Nejsi přihlášen
rukojeti
zdarecz,prosímvás chlapy jdou jednoduše vyměnit rukojeti..?popřípadě my poraďte,dík moc... chci vyměnit staré za nové http://www.amtrade.cz/index.php?main_pa … s_id=48150
Re: rukojeti
Kadel psal:Jestli máš kompresor, tak je nejlepší strčit pistolku mezi přepínač a grip a krásně se ti nafoukne a jde pěkně dolů. Stejnej postup i při nandavání. Hlavně tam pak nedávej žádnou vazelínu nebo mejdlo, nebo se z toho p....
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Odstroj řiditka
Levou stranu normalně krouživymy pohyby stahneš dolu. a u prave si rozdelej prvni spinačku jsou dole 3šrouby.
Jinak nevim co se ti na tech Gripech libi. Mě přijdou moc tuctové
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Frodo89 psal:Odstroj řiditka
Levou stranu normalně krouživymy pohyby stahneš dolu. a u prave si rozdelej prvni spinačku jsou dole 3šrouby.
Jinak nevim co se ti na tech Gripech libi. Mě přijdou moc tuctové
Spínačku?
Spíš pravej sdruženej přepínač
Second Class Citizen
1130 Café Racer
tak fajn
říkáš fouknout fzduch
proto se ptám proč nahřívat..když tam foukneš vzduch beru za to že teplej...proto se tám proč
na origo větvých sou rukojetí přilepený lepidlem..ale né zas tak kvalitním aby nešly manuálně..tim myslím zabrat...sundat.
akorát je jakoby votočíš naruby při sundavání
sorry ale žádná věda
teda po litru slífky
...nikdo nevojebe Ježíše...
No nevim jak si to četl, ale psal jsem že foukneš vzduch z kompresoru pod rukojet a stahneš ji dolu. Nevim jak si přišel na zahřívání
Prostě odehneš límec rukojeti, abys dostal foukací pistolku mezi rukojeť a přepínač, namíříš vzduch pod rukojeť, foukáš a taháš za rukojeť a za vteřinu ji maš dole bez nějakýho rozebírání čehokoliv
mr.BSE psal:Frodo89 psal:Odstroj řiditka
Jinak nevim co se ti na tech Gripech libi. Mě přijdou moc tuctovéSpínačku?
Spíš pravej sdruženej přepínač
Omlouvam se ale už je dost hodin a chtěl jsem poradit. a nějak jsem zruženemu přepinači nemohl přijit na jmeno ale podle me to pochopi.
Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
si myslím.. že nejlepší gripy...SOU TY ORIGO...
z techle plastových luder akorát bolí ruky a kloužou...
prostě na piču
__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Kadel psal:Ale jo, přetáhnutim to de samo taky, ale kdo by se s tim v tom vedru mordoval
S tim vzduchem to máš fakt za vteřinu a díky úspoře času si pak můžeš dát o 2 víc
Ja Gripy měl sundany ani ne za 5minut. a stačil mi k tomu pouze křižovy šroubovak a vlastnní ruce.
Jinak byt tebou necham si tam ty origo. važne jsou i nejhezčí
mr.BSE psal:tomasNJ psal:si myslím.. že nejlepší gripy...SOU TY ORIGO...
prostě na pičuMám vyhřívaný Oxfordy a taky si nestěžuju
vyhřivany na Banditu? No tak když uvažim že na Podzim k ranu a večeru je celkem kosa tak jo ale všichni me od nich odrazuji, že to na Banditu nema cenu.
Frodo89 psal:mr.BSE psal:tomasNJ psal:si myslím.. že nejlepší gripy...SOU TY ORIGO...
prostě na pičuMám vyhřívaný Oxfordy a taky si nestěžuju
vyhřivany na Banditu? No tak když uvažim že na Podzim k ranu a večeru je celkem kosa tak jo ale všichni me od nich odrazuji, že to na Banditu nema cenu.
Tak když to říkají všichni, tak jim věř, bude to asi pravda ...
A na ktero motorku to podle všech má cenu?
Second Class Citizen
1130 Café Racer
mr.BSE psal:Frodo89 psal:mr.BSE psal:
Mám vyhřívaný Oxfordy a taky si nestěžujuvyhřivany na Banditu? No tak když uvažim že na Podzim k ranu a večeru je celkem kosa tak jo ale všichni me od nich odrazuji, že to na Banditu nema cenu.
Myslim okoli.
No ja snimi taky celkem nesouhalsim ale zatim si necham ty origo. No řikaji že se to hodi tak maximalně na cestovni endura a cestaky. Ale jestly mi ještě někdy budou modrat prsty zimou při dojiždeni do školy tak si je nejspiš hned koupim.
mr.BSE psal:Frodo89 psal:mr.BSE psal:
Mám vyhřívaný Oxfordy a taky si nestěžujuvyhřivany na Banditu? No tak když uvažim že na Podzim k ranu a večeru je celkem kosa tak jo ale všichni me od nich odrazuji, že to na Banditu nema cenu.
nemuzu souhlasit mam je tam a paradicka kdyz je trosku chladno zahrejou a po desti mas hned suchy rukavice
Frodo89 psal:mr.BSE psal:Frodo89 psal:
vyhřivany na Banditu? No tak když uvažim že na Podzim k ranu a večeru je celkem kosa tak jo ale všichni me od nich odrazuji, že to na Banditu nema cenu.Tak když to říkají všichni, tak jim věř, bude to asi pravda ...
A na ktero motorku to podle všech má cenu?Myslim okoli.
No ja snimi taky celkem nesouhalsim ale zatim si necham ty origo. No řikaji že se to hodi tak maximalně na cestovni endura a cestaky. Ale jestly mi ještě někdy budou modrat prsty zimou při dojiždeni do školy tak si je nejspiš hned koupim.
to moc nepobírám, tak na endurách ruky mrznou a proto tam mají vyhřívané gripy, na banditách mrznou taky,ale na ty se vyhřívané gripy nehoděj
jináč moc se mažete s hovnem, jakési vzduchy atd. než bych našteloval kompresor,našel vhodnou trysku s kerů se vlezu pod grip atd. prostě sem grip chytil, ukrutnou silou ho stáhnul a bylo, řek bych,že Borák měl na mysli tento postup
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
zzzmrzlinar (Člen) 07.07.2009 10:12:03 Offline |
ty gripy bych NEBRAL, MĚL JSEM JE TAM, a po asi měsíci začala ta průhledná bílá nebo jaká hmota gripu HNUSNĚ ŽLOUTNOUT, až byla dost žlutá a extra hnusná.
takže jsem tam VRÁTIL ORIGO.
navíc mi snad každej řek že ty původní tam vypadaly líp.
Stránky: 1