Nejsi přihlášen
tak se loučím
tak chlapy musím oznámit že sem dnes kolaboroval a odešla ode mne má 1200 banditka výměna byla za bmw 1150 gs
tak se na mne nezlobte časy se hold mění, ale portálu a strojům suzuki bandit jenž sem měl po několik let rád věrnej zůstanu
a pokud bude nějakej ten zrázek ve stylu jako dříve určitě zajedu abych pokecal se starejma známejma tak se těším
když ho miluješ neni co řešit bandit
nebo bmw gs
Re: tak se loučím
fifa b 12 psal:tak chlapy musím oznámit že sem dnes kolaboroval a odešla ode mne má 1200 banditka výměna byla za bmw 1150 gs
tak se na mne nezlobte časy se hold mění, ale portálu a strojům suzuki bandit jenž sem měl po několik let rád věrnej zůstanu
a pokud bude nějakej ten zrázek ve stylu jako dříve určitě zajedu abych pokecal se starejma známejma tak se těším
Stari je holt svine bandit
nemusí kapat, stačí když prší
Tak gratuluju!
A v jaky ji mas barve, at se treba v talosce mezi nima nestratis...
http://www.youtube.com/watch?v=juRIFoDFouE
Nepolemizujte s blbcem.Zatahne Vas na svou uroven,a porazi s prehledem...
díky za přání chlapáci
to levap samo že zajedu dyk to slibuju už dlouhoJá se těd nemůžu vynajezdit dnes sem nevydržel a místo oběda už sem na ní mastil no paráda
to Šárko samo že se stav snad budu doma Iva má číslo tak brnkni
to xjelen s tím prodejem teď to je vážně hrůza fakt to moc nejde doba je fakt zlá to vím o hodně suprovejch motkách za super ceny a nic
nebo bmw gs
nety psal:to jelen? tak zůstávam, je to srdcovka.
co je vole?!!!
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
už tě to zasejc bere???
Stejně si jí necháš
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:nety psal:to jelen? tak zůstávam, je to srdcovka.
co je vole?!!!
http://www.motoinzerce.cz/motorky/suzuk … andit.html
už tě to zasejc bere???
Stejně si jí necháš
ten az dostane rozum, ten si vodpocne
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
když já byl v tom reichu a tam jen samý bmw.. tak sem zasejc dostal krámy. Fakt debil, 16 sem do toho teď vrazil a cenu nechal. Když já chci bmw, až vyrostu, nebude mi malý
MĚL JSEM KAROSU, PAK NÁVRAT KE KOŘENŮM - KULT PIČO a teď "italskej zázrak" :)
, tomu se říká debil. Já mam takovej syndrom, vypiplat a pak prodat pod původní cenou. Dávam tomu tenhle týden, pak už začnu zasejc přemejšlet a je to v . Klucí Plzeňský, až já dostanu rozum, to si vodpočnete. Teď řešim až to prodam, jestli r1200gs, nebo r1150gs adventure a mam z toho hlavu v pejru.
čeče lidi mně to příde že je to jag : čim víc proušků tim víc adydas...BMW GS cokolif. mně to prostě příde jen komerčně podmíněná záležitost... stejně jako že každej si letos koupil motyku
f itálii už to bmw mánie naštěstí opadlo... letos sem jich potkal daleko mín než lóni.
a qvalita ... nejak nevim... ale jak se řiká podle gusta každýho soudruha
neřikám že je to tvůj případ, tys měl do ted vopravdickou motorku :)
mnógo š´tastnejch Km
Bandit pičo
Freši von mu jí stejně nikdo neveme, už ho to párkrát bralo, a zvostane s ní dál
Nety - už jsi to báwo zkoušel? já jen abys nebyl překvapenej co ten boxer vyvádí při vrknutí plynem při podřazování třeba. Pro mě to znamenalo konec vyhlídek na R1200R.
Tak... a teď se do mě pustí vorel s bečkou a spol.
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Freši von mu jí stejně nikdo neveme, už ho to párkrát bralo, a zvostane s ní dál
Nety - už jsi to báwo zkoušel? já jen abys nebyl překvapenej co ten boxer vyvádí při vrknutí plynem při podřazování třeba. Pro mě to znamenalo konec vyhlídek na R1200R.
jojo dyš BMW... tag silnici....
Bandit pičo
XJelen psal:Freši von mu jí stejně nikdo neveme, už ho to párkrát bralo, a zvostane s ní dál
No stejně to bylo u mě,po svezení se na GS1150 sem to zavrhl. Lezly z toho zvuky jako ze staré kejvačky,cukalo to v tom zázračným kardanu atd. GS12 sem neskoušel,tak nevím,ale to mě už připadá jako takovej šit Ještě bych se chtěl svézt na Kčku,nějakej ten velkej cesťák Ale vzhledově je nej R100GS PD
Dřív bylo fšecko lepší... :-)
na ty zvuky přivykneš není to tak hrozný já sem nadmíru spokojenej to co se dá najet na bawu bez únavy sem na jinej motorce neudělal pohodlíčko super cesta necesta furt to mastí
too Vorel sem to Já co sou ty Vodňany dyk tu píseň zná celej svět i na olympiádě ji hrály
a přemodernizovanou 12ctku tu snad nikdy
nebo bmw gs
to xjelen.. čoveče, tak sem ti jí dneska umyl,vyblískal, řetěz dopnul, vyčistil filtr, kola vzal nevrdulem, vyčistil zlatý DID, a kuwa na to je tak krásnej pohled... už sem zasejc na váškách. Ještě se mi tam válí nenamontovanej zadní blatníček... No na tom bmw sem jen seděl (nejdřív jsou pro mě rozměry ) a to šlo, ale už hledam důvody, proč si banbdita nechat... tak si řikam nová kombinéza, nový boty, nový rukavice a na bmw to nepasauje... zítra se jedu projet, takže budu zasejc v prdeli prostě srdcovka. A když sem dneska pročítal web bmw, kde a co a jak opravujou, tak sem se zděsil, páč za cca 40TKM na banditovi závady 0.
Petr J. psal:škaredej drahej hnus dobrej možná tak pro dědky... NO DYK...
http://www.bmwgs.cz/forum/attachments/018.jpg
...a před týdnem to s námi projelo sedm zemí...
eště to sem dávej my se ho tady snažíme léčit a von tohle
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1