Nejsi přihlášen
Bandit-Kralik (Člen) 06.07.2009 11:35:36 Offline |
problem pri startovani
O vikendu se mi stalo, ze pri podrazovani mi chcipnul motor. Zkousel jsem ho znovu natocit starterem, motor se normalne protacel, ale pak prestal a zacalo se ozyvat jen divne cvakani pri zapnuti starteru. Toto cvakani jde z cerne krabicky pod sedlem, jsou na ni pripojeny dva konektory a napis Denso 12V. Muze mi nekdo poradit co s tim a v cem je problem...Diky
Bandit-Kralik (Člen) 06.07.2009 12:00:43 Offline |
Re: problem pri startovani
baterka bala OK, stejne jsem ji vzal domu a natloukl znova....spis me zarazi, to cvakani....kdyz je slaba baterka, tak se jen line prevali starter.....zajimalo by me co je to za tu cernou krabicku a proc to zacalo cvakat....skouknul jsem pojistky a svice a vse OK
Bandit-Kralik (Člen) 06.07.2009 12:03:49 Offline |
jeste jedna vec.....nemam casto pristup k netu, proto jestli je tu nekdo kdy by byl ochotny mi poradit, ci se na to podivat a je z Chomutova, at se mi ozve na tel. 721 574 385. Zavolam zpet.
Bandit-Kralik (Člen) 06.07.2009 12:16:02 Offline |
baterka se nezdala byt mrtva...rano jsem normalne nastaroval a tohle se mi stalo po jizde cca 10km
Banditatom (Člen) 06.07.2009 13:31:10 Offline |
VikecB12 psal:Bandit-Kralik psal:baterka se nezdala byt mrtva...rano jsem normalne nastaroval a tohle se mi stalo po jizde cca 10km
Aji to se stává,neboj
tak zvaná rychlá smrt
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Bandit-Kralik (Člen) 06.07.2009 16:06:58 Offline |
baterka je stara druhou sezonu, kdyby to byla nejaka stara smrt, tak je mi to jasny, ale takhle.
Tak to zkus nastartovat s externím zdrojem, jestli můžeš, a víš hned na čem jsi! (startovací kabely z auta, jiné motorky, popř. 12V autonabíjecku připojit na baterku v motorce, nechat 10 minut nabíjet a startovat se stále zapnutou nabíječkou)
Bandit-Kralik psal:baterka se nezdala byt mrtva...rano jsem normalne nastaroval a tohle se mi stalo po jizde cca 10km
Doma jsem nastartoval (s potížema) a když jsem po 30 km bral benzín, tak už ani hovno.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
barynek psal:2 luig: do tohohle se neser, radši. Já vim, že seš elektrikář par excellence, ael přeci jen, všeho moc škodí
jdu nainstalovat chalogény
barynku co že deš nainstalovat ? trombóny
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:barynek psal:2 luig: do tohohle se neser, radši. Já vim, že seš elektrikář par excellence, ael přeci jen, všeho moc škodí
jdu nainstalovat chalogénybarynku co že deš nainstalovat ? trombóny
halogény, už sou tam a svítí to jak defka. Tímto díky faitíkovi za rady co jak proč a za objednáni taky. Díky chlape
tě nemine
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Kakac psal:barynek psal:2 luig: do tohohle se neser, radši. Já vim, že seš elektrikář par excellence, ael přeci jen, všeho moc škodí
jdu nainstalovat chalogénybarynku co že deš nainstalovat ? trombóny
halogény, už sou tam a svítí to jak defka. Tímto díky faitíkovi za rady co jak proč a za objednáni taky. Díky chlape
tě nemine
To sem si nevymyslel, sem dostal rady od kojaksro a od nicola.foxxe
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
faitík psal:barynek psal:Kakac psal:
barynku co že deš nainstalovat ? trombónyhalogény, už sou tam a svítí to jak defka. Tímto díky faitíkovi za rady co jak proč a za objednáni taky. Díky chlape
tě nemineTo sem si nevymyslel, sem dostal rady od kojaksro a od nicola.foxxe
tož na sbk dáme jednu rundu na mě, abyste věděli jak jsem hodný
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:faitík psal:barynek psal:
tě nemineTo sem si nevymyslel, sem dostal rady od kojaksro a od nicola.foxxe
tož na sbk dáme jednu rundu na mě, abyste věděli jak jsem hodný
Jednu rundu a valit chrápat
Ne asi
Stránky: 1