Nejsi přihlášen
Králik SP1 (Nový člen) 14.07.2009 11:13:26 Offline |
Po dlouhý době všechny zdravím!!!
Nějak jsem se zamyslela nad tím, že vlastně od roku 07 o Vás nic moc novýho nevim, občas jsem mrkla na stránky a všimla si, že od té doby je tady toooooolik nových - teď už patřících mezi starý známý, .... a já sem normálně totálně MIMO.
Jen od Jéni vim, když se vrátil z nějaký akce s Váma, jaký to bylo a co se přihodilo atd. Kudy chodim, tudy dávám pozitivní reference na tu Vaši bandu, jaký jste skvělí a sama Vás přitom zanedbávám, takže doufám, že se dá zase všechno napravit, ráda se ukážu a budu věřit, že mne zase mezi sebe přijmete.
Těšim se na Vás!
Klára
Králik SP1 (Nový člen) 14.07.2009 13:00:27 Offline |
Re: Po dlouhý době všechny zdravím!!!
no asi sem tady měla registraci pod jiným jménem, ale už nevim pod jakým a musela sem se znovu zaregistrovat. Tak teď sem králik s espéčkem místo korálky s cébroškou, tušim, že tak nějak to mohlo bejt.
Králik SP1 (Nový člen) 14.07.2009 13:03:58 Offline |
Jo a pro Pšána: jo, jo, mám mnooohem svižnější Tondu! Ale moc sem Vám ji ještě nepředvedla, jen krátce při srazu u Vrchlabí a projížďce, ale to sem se s kočičkou jen tak s Váma krátce provětrala a mazala domů do Trutnova. Mám z ní radost, holky jedny kolatý.
PALOUS psal:
z očí do očí
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
Králik SP1 (Nový člen) 14.07.2009 17:38:37 Offline |
Jéééžiši!!!!! Netahejte sem tyhle strašný fotky!!! To sou asi dvě nejhorší mýho života a Vy je sem dáte!
Na jedný v delíriu a na druhý vepřoň. Už je to v obou směrech lepší.
Martina z Prahy je taky ještě pořád mezi Váma? Jezdí na srazy?
Králik SP1 (Nový člen) 14.07.2009 17:40:35 Offline |
Jo a Palousi - díkas za fotečku se vzkazem! Mám ho do dneška, je totiž moc milej!
Králik SP1 psal:Jéééžiši!!!!! Netahejte sem tyhle strašný fotky!!! To sou asi dvě nejhorší mýho života a Vy je sem dáte!
jestli myslis Miaw, tak jo, na srazy obcas zajede, semtam i na zavody, ale uz se zbavila falka a rikala, ze zatim nic dalsiho neplanuje (mozna v budoucnu skutra). Ale stale je mezi nami
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Králik SP1 (Nový člen) 14.07.2009 17:58:26 Offline |
Tak to je super, ráda se s ní zase uvidim. Díkas za info!
...čau klaris, tady http://www.suzukibandit.cz/openforum/profile.php?id=358
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Králik SP1 psal:Jéééžiši!!!!! Netahejte sem tyhle strašný fotky!!! To sou asi dvě nejhorší mýho života a Vy je sem dáte!
tak sem hoď teda tu lepší fotku
Je dobře, že jedu tak pomalu, protože možná jedu špatným směrem.
PALOUS psal:
To vypadá, že to mělo pokračování....
WD club member...
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2009 07:11:13 Offline |
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
PALOUS psal:
..to byl tehdy masakr ...rum z půlitra a kofola ze štamprlí ...ani si pak něpametám
Králik SP1 (Nový člen) 15.07.2009 08:57:52 Offline |
Tak koukám, že starý dobrý jádro je pořád tady, tak to je super! Už sem zase jako doma! V jedovnici to byla sranda, Emil se svlíkal sám a Jéňa stál vedle fotografa, chvíli před touhle fotkou tam chlapi tančili v kroužku stylem, že jeden podpíral druhýho a druhej třetího a všichni sebe navzájem a jen se tak klátili, pak se Emča začal slíkat a pak Jéňa usnul ve stínu pod ňákým jehličnanem a všichni ho hledali, páč sme se báli, že spadnul do vody. Táhli ho pak do chatky jak mrtvolu, špičkama bot dělal v trávě cestičky... A já si tam zlomila zápěstí vo dveře na záchodě a cébrošku sem tam musela měsíc nechat. Jo, jo.....
A Emil s Bárou se taky ještě někdy ukážou? Maj pořád 1 nebo už víc dětí?
- a co mám teď dělat, když sem tady i jako klara i jako Králik? Nebude to dělat ňejaký problémy? Chci tam nechat Králika
- jak se sem vkládaj fotky??? Ale výklad prosím jak pro dítě ve školce, já a technika to nejde moc dohromady....
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2009 09:02:28 Offline |
Králik SP1 psal:- jak se sem vkládaj fotky??? Ale výklad prosím jak pro dítě ve školce, já a technika to nejde moc dohromady....
to musíš na Filouse ten je tu na to expert
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Králik SP1 (Nový člen) 15.07.2009 11:44:44 Offline |
Díkas za instruktáž! Už jsem si to prošla, paráda! Tak to musim někde vyhrabat espéčko a pochlubit se! Navečer.
Pšán psal:..Ty to do dneška nevíš?
..ja som maláá Žužužu,toto je muój mikrofón..
jj,presne tak. Jooo,to byli casy,to sem byl este panna.
Klaro a nesli sme pak hledat po celym kempu v Jedasich Jéňu,bo se ztratil a nasli sme ho klimbat pod smrckem?
http://www.suzukibandit.cz/storage/2006 … G_3988.jpg
Amen. . .
Králik SP1 (Nový člen) 15.07.2009 20:29:24 Offline |
Králik SP1 psal:Jo, jo, vzpomínala sem na to o pár řádků vejš.
Zkusim sem teda hodit espéčko, snad to dopadne.
http://www.suzukibandit.cz/openforum/up … 40_vtr.jpg
je to moje malá velká potvora, miláček, někdy zlobidílko, ale úplně největší motoláska!
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
svatej psal:Pšán psal:..Ty to do dneška nevíš?
..ja som maláá Žužužu,toto je muój mikrofón..jj,presne tak. Jooo,to byli casy,to sem byl este panna.
Klaro a nesli sme pak hledat po celym kempu v Jedasich Jéňu,bo se ztratil a nasli sme ho klimbat pod smrckem?
http://www.suzukibandit.cz/storage/2006 … G_3988.jpg
jj to je faktodpaněnej si byl aš tadypamatuješ?
Jebat motorky :-)
Palous: taky sem na to tuhle koukal. Kurvy,zaclo to vlackem a zkoncilo to,jak to ukoncilo,ja vespod.
Pšán: njn,ve dvou na Dolinka je pekna . Coo,Freshi?
Ci fix,bych Ti tam hodil fotky,jak probehla vymena dresu,ale nemuzu nako na ftp.
Joo,bylo dobre.
Amen. . .
Stránky: 1