Nejsi přihlášen
Oprava drobného poškrábání laku
Zdravím, potřeboval bych opravit poškrábanou nádrž, není to nic hlubokýho, ale při prodeji to nebude vypadat dobře. Co na to použít, aby to nebylo vidět nebo alespoň méně, myslel jsem nálepku, ale to je laciný trik.Barvu motky mám černou. Níže jsou fotky snad na nich bude něco vidět. Díky za rady
...když nevrčí, nejsem ve svý kůži...
Re: Oprava drobného poškrábání laku
...to vypadá inženýre že to není až do barvy, vidět to na vlatsní oči, řek bych ti to líp, brusnej papír P1500 - opatrně a často kontrolovat stav ať neprobrousíš vrchní lak, potom P2000, potom brusnou pastu, nakonec leštící pastu - leštičkou dobře přístupný místo, rukou ti to bude trvat chvilku dýl - papírem brus do kříže, pastama už dokulata
... nedej nikdy ničemu mechanickýmu znát, že máš na spěch
Zdravim odbornici, mam po zime nekolik drobných oděrek od šterku na autě. obyč modrá barva. dvě místa to bude chtít asi rozbrousit a rozstriknout( rohy dveri kvetouci) ale ty drobne tecky nevim. Pomuže tempo nebo nejakej takovej bazmek?
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
čímpa sundám na káře sajrajt vot jehličnanu? Cukrářka parkvala pot boroviců a ta sa z teho udělala a pochvístala ji káru pryskyřiců, tak má na černém autě fleky jak Kelly na nafukovačce, dyž sa netrefí do díry
Zlatá,jedině zlatá,to je ta správná barva:o)
Koldan psal:čímpa sundám na káře sajrajt vot jehličnanu? Cukrářka parkvala pot boroviců a ta sa z teho udělala a pochvístala ji káru pryskyřiců, tak má na černém autě fleky jak Kelly na nafukovačce, dyž sa netrefí do díry
tak to sme na tom stejně - zkůšal sem čistič brzd a hovnohovno slavný soude.
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Koldan psal:čímpa sundám na káře sajrajt vot jehličnanu? Cukrářka parkvala pot boroviců a ta sa z teho udělala a pochvístala ji káru pryskyřiců, tak má na černém autě fleky jak Kelly na nafukovačce, dyž sa netrefí do díry
Postav se k tomu jako chlap
Stála tam ona, jak to odstraní je její problém, jinak nesmí domů
A pro sráče: existuje SEZNAM - pokud nemáte comp ať se zeptá v cukrárně
God Save The Queen!
faitík psal:Koldan psal:čímpa sundám na káře sajrajt vot jehličnanu? Cukrářka parkvala pot boroviců a ta sa z teho udělala a pochvístala ji káru pryskyřiců, tak má na černém autě fleky jak Kelly na nafukovačce, dyž sa netrefí do díry
Já to máti posledně před rokem sundával harem nacuclím tech. benálem a pak do myčky... ona pod tím parkuje furt, tak už jí na to
Nic lidského mi není cizí
MaraKM psal:faitík psal:Koldan psal:čímpa sundám na káře sajrajt vot jehličnanu? Cukrářka parkvala pot boroviců a ta sa z teho udělala a pochvístala ji káru pryskyřiců, tak má na černém autě fleky jak Kelly na nafukovačce, dyž sa netrefí do díry
Já to máti posledně před rokem sundával harem nacuclím tech. benálem a pak do myčky... ona pod tím parkuje furt, tak už jí na to
to nepomohlo - dyk sem říkal,že sem používal čistič brzd
teda sem tu smolu jako nechal lehce ztvrdnout a po půl roce sem si vzpomněl, že bych to chtěl vyčistit a teď se divim, že mi to nejde
Když to nejde silou, tak to pude ještě větší silou!
Jebat motorky :-)
faitík psal:to nepomohlo - dyk sem říkal,že sem používal čistič brzd
teda sem tu smolu jako nechal lehce ztvrdnout a po půl roce sem si vzpomněl, že bych to chtěl vyčistit a teď se divim, že mi to nejde
Já to řešil hned jak dojela domů a já to viděl.... jak říkám, ji na to - dokud jsem s tím jezdil, byl jsem ochoten otročit, ale co mám svoji plechovku, tak ji teď přezuju kola, možná max ještě vysaju, když už v tom budu a to je tak vše
ženský jsou chytrý dost a když si nedaj poradit....
Nic lidského mi není cizí
sonyk psal:Zdravim odbornici, mam po zime nekolik drobných oděrek od šterku na autě. obyč modrá barva. dvě místa to bude chtít asi rozbrousit a rozstriknout( rohy dveri kvetouci) ale ty drobne tecky nevim. Pomuže tempo nebo nejakej takovej bazmek?
Trochu se kolem to ho motám a TEMPO je super přípravek a daj se s tim rozleštit i docela velký škrábance. A není zas tak drsný aby poškodilo ostatní lak. Nic lepšího jsem zatim neviděl. Můžu jenom doporučit
PALOUS psal:Koldan psal:čímpa sundám na káře sajrajt vot jehličnanu? Cukrářka parkvala pot boroviců a ta sa z teho udělala a pochvístala ji káru pryskyřiců, tak má na černém autě fleky jak Kelly na nafukovačce, dyž sa netrefí do díry
Jestli to máš už zaschlý jako beton tak je to asi v . Řešil jsem to na pár autech a když už to dostaneš dolu tak určitě poškodíš lak. Nikdy se to nepovedlo ňák rozpustit nebo sloupat. Přirostlo to k tomu Čeká tě novej lak kamaráde pokud to chceš mít pěkný tak jako to bylo.
kdrk psal:sonyk psal:Zdravim odbornici, mam po zime nekolik drobných oděrek od šterku na autě. obyč modrá barva. dvě místa to bude chtít asi rozbrousit a rozstriknout( rohy dveri kvetouci) ale ty drobne tecky nevim. Pomuže tempo nebo nejakej takovej bazmek?
Trochu se kolem to ho motám a TEMPO je super přípravek a daj se s tim rozleštit i docela velký škrábance. A není zas tak drsný aby poškodilo ostatní lak. Nic lepšího jsem zatim neviděl. Můžu jenom doporučit
...už se těším, až si tohle přečte Osi ...dostane ingfarkt, moskovou mrtvici a začne se vokolo toho motat taky
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
hlemejzd999 (Člen) 22.03.2012 14:09:11 Offline |
Filous psal:kdrk psal:sonyk psal:Zdravim odbornici, mam po zime nekolik drobných oděrek od šterku na autě. obyč modrá barva. dvě místa to bude chtít asi rozbrousit a rozstriknout( rohy dveri kvetouci) ale ty drobne tecky nevim. Pomuže tempo nebo nejakej takovej bazmek?
...už se těším, až si tohle přečte Osi ...dostane ingfarkt, moskovou mrtvici a začne se vokolo toho motat taky
...nějaký ticho okolo tohodle tematu ....esli ho už nemrdlo ......ted se už jen motá okolo pravý ruky do kruhu se slinou v koutku
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
hlemejzd999 psal:Filous psal:kdrk psal:
Trochu se kolem to ho motám a TEMPO je super přípravek a daj se s tim rozleštit i docela velký škrábance. A není zas tak drsný aby poškodilo ostatní lak. Nic lepšího jsem zatim neviděl. Můžu jenom doporučit...už se těším, až si tohle přečte Osi ...dostane ingfarkt, moskovou mrtvici a začne se vokolo toho motat taky
...nějaký ticho okolo tohodle tematu ....esli ho už nemrdlo ......ted se už jen motá okolo pravý ruky do kruhu se slinou v koutku
A jak mu to teda mám napsat Aby ste z toho nedostali mrtvici?? Já to myslel dobře ale vdycky z toho někdo udělá prdel .
Prý mi u škodovky či jiných prodejců podle kódu barvy daji nějakou nádobku se štětečkem( či tužku) s tou onou barvou a tím to prej na "ťupkám" a pak přetřu lakem taky od nich? je to pravda nebo drby ? Díky
sonykoj: ano, barvu a lak (buď v autorizovaným servisu tak jak píšeš a nebo si to někde necháš namíchat za zlomkovou cenu)
koldanoj: http://www.komplex3m.cz/eshop/autokosme … _1153.html
kdrkoj: motej se kolem toho ještě chvilku a zjistíš, že jsou mnohem a mnohem lepší věci za stejnou cenu
osiris psal:sonykoj: ano, barvu a lak (buď v autorizovaným servisu tak jak píšeš a nebo si to někde necháš namíchat za zlomkovou cenu)
koldanoj: http://www.komplex3m.cz/eshop/autokosme … _1153.html
kdrkoj: motej se kolem toho ještě chvilku a zjistíš, že jsou mnohem a mnohem lepší věci za stejnou cenu
dik Osi, takže mam jít rovnou radši za lakýrou než do authorizovanýho?
sonyk psal:Prý mi u škodovky či jiných prodejců podle kódu barvy daji nějakou nádobku se štětečkem( či tužku) s tou onou barvou a tím to prej na "ťupkám" a pak přetřu lakem taky od nich? je to pravda nebo drby ? Díky
stojí to kolem 2 kil, v jedné le barva, v druhé lak a drží to na nehtech jak prase
God Save The Queen!
Kelly01 psal:sonyk psal:Prý mi u škodovky či jiných prodejců podle kódu barvy daji nějakou nádobku se štětečkem( či tužku) s tou onou barvou a tím to prej na "ťupkám" a pak přetřu lakem taky od nich? je to pravda nebo drby ? Díky
stojí to kolem 2 kil, v jedné le barva, v druhé lak a drží to na nehtech jak prase
a na aute?
sonyk psal:Kelly01 psal:sonyk psal:Prý mi u škodovky či jiných prodejců podle kódu barvy daji nějakou nádobku se štětečkem( či tužku) s tou onou barvou a tím to prej na "ťupkám" a pak přetřu lakem taky od nich? je to pravda nebo drby ? Díky
a na aute?
Je to pravda. Ale dyž se to natře tak je to dycky vidět. Nic moc
Filous psal:osiris psal:kdrkoj: motej se kolem toho ještě chvilku a zjistíš, že jsou mnohem a mnohem lepší věci za stejnou cenu
...voe, tag tos mě sklamals, čekal sem vot tebe víc
...nemel jsem silu na vleklou korespondenci
hlemejzd999 (Člen) 23.03.2012 10:34:52 Offline |
osiris psal:Filous psal:osiris psal:kdrkoj: motej se kolem toho ještě chvilku a zjistíš, že jsou mnohem a mnohem lepší věci za stejnou cenu
rezignovals ?
Nejlepší ovoce jsou cecky - samá dužina a žádný pecky
osiris psal:Filous psal:osiris psal:kdrkoj: motej se kolem toho ještě chvilku a zjistíš, že jsou mnohem a mnohem lepší věci za stejnou cenu
Strýcfajtr !!!
Stránky: 1