Suzuki Bandit Forum
Logo
Homepage Index Uživatelé Nahrát obrázek Hledat Registrovat Přihlásit

Nejsi přihlášen

Index » Technická poradna » rukojeti

unkePadre (Člen)
03.07.2009 18:25:28

rukojeti

zdarecz,prosímvás chlapy jdou jednoduše vyměnit rukojeti..?popřípadě my poraďte,dík moc...smile1 chci vyměnit staré za nové http://www.amtrade.cz/index.php?main_pa … s_id=48150

Kadel (Člen)
03.07.2009 18:57:16

Re: rukojeti

Jestli máš kompresor, tak je nejlepší strčit pistolku mezi přepínač a grip a krásně se ti nafoukne a jde pěkně dolů. Stejnej postup i při nandavání. Hlavně tam pak nedávej žádnou vazelínu nebo mejdlo, nebo se z toho p.... smile1

Koldan (Člen)
03.07.2009 19:48:46

Kadel psal:

Jestli máš kompresor, tak je nejlepší strčit pistolku mezi přepínač a grip a krásně se ti nafoukne a jde pěkně dolů. Stejnej postup i při nandavání. Hlavně tam pak nedávej žádnou vazelínu nebo mejdlo, nebo se z toho p.... smile1

idontknow

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Borák (Člen)
03.07.2009 20:58:15

sorry ale proč bys to chtěl nahřívat ? idontknow

...nikdo nevojebe Ježíše...
Nakk (Člen)
03.07.2009 22:31:11

Borák psal:

asi nerorumím přesně ale kdo tady mluvil o nahřívání?

Co takhle zkusit použít líh? Po něm by to mělo krásně klouzat a taky se pak odpaří..

Roman :) (Člen)
03.07.2009 22:47:48

Borák psal:

idontknowidontknowidontknow

Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
Frodo89 (Člen)
03.07.2009 23:06:36

Odstroj řiditka

Levou stranu normalně krouživymy pohyby stahneš dolu. a u prave si rozdelej prvni spinačku jsou dole 3šrouby.

Jinak nevim co se ti na tech Gripech libi. Mě přijdou moc tuctové

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
mr.BSE (Člen)
03.07.2009 23:09:12

Frodo89 psal:

Odstroj řiditka

Levou stranu normalně krouživymy pohyby stahneš dolu. a u prave si rozdelej prvni spinačku jsou dole 3šrouby.

Spínačku? surprisedidontknowhelp
Spíš pravej sdruženej přepínač smile1

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Borák (Člen)
03.07.2009 23:10:52

tak fajn
říkáš fouknout fzduch
proto se ptám proč nahřívat..když tam foukneš vzduch beru za to že teplej...proto se tám proč
na origo větvých sou rukojetí přilepený lepidlem..ale né zas tak kvalitním aby nešly manuálně..tim myslím zabrat...sundat.
akorát je jakoby votočíš naruby při sundavání
sorry ale žádná věda

teda po litru slífky smokin

Kadel (Člen)
03.07.2009 23:29:24

No nevim jak si to četl, ale psal jsem že foukneš vzduch z kompresoru pod rukojet a stahneš ji dolu. Nevim jak si přišel na zahřívání idontknow
Prostě odehneš límec rukojeti, abys dostal foukací pistolku mezi rukojeť a přepínač, namíříš vzduch pod rukojeť, foukáš a taháš za rukojeť a za vteřinu ji maš dole bez nějakýho rozebírání čehokolivgood

Frodo89 (Člen)
03.07.2009 23:39:45

mr.BSE psal:
Frodo89 psal:

Odstroj řiditka

Spínačku? surprisedidontknowhelp
Spíš pravej sdruženej přepínač smile1

Omlouvam se ale už je dost hodin a chtěl jsem poradit. a nějak jsem zruženemu přepinači nemohl přijit na jmeno ale podle me to pochopi.

Mankind works in mysterious ways!!! Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko... Piano XJR 1300 SP
Borák (Člen)
03.07.2009 23:45:17

fšak proto to tu smolim
prostě přetáhneš rukověti a nejni třeba někam něco foukat..

tda fouklnu si ted já smokin

Kadel (Člen)
03.07.2009 23:55:30

Ale jo, přetáhnutim to de samo taky, ale kdo by se s tim v tom vedru mordovalidontknow
S tim vzduchem to máš fakt za vteřinu a díky úspoře času si pak můžeš dát o 2beer víc bigsmile

tomasNJ (Člen)
04.07.2009 00:01:13

si myslím.. že nejlepší gripy...SOU TY ORIGO...good

z techle plastových luder akorát bolí ruky a kloužou...bad
prostě na pičupussybad

__________________________________________________________________________________
Fabbrica Italiana di Automobili Torino                     Anonima Lombarda Fabbrica Automobili
Frodo89 (Člen)
04.07.2009 00:15:25

Kadel psal:

Ale jo, přetáhnutim to de samo taky, ale kdo by se s tim v tom vedru mordovalidontknow
S tim vzduchem to máš fakt za vteřinu a díky úspoře času si pak můžeš dát o 2beer víc bigsmile

Ja Gripy měl sundany ani ne za 5minut. a stačil mi k tomu pouze křižovy šroubovak a vlastnní ruce.

Jinak byt tebou necham si tam ty origo. važne jsou i nejhezčí

mr.BSE (Člen)
04.07.2009 00:27:09

tomasNJ psal:

prostě na pičupussybad

Mám vyhřívaný Oxfordy a taky si nestěžuju smokin

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Frodo89 (Člen)
04.07.2009 00:34:55

mr.BSE psal:
tomasNJ psal:

prostě na pičupussybad

vyhřivany na Banditu? No tak když uvažim že na Podzim k ranu a večeru je celkem kosa tak jo ale všichni me od nich odrazuji, že to na Banditu nema cenu.

mr.BSE (Člen)
04.07.2009 00:52:29

Frodo89 psal:
mr.BSE psal:
tomasNJ psal:

prostě na pičupussybad

vyhřivany na Banditu? No tak když uvažim že na Podzim k ranu a večeru je celkem kosa tak jo ale všichni me od nich odrazuji, že to na Banditu nema cenu.

Tak když to říkají všichni, tak jim věř, bude to asi pravda ...idontknow
A na ktero motorku to podle všech má cenu?help

Second Class Citizen
1130 Café Racer
Frodo89 (Člen)
04.07.2009 01:03:15

mr.BSE psal:
Frodo89 psal:
mr.BSE psal:

Myslim okoli.

No ja snimi taky celkem nesouhalsim ale zatim si necham ty origo. No řikaji že se to hodi tak maximalně na cestovni endura a cestaky. Ale jestly mi ještě někdy budou modrat prsty zimou při dojiždeni do školy tak si je nejspiš hned koupim.

Fulltank (Člen)
04.07.2009 09:46:28

mr.BSE psal:
Frodo89 psal:
mr.BSE psal:

nemuzu souhlasit idontknow mam je tam a paradicka evil kdyz je trosku chladno zahrejou a po desti mas hned suchy rukavice good

Koldan (Člen)
04.07.2009 10:37:30

Frodo89 psal:
mr.BSE psal:
Frodo89 psal:

Myslim okoli.

No ja snimi taky celkem nesouhalsim ale zatim si necham ty origo. No řikaji že se to hodi tak maximalně na cestovni endura a cestaky. Ale jestly mi ještě někdy budou modrat prsty zimou při dojiždeni do školy tak si je nejspiš hned koupim.

to moc nepobírám, tak na endurách ruky mrznou a proto tam mají vyhřívané gripy, na banditách mrznou taky,ale na ty se vyhřívané gripy nehodějbigsmile

jináč moc se mažete s hovnem, jakési vzduchy atd. než bych našteloval kompresor,našel vhodnou trysku s kerů se vlezu pod grip atd. prostě sem grip chytil, ukrutnou siloubigsmile ho stáhnul a bylo, řek bych,že Borák měl na mysli tento postupbigsmile

Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
zzzmrzlinar (Člen)
07.07.2009 10:12:03

ty gripy bych NEBRAL, MĚL JSEM JE TAM, a po asi měsíci začala ta průhledná bílá nebo jaká hmota gripu HNUSNĚ ŽLOUTNOUT, až byla dost žlutá a extra hnusná.
takže jsem tam VRÁTIL ORIGO.
navíc mi snad každej řek že ty původní tam vypadaly líp.

Board footer

W3C XHTML 1.0 W3C CSS