Nejsi přihlášen
USD na Bandita
Zdárek pánové potřebuji poradit ohledně USD na bandita 1200. Z čeho je nejlépe použít-kdo to na mašině má.Jaké použít brejle nebo je nechat vyrobit-případně kde?
Případně nějaký nákres?Nebo nemáte je někdo na prodej?Předem dík za jakoukoliv informaci.
Už jsem prolezl celou poradnu ale přesné info tady není.
Život je boj ale né válka
inkvizitorr (Administrator) 11.07.2009 12:50:11 Offline |
Re: USD na Bandita
stavěli sme to teď přes zimu, vidle sou z gsxr1100, je potřeba udělat horní brejle úplně nový páč usd sou kratší, přelisovat krk na dolní brejle z gsxr, budeš potřebovat kotouče z gsxr no a pak předělat dorazy a uchycení světla, budíků a tak....
bude to vypadat takhle nějak....
doba je temná...
TO Inkviz: počkej, počkej woe,to jako není tak,že vodmontýruju dva šrůbky a prohodím to? hele, že ty mi valíš klíny do hlavy. Jo a co to stojí, vlezu sa do 5 litrů páč kluci u nás to mají a je to hrubá masírka, tak to chcu taky,fakt to vypadá úplně hustohustě
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
K.a.s.y.m. (Člen) 13.07.2009 07:44:44 Offline |
Koldan psal:TO Inkviz: počkej, počkej woe,to jako není tak,že vodmontýruju dva šrůbky a prohodím to? hele, že ty mi valíš klíny do hlavy. Jo a co to stojí, vlezu sa do 5 litrů páč kluci u nás to mají a je to hrubá masírka, tak to chcu taky,fakt to vypadá úplně hustohustě
pět litrů slivky budeš potřebovat tak akorát na úplatky
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Ta přestavba vypadá super moc povedená akcička.Jen ještě z jakého roku jsi použil tlumiče z toho GSXR.
A ještě koli tak přibliže koštuje vyfrézování horních brejlí?Sopdní zůstanou z GSXR a jen se přelisuje trubka uchycení chápu to správně.
Takže bude nejlepší sehnat celé GSXR a přehodit komplet předek páč bude jiné kolo,blatník,brzdy ...
takže vlastně celej předek.
Nemáč náhodou nějaký tech.výkres těch brejlí?Pro jednoduší zadání
inkvizitorr (Administrator) 13.07.2009 08:52:58 Offline |
1langos psal:Ta přestavba vypadá super moc povedená akcička.Jen ještě z jakého roku jsi použil tlumiče z toho GSXR.
A ještě koli tak přibliže koštuje vyfrézování horních brejlí?Sopdní zůstanou z GSXR a jen se přelisuje trubka uchycení chápu to správně.
Takže bude nejlepší sehnat celé GSXR a přehodit komplet předek páč bude jiné kolo,blatník,brzdy ...
takže vlastně celej předek.
Nemáč náhodou nějaký tech.výkres těch brejlí?Pro jednoduší zadání
gsxr bylo r.v. 90, horní brejle byly asi 4000 za cnc, 2000 za meteriál a asi 1000 leštění a exox, to s tou trubkou z krku si pochopil správně jinak kola jsou shodný, brzdiče taky, jenom samozřejmě jinej blatník a kotouče...
výkres brejlí bych asi někde ještě našel....
doba je temná...
Tak to že kolo a brzdiče pasují docela čumím,tím líp.
Zkus se prosím podívat po to tech.výkresu a jestli to půjde pošli na mail
Kámoš má cnc ale já jsem na výkres antitalent a bez něj jak známo nebu nic
Nespěchá to ale pokud to najdeš jsem dlužníkem.
inkvizitorr (Administrator) 13.07.2009 11:59:39 Offline |
hele von to moc výkres neni, já mu dal ty původní brejle z gsxr a materiál a mimo pár drobnůstek v designu brejlí vpodstatě zkopíroval ty gikseří s tim, že sou akorát o 4 cm tlustší....
doba je temná...
teď bez prdelky: ste si jistí, že ta změna a zásah do konstrukce je ku prospěchu a adekvátní vůči vynaloženým prostředkům a úsilí, notabene pokud se nepořeší i zadek, nemluvě vo kyfce a rámu? Páč pokáď sa nepletu tak na Pičobajku to nejni zrovna prdel to votladit nemluvě vo tom,že i po otladění to furt nejni na běžnů cestu
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
inkvizitorr (Administrator) 13.07.2009 21:22:39 Offline |
Koldan psal:teď bez prdelky: ste si jistí, že ta změna a zásah do konstrukce je ku prospěchu a adekvátní vůči vynaloženým prostředkům a úsilí, notabene pokud se nepořeší i zadek, nemluvě vo kyfce a rámu? Páč pokáď sa nepletu tak na Pičobajku to nejni zrovna prdel to votladit nemluvě vo tom,že i po otladění to furt nejni na běžnů cestu
vono je to spíš navopak, na silnici poznáš piču, jede to normálně, dáš s tim koleno, jenom na tom vokruhu s tou časomírou poznáš každej detail nenaladěnýho podvozku....
doba je temná...
Koldan psal:teď bez prdelky: ste si jistí, že ta změna a zásah do konstrukce je ku prospěchu a adekvátní vůči vynaloženým prostředkům a úsilí, notabene pokud se nepořeší i zadek, nemluvě vo kyfce a rámu? Páč pokáď sa nepletu tak na Pičobajku to nejni zrovna prdel to votladit nemluvě vo tom,že i po otladění to furt nejni na běžnů cestu
Je to hezčí,takže se to stoprocentně vyplatí
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
K.a.s.y.m. (Člen) 17.07.2009 12:54:57 Offline |
Ondráš psal:Vobi psal:Skvělá přestavba, parádní helma .... :) a aby se neřeklo tak i hezká holka
Že má inkviz hezkou dceru, že jo?
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Stránky: 1