Nejsi přihlášen
II. suzukinakedrakday - propozice (a výsledky)
http://www.suzukibandit.cz/akce_detail.php?id=82
Editoval osiris (31.08.2009 18:42:05)
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Re: II. suzukinakedrakday - propozice (a výsledky)
kojakoj: neser, nic nebude
loseroj: taky neser, to teda závodit budeš a neboj, když nebudeš dělat oviny jako před rokem já, tak seš v poho
petuloj: chrnět nemusíš, ale popít můžeš
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2009 07:51:05 Offline |
tak jsem zvědavej jestli letos taky něco předvedeš...loni jsem to nestih
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
K.a.s.y.m. (Člen) 14.07.2009 13:15:19 Offline |
faitík psal:K.a.s.y.m. psal:tak jsem zvědavej jestli letos taky něco předvedeš...loni jsem to nestih
už psal kojakoj, že nic nebude
no škoda klaunyjády by bejt mohla..jen bez následků
K.a.s.y.m. psal:faitík psal:K.a.s.y.m. psal:tak jsem zvědavej jestli letos taky něco předvedeš...loni jsem to nestih
už psal kojakoj, že nic nebude
no škoda klaunyjády by bejt mohla..jen bez následků
...ty vole kasyme, ty kurvo netrap mě
...nechám si hned po příjezdu sebrat klíčky aby mě to zas nenapadlo a vydat je jen na jízdu a pak hned zas zabavit
osiris psal:K.a.s.y.m. psal:faitík psal:
už psal kojakoj, že nic nebudeno škoda klaunyjády by bejt mohla..jen bez následků
...ty vole kasyme, ty kurvo netrap mě
...nechám si hned po příjezdu sebrat klíčky aby mě to zas nenapadlo a vydat je jen na jízdu a pak hned zas zabavit
A to je nějaký problém předvíst něco během jízdy, alespoň malou ochutnávečku na zpestření....
WD club member...
osiris psal:...trošku to problém je, nikde mě nechtěj ukaučukovat gumovou mašinu
Na mašinu , ale mít takhle kaučukový tělo...to by bylo něco...
A nehrej zagorku, stejně ti to nedá....navíc už potřebuju na plochu compu jinou fotku...
WD club member...
Ondráš psal:osiris psal:...čoveče, to teda nevím, předpokládám ale, že tam žádnej noční hlídač nebude
Je to nějakej soukromej pozemek? Nebo nějakej aeroklub?
...zatím to spravuje obec, má to snad už nějakýho vlastníka, ale táhne se převod, údajně
Ondráš psal:2 Osiris: Byl by problém, kdyby jsme nocovali ve stanech na letišti? Vyhodil by nás někdo?
...sme se tam byli mrknout o vikendu, dycky sou tam naky kluci co zkousi osiriady, pochybuju ze by te tam nekdo vyhazoval
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:Ondráš psal:2 Osiris: Byl by problém, kdyby jsme nocovali ve stanech na letišti? Vyhodil by nás někdo?
...sme se tam byli mrknout o vikendu, dycky sou tam naky kluci co zkousi osiriady, pochybuju ze by te tam nekdo vyhazoval
...oni snad ale starostoj platěj, policajti po mě chtěli taky potvrzení
...tak přijeď rozbalit stan ke mlejnu, tam jak budeme spát všichni
...ale jinak, vyloženě plot tam není a když vlezeš na kterýkoliv pole - louku, tak tě snad nikdo nevyžene
osiris psal:...tak přijeď rozbalit stan ke mlejnu, tam jak budeme spát všichni
...ale jinak, vyloženě plot tam není a když vlezeš na kterýkoliv pole - louku, tak tě snad nikdo nevyžene
a kolik je vubec nocovný v mlejně? dík
Bandit 4EVER!!!
osiris psal:...tak přijeď rozbalit stan ke mlejnu, tam jak budeme spát všichni
No právě to loňské ubytování mě moc nepřesvědčilo.
Sorry, ale hospoda, kde v půl jedný hodí hadr na pípu, řeknou že končí a ve třičtvrtě ti div neberou sklenici z ruky abys už vypad...
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2009 13:17:38 Offline |
Ondráš psal:osiris psal:...tak přijeď rozbalit stan ke mlejnu, tam jak budeme spát všichni
...ale jinak, vyloženě plot tam není a když vlezeš na kterýkoliv pole - louku, tak tě snad nikdo nevyženeNo právě to loňské ubytování mě moc nepřesvědčilo.
Sorry, ale hospoda, kde v půl jedný hodí hadr na pípu, řeknou že končí a ve třičtvrtě ti div neberou sklenici z ruky abys už vypad...
tak jedině vlastní zásoby
Ondráš psal:osiris psal:...tak přijeď rozbalit stan ke mlejnu, tam jak budeme spát všichni
...ale jinak, vyloženě plot tam není a když vlezeš na kterýkoliv pole - louku, tak tě snad nikdo nevyženeNo právě to loňské ubytování mě moc nepřesvědčilo.
...na druhou noc dostali od šéfa pojeb a točilo se do rána a k tomu byl i příjemnej úsměv - čili z toho už bych obavu neměl, nicméně jsou tyhle dohady lichý, protože ubytování tam na 90% nebude, sháníme něco jinýho
osiris psal:Ondráš psal:osiris psal:...tak přijeď rozbalit stan ke mlejnu, tam jak budeme spát všichni
Sorry, ale hospoda, kde v půl jedný hodí hadr na pípu, řeknou že končí a ve třičtvrtě ti div neberou sklenici z ruky abys už vypad......na druhou noc dostali od šéfa pojeb a točilo se do rána a k tomu byl i příjemnej úsměv - čili z toho už bych obavu neměl, nicméně jsou tyhle dohady lichý, protože ubytování tam na 90% nebude, sháníme něco jinýho
Klidně něco blíž..
PURE NAKED BIKE!
osiris psal:...na druhou noc dostali od šéfa pojeb a točilo se do rána a k tomu byl i příjemnej úsměv - čili z toho už bych obavu neměl, nicméně jsou tyhle dohady lichý, protože ubytování tam na 90% nebude, sháníme něco jinýho
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
...kvůli zajištění ubytování potřebuju přibližnej počet bydlících, jinak se stane, že bude málo míst, pište sem, nebo na hl. stránce do akcí
vorel psal:hale turku, deš teda do toho s náma?
no tak jo ... rekni svejm lidem, aby kontaktovali moje lidi. Ti to zpracujou a daj vedet tvejm lidem, co si o tom mysli a pak se spolecne domluvej na detailech a podminkach plneni nasledujici petiletky
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2009 07:51:21 Offline |
osiris psal:...kvůli zajištění ubytování potřebuju přibližnej počet bydlících, jinak se stane, že bude málo míst, pište sem, nebo na hl. stránce do akcí
tak jak to zatim vypadá?
K.a.s.y.m. (Člen) 29.07.2009 09:16:25 Offline |
osiris psal:...ještě vydrž
Jasný jen jsem se ptal
Este tu druhou fotka jak drhne prdeli nad zemi a ma pusteny ty prskavky
Jo a jeden pelech beru,
PS: nespim se Sujazuwakim
WenzelB6 psal:WenzelB6 psal:Osi promiň , měla tam být ta svíce
http://www.suzukibandit.cz/storage/2008 … akurva.jpg
těch ...akurva tam byllo víc
Tohle je nejlepší frýstajlová fotka,co jsem kdy viděl,
pokaždý žasnu,jak Osi překonáva fyzikální zákony
kam se sere Pastrana
...a bude hůř!
Petula psal:Tak se trošku obávám, že se nedostavím a nebudu jediná, změnil se závod z 28.8. CEC2 a CEC taky. A teda děsně mě to
Nechcete změnit termín?
...tagže letos opjet dragstrovat nebudu ...teda esi rozbjeham Bertu
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...tagže letos opjet dragstrovat nebudu ...teda esi rozbjeham Bertu
Dost lidí ta změna celkem naštvala a začali prodávat všecky závody do konce CEC2..
Sny se plní tomu, kdo v ně věří.
Petula psal:Filous psal:...tagže letos opjet dragstrovat nebudu ...teda esi rozbjeham Bertu
Dost lidí ta změna celkem naštvala a začali prodávat všecky závody do konce CEC2..
...tak jak prezentovali že to časový překopání a roztahání původně naplánovanýho harmonogramu v německu neměli na svědomí oni, tak teď mi vyvstává myšlenka, že to tak možná ani nebylo a rozházeli to tak sami ...mě osobně moc nevonělo jeden den se rozjezdit a druhej vlítnout hned ráno bez warm upu do závodu
osiris psal:Petula psal:Filous psal:...tagže letos opjet dragstrovat nebudu ...teda esi rozbjeham Bertu
...tak jak prezentovali že to časový překopání a roztahání původně naplánovanýho harmonogramu v německu neměli na svědomí oni, tak teď mi vyvstává myšlenka, že to tak možná ani nebylo a rozházeli to tak sami ...mě osobně moc nevonělo jeden den se rozjezdit a druhej vlítnout hned ráno bez warm upu do závodu
...taky se mi nelíbí ráno fstát a hnet jet kvaldu a po chvilce závod
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Filous psal:...taky se mi nelíbí ráno fstát a hnet jet kvaldu a po chvilce závod
Asi tak, v 9 budu mít ještě zalepený voči sice kvaldu nepojedu, ale v poledne hned vlítnout na střídání do závodu, to je dost uhozený
...máte někdo možnost sehnat - zajistit ubytování pro účastníky akce ?
...v původním místě v mlýnu to padlo a ostatní rozjednaný místa takticky vyčkávaj jestli se jim nenaskytne jiná poptávka prej od "normálních" lidí, čili z motorkářů maj obavy
...není sranda uložit cca 50 hlav za rozumný peníze a mít kam zaparkovat motorky, samo i mít vcečer kde koupit chlast
Napadá mě akorát Benešovský mlýn, ale je to kousek pod Pískem. Zas na druhou stranu, do Blatné pořád kousíček, za 20 minut jste tam aji se zastávkou na kafe
http://benesovskymlyn-eva.ic.cz/
K.a.s.y.m. (Člen) 17.08.2009 14:04:57 Offline |
Petula psal:Napadá mě akorát Benešovský mlýn, ale je to kousek pod Pískem. Zas na druhou stranu, do Blatné pořád kousíček, za 20 minut jste tam aji se zastávkou na kafe
ta stránka je koukám plná breberek...aby nebyl plnej breberek i ten mlýn
K.a.s.y.m. psal:ta stránka je koukám plná breberek...aby nebyl plnej breberek i ten mlýn
Stránka jo, ale mlýn je dobrej, když je motorkářskej sraz v Písku, tak je ubytko tam. A brácha tam byl na soustředění s fotbalem.
A i kdyby tam ňáký breberky byly, no co, nebuďte fajnovky
K.a.s.y.m. (Člen) 17.08.2009 14:20:01 Offline |
Petula psal:K.a.s.y.m. psal:ta stránka je koukám plná breberek...aby nebyl plnej breberek i ten mlýn
Stránka jo, ale mlýn je dobrej, když je motorkářskej sraz v Písku, tak je ubytko tam. A brácha tam byl na soustředění s fotbalem.
A i kdyby tam ňáký breberky byly, no co, nebuďte fajnovky
po nás to bude stejně na kompletní sanaci takže máš ve finále pravdu
Petula psal:Napadá mě akorát Benešovský mlýn, ale je to kousek pod Pískem. Zas na druhou stranu, do Blatné pořád kousíček, za 20 minut jste tam aji se zastávkou na kafe
...dík, dopadlo to
LOKALITA:
http://www.hotelypensiony.cz/benesovsky-mlyn
http://ubytovani.nettravel.cz/Jihocesky … lyn/12387/
http://www.prespat.cz/mapazar.php?zar=510
(záměrně nedávám jejich internetový stránky, protože to hlásí vir, takže takhle oklikou, ať je trochu vidět o co jde)
ADRESA:
Benešovský mlýn
Heřmaň u Písku 37, Protivín, 39811
tel: 382261432
mobil: 776006155
INFO:
...jsou schopný nás ubytovat v počtu 40 lidí ve zděnejch bungalovech, wc a umyvadlo na pokoji (sprchy společné) za lůžko 260,- se snídaní
...dál je možný spát ve vlastních stanech za 50,- za stan (používání umývárny 30,-)
...restaurace bude otevřená dokud budou lidi pít (s motorkářema mají zkušenost - vědí o co jde a co je čeká)
...parkoviště pro motorky
POSTUP REZERVACE:
...telefonicky (lépe na mobil než pevnou, pokud se ale nebude hlásit, tak zkusit pevnou) na číslo 776 006 155 p. Velíšek a hlásit že patříte ke mně (heslo OSIRIS)
PŘÍJEZD:
...nikdy jsem tam nebyl, tak zprostředkovaně
...údajně lze do navigace zadat "Benešovský mlýn"
...ze severu přes Písek po obchvatu kolem nákupní zóny po pravé ruce
...odbočit podle ukazatele na Ražice
...přes koleje doleva a po 100m odbočit na Heřman
...po projetí Heřmanu směrem Skály odbočit u železničního strážního domku u trati a přijet na místo
- můžete mi sem napsat kdo má v plánu se tam ubytovat, případně si tam už udělal rezervaci ?
edit - poznámka: jedná se o zděný apartmány který jsou čtyř a šestilůžkový, počítejte teda s tím, že se domluvíte se svejma kamarádama kdo s kým bude spát; buď si to při rezervaci nahlásíte předem, nebo si to vyřešíte až na místě
Já jeden kus
K.a.s.y.m. (Člen) 20.08.2009 09:21:33 Offline |
já bych si vzal taky jeden pelech
Vypadá to zajímavě, na kolik se vůbec B12 na 1/4 míli rozjede?
Sice se budu muset ten víkend učit, ale zazávodit si (v rovnym směru ) bych zvládl.
Alespoň bych konečně viděl ty vaše i když s pár z vás jsem tu čest již měl..
poznámka: jedná se o zděný apartmány který jsou čtyř a šestilůžkový, počítejte teda s tím, že se domluvíte se svejma kamarádama kdo s kým bude spát; buď si to při rezervaci nahlásíte předem, nebo si to vyřešíte až na místě
nicola.foxx (Člen) 20.08.2009 10:49:43 Offline |
Nechavam to konovi, pac me vetsi hlavu a ubytuju se nejak na Ondrase
Žiju jen jednou a tak jezdím podle pravidel stanovených manželkou.
Miras psal:Vypadá to zajímavě, na kolik se vůbec B12 na 1/4 míli rozjede?
Sice se budu muset ten víkend učit, ale zazávodit si (v rovnym směru ) bych zvládl.
Alespoň bych konečně viděl ty vaše i když s pár z vás jsem tu čest již měl..
....cca. 2kila
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
kojaksro psal:Miras psal:Vypadá to zajímavě, na kolik se vůbec B12 na 1/4 míli rozjede?
Alespoň bych konečně viděl ty vaše i když s pár z vás jsem tu čest již měl......cca. 2kila
ty
a muzu jet pomalejc?
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
kojaksro psal:Miras psal:Vypadá to zajímavě, na kolik se vůbec B12 na 1/4 míli rozjede?
Alespoň bych konečně viděl ty vaše i když s pár z vás jsem tu čest již měl......cca. 2kila
To mi to vážně udělá na 400m 2 kila? Ty brďo to bych neřekl, no pěkný..
Miras psal:kojaksro psal:Miras psal:Vypadá to zajímavě, na kolik se vůbec B12 na 1/4 míli rozjede?
To mi to vážně udělá na 400m 2 kila? Ty brďo to bych neřekl, no pěkný..
...tobě ne, mě jo
Miras psal:Mimochodem rád bych tričko s ... bude se tam dát domluvit?
....za panáka, Ti večer v hospodě skočim na záda, a máš tričko s , a zadarmo
No tak takový triko jsem si vždycky přál
Ty jo večer bych dal, ale já jsem těď věčně o víkendu v a ta moje v 7 měsíci začíná být čím čím dál tím míň tolerantní (sakra)... Navíc mám 15.9. brutální zkoušku ze který mám už teď bobek.
Zase nadruhou stranu spacák si vezmu
...zejtra máte poslední možnost rezervovat si nocleh, poté dá majitel mnou předběžně rezervovaný fleky k dispozici cizím lidem a může se tak stát, že vy co to odkládáte nebudete mít místo
PS: pak můžete nadávat že došel rum, nebo se něco sežralo ...když nedokážete napsat "já tam přijedu" (ať už třeba jen pod spacák) abych mohl říct majiteli přibližnej počet osob, nebo spec. požadavky, což se mu nedívím že je dobrý ty informace znát
PPS: byl svolnej půjčit a postavit na vlastní náklady velkej stan, pro ty co by přijeli jen pod širák, ale protože z vás hovno dostanu, tak na další domlouvání seru
osiris psal:...zejtra máte poslední možnost rezervovat si nocleh, poté dá majitel mnou předběžně rezervovaný fleky k dispozici cizím lidem a může se tak stát, že vy co to odkládáte nebudete mít místo
PS: pak můžete nadávat že došel rum, nebo se něco sežralo ...když nedokážete napsat "já tam přijedu" (ať už třeba jen pod spacák) abych mohl říct majiteli přibližnej počet osob, nebo spec. požadavky, což se mu nedívím že je dobrý ty informace znát
PPS: byl svolnej půjčit a postavit na vlastní náklady velkej stan, pro ty co by přijeli jen pod širák, ale protože z vás hovno dostanu, tak na další domlouvání seru
Já mu volal..už je to řada dní...Prej tam má 40 fleků na postele..ale že je nějakej problém s tim,že je to ňák 4-8 lůžkový chrápání..že Ti bude ještě volat atd..
Tak mu řikám,že jeden flek chci..a on,že prej teda jo a že si to máme domluvit až na místě kdo kde bude s kym chrápat..Jméno po mě nechtěl..tak nevim..
PURE NAKED BIKE!
...chtěl jsem jet v pátek, ale dorazím v sobotu. Ivča je do deseti v práci.
....to ještě nevím jestli dojedu na motce nebo károu.
....snad to nějak dopadne
melounoj: fajn s tebou žádnej problém
kojakoj: jj, tak tam zavoláš a sem napíšeš: "budu tam chrápat ze soboty na neděli" a je to taky jasný ne?
...jo a pojízdnou ji přece máš, vždyť jsi na ni dojel domů ...a na prasklej plast to přece nejezdí
...jde o to že mu tam blokuju 40 fleků a on by je přitom mohl prodat cizím který o ně maj zájem
K.a.s.y.m. (Člen) 24.08.2009 22:02:31 Offline |
no já si stan nepotáhnu bo ho nebudu mít na ten rat kam dát ,takže pelech chci to jsem psal i vejš
nicola.foxx (Člen) 24.08.2009 22:26:20 Offline |
Ja uz zacinam bejt na stan nak starej i kdyz mam novej, takze to bude pokoj stejne jako bylo loni a fertig. Loni se to taky zvladlo bez trablu nebo neeee?
kasymoj a barynkoj: a volali jste to majiteloj? aby věděl kolik míst má pro nás držet? (jasný, u barynka nejde tak ani o místo na trávníku jako o chlast )
foxxoj: jasný, loni se to taky nějak udělalo, měj ovšem na paměti, že loni byl celej areál náš - majitel tam mimo škol v přírodě normálně neubytovával, takže mu to bylo všechno volný; teď je ale situace jiná, vžij se do situace mojí a hlavně toho majitele, já po něm chci blokovat místa pro vás, abychom mohli bejt večer spolu a on mezitím odmítá další zákazníky který maj zájem o ty blokovaný místa; další ošemetná věc je, že když bude mít velký voči a nakoupí hodně proviantu, protože s ubytováním motosrazů maj údajně zkušenosti, tak se předzásoběj a nás pak přijede pět a půl? tak to bych ho docela pochopil kdyby mě nakopal prdel když po mě chce předběžný info odhadu počtu a já mu ho nehorázně zkreslím; vzhledem k tomu že nám to dělá všechno bez vybírání záloh a jde mu o to aby jsme měli všeho dost a aby pak někdo neprones soudy jako že něco k pití nebo k jídlu došlo, tak to vnímám jako pozitivní a rád bych tomu šel vstříct; no a teď si představ že podobně laksním přístupem jako ty by to chtělo vochcat třeba dalších 20 lidí...
Ja sem tam dneska osirisu dohlasim temu chlapovi na ubytko, nejak sem tak jeste zatim neurobil
zzzmrzlinar (Člen) 25.08.2009 09:46:12 Offline |
já jsem chlápkovi volal, že jako 2 pod stan a on mi řekl, že stan ani hlásit nemusím, tož teda nevím
zzzmrzlinar psal:já jsem chlápkovi volal, že jako 2 pod stan a on mi řekl, že stan ani hlásit nemusím, tož teda nevím
...je dobře žes tam zavolal ...pro stany je místa dost, ale ať má tu představu o tom kolik se nás tam sejde kvůli restauraci
K.a.s.y.m. (Člen) 25.08.2009 10:23:23 Offline |
taky jsem tam zabral dva pelechy
nicola.foxx (Člen) 25.08.2009 11:51:05 Offline |
Too OSI:
Beru na vedomi, volal jsem, objednal jsem pelech a fertig. Velikej za prutahy.
osiris psal:kasymoj a barynkoj: a volali jste to majiteloj? aby věděl kolik míst má pro nás držet? (jasný, u barynka nejde tak ani o místo na trávníku jako o chlast )
vystihl jsi to jde mi o chlast
Bandit 4EVER!!!
Stránky: 1 2