Nejsi přihlášen
Nekdo tehnicky zdatnej ze zlína a okolí?
potřeboval bych helpnout, samo že né zadarmo, na bajku se mě nějak posral konektor, do kterýho vedou dráty od baterky a zase nekam dal, a z toho konektroru se kouří, je tam asi nejakej velkej odpor nebo co.... houby tomu rozumim, co se tyka elektriky sem levej jak šavle... Proto se ptám byl by někdo ochotnej se na to mrknout a případně mi helpnout?nechci s tím jezdit do servisu když se mi z toho kouří hned jak se ty drátky zahřejou
gdo maže,ten jede...:)
Re: Nekdo tehnicky zdatnej ze zlína a okolí?
sem na elektriku blbej, ale něco mi říká, že kůřící drát spravovat prostříknutím kontaktsprejem nebude to pravé ořechové, zašel bych za elektrikářem, ať mi to proměří a zistí,estli tam de to co tam jít má a hned budeš vědět co se děje a tuším, že pokud dotyčnej o tom bude vědět o krapýtku víc než my dva dohromady, tak ti i problém vyřeší
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:sem na elektriku blbej, ale něco mi říká, že kůřící drát spravovat prostříknutím kontaktsprejem nebude to pravé ořechové, zašel bych za elektrikářem, ať mi to proměří a zistí,estli tam de to co tam jít má a hned budeš vědět co se děje a tuším, že pokud dotyčnej o tom bude vědět o krapýtku víc než my dva dohromady, tak ti i problém vyřeší
To sem právě chtěl zjistit jestli tu není někdo takovej šikovnej kdo by uměl se s tím nějak poprat
Ton@l psal:ja jako elektrikar jsem to prostriknuti jsem myslel zduvodu oxidace, ktera pak vyskratuje draty, tady uz bude, ale nejspis tvrdej skrat jinak by ti to nekourilo
no právě že já si koupil makaróna kluci řikalik že je to standartní závada prej je tam moc velkej odpor nebo co a proto to dělá to je jediný pozitivní na tom že vím čím by to mohlo bejt
Msudra psal:Ton@l psal:ja jako elektrikar jsem to prostriknuti jsem myslel zduvodu oxidace, ktera pak vyskratuje draty, tady uz bude, ale nejspis tvrdej skrat jinak by ti to nekourilo
no právě že já si koupil makaróna kluci řikalik že je to standartní závada prej je tam moc velkej odpor nebo co a proto to dělá to je jediný pozitivní na tom že vím čím by to mohlo bejt
bude tam přechodovej odpor ..jinak kontaktol ti nepomůže funguje spíš jako prevence když už se z toho kouří tak rozebrat nacvakat novej konektor
"Na životě miluju tu jeho rozmanitost... Každej den mne nasere někdo jinej..."
to je jen nějaký propojovací konektor jestli to dobře chápu,jo ? sprej na kontakty tu mám extra mega silný co vyžere i plasty kolem kontaktů ale to asi v tomhle případě nepomůže dej sem nějakou fotku toho konektoru
Každý je odborník,jen někdo trochu menší ;-)
Stránky: 1