Nejsi přihlášen
Špatně nasazená guma - dilema
zdar bando, po roce jsem zjistil, že mám špatně nasazenou přední gumu na B12. Rotace - šipka ukazuje na opačnou stranu než se točí kolo. A co teď, mám to řešit, nebo se na to mám Je mi jasný, že ta rotace tam není jen tak pro nic za nic atd. atd. Jenže já na tom odjezdil minulý rok celou sezonu, guma sedí jak přibitá a to jak na suchu, tak na dešti. Přední mi nikdy neulítla, když už jsem se dostával do extrémů, tak povolila zadní, ale nikdy přední. Co teď??? Guma má před sebou ještě celou sezónu života. Mám to řešit, když jsem doteď neměl sebemenší tůšo že je nasazená špatně?
"Burn rubber, not your soul"
Re: Špatně nasazená guma - dilema
votocil bych ji
odjezdils na ní jednu sezonu a chystáš se na druhou? co to je za puk? vysral bych se na to,dal ji do a v akci kůpil novou,dyk dneska se dá předek koupit za 2,5 litru
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Marián psal:tak to taky nechapu,ze predni ma pred sebou jeste sezonu...me vzdy min 2 za sezonu padnou...
taky bych to resil novou,pac bych se na tom bal.
min dvě za sezonu? POkud jezdíš nějaký lepidla tak asi jo. Já jezdim sport attacka a vydržel mi 12t km, což mi nepřijde že je zrovna málo... a není to žádný puk
Bandit 4EVER!!!
barynek psal:Marián psal:tak to taky nechapu,ze predni ma pred sebou jeste sezonu...me vzdy min 2 za sezonu padnou...
taky bych to resil novou,pac bych se na tom bal.min dvě za sezonu? POkud jezdíš nějaký lepidla tak asi jo. Já jezdim sport attacka a vydržel mi 12t km, což mi nepřijde že je zrovna málo... a není to žádný puk
Jo, ale majitel je buk....
WD club member...
barynek psal:Marián psal:tak to taky nechapu,ze predni ma pred sebou jeste sezonu...me vzdy min 2 za sezonu padnou...
taky bych to resil novou,pac bych se na tom bal.min dvě za sezonu? POkud jezdíš nějaký lepidla tak asi jo. Já jezdim sport attacka a vydržel mi 12t km, což mi nepřijde že je zrovna málo... a není to žádný puk
12tis
tak to mi jeste zadna guma na predku nevydrzela,max je 7-8 a jezdim vetsinou dunlopy 208,ted tam ma tu vod inkvize ten street.
mozna to malo klopis do zatacek
...sam mezi jebkarema...
cíkrávo jsem si taky mylsel, že vydrží dvě zadní...sportka vzadu vydržela 5tis na dráty, tak jsem koupil jakože od inkvize jenom zadek a za dva tejdny jsem mu volal vo předek, ale vobul jsem to až minulej měsíc. Sportatak na předku necelejch vosum tisíc, ale takovým způsobem, že zmizely nejen TWIčka ale pro sichr na bokách celý ty vobloučky. Vyměnil jsem jí hned po pičosrazu, ale příště to jebu a dám jí jěště , když vydrží 12
Strýcfajtr !!!
Jenže ty jezdíš skoro furt po zadním...
Jinak já mám na přední sportce najeto +-8000 a po smrti ješte neni, dám na ní počítám ještě celej letošek. Jen doplnim že mám 6ku co hovno jede hovno gumy žere a jezdim s tim jak s hnojem, kdyby chtěl někdo něco dodat
Ne asi
luig psal:barynek psal:Marián psal:tak to taky nechapu,ze predni ma pred sebou jeste sezonu...me vzdy min 2 za sezonu padnou...
Jenže ty jezdíš skoro furt po zadním...
A nebo tak
Strýcfajtr !!!
Marián psal:barynek psal:Marián psal:tak to taky nechapu,ze predni ma pred sebou jeste sezonu...me vzdy min 2 za sezonu padnou...
12tis
tak to mi jeste zadna guma na predku nevydrzela,max je 7-8 a jezdim vetsinou dunlopy 208,ted tam ma tu vod inkvize ten street.
mozna to malo klopis do zatacek
no jezdil jsem ji hodně ve dvou a na dovču plná nálož (stan, spacáky, hadry apod viny..)
je pravda, že jsem nebyl zrovna racer, ale když to vemu selským rozumem, tak pokud budu jezdit hodně zatáčky, tak se mi střed nesjede a tudíž vydrží ještě víc...
jinak teďka jezdím (dle mého skromného názoru) o dost líp než minulou sezonu, a jezdim s tim i Sosonovou a Most a nezdá se že by ubejvala a byla to mrdka..
Bandit 4EVER!!!
Tak moja skušenost s předníma galuskama: origo D218 6500km, D roadsmart 13000km,voboje sjetý komplet na hladko. A to bych řekl že ten roadsmart drží líp než ta origo mrtka co tam byla. Tedka se na mě směje nová conti strýt,tak uvidíme kolik dá. A až dojdou naskladněný contíky,vobuju na předek qalifír2 a na zadek roadsmart,mohlo by to být s životností tak akorát nastejno
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
možná sejčkuju, ale ustřelený zadek sa dá ukočírovat, s předkem už je to na a dle mého názoru prosťáčka, pokud je něco jinak než má být, tak to fungovat nebude a pokud mě, přestože nejezdím v dešti, někde déšť zastihne, tak budu sakra nasranej, že sem to nevyměnil navíc pokáď se jednalo o gumu, kerá má už víc jak půl životnosti za sebů a já sebů lištím v kaluži, tak bych si nechal zaliskat ušiska do hlavy ot Lihyho a to už je kuwa co říct
jiri50 psal:ty šipky tam jsou nejvíc kvůli brzdění, ale nejsem odborník, pokud jsi turista, tak jsi to nemohl poznat na jízdních vlastnostech
nejsou tam spíš proto, aby byl vzorek ve správném směru a v dešti odváděl vodu vot pneumatiky dopryč
Koldan psal:jiri50 psal:ty šipky tam jsou nejvíc kvůli brzdění, ale nejsem odborník, pokud jsi turista, tak jsi to nemohl poznat na jízdních vlastnostech
nejsou tam spíš proto, aby byl vzorek ve správném směru a v dešti odváděl vodu vot pneumatiky dopryč
....má to vliv a oboje.
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Koldan psal:jiri50 psal:ty šipky tam jsou nejvíc kvůli brzdění, ale nejsem odborník, pokud jsi turista, tak jsi to nemohl poznat na jízdních vlastnostech
....má to vliv a oboje.
... a taky na funkci živočicháře
OOUUJEEEEEEEEE!!!!
TAk urcite jak rikas s tim brzdenim taky, pac ty kordy a nebo jiny vlakna v gume jsou urcite vinuty nejakym smerem, nejak se guma deformuje pri zatizeni, rychlosti.
... mám tam Continental Road Attacky a přední guma vydrží v pohodě 2 zadní. Za minulou sezónu jsem najezdil cca 4 tis. Takže guma je pořád v dobrém stavu, někde je myslím ještě vidět ten nápis na vzorku! Vyhazovat ji by byla asi velká škoda. To ale na věci nic nemění, že je špatně nasazená. Obvykle, když to dám do autorizovaného servisu nekontroluju, jestli ji dobře obuli. Vím, měl bych ale v tu chvíli mě to nenapadlo. Teď už si na to budu dávat pozor. Je to prostě pech, ale nikdy s ní nebyl trabl. Nikdy neustřelila, ani na štěrku a že jsem vymet několik zatáček, kde to bylo na Teď nevím, když ji otočím, aby to nebylo ještě víc na Někdo tu psal, že už je jednou zajetá na tuhle stranu. Prostě babo raď.
"Burn rubber, not your soul"
Stránky: 1