Nejsi přihlášen
Banditatom (Člen) 16.07.2009 19:06:41 Offline |
sorry že to sem seru dalk.centrál!!!
než dostanu přes pysk nemáte někdo zkušenost s doděláním dálkového centrálu na octavii nějak mi ho tam ty kurvy ve škodovce zapoměli dát a všudemě straší že to je ovskej problém!!! prostě přívěšek a tak aby to fungovalo!
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
Re: sorry že to sem seru dalk.centrál!!!
třeba www.jablotron.cz zapojení je jednoduchý, ale když se ptáš takhle tak se z otázkama obrať na nějaký autoelektro.
Táta si to na octavku nechával dělat taky v jablotronu i s alarmem a
Myslim, že octavka je na to připravená a dává se tam někam jen krabička do konektoru, kterej je na to uzpůsobenej.
Já jsem si do favorita dal z autoalarmy.cz, montoval jsem si to sám a taky se povedlo Akorát v tom je teď tak 6x víc kabeláže než původně.
* Je těžké býti kokotem, konkurence je veliká. *
* Žíj abys jezdil, jezdi abys žil! *
Minulej tejden sem na feldu montoval tento, je s alarmem a rozumi si s jednotkou originalniho centralu, takze chodi to jak ma, dve hodky prace...
http://alarm-anno.cz/cs-584-new-autoalarm.htm
Banditatom (Člen) 19.07.2009 12:08:36 Offline |
osiris psal:...musíš se oženit ;)
nééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé!!!
zdenek 1 psal:A nebo si kup pořádné auto!! pak se nemusíš ani ženit,baby ti ho budou ještě rády zamykat samy.....
Bílý Passat v TéDéÍčku na hlínách a k tomu studentku medicíny, která ti vysvětlí, že jezdit na motorce je nebezpečný.
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
Banditatom (Člen) 20.07.2009 16:51:53 Offline |
Ondráš psal:zdenek 1 psal:A nebo si kup pořádné auto!! pak se nemusíš ani ženit,baby ti ho budou ještě rády zamykat samy.....
Bílý Passat v TéDéÍčku na hlínách a k tomu studentku medicíny, která ti vysvětlí, že jezdit na motorce je nebezpečný.
asi jsem si cvrnknul
a mamutkovy pššššt
Stránky: 1