
WD club member...
Hanz psal:Mě něco vykládejte o sousedech, si to tu může každej přijít zkusit, pokud bude adept na zkoušku chodit do práce jako já (12-14hod denně), tak mu dávám tak 2-3 dny než se zblázní nebo než někoho zabije, je to tu cvokhaus a k tomu všemu nám tu začli stěhovat "diskriminované" obyvatelstvo...
kup parcelu v jižních čechách domeček postavíme ajnc cvaj
svět je cirkusovej stan
Monty Jack (Člen) 03.07.2009 14:07:29 Offline |
vOjTaB6 psal:Jednu takovou znam taky, bydli v Melnice hned u jednoho, pro mistni znamyho, prejezdu, vlak uz po ty vlecce nejel pekne dlouho, trava mezi kolejema, ale furt je to voznaceny jako prejezd. A ikdyz je tam slusnej nerozbitej prejezd, tak baba si stezovala, ze tam vsichni jezdej rychle, ze je to rachot, jak litaj pres ten prejezd atd... Se svym vanim to dotahla k takovy dokonalosti, ze tam dali radar, par lidi to vyfotilo a vot ty doby tam vsichni jedou nalezite pomalu, ale kdo vi, zac je toho loket, tak kraaaasne jasne zatroubi... Baba uz je z toho prej pekne na prasky ale dobre ji tak...
je ovšem blbost města, že tam dali radar, místo aby to zalili asfaltem.
Jezdit mi celej den auta po rozmláceným nepoužívaným přejezdu u baráku, taky bych si stěžoval
Nemůžou mi říkat že lžu...
Můžou mi říkat že lžu když lžu, nebo když se chystám lhát, nebo jsem zrovna dolhal, ale ne když mluvím pravdu.
mi psal:Hanz psal:Mě něco vykládejte o sousedech, si to tu může každej přijít zkusit, pokud bude adept na zkoušku chodit do práce jako já (12-14hod denně), tak mu dávám tak 2-3 dny než se zblázní nebo než někoho zabije, je to tu cvokhaus a k tomu všemu nám tu začli stěhovat "diskriminované" obyvatelstvo...
kup parcelu v jižních čechách domeček postavíme ajnc cvaj
Tak to se poštěstit, tak bych si myslel, že sem v ráji.......
(kua jak víš, že uvažuju o stavební parcele)
WD club member...
mi psal:určitě bydlíš v nákej vesnici co? hlavně aby si nebyla stou příbuzná, výš jak to chodí na venkově. podobný trable sem měl ze sousedem a pomohlo aš to že sem ho skoro seřezal jak fakana a najednou je vše ok.
vem dvoumetrovou lešenovku vles jí aš do vobejváku a flákni do stolu a klidným hlasem řekni eště jeden problem sváma a bude zle...
já vím neni to košér,ale na vsi...
tak, tak. vod tý doby co jsem na sousedku vyběh rovnou z postele nahatej, poslal jí do a na celej barák, tak sem měl klííííd. a nebo že by se něčeho lekla? byl sem vopravdu nahatej
momentalně zavostalej
Baltazar psal:Myslím, že kdyby Šárka vyběhla nahatá tak by to sousedku asi moc nepolekalo, ale vidět bych to chtěl
Kua, ty seš nějakej nadrženej......, furt nějaký koťátka a nahotinky, tfuj tajbl velebnosti...
WD club member...
Hanz psal:Baltazar psal:Myslím, že kdyby Šárka vyběhla nahatá tak by to sousedku asi moc nepolekalo, ale vidět bych to chtěl
Kua, ty seš nějakej nadrženej......, furt nějaký koťátka a nahotinky, tfuj tajbl velebnosti...
...a do toho šestinedělí :))
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
osiris psal:Hanz psal:Baltazar psal:Myslím, že kdyby Šárka vyběhla nahatá tak by to sousedku asi moc nepolekalo, ale vidět bych to chtěl
...a do toho šestinedělí :))
Ty woe, tak to asi nas co???........
On rodil ??? (tak proto se zbavoval té dvoumístné kombinézy)...
WD club member...
Vy si tu všichni stěžujete na sousedy. ale to ja zas tolik nemohu za prcve mame už plasotova okna a za druhe někteři sousede poskytuji i určite vyhody.
Zberna těžkych kovu ale ted šrotujeme Fiata tak to nemam alespon daleko
Hospoda maj celkem dobry
asi 50m od baračku mam malou smišenku
přes ulici Pekarnu na sladké "dorty atd..."
Jen se sem zas naproti nastěhovala jedna rodina cikanu ktera se vratila za Kanady ale už je tu za pomoci Měštaku a sousedu krotime.
Jinak bohužel naš barak žadny oficialni sousedy nema nybrž je obehnany Silnici kolem dokola
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Baltazar psal:Myslím, že kdyby Šárka vyběhla nahatá tak by to sousedku asi moc nepolekalo, ale vidět bych to chtěl
ty jedna nenasicená
tak sem sla ted o víkenku dom kolem ní a začala píčivat že jestli jí budu provokovat tak že mi rozmlátí držku a at si chodim domu obklikou no nakonec na ní vyběch Michal a něco jí "pošeptal" (slyšela to celá ulice) změnila názor omluvila se za ty policajty a že začneme znova že neměla svuj den a včera mi i zamávala z auta jedna nenávidim přetvářku
Ja mam zas pristehovaliho mladyho souseda cca 25 let do rodiny s holkou, nemam s nim zadnej konfilkt, jen jde o zavist, nejdriv vypusteny kolo, pak pichly z boku svareckym dratem, povoleny 4 srouby na kole ze 4. Bohuzel jak ho u toho nechytnes nenadelas nic, prijel znamej stoupl autem u nich pred barak na verejnou silnic, povoleny predni kolo, za rohem si musel po navsteve dotahnout. Hold co s tim ? ja rikam videt ho u toho, vecer capnout a nechat ho upadnout po schodech.
Mour psal:Mám barák vedle lesa a docela mě serou ti mimi enduro bikesisté...nejede a řve
u nás kokoti voraj lesní cesty na kterejch choděj lidi s dětma, je to na úplný rovině a tak nevím co tam na kroskách dělaj
taky mě serou kousek cca 500 metrů je krosová dráha.
The father of the little princess of the dawn
Billy psal:Ja mam zas pristehovaliho mladyho souseda cca 25 let do rodiny s holkou, nemam s nim zadnej konfilkt, jen jde o zavist, nejdriv vypusteny kolo, pak pichly z boku svareckym dratem, povoleny 4 srouby na kole ze 4. Bohuzel jak ho u toho nechytnes nenadelas nic, prijel znamej stoupl autem u nich pred barak na verejnou silnic, povoleny predni kolo, za rohem si musel po navsteve dotahnout. Hold co s tim ? ja rikam videt ho u toho, vecer capnout a nechat ho upadnout po schodech.
..a co ho nechat upadnout preventivne
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
gore psal:Billy psal:Ja mam zas pristehovaliho mladyho souseda cca 25 let do rodiny s holkou, nemam s nim zadnej konfilkt, jen jde o zavist, nejdriv vypusteny kolo, pak pichly z boku svareckym dratem, povoleny 4 srouby na kole ze 4. Bohuzel jak ho u toho nechytnes nenadelas nic, prijel znamej stoupl autem u nich pred barak na verejnou silnic, povoleny predni kolo, za rohem si musel po navsteve dotahnout. Hold co s tim ? ja rikam videt ho u toho, vecer capnout a nechat ho upadnout po schodech.
..a co ho nechat upadnout preventivne
já bych mu řekla že to vo nom vim a když bu nepřestal tak za uši od schodů
Fresh Man psal:znám taky takovou... jen se třema fakanama(teda co pamatuju) jojo brej soused k nezaplacení.... měli by sme se sestěhovat dohromady :) do Bandit Pičo osady...
Nedovedu si tak nějak představit ten kravál a celodenní bordel co by tam byl....
Autobus je taky Suzuki... .
Mirek D psal:Fresh Man psal:znám taky takovou... jen se třema fakanama(teda co pamatuju) jojo brej soused k nezaplacení.... měli by sme se sestěhovat dohromady :) do Bandit Pičo osady...
Nedovedu si tak nějak představit ten kravál a celodenní bordel co by tam byl....
no ale na to snad nejni nic špatnýho ?
Bandit pičo
Šárka psal:Baltazar psal:Myslím, že kdyby Šárka vyběhla nahatá tak by to sousedku asi moc nepolekalo, ale vidět bych to chtěl
ty jedna nenasicená
tak sem sla ted o víkenku dom kolem ní a začala píčivat že jestli jí budu provokovat tak že mi rozmlátí držku a at si chodim domu obklikou no nakonec na ní vyběch Michal a něco jí "pošeptal" (slyšela to celá ulice) změnila názor omluvila se za ty policajty a že začneme znova že neměla svuj den a včera mi i zamávala z auta jedna nenávidim přetvářku
som to vravil
momentalně zavostalej
Stránky: 1