Nejsi přihlášen
franki_expres (Člen) 09.07.2009 10:38:40 Offline |
Návod na zdvižení položeného banďoura
Chci se jen zeptat - existuje někde návod, či popsání zkušenosti jak zdvihnout Bandita? např. po pádu? Prosím přitroublé odpovědi vynechte - těch je na webu dost.
Hledal jsem a nenašel.
dík
Nestastniku, mas co jsi chtel!
Re: Návod na zdvižení položeného banďoura
Zkušenost mám takovou že mi kolega plnotučnej se zdvihnutím helfnul, jemu zas helfnul kolemjedoucí řidič ale neni na tom nic extra, pokud nejseš muší váha tak to prostě nějak čapneš za heft, nádrž, sedlo nebo jak se to zrovna podaří a zabejčíš. Ale bacha at ti nepřepadne na druhou stranu, asi bych na ní rovnou naskočil
Ne asi
zzzmrzlinar (Člen) 09.07.2009 10:59:53 Offline |
v pohodě to zvedneš, položil jsem bandu na trávu a v poho. chytneš to za cokoliv co neurveš nadechneš a je to.
Ty kolemjdoucí taky fungujou
dobry incpirace to se hodi
franki_expres psal:Chci se jen zeptat - existuje někde návod, či popsání zkušenosti jak zdvihnout Bandita? např. po pádu? Prosím přitroublé odpovědi vynechte - těch je na webu dost.
Hledal jsem a nenašel.
dík
přitroublé odpovědi ??? tak si di na motorkáře.... tam tak blbý nejsou..
polož to v garáži na zem na polštář a nauč se to !!! to je ale chytrá odpověd !!!
Bandit pičo
XJelen psal:Freš
jinak adrenalin je sfině... vyskočil jsem jak čamrda, popad jsem to za větvě a postavil jak horský kolo, teprve pak jsem se pídil jestli mi něco není
Týý woe,byls rychlejší,
jsem sem chtěl hodit Tvoji historku od kanálu
...a bude hůř!
luig psal:Zkušenost mám takovou že mi kolega plnotučnej se zdvihnutím helfnul, jemu zas helfnul kolemjedoucí řidič ale neni na tom nic extra, pokud nejseš muší váha tak to prostě nějak čapneš za heft, nádrž, sedlo nebo jak se to zrovna podaří a zabejčíš. Ale bacha at ti nepřepadne na druhou stranu, asi bych na ní rovnou naskočil
oravdu máš polotučnej
Bandit 4EVER!!!
jsem musi vaha 62 KG oblecenej a banda mi padla na bok z velkou namahou sem ji zvednul proste ruce pod ni a tlacit a zvedat ale ne moc aby neprepadla zase na druhou strani. Ochotne mi ale zastavovala kolem jedouci pani ale nez zaparkovala uz sem to zvednul
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
jinak adrenalin je sfině... vyskočil jsem jak čamrda, popad jsem to za větvě a postavil jak horský kolo, teprve pak jsem se pídil jestli mi něco není
Naprosty souhlas ale ono i jinak to zase takova fuska neni (a ze jsem houno svalovec)
Žij okamžikem, protože ta chvíle co právě prožíváš, se už nikdy nevrátí!
chytnu, zvednu
ale jináč sem to snad někde viděl, tuším to bylo f té knize o výuce jízdy na mašině. a jináč pro tlemily, nejednou sem viděl jak maník tahal mašinu silou na hlavní stojan, místo aby využil grifu a vlastní váhy
mimochodem f té knize to zvedali přes řidítko,gdy prostě vytočili řidítka do maximálního rejdu a oběma rukama pak chytli jedno řidítko a táhli to nahoru,ale nevím co by na to řekly origo řidítka
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
PALOUS psal:ross psal:mělo by platit heslo, co neuzvedneš, to neřiď
ale asi by to byla disriminacejá to v pátek na harmanci taky neuzved
seš model, pro tebe platí jiný zákony
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
když ti to padne na kolejích na křižovatce u národního divadla když čumíš po babách
kde je turistů co na tebe čuměj, tak si rád za integrálku že ti nidko z těch čumících turistů nevidí do ksichtu
a červenej až na prdeli to zvedneš i obkročmo aby si rovnou mohl odjet
čtyři kola jsou super, ale dvě mnohem lepší
Banditatom (Člen) 11.07.2009 12:16:39 Offline |
nemám s tím problém lék: požer
...dobře abys neřekl že jsem kokot na stránkách čmn jse přesný návod jak to zvednout bez větší námahy, fígle rady atd!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
kneehammer (Člen) 12.08.2009 14:07:13 Offline |
Přesně. 8 měsíců (nařízená) dieta, 13 kilo dole, výsledná 67.5. Skluz, drapl sem to, očekoval a jel do
A oval celó cestu...
..:: B12 inside ::..
kneehammer psal:XJelen psal:Freš
jinak adrenalin je sfině... vyskočil jsem jak čamrda, popad jsem to za větvě a postavil jak horský kolo, teprve pak jsem se pídil jestli mi něco neníPřesně. 8 měsíců (nařízená) dieta, 13 kilo dole, výsledná 67.5. Skluz, drapl sem to, očekoval a jel do
A oval celó cestu...
počkej počkej počkej, jako z nechlapské váhy 80 kilo si šel na 67,5? To je nějaký divný Vyměnit dochtora páč chlap má mít aspoň metrák
Koldan psal:kneehammer psal:XJelen psal:Freš
jinak adrenalin je sfině... vyskočil jsem jak čamrda, popad jsem to za větvě a postavil jak horský kolo, teprve pak jsem se pídil jestli mi něco neníPřesně. 8 měsíců (nařízená) dieta, 13 kilo dole, výsledná 67.5. Skluz, drapl sem to, očekoval a jel do
A oval celó cestu...počkej počkej počkej, jako z nechlapské váhy 80 kilo si šel na 67,5? To je nějaký divný Vyměnit dochtora páč chlap má mít aspoň metrák
ty woe ja sem sel z chlapske vahy 105 na 83 pri vejsce 173
Banditatom (Člen) 13.08.2009 10:09:52 Offline |
Billy psal:Koldan psal:kneehammer psal:
Přesně. 8 měsíců (nařízená) dieta, 13 kilo dole, výsledná 67.5. Skluz, drapl sem to, očekoval a jel do
A oval celó cestu...počkej počkej počkej, jako z nechlapské váhy 80 kilo si šel na 67,5? To je nějaký divný Vyměnit dochtora páč chlap má mít aspoň metrák
ty woe ja sem sel z chlapske vahy 105 na 83 pri vejsce 173
175cm 90kg a zvedání většiny věcí ze země je mě 5
kneehammer (Člen) 13.08.2009 10:14:07 Offline |
Koldan psal:kneehammer psal:XJelen psal:Freš
To byla zdravotní dieta, játra byly v
Neboj, už to zas doháním
..:: B12 inside ::..
LosBanditos (Člen) 13.08.2009 13:17:27 Offline |
ross psal:mělo by platit heslo, co neuzvedneš, to neřiď
ale asi by to byla disriminace
v japonsku kdo neuzvedne nemá řidičák, a bandit není těžky, teda pro pořádný chlapa jako jsem já
LosBanditos adios !
K.a.s.y.m. (Člen) 13.08.2009 13:33:11 Offline |
LosBanditos psal:ross psal:mělo by platit heslo, co neuzvedneš, to neřiď
ale asi by to byla disriminacev japonsku kdo neuzvedne nemá řidičák, a bandit není těžky, teda pro pořádný chlapa jako jsem já
nejde o váhu jde o těžiště...Kámošova X11 se zvedá líp jak Kukii SV a to je o 50 kg lehčí.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 14.08.2009 07:07:59 Offline |
Pšán psal:..to z toho musíš Kukinu nejdříve sundat ty těžiště jedno..
ale to když jsem s tim praštil já
Banditatom (Člen) 14.08.2009 09:32:07 Offline |
žerte a neřešte oviny
No, doporučuju na tom mít nějaké ty padací šrouby. Nemosíš to aspoň zvedat přímo ze země, nezvedat to pouze ,,zádama" a pořádně se zapřít. Jinak můžu už jen doporučit posilovnu, kliky nebo shyby na hrazdě. Když má člověk nějaké ty svaly, nejni to už problém zvednout
Motorkář je týpek tvrdej, na plechovky z výšky mrdej.
Banditatom (Člen) 15.08.2009 00:53:27 Offline |
kupte si hever
To Sandman:
Koukal jsem na první video! Přestě takhle by se to mělo dělat! Takhle brácha naučil zvednout V-stroma i kluka co má asi 55kg
lavou rukou to chytis za riaditko, zdvihnes to nad hlavou, pravou sa vyfackas, jaka si , ked to nehas spadnut, polozis na zem, nasadnes a v tichosti a potupe odfrcis ;)
si senor?
inak jak bolo spomenute
zdvihnes to jak detske slapatko, ked mas v krvi adrenalin
ak adrenalin neni, drapni to za riaditka a vyhod si to na stehno, potom len dotiahne do finalnej vertikalnej pozicie :D
americke video je pre holky abo pre majitelov goldwinga
do neba nevyletim, na zemi ma najdu ...
Tak jsem konečně mrkla na ty videa.. zajímavé je, že si vždycky vybrali ke zvedání motorky prostorově výraznější ženy už se vidím, jak takto zvednu 200kg.. v té německé knize byl určitě jiný návod, který ovšem nemění nic na poměru 50versus200kg a vítězem nebudu já
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:Tak jsem konečně mrkla na ty videa.. zajímavé je, že si vždycky vybrali ke zvedání motorky prostorově výraznější ženy už se vidím, jak takto zvednu 200kg.. v té německé knize byl určitě jiný návod, který ovšem nemění nic na poměru 50versus200kg a vítězem nebudu já
Peťulo proč ty bys to měla zvedat? od čeho za sebou vláčíš abika ?
Jauvajs
Strýcfajtr !!!
Petula psal:Tak jsem konečně mrkla na ty videa.. zajímavé je, že si vždycky vybrali ke zvedání motorky prostorově výraznější ženy už se vidím, jak takto zvednu 200kg.. v té německé knize byl určitě jiný návod, který ovšem nemění nic na poměru 50versus200kg a vítězem nebudu já
co jsi měla z fyziky
taky sem koukal, že to zvedaj takhle nohama, vono sice nezvedáš celů váhu,ale i tak, dřepnůt s touto zátěží by tuším nebylo ouplně lehký i pro trénovaný, notabene pak udržet rovnováhu
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Petula psal:ross psal:co jsi měla z fyziky
rossi ne toto je způsob vhodný pro lidi, co maj zdravý kolena
návod z německý knížky mi přijde rozhodně lepčí
K.a.s.y.m. (Člen) 19.08.2009 07:53:28 Offline |
Ondráš psal:Petula psal:Tak jsem konečně mrkla na ty videa.. zajímavé je, že si vždycky vybrali ke zvedání motorky prostorově výraznější ženy už se vidím, jak takto zvednu 200kg.. v té německé knize byl určitě jiný návod, který ovšem nemění nic na poměru 50versus200kg a vítězem nebudu já
no jo jenže HD je nízká motorka kterou jen převalí..něco co musíš fakt zvednou se bude zvedat o dost hůř.
Borák psal:no mě taky jednou hapala
sem chytal helmu a tak nějak mi padla mrška
ale než sem helmu sebral tak mi jí nějaká banda postavila..jako mašinu myslím
...nekecej žes chytal helmu, machýrek si nechá namontovat na motorku pojistku proti vodjetí pot vlivem a pag se diví, že ta svině nechce nikam ject a rači si lehne na bok jag mula
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:Petula psal:Tak jsem konečně mrkla na ty videa.. zajímavé je, že si vždycky vybrali ke zvedání motorky prostorově výraznější ženy už se vidím, jak takto zvednu 200kg.. v té německé knize byl určitě jiný návod, který ovšem nemění nic na poměru 50versus200kg a vítězem nebudu já
no jo jenže HD je nízká motorka kterou jen převalí..něco co musíš fakt zvednou se bude zvedat o dost hůř.
...no ale naopak líp ti půjde zvednout vysoká motorka (větší - delší páka)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
K.a.s.y.m. (Člen) 19.08.2009 09:04:31 Offline |
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:no jo jenže HD je nízká motorka kterou jen převalí..něco co musíš fakt zvednou se bude zvedat o dost hůř.
zase vejš těžiště..to leda by mělá řidítka až nad hlavu
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:Ondráš psal:no jo jenže HD je nízká motorka kterou jen převalí..něco co musíš fakt zvednou se bude zvedat o dost hůř.
nene vosirisu nene
Stránky: 1