Nejsi přihlášen
Re: vyjížďky (Zlín)
Janna psal:Sakra asi mi to ale dnes nevyjde.Hanz,tak poprav pořádně brzdy a zejedem někam příští týden,co vy na to?Mám krátký týden,tak se mužem nějak domluvit,krom středy a čtvrtka můžu kdykoliv.
Už se na tom pracuje. Příští týden můžu pouze v pondělí a potom so+ne, v po večer odjíždím na montáže a přijedu až v pátek v noci. Tak jestli něco vyjde na ty dny, tak se přidám.
WD club member...
Janna psal:Tak na 16h.zítra už něco mám domluvené,tak pokud byste někdo mohli a měli chuť ,mužem někam vyjet už dopoledne.Jinak to necháme na víkend,to bude moct možná i víc lidí.Tak kdo by kdy jel?
Všichni budou v Jednovnici... Tam si můžeš vybrat.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Ondráš psal:Janna psal:Tak na 16h.zítra už něco mám domluvené,tak pokud byste někdo mohli a měli chuť ,mužem někam vyjet už dopoledne.Jinak to necháme na víkend,to bude moct možná i víc lidí.Tak kdo by kdy jel?
Aha,vlastně,já zapomněla.
Janna psal:Ondráš psal:Janna psal:Tak na 16h.zítra už něco mám domluvené,tak pokud byste někdo mohli a měli chuť ,mužem někam vyjet už dopoledne.Jinak to necháme na víkend,to bude moct možná i víc lidí.Tak kdo by kdy jel?
Aha,vlastně,já zapomněla.
V kolik pojedes v tu sobotu? pridal bych se po ceste
Skáču dobře,skáču rád
Jo,to bude dobrý u Trampa.Já jen kvůli tomu času se ptám,pač jedu z pátka na sobotu na Audi sraz,tak potřebuju vědět v kolik chcete vyrazit,ať vím v kolik mám z tama odjet.Pokud ale pojedete ráno,tak to já určitě nijak nestihnu.
Janna psal:Jo,to bude dobrý u Trampa.Já jen kvůli tomu času se ptám,pač jedu z pátka na sobotu na Audi sraz,tak potřebuju vědět v kolik chcete vyrazit,ať vím v kolik mám z tama odjet.Pokud ale pojedete ráno,tak to já určitě nijak nestihnu.
Jel bych nekdy dopoledne kdyztak mi napiis na mobil,mam ho v profilu
Skáču dobře,skáču rád
Janna psal:Jejda,tak dopoledne určo nepojedu,nestihnu to.Chcu jet až tak navečír.Ale pokud bude fakt pršet,tak nepojedu vůbec
Dobry jedu tam jen na den spat tam nebudu nemam s kymkdyz bude prset tak taky nikam nejedu
Skáču dobře,skáču rád
Na rytiře pojedete
KOŽON psal:Janna psal:Chtěla bych středa nebo čtvrtek někam vyjet,jel by někdo se mnou?Bohužel víkend nemůžu,mám pracovní.
To jsem na školení na Rusavě
..jedu tam na motce
..tak když vydržím..pojedu
OK,tak se jen domluvit ,kdy teda vyjedem,jestli středa nebo čtvrtek.
Cau co kdyby sme dali scuka v Prostějově na OMV v 15:45 a jeli na:
Plumlov, Drahany, Otinoves, Rozstani, Lipovec, Kotvrdovice, Jedovnice, Ostrov u Macochy, Sloup, Ludikov, Boskovice, Jevíčko, Chornice, Dzbel, Konice, Kostelec na Hane, Prostějov OMV tam kde sme dali scuka nebo nekde vyvezt pro neznale kam trefi domu :)
Loc: 49°28'21.171"N, 17°5'30.694"E
Buchlaky me teda nejak nelakaj
Janna psal:chlapy se domluvte mezi sebou,mě je to fuk,navíc všude zabloudím.Na sraz jsem taky jela kamsi na ŠtenberkTak se domluvte na nějakém kompromise a já se podřídím
16:30 budu na benzince EuroOil v Bystřici směr Holešov, kdo bude, ten bude, kdo nebude, bude jinde...
hele budu v 16:00 teda v Km na benzine OMV smer Holesov, a muzu teda dojet a muzu jet s vama
Beranek psal:Janna psal:chlapy se domluvte mezi sebou,mě je to fuk,navíc všude zabloudím.Na sraz jsem taky jela kamsi na ŠtenberkTak se domluvte na nějakém kompromise a já se podřídím
16:30 budu na benzince EuroOil v Bystřici směr Holešov, kdo bude, ten bude, kdo nebude, bude jinde...
tak tak na nás počkej
Janna psal:Beranek psal:Janna psal:chlapy se domluvte mezi sebou,mě je to fuk,navíc všude zabloudím.Na sraz jsem taky jela kamsi na ŠtenberkTak se domluvte na nějakém kompromise a já se podřídím
tak tak na nás počkej
..možná to stihnuškolení super..
Janna psal:Beranek psal:Janna psal:chlapy se domluvte mezi sebou,mě je to fuk,navíc všude zabloudím.Na sraz jsem taky jela kamsi na ŠtenberkTak se domluvte na nějakém kompromise a já se podřídím
tak tak na nás počkej
Ale šlo o včerejšek.... sem tam stál jak solnej sloup...
Mě je to fuk, sem čekal co tu nahodíte,ale vypadá to, že sou všeci po smrti nebo co, ani na funus nepozvali. Sem spíš čekal, že se ozve nějakej frajer(ka) s danou trasou, moc jich totiž neznám a už vůbec ne tam u vás. Takže zombíci ozvěte se !!!!!!!!!!!!!!!!!
WD club member...
Pocasi bude suprove,jel bych pres Zlin,budu to mit zajizdku,ale nevadi,lepsi nez po dalnici.Pak ze Zlina dolu,pres Hradiste,nekam na Senicu,a pres Pernek do Pezinku.Tak kdyby nekdo chtel jet at napise nebo zavola.
Männer sind primitiv,aber glücklich!
Janna psal:Tak v sobotu kolem oběda bysme chtěli vyjet a bude to směr Bruntál.Kdo teda pojede?Jinak to Slovensko je taky lákávé,ale na noc nemůžu
Tak kdo chce jet jen na vyjížďku,tak dejte vědět.
V sobotu plním rodinné povinnosti.... vyjedu asi až v neděli...
Tak jestli by nekdo chtel jet v tu sobotu do toho Pezinku s nama,nebo jenom tam,spat tam nemusite,kdyz nechcete,muzete pak jet spatky,ale je to asi posledni letni week,krasny,slunecni,jeste posledni letni dny,pak uz bude jenom neco v desatem mesici a konec.Vecer hudba vino,nadhera.Kdyz bude nekdo chtit jet,tak v sobotu v 11hod na OMV ve Zline.
Männer sind primitiv,aber glücklich!
jura psal:Tak jestli by nekdo chtel jet v tu sobotu do toho Pezinku s nama,nebo jenom tam,spat tam nemusite,kdyz nechcete,muzete pak jet spatky,ale je to asi posledni letni week,krasny,slunecni,jeste posledni letni dny,pak uz bude jenom neco v desatem mesici a konec.Vecer hudba vino,nadhera.Kdyz bude nekdo chtit jet,tak v sobotu v 11hod na OMV ve Zline.
OK,dám ještě vědět.
Co s tím Bruntálem???? Kdo jede????
Slovensko je sice krásný, ale pro mě časově i kilometrově nedostupný.
Zítra dopoledne tu budu, tak kdyžtak sem písněte někdo, jestli něco vymyslíte nebo sms. Můžu tak celkově 300-400km uject....
WD club member...
Janna psal:Hanz psal:Janna psal:Tak dnes se jede kolem oběda na ten Bruntál a pak směr Polsko.Čas ještě upřesním.
Ok, kdo jede???
Jedu já,Billy,Freeway,kámoš na Fazer,kámoš na Hayabuse.
Nebude se Haybusák nudit??? V kolik tak vidíš, že byste mohli být v Bruntále??? A kde tam???
WD club member...
Proste sem to dneska nedal :( omlouvam se, auto uz ma servo spravene tak sem moc rad, jezdit rok bez serva uz me to sralo na te kurve spagetacke , ale zas na tom narostly ruky
Tak já příští víkend nemůžu,tak s váma nepojedu,mám dlouhý týden ,tak pracuju.Ale ten další ještě uvidím ,chtěla jsem jet do Rakouska na návštěvu a na Ocktober fest.Tak uvidím.Jinak včerejší vyjížďka byla supr,to Polsko jsme sice už nedali,ale snad příště to vyjde...kluci moc spěchali,škoda
Jj, bylo supr. Až na to, že sem musel po cestě nazpátek u každé benzinky umývat plexi od přilby, protože přes ty zasr.ný mušky sem nic neviděl, se na mě lepily celý hejna jak na hovno. By mě měli platit jako pojízdnou mucholapku.
WD club member...
Zima jak svina tady . Pomalu vytahnu ze satniku na hlavu usanku