![Suzuki Bandit Forum](/openforum/img/napis-forum.jpg)
Nejsi přihlášen
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 15.07.2009 14:57:41 Offline |
Re: nýtování kladivama
já to zase jinak než kladivem a důlčíkem nedělám
Nebo máš ještě možnost koupit si řetěz už snýtovaný a vyndat kyvnou vydlici
co zvolíš je ve finále stejně na tobě.
:-D Žabí zelená ?? a co jako :-D
Arinn psal:na co si dát pozor při použití každé z možností?
...aby jsi ten nejt nedojebal na kaši, aby byla spojka po snejtování pohyblivá jako ostatní články.
....dělame to nejtovačkou a naprosto v poho
.....pořád lepší rychle než nebezpečně....dáme drink
K.a.s.y.m. psal:já to zase jinak než kladivem a důlčíkem nedělám
Nebo máš ještě možnost koupit si řetěz už snýtovaný a vyndat kyvnou vydlici
co zvolíš je ve finále stejně na tobě.
já jí letos sundaval, promazal sem čepy, smontoval a je to ok, zabralo mi to sice celý dopolodne, ale pomazlil sem se
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
někteří mě varovali, aby se to nějak nepřetáhlo nebo nepřeťuklo, de to pak zpravit? jeden kámoš říkal, že by se dala vzít jakási kovová destička, vyfrézovat do ní drážky ve vzdálenosti na šířku řetazu, to pak vložit do spojky, a že by to bylo jako taková pojistka proti přeťuknutí, co vy na to?
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.07.2009 07:33:26 Offline |
Arinn psal:někteří mě varovali, aby se to nějak nepřetáhlo nebo nepřeťuklo, de to pak zpravit? jeden kámoš říkal, že by se dala vzít jakási kovová destička, vyfrézovat do ní drážky ve vzdálenosti na šířku řetazu, to pak vložit do spojky, a že by to bylo jako taková pojistka proti přeťuknutí, co vy na to?
tyhle podložky se dávájí k většině řetězových sad už od výrobce.
K.a.s.y.m. psal:Arinn psal:někteří mě varovali, aby se to nějak nepřetáhlo nebo nepřeťuklo, de to pak zpravit? jeden kámoš říkal, že by se dala vzít jakási kovová destička, vyfrézovat do ní drážky ve vzdálenosti na šířku řetazu, to pak vložit do spojky, a že by to bylo jako taková pojistka proti přeťuknutí, co vy na to?
...asi mě vošidili, já ji tam nigdá neměl, ani u DID, ČZ a ani u RK
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.07.2009 08:10:45 Offline |
i k tomu nejobyčejnějšímu EK jsem je dostal u ČZ nebyli ,ale tak to mě nepřekvapilo
![]() |
K.a.s.y.m. (Člen) 22.07.2009 09:08:20 Offline |
a já myslel ,že to je standart zase jsem o něco chytřejší
Filous psal:K.a.s.y.m. psal:Arinn psal:někteří mě varovali, aby se to nějak nepřetáhlo nebo nepřeťuklo, de to pak zpravit? jeden kámoš říkal, že by se dala vzít jakási kovová destička, vyfrézovat do ní drážky ve vzdálenosti na šířku řetazu, to pak vložit do spojky, a že by to bylo jako taková pojistka proti přeťuknutí, co vy na to?
...asi mě vošidili, já ji tam nigdá neměl, ani u DID, ČZ a ani u RK
Tak Filous když je měl všechny tak řekni kterej tě nejvíc nadchl (myslím reťaz)
Ať vím kterej si vzít,porovnej cena výkon
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Kakac psal:Filous psal:K.a.s.y.m. psal:
tyhle podložky se dávájí k většině řetězových sad už od výrobce....asi mě vošidili, já ji tam nigdá neměl, ani u DID, ČZ a ani u RK
Ať vím kterej si vzít,porovnej cena výkon
...sám sem jezdil enem RK a DID s tym že DID vydržel víc, ofšem bavim se vo ZVM kerej je třeba na B6 skoro nesmrtelnej, dyš teda dostává péči...no a čezetu sem na pár bajků montoval a nigdo si nestěžoval a kámoš vod nás ji tam má druhou sezónu a fšechno f pohodě...já ji mam nachystanou v regále, ale origo má zatim cca 26 t a furt drží, tagže na ni dojde nejspíš aš f zimě ...jediná nevýhoda u ČZ je ta, že ji nedělaj ve zlatý
...ale vobecně sem zastáncem teorije, že rači připlatim pár stovek a i na "slapčí" bajk koupim rači vyšší řadu
Filous psal:Kakac psal:Filous psal:
...asi mě vošidili, já ji tam nigdá neměl, ani u DID, ČZ a ani u RKTak Filous když je měl všechny tak řekni kterej tě nejvíc nadchl (myslím reťaz)
Ať vím kterej si vzít,porovnej cena výkon...sám sem jezdil enem RK a DID s tym že DID vydržel víc, ofšem bavim se vo ZVM kerej je třeba na B6 skoro nesmrtelnej, dyš teda dostává péči...no a čezetu sem na pár bajků montoval a nigdo si nestěžoval a kámoš vod nás ji tam má druhou sezónu a fšechno f pohodě...já ji mam nachystanou v regále, ale origo má zatim cca 26 t a furt drží, tagže na ni dojde nejspíš aš f zimě
...jediná nevýhoda u ČZ je ta, že ji nedělaj ve zlatý
...ale vobecně sem zastáncem teorije, že rači připlatim pár stovek a i na "slapčí" bajk koupim rači vyšší řadu
Tak tak, to jsem chtěl slyšet
Baba má narozky takže mám pod kůží, ale dávat na moju B6 ZVM DIDa to je trochu přehnaný ne
Kryton: Pane Vy jste MÁÁ-GÓÓÓÓÓR
Ve firmě Contra v Brně zapůjčí nýtovačku na zálohu 2000Kč a pohoda.Jinak kamoši nýtovali dvě motorky a drží to.Já bych si raděj půjčil ty nýtovačky.Zatím jsem měnil řetězovku na enduru a tam jsem dal řetěz domácí kvality čz se spojkou.
Jezdím tak,abych se vždy v pohodě vrátil.
zkoušel sem voboje, jak vyndání kyfky tak kladiva a voboje má něco do sebe. Při vyndání kyfky si člověk mašinu víc vomaká, zistí vo čom sů tak často zpomínané kosti a příště nebude za jantara, navíc v zimě není beztak co dělat. Kladivama mi nešla moc nandat ta spojka, takže sem si vzal malej svěráček do ruky, hezky sem to utáh a pak jen důlčíkem trošku rozklepnul, rychlý a čistý
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Já když jsem nandával tu spojku s pérkem,tak mi to tam taky moc nešlo.Hlavně mi nešly stlačit ty ókróžky.Tak jsem to tak nějak zkompletoval a blickama jsem to ztáhl k sobě.Potom jsem tam dal tu spojku a good.Tady na těchto strojích vyloženě na silnicu tato varianta odpadá.Je to stejný,akorát ža se navíc nýtuje.Ty nýtovačky by mě to měly časem usnadnit.Když mi to kamoši popisovali jak museli položit gsxr750 na pneumatiky a řetěz podložit,aby to mohli rozťuknout..... Tak to udělám jednou tou pohodlnější cestou.Hlavně člověk nesmí zapomenout dát do toho spoje vazelínu!
Jezdím tak,abych se vždy v pohodě vrátil.
Pavlusha psal:Když mi to kamoši popisovali jak museli položit gsxr750 na pneumatiky a řetěz podložit,aby to mohli rozťuknout.....
kamoši sů jantaři, páč dyby dali na jednu stranu trošku slušnej kus kovu a z druhý strany do teho klepli, tag to zvládnů i ve vertikální poloze
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:Pavlusha psal:Když mi to kamoši popisovali jak museli položit gsxr750 na pneumatiky a řetěz podložit,aby to mohli rozťuknout.....
kamoši sů jantaři, páč dyby dali na jednu stranu trošku slušnej kus kovu a z druhý strany do teho klepli, tag to zvládnů i ve vertikální poloze
kdyby byl jantar jenom jeden, tak stačí aby jantar podržel větší kladivo za řetězem a ten co není jantar to rozklepne
ale dva jantaři holt v leže
Strýcfajtr !!!
![]() |
Banditatom (Člen) 13.02.2010 11:05:27 Offline |
400kč za montáž nový řetězovky je moc penězdělal jsem to jednou! zdupal jsem to a od tý doby to seru!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Filous psal:Kakac psal:Filous psal:
...asi mě vošidili, já ji tam nigdá neměl, ani u DID, ČZ a ani u RKTak Filous když je měl všechny tak řekni kterej tě nejvíc nadchl (myslím reťaz)
Ať vím kterej si vzít,porovnej cena výkon...sám sem jezdil enem RK a DID s tym že DID vydržel víc, ofšem bavim se vo ZVM kerej je třeba na B6 skoro nesmrtelnej, dyš teda dostává péči...no a čezetu sem na pár bajků montoval a nigdo si nestěžoval a kámoš vod nás ji tam má druhou sezónu a fšechno f pohodě...já ji mam nachystanou v regále, ale origo má zatim cca 26 t a furt drží, tagže na ni dojde nejspíš aš f zimě
....čeče Fílo, už mi co beru čízu bylo řečeno, že 95% SDZ je ve zlatý. A zatím letos každou co jsme objednali, byla zlatá.
kojaksro psal:Filous psal:Kakac psal:
....čeče Fílo, už mi co beru čízu bylo řečeno, že 95% SDZ je ve zlatý. A zatím letos každou co jsme objednali, byla zlatá.
...jo jo, vot poloviny loňskýho roku dělaj SDZ ve zlatý...ale já ho mam v regálu uš vot loňský zimy a bohužel f černý
Filous psal:kojaksro psal:Filous psal:
...sám sem jezdil enem RK a DID s tym že DID vydržel víc, ofšem bavim se vo ZVM kerej je třeba na B6 skoro nesmrtelnej, dyš teda dostává péči...no a čezetu sem na pár bajků montoval a nigdo si nestěžoval a kámoš vod nás ji tam má druhou sezónu a fšechno f pohodě...já ji mam nachystanou v regále, ale origo má zatim cca 26 t a furt drží, tagže na ni dojde nejspíš aš f zimě...jediná nevýhoda u ČZ je ta, že ji nedělaj ve zlatý
...jo jo, vot poloviny loňskýho roku dělaj SDZ ve zlatý...ale já ho mam v regálu uš vot loňský zimy a bohužel f černý
....tak to mě moc mrzí
....
Koldan psal:vOjTaB6 psal:Výměna řetězu s vyndáním kyvky cca hoďka a půl i s dvouma kafema... a navíc jsem promazal a vyčistil přepáčko...
a ten pocit, dyž to člověk složil poprvý, že jo
To jo... díky takovejhle věcem jsem se naučil věřit svojí práci, vždycky, když sem něco rozebíral poprvý, tak jsem si řikal, že to nesmim zvorat, páč by to taky mohlo bejt naposledy...
Bandit rulezz!!!
vOjTaB6 psal:Koldan psal:vOjTaB6 psal:Výměna řetězu s vyndáním kyvky cca hoďka a půl i s dvouma kafema... a navíc jsem promazal a vyčistil přepáčko...
a ten pocit, dyž to člověk složil poprvý, že jo
To jo... díky takovejhle věcem jsem se naučil věřit svojí práci, vždycky, když sem něco rozebíral poprvý, tak jsem si řikal, že to nesmim zvorat, páč by to taky mohlo bejt naposledy...
taky sem rozebíral
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
...tag sem přefčírem poslal do kopru origo RK řetěs na 33.000km, bo uš začal vydávat strašný zvuky a nasadil čezetu, kerá se skorem dva roky válela v regále, tag sem zvjedavej, co u mě vydrží a esi se tym skladovánim neskazila
Filous psal:...tag sem přefčírem poslal do kopru origo RK řetěs na 33.000km, bo uš začal vydávat strašný zvuky a nasadil čezetu, kerá se skorem dva roky válela v regále, tag sem zvjedavej, co u mě vydrží a esi se tym skladovánim neskazila
Já měnil dneska. Najeto necelejch 28tis a byl uplně mrtvej Dal sem taky Čezetu,zlatou a vo zub věčí rozetu
Stačil na to standartní 116ti článkovej řetěz. Rázem je za jízdy božský ticho,teda krom joši
a žádný cukání
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
Stránky: 1