Nejsi přihlášen
Re: Cesta kolem ČR
ross psal:tak tady to máš
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … olemcr.jpg
Kolem Hradce to máš nakreslený špatně...
to by jel dlouho po dálnici...
*** Co mi není rovno, po tom je mi ho*no ***
To Vaklaf : Tady vo svini nezavadíš,viď? Jinak,když budeš chtít,dej vědět předem,můžete to vzít k nám. Doprovodím vás po kousku Sudet. Nocleh a véča no problem. A když budete stát o zápis do památníčku,můžeš u nás dojet do nejsevernější obce v ČR.
God Gave me Everything I want
jaryn psal:To Vaklaf : Tady vo svini nezavadíš,viď? Jinak,když budeš chtít,dej vědět předem,můžete to vzít k nám. Doprovodím vás po kousku Sudet. Nocleh a véča no problem. A když budete stát o zápis do památníčku,můžeš u nás dojet do nejsevernější obce v ČR.
Díky moc, určitě tvou nabídku zvážíme!
jaryn psal:To Vaklaf : Tady vo svini nezavadíš,viď? Jinak,když budeš chtít,dej vědět předem,můžete to vzít k nám. Doprovodím vás po kousku Sudet. Nocleh a véča no problem. A když budete stát o zápis do památníčku,můžeš u nás dojet do nejsevernější obce v ČR.
A kdyš na věc dojde,aji manželky na košt prohodíte
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Vaklaf psal:jaryn psal:To Vaklaf : Tady vo svini nezavadíš,viď? Jinak,když budeš chtít,dej vědět předem,můžete to vzít k nám. Doprovodím vás po kousku Sudet. Nocleh a véča no problem. A když budete stát o zápis do památníčku,můžeš u nás dojet do nejsevernější obce v ČR.
Díky moc, určitě tvou nabídku zvážíme!
kdyžtak napiš SMS,stačí tak týden předem,číslo mobilu mám v profilu.
God Gave me Everything I want
PALOUS psal:ross psal:PALOUS psal:marně přemejšlým kdo mě dal v posledních letech nažratkua taková nabídka
ale takových, co ti to dali pěkně sežrat by se našlo, co?
hm
tak až pojedeš kolem ČR, tak se stav ve Zn
na nějaký žrádlo zajdem
když nechlastáš
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
začni v budvaru pak lipno pak plzeň pak kašperky pak krkonoše a pak hlavně nejezdi do práglu tam stávkujou cestáři na jížní spojce...někdo říkal že stávkujou na celej zemeguli pičo soo schéne urlaub am weg...
svět je cirkusovej stan
Šárka psal:jaryn psal:To Vaklaf : Tady vo svini nezavadíš,viď?
ono se říká proč mít nepřátele když máš kamarády.
Rossi nemáš ty náhodou výtvarnickou školu?
je fakt, že na základce jsem krásně kreslil
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
ross psal:Šárka psal:jaryn psal:To Vaklaf : Tady vo svini nezavadíš,viď?
Rossi nemáš ty náhodou výtvarnickou školu?je fakt, že na základce jsem krásně kreslil
je vidět že máš po škole už hodně dávno co?
Obtížné neznamená nepřekonatelné
Šárka psal:ross psal:Šárka psal:
Rossi nemáš ty náhodou výtvarnickou školu?je fakt, že na základce jsem krásně kreslil
je vidět že máš po škole už hodně dávno co?
..dyž se na tym zamyslíš tak by to mohla bejt rybička ...akvarijní
v podstatě ten vobrázek je tak ňák vodpovídající nahoře v orlickejch určitě podél hranic, tam je to moc pěkný, morava od severu k jihu (či obráceně) se podle hranic taky dá zajet moc pěkně, pak hezky dolejškem až na šumavu, západníma čechama nahoru, přes šluknovskej výběžek...jela jsem to před třema rokama
...Do you know that bad girls go to hell?...
Lenka psal:v podstatě ten vobrázek je tak ňák vodpovídající nahoře v orlickejch určitě podél hranic, tam je to moc pěkný, morava od severu k jihu (či obráceně) se podle hranic taky dá zajet moc pěkně, pak hezky dolejškem až na šumavu, západníma čechama nahoru, přes šluknovskej výběžek...jela jsem to před třema rokama
se nemá šlukovat!
Když už v hlavě něco máte, snažte se to používat!
Jel jsem před lety od Jeseníků furt přes hory podle hranic až domu, akorát ve Hřensku musíš dolu, potom vyjedeš na Sněžník a Krušné hory taky horem - pěkná turistika - musíš se kochat, rychlostní jízdu vynech
jsem pomalejší - ale ne vždy
Stránky: 1