Nejsi přihlášen
Prasklý výfuk :-(
Zdravým, potřeboval bych opravit nerez výfuk. Nevíte o někom kdo na to má vybavení a umí s ním? Mám asi 5cm dlouhou prasklinu na výfuku, je v redukci z trubky co vede od svodů do tlumiče a je to na viditelný straně, takže by to musela být hezká housenka. Nejlepší by bylo někde v Praze.
Asi nebude stačit jen tu prasklinu zavařit, potřeboval bych celý ten kousek udělat znovu. Buď jen dva půlkruhy na to přivařit nebo vyříznout a navařit nový.
Doufám, že je to jen unavený materiál a stačilo by to. Nesetkal jste se s tím už někdo? Dík
Foto(pro představu):
Re: Prasklý výfuk :-(
Asi bych radši to vaření. Nevím jestli máš na 400 i se svodama, protože to mám v jednom kuse, ale když by i jo, tak určitě nebude nový a za chvíli bych mohl mít to samé. Tlumič není špatný a má i hezký zvuk, tak bych se ho nechtěl zbavovat, jen opravit ten přechod do něj.
Re: Prasklý výfuk :-(
tweety psal:Asi bych radši to vaření. Nevím jestli máš na 400 i se svodama, protože to mám v jednom kuse, ale když by i jo, tak určitě nebude nový a za chvíli bych mohl mít to samé. Tlumič není špatný a má i hezký zvuk, tak bych se ho nechtěl zbavovat, jen opravit ten přechod do něj.
no jo ja mam stejne na sestku ale myslim, ze zavarit nebude problem
SuJazuwaki (Člen) 14.07.2009 17:58:00 Offline |
Stránky: 1