Nejsi přihlášen
pavel dolínek (Člen) 19.02.2007 20:25:24 Offline |
Re: Nitro
se pradne zaregistruj a pak se ptej
"una storia italiana"
pavel dolínek (Člen) 19.02.2007 20:34:02 Offline |
dyk je sem taky urednik
"una storia italiana"
pavel dolínek (Člen) 19.02.2007 20:39:57 Offline |
ze sem zvedavej,co ted si,co jezdi
"una storia italiana"
pavel dolínek (Člen) 19.02.2007 20:46:31 Offline |
Lukyn psal:dvouválcová sekačka od Hondy, taková normálná jebka.....když jsi tak zvědavej
kdyz ses tak zdilnej,tak nitro klido,klidne nizsi radu,co znam okruh lidi co ji maj tak zadnej problem
"una storia italiana"
pavel dolínek (Člen) 19.02.2007 20:48:47 Offline |
osiris psal:SLUGI psal:Jo NITRO, to znám,to je to co má ta B12 připevněný na té vidli že
...ty woe, ja ty dlouhy kyvky nechapu, libi se to nekomu, nebo jsem jenom ja divnej
jestli mas deset prstu tak si normalni
"una storia italiana"
pavel dolínek (Člen) 19.02.2007 21:01:55 Offline |
Lukyn psal:No hlavně, že jsme se domluvili Nebyls v Nuzicích 2004 nebo 2005?
jo byl 2004
"una storia italiana"
...slugi s "kostetem" prece ne
...myslel jsem ze jako estetickou zalezitost, ze to nechapu, nedelaj si to jen nitrousi a turbousi, s vrtulnikovym motorem to taky ukociruje bez ty traverzy
...proste jako hezky, nebo ne ? jestli mi teda rozumis pico
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Nitro nebrat!
mám ji tři měsíce(najeto 3000 km)a vodešlo mi větrání, praskl plast kolem větrání, praskl štít a přilba je poměrně hlučná.
(prodavač mi tvrdil že jsem první stěmito závadami)
zlatý mí Biféčko které jsem měl před 10 lety
je pravda že stála jen 4 litry
všechno je to v lidech
Timerobber (Člen) 20.02.2007 12:40:15 Offline |
NITRO N610V, super helma, nic mi na ní nezlobí, slušně tichá, po asi 2 sezónách jako nová, plexi hodně vydrží, furt čirý jako křišťál a to ho šmidlám po každý jízdě. Jedna z mála dobrejch věcí v Bikerscrownu, ostatní věci mi přijdou trochu jako hračkářství. Vybíral jsem docela dlouho a Nitro padne snad každýmu, je to perfektně polstrovaný, polstry vyjmutelný a pratelný, skelnej kompozit skořepina, né plast, do 10 tisíc se mi líbily jen Shark a Shoei, specielně Bieffe jsou totální chcanky za korunu drahý. Ani ti to nemusím doporučovat, jdi si to otestovat a dospěješ ke stejnýmu závěru, podle mě. Padne to jako ulitý a vnitřky jsou ťuťu ňuňu
Andělíčku můj strážníčku, opatruj nás všechny děti, když sedláme motorčičku..
Lukyn psal:tak to já se teda na ní dojdu podívat a vyzkoušet si jí Mojí prioritou je, aby do ní nefoukalo
zistíš,že těch priorit při koupi by mělo být víc,až budeš jezdit s přilbou co do ní nefůká,ale co ti nesedí na řepě a je těžká jag sfiňa
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Stránky: 1