Nejsi přihlášen
Re: LOUIS - nejede tam teď někdo?
http://www.suzukibandit.cz/openforum/pr … hp?id=1370
Tam jezdí asi jednou za měsíc... Prej
Vše staré opěvuji a nic nového mi nevoní.
a tady ses neptal?
http://www.popron.cz/banner/bike_in.html
Třeba by to případně i objednali...
Hloupý, kdo dává, hloupější, kdo nebere...
tak rekni, co bys potreboval. Defka ted maka v Zurichu a lujze ma 60 km od baraku. Do Prahy jezdi skoro kazdej vikend (nebo jednou za 14 dni), tak by ti to tam mohl koupit a dovezt (pokud to bude v prijatelne velikosti)
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
redik27 psal:Zdar, nepojede někdo k Louisovi? Zlevnili tam na 200 éček helmu Scorpion Exo 1000, ale dovozci mi to ani za podobnou cenu nedovezou
Tak to je přesně ta helma co chci ... ale nemám love
... co se dneska posere, zejtra bude dobrý...
Loser psal:tak rekni, co bys potreboval. Defka ted maka v Zurichu a lujze ma 60 km od baraku. Do Prahy jezdi skoro kazdej vikend (nebo jednou za 14 dni), tak by ti to tam mohl koupit a dovezt (pokud to bude v prijatelne velikosti)
Chci helmu. Mají EXO v akci. Tady v CZ za to chtějí hříšné peníze. Nejdříve ji musím někde vyzkoušet.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Bedřich psal:redik27 psal:Zdar, nepojede někdo k Louisovi? Zlevnili tam na 200 éček helmu Scorpion Exo 1000, ale dovozci mi to ani za podobnou cenu nedovezou
Tak to je přesně ta helma co chci ... ale nemám love
U Loiuse ji mají teďka za 5,200
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Loser psal:tak rekni, co bys potreboval. Defka ted maka v Zurichu a lujze ma 60 km od baraku. Do Prahy jezdi skoro kazdej vikend (nebo jednou za 14 dni), tak by ti to tam mohl koupit a dovezt (pokud to bude v prijatelne velikosti)
Čus, asi bych tě prosím využil, je to možný? Písnu maila...
díkes..
technicej dotaz - chtěl by tam někdo něco ještě - přeméšlím že bycch si to od tam normálně objednal pač se mě ještě něco naskytlo mimo ten Scottoiler a už by nebylo tak hrozný dat 20 E za počtovný kdyby se někdo na ně ještě složil ......... Dyžtak mě písnite mail nebo zaviolejte : kakin@centrum.cz , 608 455483
Kakin psal:technicej dotaz - chtěl by tam někdo něco ještě - přeméšlím že bycch si to od tam normálně objednal pač se mě ještě něco naskytlo mimo ten Scottoiler a už by nebylo tak hrozný dat 20 E za počtovný kdyby se někdo na ně ještě složil ......... Dyžtak mě písnite mail nebo zaviolejte : kakin@centrum.cz , 608 455483
Já jsem to taky objednal minule za 20E doprava, ale jsem kokot a zapoměl jsem na věc za 10E a to se už nevyplatí...
Loser psal:Bedrich: tak uz jsem zaukoloval a prej pokud nebude chcat, tak tam tento tyden sjede a v nedeli bys to mel v praze
To by bylo super. Jedu v úterý tak tu pláětěnku bych potřeboval sebou. Dáš vědět, ju?
DÍKES
Bedřich psal:Loser psal:Bedrich: tak uz jsem zaukoloval a prej pokud nebude chcat, tak tam tento tyden sjede a v nedeli bys to mel v praze
To by bylo super. Jedu v úterý tak tu pláětěnku bych potřeboval sebou. Dáš vědět, ju?
DÍKES
jasnacka, dam vedet hned jak se mi pan defka ozve, ze je priznive pocasi na projizdku
I'm a loser baby, so why don't you kill me....
Bedřich psal:OK, díkes
...jesi myslis tu zlutou plastenku za 10E, tak ta je totalne na
Roztrha se na tobe jen odporem vzduchu
To uz je lepsi ta jejich regenkombi za 20-25E
Nebo obyc. plastenka z pracovnich pomucek.
Jesi jedes nekam dal, tak se ti poradnej nepromok urcite vyplati
Bandit je sen, symbol, životní styl...
Bandit je sen, možná zrovna tvůj cíl...
Luk psal:Bedřich psal:OK, díkes
Jsem loni koupil v lídlu ten nepromok za nějakých cca.600 kačen a celkem hodně v dešti pojezdil a super!!! a mám ho furt !!!
když to jede,je to OK
Banditatom (Člen) 04.08.2009 16:52:55 Offline |
zdenek 1 psal:Luk psal:Bedřich psal:OK, díkes
Jesi jedes nekam dal, tak se ti poradnej nepromok urcite vyplatiJsem loni koupil v lídlu ten nepromok za nějakých cca.600 kačen a celkem hodně v dešti pojezdil a super!!! a mám ho furt !!!
z lidlu mám tankvak a kupodivu za ty prachy mi nikdy nepromokli kdežto značkové textilní brašny jsou vždy durchum cajkum.
počkej na akční nábidku v lidlu
"Jsem Mrakomor, pán všeho nečasu!" " No tač on maj lahváč"
...vypada to ze Beda uz jel vcera, tak snad si vzal neco poradnyho
Loni jsem najezdil nakejch 1500 km v desti a na poradnej nepromok nedam dopustit
Jedu až příští týden v úterý. To není pro mě, ale pro paňmámu jako nouzovka. Nečekám že vydrží roky, ale když vydrží 5x použití bude to asi stačit.
Fakt je tak napikaču???
Bedřich psal:Jedu až příští týden v úterý. To není pro mě, ale pro paňmámu jako nouzovka. Nečekám že vydrží roky, ale když vydrží 5x použití bude to asi stačit.
Fakt je tak napikaču???
...jo je...z Inkvize tušim vonehdá vodlítával za jízdy po kouskách...ve dvoukile
- BANDIT FOREVER, FOREVER BANDIT -
Jestli myslíš tu co s ní jakoby přijel "Nety der Knieschleifer" na Mácháč, tak se zasejc dobře sundavá a balí...do popelnice
Strýcfajtr !!!
XJelen psal:Luk psal:Bedřich psal:OK, díkes
Jestli myslíš tu co s ní jakoby přijel "Nety der Knieschleifer" na Mácháč, tak se zasejc dobře sundavá a balí...do popelnice
Jo jo, nejni na pořádný chlapy,Nety jí rozerval už při oblíkání
...a bude hůř!
tak tak šprcka z pracovních pomůcek za tři čenta a drží jak kráva. Sice v tom vypadám jak (to každej ve šprcce) ale hlavně že nemoknu
Bandit 4EVER!!!
XJelen psal:Luk psal:Bedřich psal:OK, díkes
cece ta netyho byla normalni, ta pekna od průfu za 25-30E
ale s netyho baletni figurou se mu pri prehazovani kolinka udelala trhlina mezi nozkama
tak uz ji tam jen efektne dodelal
Bedo, ta zluta za 10 E nevydrzi ani jedno pouziti, po par km v desti na dalnici do max140 sem prisel na benzinku a vypadal jak po souboji s Fredy Krůgrem...cary vsude
Loser psal:Bedrich: tak defka tam nestihl zajet, takze se omlouvam za poplasnou zpravu.
To nevadí, já jsem ti zase zapoměl zavolat sete na to, ruším celou akci.
Ale díky
Sem si koupil v lujzu tu 70 vyrocni regenkombis za 35 ecek a pekne protika vam reknu, nevim kama ale od pytliku dolu sem byl mokrej a nepochcal sem se, moc jeste udrzim, takze za me pekne spatne pogumovany, jinak zpracovani sic pekny ale ucel nesplnila, mezi tim sem ji uz stihl nechte pripalit v brasne o yoshi
sonyk psal:hele kdyby tam nekdo jel bych vzal tri kufry od louise ?
Co řešíš LOUIS je super v tom, že platíš za poštu jen 19EUR ať je balík velkej jak chce, furt je to 19éček.
U věci za 5tis bych to fakt neřeši, objednal přes net, cálnul kredittkou tj. bez poplatku za převod a doma spokojeně čekal na balík, kterej dorazí do týdne.
sonyk psal:hej hola vubec nevim ze to posilaj az do CR to je pecka. problem je ze nemuzu platit presnet kurna
víš, ani ses tam nepodíval a ai číst neumíš. To se neplatí přes "net" v internetbankingu, ale jako když platíš kreditkou. Tzn. objednáš přes košík, dáš platit kreditkou, vypíšeš tam ty čísla co jsou vyražený na kartě a oni si to pak strhnou z tvého účtu. Z toho plyne, že je to stejný jako by jsi tam jel a platil přmo kartou na kase.
Ještě je druhá možnost, a to že oni ti vystaví proformafakturu a až jí uhradíš, tak ti to teprva pošlou. V tomhle případě ale platíš bance poplatek za převod cca 200,- (ČSOB) navíc..
Prave, internetbanking by byl v poho proste poslat prachy, ale ja nemam prave tu kreditku co to umi to je fuk to vyresim, ale vubec sem nevedel ze to posilaj i do CR a za 19 ecek to tam projedu takze paradni cena. Rikas ze poslou i tri kufry jo to je pecka
Když řve motorka,je nebe..Když ženská,tak peklo!www.sonyk.ic.cz
Bedřich psal:sonyk psal:hej hola vubec nevim ze to posilaj az do CR to je pecka. problem je ze nemuzu platit presnet kurna
víš, ani ses tam nepodíval a ai číst neumíš. To se neplatí přes "net" v internetbankingu, ale jako když platíš kreditkou. Tzn. objednáš přes košík, dáš platit kreditkou, vypíšeš tam ty čísla co jsou vyražený na kartě a oni si to pak strhnou z tvého účtu. Z toho plyne, že je to stejný jako by jsi tam jel a platil přmo kartou na kase.
Ještě je druhá možnost, a to že oni ti vystaví proformafakturu a až jí uhradíš, tak ti to teprva pošlou. V tomhle případě ale platíš bance poplatek za převod cca 200,- (ČSOB) navíc..
ale myslím, že to musíš mít na kreditce povolené. Já bych do toho šel. Ale téměř nešprechtím. Mám vyhlídlou Exo. Je v Akci za 200 éček. Tady výhradní dovozce mi nechce dát žádnou slevu. Ušetřených 2500 je prostě ušetřených 2500.
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
Batuzek snad bude mit kreditku nebo tchyne povolenou tak jim dam love a oni to zacalnou a bude to. 600 za postovny to je parada to bych dal pomalu za cestu tam
sonyk psal:Batuzek snad bude mit kreditku nebo tchyne povolenou tak jim dam love a oni to zacalnou a bude to. 600 za postovny to je parada to bych dal pomalu za cestu tam
Já bych se klidně přidal a podělil o poštovné
Who is Zed?
Zed is dead, Baby.
sonyk psal:Batuzek snad bude mit kreditku nebo tchyne povolenou tak jim dam love a oni to zacalnou a bude to. 600 za postovny to je parada to bych dal pomalu za cestu tam
500,-za poštovný http://www.kurzy.cz/kurzy-men/nejlepsi-kurzy/EUR-euro/
Bedřich psal:sonyk psal:hej hola vubec nevim ze to posilaj az do CR to je pecka. problem je ze nemuzu platit presnet kurna
ta proforma faktura platí jenom pro nás němce do čech pouze forauscálunk čili platba dopředu.
Strýcfajtr !!!
zaokrouhlil sem to na 600 jinak vim ze kurz uz davno neni 30kc.
Dam vedet az to budu kupovat a kdyz tak se podelime. mozna sezenu znameho co tam pojede a ten by to privez
toz sem registrovanej
Ted objednam zbozi soupnu ho do kosiku, zakaznik zatim nejsem takze pokracuju dal , tam zvolim platba predem pak dam continue ze a pak tam mam shrnuti. Kdyz to pak potvrdim zadavam tu platbu az pak nebo musim uz tam kde potvrzuju to platba predem?
Diky
tak sem se lognul , dal zbozido kosiku dam zur kasse pak tam mam Customer data dam continue a pise to : The customer number, zip code and date of birth do not match. (Číslo zákazníka, zip kód a datum narození se neshoduje.)
tak nevim co s tim
a když tohoe všechno uděláš, tak ukazuje se ti v té adrese jméno nebo ne?? Mě se v dodací adrese nebo co toje ukáže komplet všechno jako dobrý ale nidke v té adrese není moje jméno ani telefon kterej sem určitě zadával .......... docela divný jako ..... možná je to pičovina ale moc se mě to nelíbí když mě to ukazuje dodací adresu ze zahraničí a není v ní moje jméno a telefon! :( To k nám do bytovky pak můžou mrsknout komukoliv kdo si vo to řekne atd ............. :(
teda čoveče ty se dokážeš zabavit doporučuju platbu kartou, při příštím obchodě už ti to naskočí automatiš, ušetříš si ty obštrukce s převodem z účtu a při posledních kusech na skladě bys to mohl třeba propásnout, než jim dorazí platba. dejte pak vědít za jak dlouho vám to dorazilo.
Strýcfajtr !!!
hele ja myslim ze tam bude pak i jmeno. aspon vcera mi ho to ukazovalo. to customers data je podle me jen zakaznik a oadresa se jmenem je pak jinde. Jinak chci platit kartou a to je tusim ta plata predem. nejak se s tim poperu zejtra nebo pozejtri
Stránky: 1